-
Τα Cinquecento πάντως (με 62-63 δυναμομετρημένα άλογα) έκαναν καταπληκτικούς αγώνες, ικανοποιώντας όχι μόνο νέους αλλά και παλιούς και έμπειρους οδηγούς.
Όλα αυτά όμως, πρίν τη χρυσή εποχή του Χρηματιστηρίου...
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΟΟΟΟΟΟΧΙΙ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΑ 3000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΑΝ ΠΑΝΤΑ,ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΚΑΠ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ...ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ...Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι η ΕΘΕΑ την εχει δει καπως και αποφασισε να κανει καψωνι ειδικα στην Lion;
ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΠ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ???????? ΠΩΣ???ΑΠΟ ΠΟΥ???? ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ???
Κακως γελας. Νομιζεις οτι το πετυχημενο 106 καπ δεν αφηνε (και ουσιαστικα αφηνει ακομη) λεφτα στo αγωνιστικο της Lion απο τα ανταλλακτικα;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΟΟΟΟΟΟΧΙΙ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΑ 3000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΑΝ ΠΑΝΤΑ,ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΚΑΠ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ...ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ...
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι η ΕΘΕΑ την εχει δει καπως και αποφασισε να κανει καψωνι ειδικα στην Lion;
ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΠ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ???????? ΠΩΣ???ΑΠΟ ΠΟΥ???? ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ???
Κακως γελας. Νομιζεις οτι το πετυχημενο 106 καπ δεν αφηνε (και ουσιαστικα αφηνει ακομη) λεφτα στo αγωνιστικο της Lion απο τα ανταλλακτικα;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ.ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΓΕΓΟΝΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΟΥ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ 30%ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
"Κακές Γλώσσες"