-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Απορία: Ξέρει κανείς τι διαφορά έχει ο απλός υπολογιστής ταξιδίου που έχουν οι 'έτοιμες' εκδόσεις του Golf (πλην trendline), με τον 'υπολογιστή ταξιδίου Plus' που υπάρχει στα extra?Ευχαριστώ πολύ.
κανα 60αρι ευρώ
-
Στην τιμή είναι όντως τόσο, 58 για την ακρίβεια...
Ως προς τις προσφερόμενες λειτουργίες, τι παραπάνω έχει ο 'plus';
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Στην τιμή είναι όντως τόσο, 58 για την ακρίβεια...Ως προς τις προσφερόμενες λειτουργίες, τι παραπάνω έχει ο 'plus';
τίποτα, απλά μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερες ενδείξεις.
Είναι καθαρά θέμα οπτικό (εκτός κι αν υπάρχουν χειριστήρια στο τιμόνι)
Εκεί υπάρχουν αλλαγές -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Εκεί υπάρχουν αλλαγέςΕυχαριστώ πολύ.
Όταν λες αλλαγές με τα χειριστήρια στο τιμόνι, απλώς εννοείς ότι μπορείς να χειριστείς τον trip computer από τα κουμπιά του τιμονιού, και πάλι όχι κάποια πρόσθετη παρεχόμενη λειτουργία. Σωστά;
-
τίποτα, απλά μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερες ενδείξεις.Είναι καθαρά θέμα οπτικό (εκτός κι αν υπάρχουν χειριστήρια στο τιμόνι)
Εκεί υπάρχουν αλλαγέςΔιόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει και κάποιες παραπάνω λειτουργίες και ενδείξεις από την απλή οθόνη (π.χ. την ένδειξη υπέρβασης ορίου ταχύτητας που θέτεις)...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
τίποτα, απλά μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερες ενδείξεις.
Εκεί υπάρχουν αλλαγέςΔιόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει και κάποιες παραπάνω λειτουργίες και ενδείξεις από την απλή οθόνη (π.χ. την ένδειξη υπέρβασης ορίου ταχύτητας που θέτεις)...
_αυτό γίνεται είτε έχεις υπολογιστή plus, είτε όχι
Όταν λες αλλαγές με τα χειριστήρια στο τιμόνι, απλώς εννοείς ότι μπορείς να χειριστείς τον trip computer από τα κουμπιά του τιμονιού, και πάλι όχι κάποια πρόσθετη παρεχόμενη λειτουργία. Σωστά;
σ' αυτή την περίπτωση υπάρχουν αρκετές πρόσθετες λειτουργίες
που τις χειρίζεσαι από τα χειριστήρια στο τιμόνι.π.χ.
ρύθμιση καθρεφτών ταυτόχρονα ή χωριστά
ρύθμιση χρόνου λειτουργίας 'coming home-leaving home'
ρύθμιση φωτός στα πόδια οδηγού-συνοδηγού
ώρα/ημερομηνία
αλλαγή μονάδων μέτρησης κατανάλωσης /απόστασης κτλ...
σβήσιμο όλης της οθόνης
κτλ... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει και κάποιες παραπάνω λειτουργίες και ενδείξεις από την απλή οθόνη (π.χ.** την ένδειξη υπέρβασης ορίου ταχύτητας που θέτεις**)...Αυτό το κάνει και ο απλός υπολογιστής ταξιδίου νομίζω.
-
ok, δεν το γνώριζα...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει και κάποιες παραπάνω λειτουργίες και ενδείξεις από την απλή οθόνη (π.χ.** την ένδειξη υπέρβασης ορίου ταχύτητας που θέτεις**)...
Αυτό το κάνει και ο απλός υπολογιστής ταξιδίου νομίζω.
πως??
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει και κάποιες παραπάνω λειτουργίες και ενδείξεις από την απλή οθόνη (π.χ.** την ένδειξη υπέρβασης ορίου ταχύτητας που θέτεις**)...
Αυτό το κάνει και ο απλός υπολογιστής ταξιδίου νομίζω.
πως??
Πας στην επιλογή Speed Warning. Φτάνεις στην ταχύτητα που θέλεις να βάλεις την προειδοποίηση και πατάς το κουμπί που είναι στην κάτω πλευρά του δεξί μοχλού. Ετσι δέχεται την ταχύτητα προειδοποίησης. Κάθε φορά που την ξεπερνάς ακους προειδοποιητικό ήχο και ανάβει η σχετική ένδειξη στον Υ/Τ.
-
EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ TSI ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΧΕΙ? ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ GOLF ME ΤΑ 140 ΑΛΟΓΑ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΑΛΗΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ.
ΤΟ 7 -7.2 ΛΤ /100ΚΜ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΕΒΛΕΠΑ (ΜΕ 10 ΕΥΡΩ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΚΑΝΑ) ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΝΟ **(10 ΕΥΡΩ 65 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!) **:sorry:ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? Α ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ??
-
[quote='tommaso']
ΤΟ 7 -7.2 ΛΤ /100ΚΜ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΕΒΛΕΠΑ (ΜΕ 10 ΕΥΡΩ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΚΑΝΑ) ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΝΟ **(10 ΕΥΡΩ 65 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!) **quote]τετοιες καταναλωσεις εχω με clio 1.4..Λογικες μου φαινονται...
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
E
ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? Α ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ??ήδη κάηκε ένα, στο Ωραιόκαστρο, πάνω στον υποσταθμό της ΔΕΗ
ιδού τα αποτελέσματα...
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 -
E
ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??
ήδη κάηκε ένα, στο Ωραιόκαστρο, πάνω στον υποσταθμό της ΔΕΗιδού τα αποτελέσματα...
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244ΡΕ ΤΕCHNIK ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΣΤΑ ΜΙΣΑ TOPIC ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΩ. -
E
ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??
ήδη κάηκε ένα, στο Ωραιόκαστρο, πάνω στον υποσταθμό της ΔΕΗιδού τα αποτελέσματα...
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244ΡΕ ΤΕCHNIK ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΣΤΑ ΜΙΣΑ TOPIC ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΩ.να καεί δεν είπες?
όσο για το άλλο θέμα, εσύ τί λές; σε 1 μήνα να υπάρχει φθορά στα υλικά και να καίει περισσότερο;;;
προφανώς άλλαξαν οι συνθήκες οδήγησης -
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ.
ΕΙΠΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ. ΝΑΙ Η ΟΧΙ?ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ .ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ,(ΖΕΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΠΟ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΟΛΙΣ 65??
-
ΕΙΠΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ. ΝΑΙ Η ΟΧΙ?ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ .ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ,(ΖΕΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΠΟ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΟΛΙΣ 65??
αυτό μπορεί να ισχύει για οποιοδήποτε αυτοκίνητο και εξαρτάται από τη συντήρηση
στο άλλο, απάντησες ήδη.
-
αυτό μπορεί να ισχύει για οποιοδήποτε αυτοκίνητο και εξαρτάται από τη συντήρηση
στο άλλο, απάντησες ήδη.
Δεν ξερω tecknic με ανησυχει παρα πολυ το θεμα της τρελης καταναλωσης
εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως θα ηταν να καλυτερα να ειχα παρει το ignis που εχει και τετρακινηση.Δεν ξερω αν ειναι καλυτερο αμαξι(εσυ μπορει να εχεις μια πιο ξεκαθαρη εικονα), αλλα αν ειναι να εχω τετοια καταναλωση γιατι να μην επαιρνα ενα φθηνοτερο αμαξι με τετρακινηση. Αναρωτιεμαι αν εκανα λαθος; επιλογη.Πες μου ττην γνωμη σου αν θελεις -
Mε πόση βενζίνη έκανες 100 χλμ και τώρα 65;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε πόση βενζίνη έκανες 100 χλμ και τώρα 65;με 10 ευρω 100 χιλιομετρα
με τον καυσωνα και κλιματισμο αναμενο με 10 ευρω 65 χιλιομετρα!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)