-
τότε γιατί το 0-100 δεν είναι αντίστοιχο των 190+ αλόγων?
-
Πάμε τώρα να πιούμε ΜΙΑ μόνο μπύρα γιατί μετά θα οδηγήσουμε
Μόνο μία μικρή...
Τα λέμε αύριο..... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μαυρο ειναι...τα μαύρα δεν βγαίνουν TD;
-
λεγε τι ξερεις για τα καμμενα μοτερ lkar....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λεγε τι ξερεις για τα καμμενα μοτερ lkar....σπασμένα όλα είναι
-
λεπτομερειες....
καινε, σπανε, απορω πως πουλαει τοσο?
τσπ
-
Ρε παιδιά που είναι οι κατοχοι των GT? (ρητορική ερώτηση)
Προφανώς στους δρόμους, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ που διανύουν με το αυτοκίνητο, χωρίς να αισθάνονται καθόλου πειραματόζωα, όπως επιμένουν να τους χαρακτηρίζουν ωρισμένοι !!!!!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μαυρο ειναι...
τα μαύρα δεν βγαίνουν TD;
συμφωνα με mirage μαλλον ειναι ενα μαυρο τεστ που ειχε η αντιπροσωπεια...εγω εχω οτι εχει ενα σκουρο πρασινο αλλα δε θυμαμαι να χα δει αυτο...
εκτος αμα εννοεις turbodiesel...
-
trackday εννοεί..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μαυρο ειναι...
τα μαύρα δεν βγαίνουν TD;
συμφωνα με mirage μαλλον ειναι ενα μαυρο τεστ που ειχε η αντιπροσωπεια...εγω εχω οτι εχει ενα σκουρο πρασινο αλλα δε θυμαμαι να χα δει αυτο...
εκτος αμα εννοεις turbodiesel...
υπάρχει και GT Turbodiesel με 170, αλλά μάλλον απίθανο να βρεθεί στην Ελλάδα με ελληνικές πινακίδες
-
Οδηγικες εντυπωσεις απο το νεο τουτου του μπατζανακη μου ( GT τριθυρο, κοκκινο με ηλιοροφη ΙΒΤ 73.. με leasing) μετα απο σβελτη βολτα στο δρομο απο Βουρβουρου σε Σαρτη και πισω.
Τελεια θεση οδηγησης, πολυ καλη ποιοτητα στο εσωτερικο.
Καλο τραβηγμα απο χαμηλα, δυναμη ψηλα.
Καλη αισθηση στον επιλογεα και στα φρενα, απλως ικανοποιητικο τιμονι.
Στιβαρο πλαισιο και αναρτηση που δε γερνει στις στροφες αλλα συγχρονως στις λακκουβες εχει σχετικα καλη ενδοτικοτητα.
Σε καθε περιπτωση νοιωθεις το αυτοκινητο σαν ενα κομματι.
Υπερστροφη μονο κατοπιν παραγγελιας, υποστροφη αναλογα με το πατημα του γκαζιου εντος της στροφης.
Ισως το μοναδικο σημειο που με χαλασε πολυ ειναι η μαλλον χαλαρη αποσβεση επαναφορας που σε 3-4 σημεια που ο δρομος εχει κατι ''χασιματα'' το αυτοκινητο χοροπηδηξε παρα πολυ. -
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Οδηγικες εντυπωσεις απο το νεο τουτου του μπατζανακη μου ( GT τριθυρο, κοκκινο με ηλιοροφη ΙΒΤ 73.. με leasing) μετα απο σβελτη βολτα στο δρομο απο Βουρβουρου σε Σαρτη και πισω.
Στιβαρο πλαισιο και αναρτηση που δε γερνει στις στροφες αλλα συγχρονως στις λακκουβες εχει σχετικα καλη ενδοτικοτητα.
Υπερστροφη μονο κατοπιν παραγγελιας, υποστροφη αναλογα με το πατημα του γκαζιου εντος της στροφης.
Ισως το μοναδικο σημειο που με χαλασε πολυ ειναι η μαλλον χαλαρη αποσβεση επαναφορας που σε 3-4 σημεια που ο δρομος εχει κατι ''χασιματα'' το αυτοκινητο χοροπηδηξε παρα πολυ.λέγεται και ΧΑΡΟΠΗΔΗΞΕ.... αλλά ειναι ο κολοδρομος που πηγες για Σαρτη....
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=52359
-
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=197&page_id=4147
VW GOLF GT-SEAT LEON TFSI
αυτό έχει ενδιαφέρον
όποιος διαβάσει μας λέει
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ισως το μοναδικο σημειο που με χαλασε πολυ ειναι η μαλλον χαλαρη αποσβεση επαναφορας που σε 3-4 σημεια που ο δρομος εχει κατι ''χασιματα'' το αυτοκινητο χοροπηδηξε παρα πολυ.λέγεται και ΧΑΡΟΠΗΔΗΞΕ.... αλλά ειναι ο **κολοδρομος **που πηγες για Σαρτη....
Μια χαρα δρομος ειναι και με το Focus μου τον ευχαριστιεμαι παρα πολυ...
Αν ειχε την ισχυ και τη ροπη του Golf GT (και τα φρενα, το δικο μου εχει ταμπουρα πισω και οχι ιδιαιτερα μεγαλους δισκους εμπρος... ) ... -
Χτές βρέθηκα σε αντιπροσωπεία VW ( μαζί με φίλο που πήγε το αμάξι του για ένα προβληματάκι ,δεν ήταν GT με σπασμένο κινητήρα πάντως ) και μπήκα και στο GT και στο GTi για 5k διαφορά θα αγόραζα το GTi και ας καίει παραπάνω....
Αυτό με τα 140 είναι άλλο θέμα -
Σχετικά με τα 190 άλογα κτλπ το είχαν δυναμομετρήσει και σε ενα φινλανδικό περιοδικό και είχαν βρεί και αυτοί 190+. Οσον αφορά τις διαφορές στις επιδόσεις με το GTi και αυτό όλοι το βγάζουν 210+ (μου φαίνεται οτι ανεβάσανε την δύναμη του στα μοντέλα του 2006 και μετά) οπότε ακούγονται λογικές.
Η αλήθεια είναι οτι ορισμένες στιγμές το αισθάνομαι σαν να έχει όντως 190 άλογα, άλλες δείχνει να μην έχει και τόση δύναμη (σε καμια περίπτωση αργό). -
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
...............Μια χαρα δρομος ειναι και με το Focus μου τον ευχαριστιεμαι παρα πολυ...
Αν ειχε την ισχυ και τη ροπη του Golf GT (και τα φρενα, το δικο μου εχει ταμπουρα πισω και οχι ιδιαιτερα μεγαλους δισκους εμπρος... ) ...Εχει σημασία και το πόσο γρήγορα πέρασες τα ..χασίματα με το GT και πόσo με το Focus..!!!
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
.........Η αλήθεια είναι οτι ορισμένες στιγμές το αισθάνομαι σαν να έχει όντως 190 άλογα, άλλες δείχνει να μην έχει και τόση δύναμη (σε καμια περίπτωση αργό).Με την ίδια βενζίνη ??? Γιατί έχουμε και θέμα ποιότητας καυσίμων...
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)