-
Ο χρήστης konv έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλουςΤο αυτοκίνητο μου είναι ολοκαίνουριο (λίγων ημερών VW Golf Gt λευκό) και από απροσεξία γρατσούνισα τον καθρέπτη με αποτέλεσμα να μείνει μπογιά από άλλο χρώμα επάνω του. Προσπάθησα να το τρίψω με λίγο νερό και πανί αλλά τζίφος. Τι μου προτείνετε να κάνω;
me kremoula
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους
Το αυτοκίνητο μου είναι ολοκαίνουριο (λίγων ημερών VW Golf Gt λευκό) και από απροσεξία γρατσούνισα τον καθρέπτη με αποτέλεσμα να μείνει μπογιά από άλλο χρώμα επάνω του. Προσπάθησα να το τρίψω με λίγο νερό και πανί αλλά τζίφος. Τι μου προτείνετε να κάνω;
me kremoula
κρεμούλα = αλοιφή για τις γρατζουνιές, κτλ. Ειδικά όταν το χρώμα δεν έχει φύγει σε βάθος κάνουν άψογη δουλειά. Η αφαίρεση δε άλλου χρώματος πάνω από το εργοστασιακό είναι υπόθεση μισού λεπτού.
Μπορείς να τη βρεις σε όλα τα καταστήματα με είδη αυτοκινήτου (π.χ. Autoplus) και κάνει περίπου 10 ευρώ το κουτάκι, εκτός αν αγοράσεις κανένα πακέτο τύπου Auri-Gold, όπου θα σου πάει γύρω στα 40-50 ευρώ. -
sonax
-
Παιδιά ευχαριστώ θα δοκιμάσω μάλλον sonax και βλέπουμε...
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Θα ήθελα την βοήθεια σας στο θέμα της αντικατάστασης του RCD 300.
Μέχρι τώρα έχω βρει δύο λύσεις- Αγορά ειδικής πρόσοψης που μπαίνει στη θέση του και δίνει 2 DIN θέσεις ή μία DIN + αποθηκευτικό χώρο και αγορά κάποιου συμβατικού R/CD ή DVD. Εδώ τα κόστη που βρήκα είναι 20E η μάσκα και 250Ε mp3/ DVD/wTFT3.5
- Αγορά μεγαλύτερου RCDxxx της VW
Η πρώτη λύση είναι πολύ προσιτή μεν αλλά δεν γνωρίζω την δυσκολία εφαρμογής, την εμφάνιση μετά και την συμβατότητα. Εάν κάποιος φίλος το έχει κάνει σε + θα ήθελα την άποψη του. Στη δεύτερη λύση δεν έχω καταφέρει πολλά, γιατί για + δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα στο ebay, οπότε μήπως...κάποιος... ξέρει?
Λοιπόν για αρχή καλή χρονιά!
Εγώ πήρα αυτό με 240 ευρώ με τα μεταφορικά μαζί και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Παίζει τα πάντα, έχει usb υποδοχή και για SD (πολύ σημαντικό για μένα) και δένει πολύ όμορφα με το ταμπλό καθώς τα κουμπιά του έχουν τον ίδιο φωτισμό.
-
Ο χρήστης Dimis έγραψε:
Θα ήθελα την βοήθεια σας στο θέμα της αντικατάστασης του RCD 300.
Μέχρι τώρα έχω βρει δύο λύσεις- Αγορά ειδικής πρόσοψης που μπαίνει στη θέση του και δίνει 2 DIN θέσεις ή μία DIN + αποθηκευτικό χώρο και αγορά κάποιου συμβατικού R/CD ή DVD. Εδώ τα κόστη που βρήκα είναι 20E η μάσκα και 250Ε mp3/ DVD/wTFT3.5
- Αγορά μεγαλύτερου RCDxxx της VW
Η πρώτη λύση είναι πολύ προσιτή μεν αλλά δεν γνωρίζω την δυσκολία εφαρμογής, την εμφάνιση μετά και την συμβατότητα. Εάν κάποιος φίλος το έχει κάνει σε + θα ήθελα την άποψη του. Στη δεύτερη λύση δεν έχω καταφέρει πολλά, γιατί για + δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα στο ebay, οπότε μήπως...κάποιος... ξέρει?
Λοιπόν για αρχή καλή χρονιά!
Εγώ πήρα αυτό με 240 ευρώ με τα μεταφορικά μαζί και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Παίζει τα πάντα, έχει usb υποδοχή και για SD (πολύ σημαντικό για μένα) και δένει πολύ όμορφα με το ταμπλό καθώς τα κουμπιά του έχουν τον ίδιο φωτισμό.
τσάμπα το πήρες.... Πληρωσες τελωνείο?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Όχι, τελική τιμή είναι το 240 ευρώ με έξοδα αποστολής!
-
Ο χρήστης Dimis έγραψε:
Όχι, τελική τιμή είναι το 240 ευρώ με έξοδα αποστολής!
σου έβαλε επάνω gift? πως ήρθε? με courrier
μπορεις να μου πεις την μάρκα του. Ισως κάνει και για άλλα αμάξια
-
το πήρες στα χέρια σου...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το πήρες στα χέρια σου...?aaaa καλή ερώτηση.
-
gps μπορείς να έχεις στην οθόνη;
-
Το έχω εγκαταστήσει ήδη πρίν τις γιορτές.
Ήρθε με courrier DHL και είχα πλήρη ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας μέσω του site τους.Gift δεν έβαλε πάνω, φυσικά και κάνει για όλα τα αμάξια αρκεί να έχουν χώρο 2 din, έχει υποδοχή για rear camera στο aux, τώρα για gps δε γνωρίζω αλλά δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Το μοντέλο ακριβώς είναι αυτό 'Cyber DDC-7005' . -
σωστός ο Dimis
να θες και μπορείς δεν βάζεις και μια φώτο... -
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
σωστός ο Dimis
να θες και μπορείς δεν βάζεις και μια φώτο...ή όπως λέει ο λαός...
-
Ο χρήστης Dimis έγραψε:
Έτοιμες...όντως, δένει αρκετά όμορφα με το σύνολο
-
-
πολυ καλο!
ειδικα στα λεφτα που το πηρες!απο ηχητικη αποδοση τι λεει?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πολυ καλο!
ειδικα στα λεφτα που το πηρες!απο ηχητικη αποδοση τι λεει?
Είναι λίγο καλύτερο απο το RCD 300.
Έχω ηχεία μόνο μπροστά όμως. -
Πολύ καλό, και πολύ καλό άβαταρ! Family guy rulezzzz!!!!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)