-
Μάλλον όλα τα ελλατωματικά GT στην Ελλάδα τα φέρνουν...!!!
(Γιατί στα ξένα fora δεν πέτυχα ακόμη κανένα σπασμένο)
-
φίλος πήγε σε αντιπροσωπεία Opel
και του είπαν ότι ο κινητήρας του **GT **δεν είναι καλός,
αργά ή γρήγορα θα πέσει, ενώ αυτός του Astra (1.6) θα έχει σταθερη απόδοση.
ΥΓ. Προτιμώ κάποια στιγμή να μου πέσει και να το χω ευχαριστηθεί
παρά να μένω πάντα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
φίλος πήγε σε αντιπροσωπεία Opelκαι του είπαν ότι ο κινητήρας του **GT **δεν είναι καλός,
παρά να μένω πάντα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.Ta idia eleges kai prin 10 xronia otan h Fiat ebgaze ta Uno/Punto turbo kai h VW ebgaze 60 aloga apo ta idia kybika?
Re pos allaksan oi kairoi...
Aporo pos syzitate gia tin aksiopistia enos modelou pou exei mono merikous mines stin agora.
As grapsoun 100K+ xlm piesmena kai oxi florika kai ta ksanaleme .
P.S. Egw pisteuo oti tha einai arkountos aksiopisto kai einai sigoura poly endiaferon moter.
-
φίλος πήγε σε αντιπροσωπεία Opelκαι του είπαν ότι ο κινητήρας του **GT **δεν είναι καλός,
παρά να μένω πάντα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.....αυτό το συμπέρασμα έβγαλε ο 'Dr Μηχανολόγος Μηχανικός' πωλητής της Opel μετά από... εξαντλητικά tests του κινητήρα του GT ???
-
παρά να μένω πάντα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.Απελπισμένος ακούγεται ο πωλητής.
-
Εγω ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και δε πηρα απάντηση
Τα κιβώτια από τα δημοσιογραφικά πως πάνε???? -
Δεν εχει μεινει κανενα αθικτο! Ολα εχουν σπασει στα πρωτα 100χλμ! Ακουγεται μαλιστα οτι η VW εχει λαδωσει ολο τον ειδικο τυπο και γιαυτο δεν εχει μαθευτει το γεγονος.
Προσοχη λοιπον οταν περνατε εξω απο αντιπροσωπιες VW γιατι μπορει να πατησετε τα λαδια απο τα σπασμενα σασμαν.
-
.. μενω απεναντι στη καρεντα.. να προσεχω?? γι αυτο γινονται τοσες στουκες καθημερινα?
-
Θελει και ρωτημα?
Να σκεφτεις οτι τον Αυγουστο ειχαν παραγγειλει αλλα 120 δημοσιογραφικα αυτοκινητα, γιατι αυτα σε που εμεναν απο σασμαν δεν προλαβαιναν να τα αλλαξουν!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν εχει μεινει κανενα αθικτο! Ολα εχουν σπασει στα πρωτα 100χλμ! Ακουγεται μαλιστα οτι η VW εχει λαδωσει ολο τον ειδικο τυπο και γιαυτο δεν εχει μαθευτει το γεγονος.Προσοχη λοιπον οταν περνατε εξω απο αντιπροσωπιες VW γιατι μπορει να πατησετε τα λαδια απο τα σπασμενα σασμαν.
καλά μίλα με κανένα δημοσιογράφο και τα λέμε....
εμένα μου είπαν ότι ... δε πάνε κάλα... Είχαν κανένα λόγο να μου το πούνε?
Πολύ καλά ξέρεις ότι κιβώτια σπάνε και δε το λένε, δεν είναι θέμα λαδώματος.
είναι θέμα χρήσης. Ο δημοσιογράφος το σπάει και δε λέει κάτι καθώς η χρήση το δικαιωλογεί εν μέρη.
Δε θα σου πω κάτι αλλο από αυτό.
Αν νομίζεις ότι έχω όρεξη να παίζω και να λέω ψεματάκια στο διαδίκτυο... τότε ΟΚΜεχρι τώρα και σε ότι έχω γράψει.... δε λέω ότι μου έρθει στο μυαλό.
Η άποψη μου για το αμάξι είναι συγκεκριμένη (είμαι προβληματισμένος, θα περίμενα πάνω από ένα χρόνο για να το πάρω).
Μπορεί στους 4τροχούς να το αγαπάνε αλλά σε άλλα περιοδικά δε το πιστεύουν καθόλου σαν αξιοπιστία σε διάφορες κατηγορίες και το βλέπουνε -
αφου λες οτι ξερεις γιατι ρωτας??
εγω οταν ξερω κατι, το λεω, δεν κανω ερωτησεις
πες μας και σε ποιο περιοδικο συνεβη το περιστατικο
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
φίλος πήγε σε αντιπροσωπεία Opel
και του είπαν ότι ο κινητήρας του **GT **δεν είναι καλός,
παρά να μένω πάντα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.Απελπισμένος ακούγεται ο πωλητής.
Όντως θλιβερό το σχόλιο του πωλητή...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αφου λες οτι ξερεις γιατι ρωτας??εγω οταν ξερω κατι, το λεω, δεν κανω ερωτησεις
πες μας και σε ποιο περιοδικο συνεβη το περιστατικο
σου είπα ότι δε πάνε καλά τα κιβώτια. ΟΚ? λόγω ροπής προφανώς και χρήσης
Εμένα μου το είπανε όλα τα περιοδικά εκτός των τροχών, σε φιλική παρέα. (τελεία)
Και στους τροχούς δηλαδή τώρα το κιβώτιο είναι ΟΚ????
-
Ε, αφου εχεις φιλους σε ΟΛΑ τα περιοδικα, δε μπορει, καποιος απο αυτους θα ξερει τι γινεται και με τους 4Τ. Ρωτα τους και πες μας.
-
θα κάνω τον κόπο την αλλη φορά για να ικανοποιήσω την περιέργεια σου.
Οταν θα πιούμε καμιά μπύρα και το φέρει η κουβέντα θα ρωτήσω ...Μη νομίζεις ότι πηγάινω και ρωτάω.... μόνοι τους τα λένε!!!!!
-
Αν έχουν πρόβλημα τα κιβώτια γιατί συγκεκριμένα το GT και όχι όλα τα Golf ή μάλλον όλα τα δυνατά Golf (αν βάλεις και τα diesel δεν είναι και λίγα). Η ακόμα καλύτερα γιατι όχι όλα τα αυτοκίνητα του Group που φοράνε το ίδιο κιβώτιο;
Πάντως όλα αυτά που ακούγονται για το GT έχουν καταντήσει αστεία. Στην αρχη ακούσαμε οτι θα σπάνε απο τα πρώτα χιλιόμετα, μετα οτί θα καίνε πολύ, μετά οτι θα ζεσταίνονται, μετά οτι θα καίνε λάδια, και αφού ξεπεράσαμε τα προβλήματα που θα μπορούσε να βγάλει το μοτέρ (και μεχρι τώρα δεν έχει βγάλει) περάσαμε στα περιφερειακά, τώρα το κιβώτιο μεθαύριο το διαφορικό σε 3 μήνες οι αερόσακοι.
-
Παιδιά.... αν θέλετε πιστεύε ότι μου λένε ψέματα, τότε ΟΚ.
Ποιος είπε ότι δε καίει... Φυσικά και καίει παραπάνω. 170 άλογα έχει
Ποιος είπε ότι το μοτερ είναι αξιόπιστο? Από που φαίνεται...? Στους 3 μήνες ζωής... Ασε να το δούμε μετά από χρόνια
Το βασικό που δε λέγεται είναι αν αυτό το αμάξι θα πουληθεί εύκολα μετά από χρόνια ή ο υποψήφιος αγοραστής θα το φοβάται...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Tο βασικό που δε λέγεται είναι αν αυτό το αμάξι θα πουληθεί εύκολα μετά από χρόνια ή ο υποψήφιος αγοραστής θα το φοβάται...Και να διαλύεται κάθε 2 μήνες, όντας VW Golf, και μάλιστα με πολλά άλογα, κανένας δεν θα το φοβάται και δεν πρόκειται να χάσει την αξία του! Ειδικά στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι ....
Αν έχει 100 άλογα καίει 10 λίτρα
Αν έχει 200 άλογα καίει 20 λίτρα
Αν έχει 300 άλογα καίει 30 λίτρα
και πάει λέγοντας ....Καλή φάση
(και να σκεφτείς ότι άλλοι τρώνε χρόνια στα θρανία για να μπορούν
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ να ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ πόσο καίει και γιατί ....) -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι ....
Αν έχει 100 άλογα καίει 10 λίτρα
Αν έχει 200 άλογα καίει 20 λίτρα
Αν έχει 300 άλογα καίει 30 λίτρα
και πάει λέγοντας ....Καλή φάση
(και να σκεφτείς ότι άλλοι τρώνε χρόνια στα θρανία για να μπορούν
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ να ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ πόσο καίει και γιατί ....)Αυτοί που το αγοράζουνε δε καταλαβαίνουν από 170 άλογα... εγω δει μέχρι και γιαγιάδες στο δρόμο...
πιστεύουν ότι εχουν ένα 1400 και μόνο
Και εμείς στα θρανία είμαστε μεγάλε και ξέρουμε πότε καίει καλά και πότε άσχημα..... Θα καίει ότι καίγανε όλα τα 1400 τουρμπο τα τελευταία 10 χρόνια.
Για να βγάλεις 170 άλογα πρέπει να πληρώσεις (είναι θέμα φυσικής). Οτι και να κάνεις θα καίει. Και η λογική που ανα΄φέρεις δεν είναι αυτό που είπα.
Είπα απλά ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και ένα ΓΑΜΑΤΟ κώλο!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)