-
απο μικροατυχημα θα σπασουν και οι λαμπες? και τα ballast που ειναι στο μηχανοστασιο? αν γινουν ολα αυτα δεν θα σε νοιαζουν τα xanon.
εκτος και αν μιλας για εργοστασιακα xenon. τοτε τσουζει γιατι ειναι αλλα φαναρια σε σχεση με τα αλογονου.
παντως, αν ενα aftermarket κιτ κοστιζει πχ -
αυτά τα after market XENON δεν ξέρω ρε παίδες αλλά με ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ!
είναι ιδέα μου ή είμαι ιδιότροπος?στο C4 μου που έχω εργοστασιακά Xenon (και λάμπες που στρίβουν) κοστίζει το φανάρι 1300 ευρώ...!
-
κοιτα, αποδεδειγμενα το υψος της δεσμης δεν αλλαζει σε σχεση με πριν. Αρα δεν σου ερχεται. Τωρα αν τραβαει το ματι σου λογω φωτεινοτητας και το κοιτας εντονα, ειναι δικο σου θεμα.
-
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
κοιτα, αποδεδειγμενα το υψος της δεσμης δεν αλλαζει σε σχεση με πριν. Αρα δεν σου ερχεται. Τωρα αν τραβαει το ματι σου λογω φωτεινοτητας και το κοιτας εντονα, ειναι δικο σου θεμα.Ναι το τραβάει....είναι πολύ έντονος ο φωτισμός και με ενοχλεί πολύ.
-
-
[quote='screwdriver']απο μικροατυχημα θα σπασουν και οι λαμπες? και τα ballast που ειναι στο μηχανοστασιο? αν γινουν ολα αυτα δεν θα σε νοιαζουν τα xanon.
εκτος και αν μιλας για εργοστασιακα xenon. τοτε τσουζει γιατι ειναι αλλα φαναρια σε σχεση με τα αλογονου.
παντως, αν ενα aftermarket κιτ κοστιζει πχ -
Πάρτε τα xenon σας και κάντε ένα thread αλλού για να μιλήσετε... έλεος πιά!
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Πάρτε τα xenon σας και κάντε ένα thread αλλού για να μιλήσετε... έλεος πιά!μην τα ξαναλέμε
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=14140 -
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Πάρτε τα xenon σας και κάντε ένα thread αλλού για να μιλήσετε... έλεος πιά!δεν χαλαρώνεις λίγο εσύ?
ποιός σε όρισε moderator....?
άιντε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάρτε τα xenon σας και κάντε ένα thread αλλού για να μιλήσετε... έλεος πιά!
δεν χαλαρώνεις λίγο εσύ?
ποιός σε όρισε moderator....?
άιντε...και εσένα ποιός σε όρισε υπερασπιστή των xenon σε ακατάλληλο thread? άντε σας βαρέθηκα εδώ μέσα με την ακαταστασία σας και την ανοργανωσιά σας, κάποιους users εννοώ!
-
Τι παθατε ρε παιδια...?
Ηρεμηστε λιγο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είναι ιδέα μου ή είμαι ιδιότροπος?στο C4 μου που έχω εργοστασιακά Xenon (και λάμπες που στρίβουν) κοστίζει το φανάρι 1300 ευρώ...!
φαντάζομαι ότι θα έχεις φοβερά φώτα...όμως 1300
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έλυσες και το πρόβλημα της μεταπώλησης. Σε λίγα χρόνια θα πουλήσεις τα φώτα σε κανένα τρακαρισμένο και θα πιάσεις τα λεφτά που θα πάρεις αν πουλήσεις όλο το αυτοκίνητο. Πλάκα κάνω φίλε ελτεο
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Παιρνας το ''Πλαισιο'' του Φοινικα και οχι στο 1ο φαναρι αλλα
στο 2ο ακριβως αριστερα εχει μαγαζι με χρωματα...πανε απογευμα
για να βρεις τον κ. Νικο που δουλευει εκει και να σου κανει επιτοπου
το χρωμα που θες...Ειναι κορυφαιος και σαν μαστορας και σαν ανθρωπος...
Πες σε εστειλε ο Δημητρης με το ασημι Ignis Sport...Πηγαίνοντας πρός Ολγας?
ναι στο ρευμα προς την Ολγας...
-
spyros.s
Σπύρο είναι αυτά που περιστρέφονται με το τιμόνι. Λογικό είναι να είναι ακριβά. Φαντάσου στην Citroen κάνουν τόσο. Σκέψου (για να το συνδέσουμε με εδώ μέσα) πόσο θα κόστιζαν στο GT...
δεν έχεις κ άδικο.... ...αρκεί να μην τρακάρεις ποτέ.
Michael-Amott
πάντα ήρεμος...τους ανεπίσημους mods δεν αντέχω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
spyros.sΣπύρο είναι αυτά που περιστρέφονται με το τιμόνι. Λογικό είναι να είναι ακριβά. Φαντάσου στην Citroen κάνουν τόσο. Σκέψου (για να το συνδέσουμε με εδώ μέσα) πόσο θα κόστιζαν στο GT...
δεν έχεις κ άδικο.... ...αρκεί να μην τρακάρεις ποτέ.
Michael-Amott
πάντα ήρεμος...τους ανεπίσημους mods δεν αντέχω.
φαντάσου ότι αυτή την τεχνολογία την εισήγαγε η θρυλική ds...θα έπρεπε να την είχαν υιοθετήσει και άλλοι κατασκευαστές ασχέτως κόστους.(Τόσο στο gt όσο και στο σιβικ θα ήταν πανακριβα...)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
spyros.sΣπύρο είναι αυτά που περιστρέφονται με το τιμόνι. Λογικό είναι να είναι ακριβά. Φαντάσου στην Citroen κάνουν τόσο. Σκέψου (για να το συνδέσουμε με εδώ μέσα) πόσο θα κόστιζαν στο GT...
Πόσο άραγε;
Μύθοι και πραγματικότητα
Στο GT τα BI -όχι gay - Xenon -χωρίς ενεργό σύστημα- κοστίζουν...
...
...
1007 -όχι καμία σχέση με το Peugeot -
Στο Passat 1.6 με ενεργό σύστημα φωτισμού στροφών...
...
...
1.240
Ακριβά είναι
-
άργησες κ ανησύχησα...
-
δεν τα χω πρόχειρα
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)