-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε (2115): Τελικά ποια ευρωπαϊκή μάρκα έχει τη φθηνότερη συντήρηση;A (2115): Μάλλον η Fiat. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πάντως.
Ε (2116): Ποια μάρκα έχει τη φθηνότερη συντήρηση γενικά? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ε (2116): Ποια μάρκα έχει τη φθηνότερη συντήρηση γενικά?
Lada, δεν τα συντηρείς, παίρνεις καινούρια
E (2117) ακριβά συνθετικά κάθε 30Κ ή φτηνά ημισυνθετικά κάθε 15;
-
[ *Α (2116): Η ΚΙΑ. Δωρεάν για πάντα.
Ε (2117): Ποιας μάρκας τα αυτοκίνητα διατηρούν την αξία τους περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου;* ]
Edit λόγω Ikar:
Α (2117): Φθηνά πλήρως συνθετικά ανά 30.000 χλμ. ή και συντομότερα άμα γουστάρουμε [βλ. Opel]Ε (2118): Ποιας μάρκας τα αυτοκίνητα διατηρούν την αξία τους περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε (2118): Ποιας μάρκας τα αυτοκίνητα διατηρούν την αξία τους περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου;
Α 2118: Όσο κι αν δε μας αρέσει είναι η Mercedes (μιλάμε για 'προσιτά' αυτοκίνητα κι όχι για 'ειδικά') .
Ε 2119: Πόσες 'εταιρείες' αυτοκινήτων λέτε να υπάρχουν σε 20 χρόνια;
-
Α 2119: Θα υπάρχουν λιγότερες ανεξάρτητες. Πιθανόν να επιβιώσουν ως τέτοιες οι Toyota, Honda, VW, GM, Daimler-Chrysler, BMW, PSA-Renault, Hyundai και κάποια κινέζικη. Για FIAT, ένας Θεός ξέρει.
Δείτε τι έχει μαζέψει ως σήμερα μόνο η Daimler-Chrysler:Ε 2120: Γιατί οι γεροντάρες του Θρύλου, που σύμφωνα με τη Derby έχουν 60 χρόνια διαφορά από τους παίκτες του ΠΑΟ, είναι 9 πόντους μπροστά and counting;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε 2120: Γιατί οι γεροντάρες του Θρύλου, που σύμφωνα με τη Derby έχουν 60 χρόνια διαφορά από τους παίκτες του ΠΑΟ, είναι 9 πόντους μπροστά and counting;
A 2121: Γιατί η γριά κότα έχει το ζουμί.
Ε 2122: Γιατί όταν κάτι δεν είναι 'δικό μας' το 'κράζουμε' κι αν είναι το 'ανεβάζουμε';
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ε 2122: Γιατί όταν κάτι δεν είναι 'δικό μας' το 'κράζουμε' κι αν είναι το 'ανεβάζουμε';γιατι ειμαστε ζηλιαριδες και γιατι εχουμε παντα δικιο (εχω αδικο?? )
Ε 2123 ο ελληνας πεινάει ή πειναει σε βαρος αλλων (πιο συχνα βλεπεις Cayenne απο οτι Lada)
-
Α 2123: Πεινάει γιατί του θεοποίησαν ανάγκες που παλιότερα δεν είχε και αυτός το έχαψε.
Ε 2124: Θα δούμε μπάλα ή σούπα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε 2124: Θα δούμε μπάλα ή σούπα;
A 2124: Ούτε καν ψαρόσουπα.
Ε 2125: Ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα πάτε στην εργασία σας αύριο;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
2125: Ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα πάτε στην εργασία σας αύριο;Όχι μόνο θα πάμε, αλλά έχουμε και μια επιταγή να (με το συμπάθειο) να πληρώσουμε.
Ε (2126): Πότε θα ορθοποδήσει οικονομικά το... έθνος;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ε (2126): Πότε θα ορθοποδήσει οικονομικά το... έθνος;
A 2126: Προηγείται η ελευθεροτυπία.
Ε 2127: Αν σταματήσουμε μόνο να καταναλώνουμε κι αρχίσουμε να παράγουμε, τι λέτε θα δούμε 'άσπρη μέρα' ;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ε 2127: Αν σταματήσουμε μόνο να καταναλώνουμε κι αρχίσουμε να παράγουμε, τι λέτε θα δούμε 'άσπρη μέρα' ;
όχι, καταναλώνω άρα υπάρχω
Ε (2128) πόσα τέλη πληρώνουν όσα αυτοκίνητα έχουν κινητήρα με κυβικά τον αριθμό ερώτησης;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ε 2127: Αν σταματήσουμε μόνο να καταναλώνουμε κι αρχίσουμε να παράγουμε, τι λέτε θα δούμε 'άσπρη μέρα' ;Θεωρητικά ναι.
Ε (2128): Στην πράξη ομως, σαν τι να παράγουμε (και κυρίως, πώς);edit (λόγω lkar): προηγείται ο lkar.
-
λείπει ο Krus και χορεύω
-
A 2128: Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Ε 2129: Ξαναθέτω το ερώτημα αυτούσιο και θέλω απάντηση αποκλειστικά από Παναθηναϊκό:
**Γιατί οι γεροντάρες του Θρύλου, που σύμφωνα με τη Derby έχουν 60 χρόνια διαφορά από τους παίκτες του ΠΑΟ, είναι 9 [12 πλέον] πόντους μπροστά and counting; ** -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
A 2128: Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.Ε 2129: Ξαναθέτω το ερώτημα αυτούσιο και θέλω απάντηση αποκλειστικά από Παναθηναϊκό:
**Γιατί οι γεροντάρες του Θρύλου, που σύμφωνα με τη Derby έχουν 60 χρόνια διαφορά από τους παίκτες του ΠΑΟ, είναι 9 [12 πλέον] πόντους μπροστά and counting; **2128: εκτός τόπου!
A (2129) οι γεροντάρες έχουν OHV
E (2130) ποιος θα είναι ο τίτλος του πρωταθλητή;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε 2129: Ξαναθέτω το ερώτημα αυτούσιο και θέλω απάντηση αποκλειστικά από Παναθηναϊκό:
**Γιατί οι γεροντάρες του Θρύλου, που σύμφωνα με τη Derby έχουν 60 χρόνια διαφορά από τους παίκτες του ΠΑΟ, είναι 9 [12 πλέον] πόντους μπροστά and counting; **Γιατί η διαφορά στην ηλικία δεν φτάνει μόνο, θέλει κι άλλα πράγματα που ο ΠΑΟ ΔΕΝ τα έχει.
edit: lkar είναι ποια επίσημο: μου τη σπας
-
Χάρη, την ερώτηση ξέχασες
-
Όχι, γιατί τον πρόλαβε ο Ikar. Ισχύει η 2130.
-
Σωστά!
Ένα φορουμίστικο παιχνίδι..