-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οι 98αρες εχουν λιγοτερο Θειο?Δεν έχω ιδέα αν ισχύει, πάντως έτσι διαφημίζεται...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Οι 98αρες εχουν λιγοτερο Θειο?
Δεν έχω ιδέα αν ισχύει, πάντως έτσι διαφημίζεται...
νομίζω ότι έχουν την ίδια περιεκτηκότητα σε θείο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οι 98αρες εχουν λιγοτερο Θειο?
Δεν έχω ιδέα αν ισχύει, πάντως έτσι διαφημίζεται...
νομίζω ότι έχουν την ίδια περιεκτηκότητα σε θείο.
και εγω αυτο νομιζω...
αλλωστε το Ultra Low Sulphur Petrol (ULSP) εχει να κανει μονο με το θειο και οχι με τα οκτανια. Τουλαχιστον δεν λεει κατι τετοιο. -
Μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά, δεν εννοώ ότι όσο ανεβαίνουν τα οκτάνια μειώνεται το θείο. Απλά στις 'επεξεργασμένες' βενζίνες (Power, kinitron ή όπως τις λένε) διαφημίζουν σαν πλεονέκτημα και μειωμένη ποσότητα θείου. Φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ισχύει...
Άκυρο! Όπως διαβάζω στην σχετική σελίδα της BP πχ, όλα της τα καυσιμα από το 2005 έχουν μηδενική περιεκτικότητα σε θείο*. Δεν γίνεται καμία αναφορά σε τύπο βενζίνης.
http://www.bp.com/genericarticle.do?cat ... Id=6002075
Πάντως όταν τα λάνσαραν το παρουσίασαν σαν πλεονέκτημα όπως η 100άρα ΕΚΟ.
http://www.eko.gr/corpsite/display/dsp_ ... ?EN_ID=916*Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για τις υπόλοιπες εταιρίες.
-
τι είναι το 5) ????
-
Ο χρήστης konv έγραψε:
Ρε παιδιά μερικές ερωτησούλες...- Η ρεζέρβα είναι κανονική;
- Τα service ξέρει κανείς πόσο πάνε περίπου;
- Το ραδιοκασετόφωνο μπροστά στην κονσόλα μπορεί ν'αλλάξει ή πρέπει να πάρεις από την αντιπροσωπεια υποχρεωτικά;
- Μπορούμε να παραγγείλουμε από γερμανία είδη από Golf V ή πρέπει να είναι μόνο απο GT (πχ υποβραχιόνιο)
- Τέλος επειδή δεν ξέρω η VW είναι εταιρία όπως η Mazda π.χ. που θα ρίξει τις τιμές σε κανα χρόνο και θα το μετανιώσουν όσοι το αγόρασαν τώρα;
Ευχαριστώ
τι είναι το 5)?????
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ρε παιδιά μερικές ερωτησούλες...
- Η ρεζέρβα είναι κανονική;
- Το ραδιοκασετόφωνο μπροστά στην κονσόλα μπορεί ν'αλλάξει ή πρέπει να πάρεις από την αντιπροσωπεια υποχρεωτικά;
- Μπορούμε να παραγγείλουμε από γερμανία είδη από Golf V ή πρέπει να είναι μόνο απο GT (πχ υποβραχιόνιο)
- Τέλος επειδή δεν ξέρω η VW είναι εταιρία όπως η Mazda π.χ. που θα ρίξει τις τιμές σε κανα χρόνο και θα το μετανιώσουν όσοι το αγόρασαν τώρα;
Ευχαριστώ
τι είναι το 5)?????
Εννοώ μήπως δώσεις 25000 + για να πάρεις το gt και σε κανα χρόνο ρίξουν την τιμη αφαιρώντας από τον βασικό εξοπλισμο πράγματα...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά, δεν εννοώ ότι όσο ανεβαίνουν τα οκτάνια μειώνεται το θείο. Απλά στις 'επεξεργασμένες' βενζίνες (Power, kinitron ή όπως τις λένε) διαφημίζουν σαν πλεονέκτημα και μειωμένη ποσότητα θείου. Φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ισχύει...
Άκυρο! Όπως διαβάζω στην σχετική σελίδα της BP πχ, όλα της τα καυσιμα από το 2005 έχουν μηδενική περιεκτικότητα σε θείο*. Δεν γίνεται καμία αναφορά σε τύπο βενζίνης.
http://www.bp.com/genericarticle.do?cat ... Id=6002075Στο λινκ που δίνεις δε γράφει ότι όλα τα καύσιμα τους είναι χωρίς θείο και πιθανότατα δεν είναι. Γράφει ότι στόχος είναι το 2005 τα μισά πρατήρια να έχουν καύσιμα χωρίς θείο. Όντως οι 100ρες βενζίνες είχαν διαφημιστεί ως χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο είναι αρκετά σημαντικός παράγοντας για τη μείωση των εκπομπών ρύπων.
-
Ο χρήστης konv έγραψε:
Εννοώ μήπως δώσεις 25000 + για να πάρεις το gt και σε κανα χρόνο ρίξουν την τιμη αφαιρώντας από τον βασικό εξοπλισμο πράγματα...
Αν είχε πάνω XEON, cruise control, runflat, δέρμα κτλπ θα μπορούσαν να αφαιρέσουν κάτι και να χαμηλώσουν την τιμή. Τώρα τι να αφαιρέσουν, τον κλιματισμό ή το υδραυλικό τιμόνι;
Η τιμή του ήδη είναι πολύ καλή, τα ίδια λεφτά με αυτό τον εξοπλισμό έχει και στην γερμανία. Σε αντίθεση με το GTi που εδώ έχει 5000 πάνω -
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Η τιμή του ήδη είναι πολύ καλή, τα ίδια λεφτά με αυτό τον εξοπλισμό έχει και στην γερμανία. Σε αντίθεση με το GTi που εδώ έχει 5000 πάνω
Δηλαδή στην Γερμανία έχει ίδια τιμή το gt με το gti;
-
Εχουν 2000 διαφορά, και ισως το GTi με καλύτερο εξοπλισμό.
Πήγαινε στο http://www.volkswagen.de και άνοιξε το konfigurator, εκεί μπορείς να δείς τις διαφορές τιμής.Στην Ελλάδα το GTi έχει μεγάλη διαφορά λόγω κυβικών.
-
Ο χρήστης konv έγραψε:
Ρε παιδιά μερικές ερωτησούλες...- Η ρεζέρβα είναι κανονική;
Ευχαριστώ
-
ανάγκης, με παραγγελία παίρνεις 5η 17άρα αλουμινίου
-
250-350 στα δύο χρόνια, ανάλογα την περιοχή και τον dealer
-
είναι ράδιο CD εργοστασιακό, αν θες το βγάζεις και βάζεις κάτι άλλο καλύτερο (το έκανα ήδη)
-
Τον 'τεμπέλη' τον παραγγέλνεις σαν επιπλέον εξοπλισμό με την παραγγελία του αυτοκίνητου για να μπει από τη γραμμή παραγωγής και να σου ρθει πιο φτηνά. Μπαίνει και εκ των υστέρων αλλά με μεγαλύτερο κόστος και φασαρία αφού 'γδύνεται' το μισό αυτοκίνητο
-
Ξέχνα το, ταξινομούνται 250 GT το μήνα (και 100 GTI ) λες να μην έχει ζήτηση -3 με 4 μήνες παράδοση- και να μειώσουν τις τιμές για να... βγάζουν λιγότερα; Προσφορές κάνεις όταν δεν πουλάς
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ρε παιδιά μερικές ερωτησούλες...
Ευχαριστώ
- είναι ράδιο CD εργοστασιακό, αν θες το βγάζεις και βάζεις κάτι άλλο καλύτερο (το έκανα ήδη)
Θα αλλάξει η κονσόλα μπροστα στο αυτοκίνητο; Μήπως μπορείς να στείλεις καμιά φωτο για το πως θα μοιάζει;
-
Ο χρήστης konv έγραψε:
Θα αλλάξει η κονσόλα μπροστα στο αυτοκίνητο; Μήπως μπορείς να στείλεις καμιά φωτο για το πως θα μοιάζει;
χάλια, αλλά ακούω MP3 και συνδέω ipod
κι επειδή είμαι υπερ της πρακτικότητας, αλλάζει η πρόσοψη και μπαίνει η κλασική με τις δύο θέσεις, μία για ραδιο cd εμπορίου DIN κι άλλη μία από κάτω για ψιλά, cd, κινητά, ipod
Στα ευρώ πάντως που κοστίζει το RCD 500 που παίζει MP3 υπάρχουν άπειρες και πολύ καλύτερες λύσεις στο εμπόριο, δεν αξίζει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις 8-10 ηχεία από τη γραμμή παραγωγής για να γλυτώσεις το ράβε-ξήλωνε με αμφίβολα αποτελέσματα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
χάλια, αλλά ακούω MP3 και συνδέω ipod
κι επειδή είμαι υπερ της πρακτικότητας, αλλάζει η πρόσοψη και μπαίνει η κλασική με τις δύο θέσεις, μία για ραδιο cd εμπορίου DIN κι άλλη μία από κάτω για ψιλά, cd, κινητά, ipod
Στα ευρώ πάντως που κοστίζει το RCD 500 που παίζει MP3 υπάρχουν άπειρες και πολύ καλύτερες λύσεις στο εμπόριο, δεν αξίζει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις 8-10 ηχεία από τη γραμμή παραγωγής για να γλυτώσεις το ράβε-ξήλωνε με αμφίβολα αποτελέσματα
Mπορώ να ζητήσω από την αντιπροσωπεία εξαρχής να υπάρχει αυτή η θήκη που λες και να μην χρεωθω το ραδιο cd;
Η θήκη είναι η ίδια με των άλλων Golf V;
Τα ηχεία αξίζει να τα έχεις από την αντιπροσωπεία; -
Ο χρήστης konv έγραψε:
Mπορώ να ζητήσω από την αντιπροσωπεία εξαρχής να υπάρχει αυτή η θήκη που λες και να μην χρεωθω το ραδιο cd;
Η θήκη είναι η ίδια με των άλλων Golf V;
Τα ηχεία αξίζει να τα έχεις από την αντιπροσωπεία;όχι, είναι εργοστασιακός εξοπλισμός
ναι, αγόρασα μία οποιαδήποτε θήκη από Golf
ναι, γιατί έχουν αρκετά καλή απόδοση και δεν γδύνεις το αυτοκίνητο μετά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παιδιά προσοχή, το RCD 500 δεν παίζει MP3
Link για την ιστοσελίδα της Blaupunkt:
http://www.blaupunkt.com/de/7642225360_main.asp -
Εγώ έχω βάλει στο auto το Η&Β CA 5555i με USB και SD CARD.
http://www.ldlc.com/fiche/PB00035015.htmlΑπόλυτα ικανοποιημένος μιας και χρησιμοποιώ 1 GB στο USB και 1GB στην SD και είμαι ok (περίπου 170 + 170 κομμάτια σε folders κλπ).
Εναλλακτικά υπάρχει και το Μ 2180 της YAMAKAWA
http://www.yamakawa.de/produkte/carstereoM2180.htm -
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
http://www.blaupunkt.com/de/7642225360_main.aspη νέα του έκδοση παίζει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.blaupunkt.com/de/7642225360_main.aspη νέα του έκδοση παίζει
H oποία από πότε υφίσταται ?
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)