-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Παρακαλώ, οι 'Γιαπωνεζόφιλοι', μη βάζετε άλλες Γιαπωνέζες!.....Είμαστε στην δουλειά μας και πρέπει να δουλέψουμε!
Μετά από τις παρακλήσεις μιας και είμαστε κι εμείς στη δουλειά
Γνωστή ηθοποιός στην Ιαπωνία ετών 20...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
[Έτσι εε;
Θα φωνάξω την Katarina να σε πείσει τότε...Μπορείς να τής πείς να πείσει καί εμένα σε παρακαλώ;
(ε φανταστικέ Σάντο; )
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και τι να βάλω δίπλα της ρε χάφτα; Κλιό;;
Αυτό να μου πεις...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[Έτσι εε;
Θα φωνάξω την Katarina να σε πείσει τότε...Μπορείς να τής πείς να πείσει καί εμένα σε παρακαλώ;
(ε φανταστικέ Σάντο; )
Πέρυσι που είχε έρθει Ελλάδα εμένα με έπεισε μία χαρά.
Αν πας στο Γκεντεμποργκ που μένει εκεί θα σε πείσει μία χαρά! -
Κρίμα που δεν έχω γκολφ, να την πείσω εγώ...
-
-
πω πω τι...........ματια ειναι αυτα που εχει η καταρίνα. αερα... αερα. εγω επεισθει δεν θελω αλλα επιχειρηματα.
-
Πόσο κοστίζει το Aero ;
-
βαλτε διπλα στη λετισια ενα ανθος του κακου ( κλιο τριλιτρο για οσους αγνοουν τον κωδικο)...
-
Ψήφισα πως δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση όχι από την άποψη του 'ότι να'ναι' αλλά διότι μου αρέσουν διάφορα αυτοκίνητα από διαφορετικές χώρες... Γενικά δεν πιστεύω ότι η αυτοκίνηση είναι προνόμιο μίας χώρας και όλες οι άλλες απλώς ακολουθούν για να βγάλουν λεφτά. Κάθε μάρκα έχει τις ιδιαιτερότητες της. Το θέμα είναι τι εξυπηρετεί και τι ταιριάζει στον καθένα.
-
Ιαπωνια και απο εμενα!
-
Ξεθάβω ένα ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου θέμα (αφού το ξεκίνησα εγώ, φυσικά ενδιαφέρον θα είναι ) για να ψηφίσουν και άλλοι...!!!
Λοιπόν, για να δούμε πού βρισκόμαστε. Προηγούνται τια γιαπόνια, νιώθοντας την ανάσα των Ιταλών!! Οι Γερμανοί πιο πίσω και οι αντικεμενικοί ( ) ακολουθούν κατά πόδας....
Για περάστεεεε....για περάστε να φηφίσετεεεεε!!!!
-
Θέμη πρόσεχε.
Θα πάρει φωτιά η αποθήκη του Σάμ,και θα κινδυνέψει η Λόλα
-
Και το μέγιστο ερώτημα εξακολουθεί να επικρέμεται:
ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και το μέγιστο ερώτημα εξακολουθεί να επικρέμεται:ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ;
Εγώ θέλω να μάθω για τα Κορεάτικα...
edit...Τώρα το πρόσεξα...ε καλά,άλλης χώρας έστω...
-
Ο εγκάθετος θεματοθέτης δεν έβαλε Κορεάτικα και Τσέχικα στην ψηφοφορία. Γιαπωνέζικους κωλοσούρτες όμως ήξερε να βάλει!
-
Υπάρχουν και ιθπανικά (λέμε τώρα)
-
Έστω και ετεροχρονισμένα ψήφισα κι εγώ.
HUNTER Σα να έχεις δίκιο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο εγκάθετος θεματοθέτης δεν έβαλε Κορεάτικα και Τσέχικα στην ψηφοφορία. Γιαπωνέζικους κωλοσούρτες όμως ήξερε να βάλει!Και δεν τους ψήφισα κιόλας!!!
Κορεάτικα, Τσέχικα, Ιθπανικά, Σουηδικά, Ελβετικά, Κινεζικά, Εγκαθετικά πάνε στο 'Άλλης χώρας'
Καταγωγή αυτοκινήτων