-
Εμφανίσου!!
Γρεβενά-Κοζάνη, 3ο χιλιόμετρο Εγνατίας, όπως αρχίζουν οι κατηφόρες, 6 η ώρα απόγευμα περίπου, 25 Αυγούστου, ένα Άσπρο Πεζό 106 με αυτοκόλλητα 4τ φόρουμ, πραγματική διαφήμιση. Ποιος είσαι?
(Σόρυ αν το τόπικ φαίνεται χαζοχαρούμενο, όταν είδα το αμάξι μου ήρθε σχεδόν να αρχίσω να κορνάρω )
-
Εμφανίσου!!
Γρεβενά-Κοζάνη, 3ο χιλιόμετρο Εγνατίας, όπως αρχίζουν οι κατηφόρες, 6 η ώρα απόγευμα περίπου, 25 Αυγούστου, ένα Άσπρο Πεζό 106 με αυτοκόλλητα 4τ φόρουμ, πραγματική διαφήμιση. Ποιος είσαι?
(Σόρυ αν το τόπικ φαίνεται χαζοχαρούμενο, όταν είδα το αμάξι μου ήρθε σχεδόν να αρχίσω να κορνάρω )
-
Εμφανίσου!!
-
-
(είναι ο?)
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Εμφανίσου!!Γρεβενά-Κοζάνη, 3ο χιλιόμετρο Εγνατίας, όπως αρχίζουν οι κατηφόρες, 6 η ώρα απόγευμα περίπου, 25 Αυγούστου, ένα Άσπρο Πεζό 106 με αυτοκόλλητα 4τ φόρουμ, πραγματική διαφήμιση. Ποιος είσαι?
Μήπως ήταν αγωνιστικό;
καί γιατί να μήν κορνάρεις; -
Αν είχε μεγάλα αυτοκόλλητα, το πιο πιθανόν να ήταν αυτό του TRF και πήγαινε για ραλλυ ΔΕΘ!
-
Ο Αποστόλης ήταν που είχε πάρει το αγωνιστικό από Λάρισα και πήγαινε Γιάννενα!
Σταμάτησε και για φαγητό!!!!
-
Δεν το έκοψα για αγωνιστικό ρε παιδιά. Είχε τα αυτοκόλητα και πλάγια, πίσω από τα πίσω τζάμια. Τουλάχιστο από την αριστερή πλευρά που το είδα το αμάξι.
-
Δεν το έκοψα για αγωνιστικό ρε παιδιά. Είχε τα αυτοκόλητα και πλάγια, πίσω από τα πίσω τζάμια. Τουλάχιστο από την αριστερή πλευρά που το είδα το αμάξι.Και όμως ΕΙΝΑΙ το αγωνιστικό των TaRiFa Team!!!
-
Δεν το έκοψα για αγωνιστικό ρε παιδιά. Είχε τα αυτοκόλητα και πλάγια, πίσω από τα πίσω τζάμια. Τουλάχιστο από την αριστερή πλευρά που το είδα το αμάξι.Tι περίμενες να δεις? Κανένα wrc??
-
Μα είναι πολύ απλό!
Στα πλαϊνά είχε αυτή την μπουκάλα από το υγραέριο; (ή ό,τι άλλο είναι)
Νομίζω ότι για να μεταφέρουν το αυτοκίνητο τα μέλη του TRF club, χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον τρένο... -
Ο Sakinen μετέφερε το αυτοκίνητο του TRF από Γιάννενα σε Θεσσαλονίκη, για να λάβει μέρος στο ΔΕΘ.
-
Βαλτε μια φωτο να δει ο ανθρωπος το αμαξι http://www.trf.gr/images/106.jpg
Καποιου το προφιλ θελει ενημερωση ,δεν εχω Αστρα πια καρντια μου
-
Μάλλον αυτό είναι. Να πω την αλήθεια έτρεχα και λίγο και δε πρόσεξα και τόσο πολύ, παρά μόνο τα αυτοκόλλητα... Κούλ..
Είστε αληθινοί τελικά!!!!
-
Μάλλον αυτό είναι. Να πω την αλήθεια έτρεχα και λίγο και δε πρόσεξα και τόσο πολύ, παρά μόνο τα αυτοκόλλητα... Κούλ..Είστε αληθινοί τελικά!!!!
Ναι,ναι,ναι............με σάρκα και αίμα ...............που βράζει !!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Αποστόλης ήταν που είχε πάρει το αγωνιστικό από Λάρισα και πήγαινε Γιάννενα!Σταμάτησε και για φαγητό!!!!
Διαμαρτύρομαι εντόνως κε. Πρόεδρε !!!!
Δεν διέπραξα εγώ το αδίκημα !!!
(δηλαδή , δεν το οδηγούσα εγώ , αλλά , όπως κατέθεσε και ο gvala, το εν λόγω όχημα , οδηγείτο υπο του ετέρου μέλους της ομάδος , του sakinen.)
Βεβαίως , βεβαίως , όμως , ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ , την ημέρα εκείνη , πολλλλλλλλά kms μακρυά , στην Πύλο , σε ένα εστιατόριο που να δείς , πώς το λέγανε , πώς το λέγανε ??? ... το λέγανε 'ΚΟΥΚΟΣ'
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βαλτε μια φωτο να δει ο ανθρωπος το αμαξι http://www.trf.gr/images/106.jpgΚαποιου το προφιλ θελει ενημερωση ,δεν εχω Αστρα πια καρντια μου
Πολύ σωστή παρατήρηση , ούτε εγώ έχω πιά Audi 80
Και δεν είναι μόνον αυτές οι αλλαγές !!!!
Και κάποιος δεν έχει πιά Xsara , και λίγο-πολύ όλοι ετοιμάζουν αλλαγή.
Είδατε τι κάνει η εμπλοκή με τους Αγώνες Αυτοκινήτου
Τα χρήματα των χορηγών ρέουν άφθονα , άπειρα , μας φέρνουν τα 'τούβλα' σε σακκούλες .....
και εμείς , οι αθεόφοβοι , αλλάζουμε τα προσωπικά μας αυτοκίνητα σαν πουκάμισα , και αφήνουμε την ομάδα με το παλιο-Πεζώ.........Αποστόλης.
-
Για να δούμε, πότε θα τα πούμε και απο κοντά επιτέλους !
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
στην Πύλο , σε ένα εστιατόριο που να δείς , πώς το λέγανε , πώς το λέγανε ??? ... το λέγανε 'ΚΟΥΚΟΣ'
Αποστόλης.
Πώς τελικά μία 'αλυσίδα',εξελίσεται σέ σωστή.....ΕΠΙΔΗΜΙΑ!!!!
Είδα έναν 4Τ φορουμά με Πεζό 106...