-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Σε καμιά περίπτωση. Η ροπή είναι ροπή και είναι ροπή και είναι ροπή. Οι επιδόσεις αξίζουν κάθε ευρώ (είτε στην αγορά είτε στη βενζίνη) ασυζητητί. Θαύματα δεν γίνονται μάλλον όμως...
ακριβώς....τί κι αν έχει λίγο καλύτερο εξοπλισμό...
ο κινητήρας και οι επιδόσεις δεν αντικαθίστανται σε καμιά περίπτωση
έχει όμως χειρότερα: φρένα, χώρους επιβατών και αποσκευών, εμφάνιση,οικονομία, εγγύηση, αξιοπιστία,εξοπλισμό, ποιότητα υλικών σε βάθος χρόνου...κατά τ'αλλα όμως έχεις δίκιο ότι τα γκάζια του tsi είναι πολύ καλύτερα από του civic. Στα όσα ανέφερα όμως;
φρένα χειρότερα?
χώροι?
εμφάνιση, απλώς άκυρο
οικονομία-απόδοση, κορυφαία το TSI
αξιοπιστία? γιατί δεν είναι αξιόπιστο? 7ετής εγγύση με επίσκεψη ανα 7,500 και 10,000 χλμ στο συνεργείο?
εξοπλισμό? υπερ-πλήρες το sportline
οδική συμπεριφορά?
ποιότητα υλικών? μπήκα πρόσφατα σε Civic. Άλλα περίμενα να δώ κι άλλα είδα σε σχεση με ότι έλεγε ο τύπος γενικά...
-
έχει όμως χειρότερα: φρέναΚάποιες μετρήσεις? Κάποια σχόλια από ανθρώπους που τα έχουν οδηγήσει και τα 2 κάνοντας σκληρή χρήση?
εμφάνιση
Υποκειμενικό.
οικονομία
Ίδια διαδρομή σε ίδιους ρυθμούς είσαι σίγουρος ότι θα κάψει λιγότερο το Civic?
αξιοπιστία
Από που ακριβώς προκύπτει αυτό?
ποιότητα υλικών σε βάθος χρόνου
Αυτό?
-
φρένα...μόνο 5 μέτρα νωρίτερα σταματά το civic...
χώροι 150 λίτρα παραπάνω χώρος αποσκευών...εσωτερικό μπες και δες κάτσε και σταυροπόδι...
εμφάνιση: το civic είναι ο 'κεφαλογυριστής'(θα κατοχυρώσω την έκφραση στην επόμενη έκδοση του λεξικού του Μπαμπινιώτη) της κατηγορίας άρα έχει εμφάνιση που τουλάχιστον...τραβάει τα βλέμματα
οικονομία...ντροπή...υπάρχει και θεός και μας βλέπει
απόδοση:φοβερό μοτέρ ο tsi το χόντα απλά κορυφαίο ατμοσφαιρικό υστερεί όμως αισθητά σε ρεπρίζ.
αξιοπιστία...civic λέει η ιστορία γιατί να αλλάξει συγκεκριμένα τώρα;
εγγύηση...θα το πουλήσω και ακόμα θα έχει 2-3 χρόνια...
εξοπλισμός: καλό το sportline αλλά το σιβικ έχει καλύτερο εξοπλισμό. Μία επίσκεψη στο honda.gr θα σε πείσει...
ποιότητα υλικών [u]σε βάθος χρόνου[/u]. Μπες σε γκολφ του 99 με τις ξεφτισμένες επενδύσεις και σε ανάλογης χρονολογίας 'λιτό' civic. Μετά κάνουμε διάλογο όσο θέλεις. -
θα μου κανεις πόσο του καίει το GTI!!!! του ΙΚΑΡ? μέσα στην πόλη
Τι στα σκάτα καίει το δικό μου.... (τα ντερα μου) 15 με 16 λίτρα δηλαδή?
Τα άλογα θέλουν βενζίνη
Τελεία και παύλα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα μου κανεις πόσο του καίει το GTI!!!! του ΙΚΑΡ? μέσα στην πόληΤι στα σκάτα καίει το δικό μου.... (τα ντερα μου) 15 με 16 λίτρα δηλαδή?
Τα άλογα θέλουν βενζίνη
Τελεία και παύλα
εχεις ακουσει κατι που λεγεται βαθμος αποδοσης κινητηρα?
-
Εχω ακούσει...
Το συζητάγαμε στο βενζινάδικο με κάτι άλλους τουρμπάτους και μου είπαν
'Το ξέρουμε και εμείς... ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ'
-
φρένα...μόνο 5 μέτρα νωρίτερα σταματά το civic...Σχόλια για σκληρή χρήση υπάρχουν? Πηγή γι αυτό που λες?
εμφάνιση: το civic είναι ο 'κεφαλογυριστής'(θα κατοχυρώσω την έκφραση στην επόμενη έκδοση του λεξικού του Μπαμπινιώτη) της κατηγορίας άρα έχει εμφάνιση που τουλάχιστον...τραβάει τα βλέμματα
Και η φτερούγα στο Alto κεφαλογυριστής είναι, so?
οικονομία...ντροπή...υπάρχει και θεός και μας βλέπει
Σε ίδια διαδρομή με ίδιους ρυθμούς θα κάψει λιγότερο το Civic?
αξιοπιστία...civic λέει η ιστορία γιατί να αλλάξει συγκεκριμένα τώρα;
εγγύηση...θα το πουλήσω και ακόμα θα έχει 2-3 χρόνια...Μήπως έχει και ψυχή?
ποιότητα υλικών [u]σε βάθος χρόνου[/u]. Μπες σε γκολφ του 99 με τις ξεφτισμένες επενδύσεις και σε ανάλογης χρονολογίας 'λιτό' civic. Μετά κάνουμε διάλογο όσο θέλεις.
Για το golf του 99 μιλάμε ή για το τωρινό?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εχω ακούσει...Το συζητάγαμε στο βενζινάδικο με κάτι άλλους τουρμπάτους και μου είπαν
'Το ξέρουμε και εμείς... ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ'
τi ειχαν, uno turbo?
-
Μεταξύ SUBARU και ΑΣΤΕΙΟΥ
-
φίλε μου έχω τουρμπο 13+ χρόνια και ξέρω...Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν υποτιμώ το άριστο μοτέρ tsi. Όμως όταν τα έχεις τα άτιμα τα άλογα θες να τα χαίρεσαιΌταν για παράδειγμα παίρνω το clio1.4 ή το cr-v πηγαίνω νορμάλ και χαλαρά...αντίθετα όταν ακούσω την τουρμπίνα και την σκάστρα στο...διάολο πατάω ασυναίσθητα το γκάζι...φοβερό συναίσθημα που λόγοι οικονομίας, αμφίβολης αξιοπιστίας στην νέα τεχνολογία και εμφάνισης με έκαναν να απαρνηθώ στο δίλημμα της επιλογής ανάμεσα σε civic και gt. Ήταν λοιπόν η δεύτερη επιλογή μου μετά το honda...Γούστα θα μου πεις και θα έχεις απόλυτο δίκιο.
Λογικό να έχεις επιφυλάξεις για τον νεωτερισμό της VW (πολλοί έχουμε)...
Όσον αφορά την 'γλύκα' του turbo τι να πω, θέλει πραγματικά αυτοσυγκράτηση...Το GT είναι ένα Golf με ένα τεχνολογικό highlight -- κυρίως -- ( + κάποια παρελκόμενα ), που αναπόφευκτα βαραίνει πάρα πολύ στην επιλογή...
Είναι όντως θέμα επιλογής...
_
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μεταξύ SUBARU και ΑΣΤΕΙΟΥθα επρεπε να ξερεις οτι τα scooby/evo ειναι σε δικια τους κατηγορια σε θεμα καταναλωσης!
εντελως ασχετη συγκριση. -
spiros-coyote γελάω είστε σωστοί
kid δεν τα βγάζω από το μυαλό μου διάβασε τα τεχνικά χαρακτηριστικά σε περιοδικά και internet και θα δεις ότι όσα γράφω αληθεύουν.
-
kid δεν τα βγάζω από το μυαλό μου διάβασε τα τεχνικά χαρακτηριστικά σε περιοδικά και internet και θα δεις ότι όσα γράφω αληθεύουν.Αυτό για την ποιότητα σε βάθος χρόνου που το διάβασες? Όπως και αυτό για την οικονομία..
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
φίλε μου έχω τουρμπο 13+ χρόνια και ξέρω...Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν υποτιμώ το άριστο μοτέρ tsi. Όμως όταν τα έχεις τα άτιμα τα άλογα θες να τα χαίρεσαι
Όταν για παράδειγμα παίρνω το clio1.4 ή το cr-v πηγαίνω νορμάλ και χαλαρά...αντίθετα όταν ακούσω την τουρμπίνα και την σκάστρα στο...διάολο πατάω ασυναίσθητα το γκάζι...φοβερό συναίσθημα που λόγοι οικονομίας, αμφίβολης αξιοπιστίας στην νέα τεχνολογία και εμφάνισης με έκαναν να απαρνηθώ στο δίλημμα της επιλογής ανάμεσα σε civic και gt. Ήταν λοιπόν η δεύτερη επιλογή μου μετά το honda...Γούστα θα μου πεις και θα έχεις απόλυτο δίκιο.
Λογικό να έχεις επιφυλάξεις για τον νεωτερισμό της VW (πολλοί έχουμε)...
Όσον αφορά την 'γλύκα' του turbo τι να πω, θέλει πραγματικά αυτοσυγκράτηση...Το GT είναι ένα Golf με ένα τεχνολογικό highlight -- κυρίως -- ( + κάποια παρελκόμενα ), που αναπόφευκτα βαραίνει πάρα πολύ στην επιλογή...
Είναι όντως θέμα επιλογής...
_
χαίρομαι που συμφωνήσαμε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μεταξύ SUBARU και ΑΣΤΕΙΟΥ
θα επρεπε να ξερεις οτι τα scooby/evo ειναι σε δικια τους κατηγορια σε θεμα καταναλωσης!
εντελως ασχετη συγκριση.προφανώς έγω γνωστου΄ς που έχουν και τα άλλα.... Αλλά δεν εχω γνωστούς με GTI.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
kid δεν τα βγάζω από το μυαλό μου διάβασε τα τεχνικά χαρακτηριστικά σε περιοδικά και internet και θα δεις ότι όσα γράφω αληθεύουν.
Αυτό για την ποιότητα σε βάθος χρόνου που το διάβασες? Όπως και αυτό για την οικονομία..
παράδειγμα: τελευταίο drive...αγγλικά φόρουμ.
Για την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου τι άλλο μπορεί να κάνει κανείς από το να χρησιμοποιήσει το παρελθόν; Πως να κρίνω -θετικά ή αρνητικά- το νέο σιβικ όταν αυτό είναι μόλις 7 μήνες στην αγορά; Αυτό εννοώ ιστορία και παρελθόν της φίρμας. Ελπίζω να έγινα κατανοητός φίλε μου -
Πως να κρίνω -θετικά ή αρνητικά- το νέο σιβικ όταν αυτό είναι μόλις 7 μήνες στην αγορά; Αυτό εννοώ ιστορία και παρελθόν της φίρμας. Ελπίζω να έγινα κατανοητός φίλε μουΑυτό εννοώ και γω. Άσε να δουμε αν είναι αξιόπιστο και το μεν και το δε και μετά να κρίνουμε.
-
επειδη παρατραβηξε το θεμα της καταναλωσης:
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... &minkm=800
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... &minkm=800
η διαφορα που προκυπτει ειναι 0,58λτ/100χλμ
ενταξει τωρα οι δυσπιστοι?
-
δεν μας είπες τίποτα καινούριο...στα τέρμα γκάζια 15αρες βαρά το tsi 12άρες το civic. Ελάχιστο 6+ το civic 8+ το tsi...
Απλά με επιβεβαίωσες συνονόματε... να είσαι καλά:roll:
(πέρα από πλάκα πρόκειται για πολύ ωραία σελίδα στην οποία θα αποτελέσω μέλος σε λίγους μήνες...) -
δεν μας είπες τίποτα καινούριο...στα τέρμα γκάζια 15αρες βαρά το tsi 12άρες το civic. Ελάχιστο 6+ το civic 8+ το tsi...
Απλά με επιβεβαίωσες συνονόματε... να είσαι καλά:roll:
(πέρα από πλάκα πρόκειται για πολύ ωραία σελίδα στην οποία θα αποτελέσω μέλος σε λίγους μήνες...)ξεχνας τη χαωδη διαφορα σε επιδοσεις!
και παρολη τη χαωδη διαφορα, η μεση*** καταναλωση απεχει ελαχιστα!*** αυτη ειναι που ενδιαφερει, οχι το ποσο καιει το καθενα σε τερμα γκαζι! Εκτος αν ετσι κινειται κανεις σε καθημερινη βαση.
υ.γ. τα 15 και 12 που τα ειδες?
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)