-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και αυτοι ψευτες....
ή μηπως το πηγαιναν 'κοτες'??κατοχοι (σε Ελλαδα και Ευρωπη), περιοδικα, test-drivres, οχι ασχετοι, οι σχετικοι ειναι αυτοι που δε το εχουν οδηγησει καν!
Άρα προφανώς λέει ψέματα το Drive. Και γενικά το είχα για γερμανόφιλο περιοδικό...αυτό δεν εννοείς;
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Η φορολογία είναι 30% στα 1,8 και 12% στα 1,4. Προτιμώ βέβαια τα λεφτά που δίνω να πηγαίνουν στο Ελληνικό κράτος παρά σε μια βιομηχανία του εξωτερικού, πρωτίστως όμως με ενδιαφέρει το πιο πλήρες αυτοκίνητο.Το θέμα είναι ότι θα δώσεις τα ίδια στην αυτοκινητοβιομηχανία του εξωτερικού, τα ίδια στον τοπικό αντιπρόσωπο/θυγατρική και πολλά περισσότερα στο ελληνικό 'κράτος'
10.000 CIF + 3.000 συνολικό κέρδος εισαγωγέα/dealer = 13*1,19 (πρώτα ο ΦΠΑ)*1,12= 17.320 ευρώ
13.0001,191,3=20.111, για πλάκα δηλαδή 3.000 στο 'κράτος', δίνοντας στα ίδια σε αυτούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ΚΑΤΙ παράγουν και δημιουργούν θέσεις εργασίας
Υ.Γ: το Plus TSI έκαψε 9,2 μέση στο τεύχος ΔΕΚ
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
και αυτοι ψευτες....
ή μηπως το πηγαιναν 'κοτες'??κατοχοι (σε Ελλαδα και Ευρωπη), περιοδικα, test-drivres, οχι ασχετοι, οι σχετικοι ειναι αυτοι που δε το εχουν οδηγησει καν!
Άρα προφανώς λέει ψέματα το Drive. Και γενικά το είχα για γερμανόφιλο περιοδικό...αυτό δεν εννοείς;
εγω δεν κατηγορω κανεναν. Η καταναλωση ειναι πολυπλοκο θεμα, με πολλες παραμετρους. Λεω οτι οσο μεγαλυτερο δειγμα μετρησεων εχεις, τοσο πιο αληθινη εικονα σχηματιζεις.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Υ.Γ: το Plus TSI έκαψε 9,2 μέση στο τεύχος ΔΕΚδεν γινονται αυτα τα πραγματα! Οι γυναικες του περιοδικου το οδηγουσαν?
-
Και όταν έχεις ένα ΜΟΝΟ δείγμα μέτρησης, το μοναδικό όμως με τις ίδιες συνθήκες; Και μιλάμε για το 140αρι, πού να ήταν και το 170 όπως γράψαμε και πιο πάνω...
anyway, το κουράσαμε! Στο χέρι των 4ΤΡΟΧΩΝ να κάνουν μια συγκριτική διαδρομή καλύτερη από του Drive, πιο ολοκληρωμένη για να μας τα πούνε ΟΛΑ σχετικά με τα δύο αυτοκίνητα (ή και τρία, αν μπει και το 170). Και μια δοκιμή για την 95αρα βενζίνη στους πολλαπλούς άμεσους ψεκασμούς και στα διπλοτούρμπινα και θα έχουμε να λέμε για κάνα δίμηνο!!!
Υ.Γ. Οι 4ΤΡΟΧΟΙ ακούνε ή ξεπεράστηκε ο αριθμός των ετήσιων αναγνώσεων;
-
ρε μανία με την κατανάλωση ...λες και ζούμε την εποχή της πετρελαικής κρίσης το 70τόσο...
-
Ξεχνάει ο elteo τον περσινό χειμώνα...
Αν δεν μας νοιάζει γιατί δεν χτυπάμε μερικά 5λιτρα Cadillac όλοι;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ξεχνάει ο elteo τον περσινό χειμώνα...Αν δεν μας νοιάζει γιατί δεν χτυπάμε μερικά 5λιτρα Cadillac όλοι;
συγνώμη αλλά έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ξεχνάει ο elteo τον περσινό χειμώνα...
Αν δεν μας νοιάζει γιατί δεν χτυπάμε μερικά 5λιτρα Cadillac όλοι;
συγνώμη αλλά έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά...
+1
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αντε τελευταια λυση:Και, τέλος πάντων, ένα σημαντικό πειστήριο για το αξιόμαχο της προσπάθειάς τους είναι η κατανάλωση: ύστερα από 6.000 και πλέον «δημοσιογραφικά» χλμ. στην πλάτη του Golf GT, με μέση κατανάλωση 10,7 λίτρα/100 χλμ., δεν μπορούμε παρά να δηλώσουμε ενθουσιασμένοι! Πολύ σπάνια οι μετρήσεις μας έδειξαν πάνω από 12 λίτρα/100 χλμ., ενώ σε πιο ήπιους ρυθμούς είδαμε και 9,5 λίτρα, όταν ο 2λιτρος TFSI του Leon απαιτεί κατά μέσο όρο 13,6, δεν έπεσε ποτέ κάτω από τα 10 και υπό πίεση «χτύπησε» πάνω από 15 λίτρα/100 χλμ.
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11649
και αυτοι ψευτες....
Σπύρο για να καταλάβεις τι εννοώ...
από το ίδιο περιοδικό τεστ Απριλίου 2006...
**Για την κατανάλωση έχουμε να αναφέρουμε τα εξής: εκ πρώτης όψεως, τα 12 λίτρα/100 χλμ. δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό (αφού βρίσκεται στα επίπεδα ενός Leon ή Octavia TFSi), αλλά θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι η μέγιστη τιμή δεν ξεπέρασε σε καμία περίπτωση τα 13,9 λίτρα/100 χλμ. (όταν τα προαναφερθέντα Seat και Skoda ξεπερνούν τα 16), ενώ η ελάχιστη παραμένει κάτω από τα 10 λίτρα/100 χλμ. Συμπερασματικά λοιπόν, ο μεγάλος βαθμός απόδοσης για τον οποίο κάνει λόγο η εταιρεία έχει αντίκτυπο στην κατανάλωση, όχι όμως στο βαθμό που η ίδια υπόσχεται, και σίγουρα σε άμεση συνάρτηση με τον τρόπο χρήσης του κινητήρα. **
Θες και link για το άρθρο;
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11202Αυτά με ενοχλούν Σπύρο διότι υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Αν μας κοροϊδεύει έτσι το κορυφαίο περιοδικό στην Ελλάδα(αυτό είναι προσωπική μου γνώμη αφού το διαβάζω ανελλιπώς από τα 11 μου...20 χρόνια τώρα) φαντάσου τι διαβάζουμε σε άλλα περιοδικά.
Πως να πεισθώ φίλε μου όταν άλλα γράφει ο ένας, άλλα ο άλλος, κάνουν copy-paste στοιχεία από το παρελθόν, αβαντάρουν εταιρείες σε σχέση με άλλες ανάλογα με την διαφημιστική δαπάνη στα περιοδικά; Ακόμα και αν έχετε δίκιο δεν είναι λογικό να αμφιβάλλω; Δεν είμαι εμπαθής όπως νομίζεις με το γκολφ...έχω δηλώσει στο φόρουμ ότι το gt ήταν η επιλογή μου μετά το civic. Απλά δεν ανέχομαι να με θεωρούν ηλίθιο...Για τον λόγο αυτό είμαι διστακτικός σε ότι παραθέτεται...ελπίζω να καταλαβαίνεις...
(να δεις πως θα τα χώσω στην χόντα μόλις παραλάβω αν δω κάτι άξιο σχολιασμού...εδώ είμαστε και θα τα λέμε... ) -
Για αυτό δεν είμαστε εδώ;
Τουλάχιστον παραμένουμε περί αυτοκίνησης, δεν πλακωνόμαστε και προσπαθούμε να βγάλουμε μια άκρη! Λες και θα βγει μεν, αλλά προσπαθούμε!!!
Δεν ξέρω πόσα χιλιόμετρα κάνεις με την C4, αλλά πολύς κόσμος κάνει πολλά χιλιόμετρα (v@sili ακούς; ) και οι διαφορές καταλήγουν σημαντικές.
-
spyros.s
αντε τελευταια φορα....για μενα τα περιοδικα ΔΕΝ ειναι αξιοπιστο δειγμα! Οχι γιατι 'τα παιρνουν', αλλα γιατι δεν οδηγουν τα αυτοκινητα οπως ο μεσος χρηστης. Και εγω αν ημουνα δοκιμαστης, αερα θα τα πηγαινα, αφου δεν πληρωνω καυσιμα και δε με νοιαζει να το δουλευω ολη μερα 4000-7000σαλ...
Οδηγει κανεις ετσι το αυτοκινητο του καθημερνα?εδω μεσα λοιπον, εχουν δημοσιευτει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ μετρησεις **κατοχων **του αυτοκινητου!
αφου δεν πιστευετε ουτε αυτες, εχει νοημα να ασχοληθουμε αλλο?
εσυ, το εχεις οδηγησει? Εχεις προσωπικες εντυπωσεις? 'Η μιλας θεωρητικα?
το ξαναγραφω:
εδω μεσα λοιπον, εχουν δημοσιευτει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ μετρησεις **κατοχων **του αυτοκινητου!
Διαβαστε τες, εχουν ενδιαφερον. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το ξαναγραφω:
εδω μεσα λοιπον, εχουν δημοσιευτει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ μετρησεις **κατοχων **του αυτοκινητου!
Διαβαστε τες, εχουν ενδιαφερον.εδώ είναι και η ουσία του θέματος
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
το ξαναγραφω:
Διαβαστε τες, εχουν ενδιαφερον.εδώ είναι και η ουσία του θέματος
Ως ενας απο αυτους (TSi) αναφερω μεση καταναλωση 8.9lt/100km μετα απο 4500km σε μικτες συνθηκες (χρηση σε πολη και ταξιδια), αν αυτο βοηθαει την κουβεντα.
Για τη δυναμη που εχει δεν νομιζω οτι ειναι και τραγικη.
Τελικα το drive ποιο βγαζει καλυτερο, το Civic ή το TSi?
-
είσαι ΨΕΥΤΗΣ
-
....
-
....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
είσαι ΨΕΥΤΗΣΜπορω να υποβαλλω ΥΠ.ΔΗΛ. 1599 θεωρημενη με το γνησιο υπογραφης για τους δυσπιστους...
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
είσαι ΨΕΥΤΗΣ
Μπορω να υποβαλλω ΥΠ.ΔΗΛ. 1599 θεωρημενη με το γνησιο υπογραφης για τους δυσπιστους...
έχεις γνωστό στον δήμο και σου δίνει σφραγισμένες δηλώσεις!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
είσαι ΨΕΥΤΗΣ
Μπορω να υποβαλλω ΥΠ.ΔΗΛ. 1599 θεωρημενη με το γνησιο υπογραφης για τους δυσπιστους...
έχεις γνωστό στον δήμο και σου δίνει σφραγισμένες δηλώσεις!
Ενταξει παραδινομαι...
Δεν μπορω να το κρυψω πλεον οτι με πληρωνει η VW για να τα γραψω αυτα...
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)