Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600
    • 1
    • 2
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 25
    • 26
    • 13 / 26
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    71
    518
    753
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      diperr last edited by

Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:

Το γεγονός οτι οι 90% των Ιταλων ειχαν Γερμανικο αμάξι κ οχι Ιταλικο δεν σου λεει τιποτα εσένα?
      Εμενα μου λεει..κ Επειδη μερικοι δεν μας καταλαβαινουν, θα πω μια παροιμία

'αν δεν υποστηρίξουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακώσει'.έτσι εγινε κ με τους Ιταλους-Αλφα ΡΟμεο!Δεν την εμπιστευονται οποτε έχουν πέσει κ οι πωλήσεις σε σχέση με τα Γερμανικα στην ιταλία.Ειμαι απόλυτα σιγουρος για αυτο που λεω.!!!

Ναι προσωπικά δε μου λέει τίποτα για 2 λόγους:

1ος: Δεν επιλέγεις ένα αυτοκίνητο (εγώ προσωπικά) από το πόσο ευχαριστημένοι ή όχι, είναι οι κάτοχοι του. Ξέρεις τι μου θυμίζεις;;;
      Όταν ήμασταν πιτσιρικάδες που πέρναμε καλύτερο ποδήλατο ή ίδιο με το παιδί το γειτόνων μας...

2ος (και πιο αξιόλογος): Αν εσύ μπορείς να 'κατασκευάσεις' στατιστική των πωλήσεων και αξιολόγηση επιλογής αυτοκινήτου των αγοραστών από την εβδομάδα των διακοπών σου, προτείνω να δώσεις βιογραφικά παντού, γιατί αυτή τη στιγμή όλες οι εταιρείες marketing προσπαθούν να καταλάβουν και να διαπιστώσουν τις βαθύτερες έννοιες που έχει το αγοραστικό κοινό, αφού το φαινόμενο να αλλάζει άρδην τη γνώμη του στην επιλογή/ αγορά ενός αυτοκινήτου, είναι σύνηθες και ανεξήγητο...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • O
        opterios last edited by

Το γεγονός οτι οι 90% των Ιταλων ειχαν Γερμανικο αμάξι κ οχι Ιταλικο δεν σου λεει τιποτα εσένα?

Δεν μπορείς να εξάγεις συμπεράσματα από τα νούμερα των πωλήσεων και θα σου πω το λόγο. Στην Ιταλία, καινούργια αυτοκίνητα σαν το Golf είναι μόδα και μούρη. Εδώ ένα Golf μπορεί να μην είναι τόσο μούρη, αλλά εκεί, τους έχει πιάσει μανία. Κάτι αντίστοιχο με τη δεκαετία του 80, που ο Έλληνας ψώνιζε μόνο εισαγόμενα.

Ένα καινούργιο Golf diesel στην Ιταλία σήμερα, είναι πιο μουράτο από μια M3 E30. Αυτό δε σου λέει τίποτα εσένα;

• G
          golf7 last edited by

Ο χρήστης opterios έγραψε:

Δεν μπορείς να εξάγεις συμπεράσματα από τα νούμερα των πωλήσεων και θα σου πω το λόγο. Στην Ιταλία, καινούργια αυτοκίνητα σαν το Golf είναι μόδα και μούρη. Εδώ ένα Golf μπορεί να μην είναι τόσο μούρη, αλλά εκεί, τους έχει πιάσει μανία. Κάτι αντίστοιχο με τη δεκαετία του 80, που ο Έλληνας ψώνιζε μόνο εισαγόμενα.

Ένα καινούργιο Golf diesel στην Ιταλία σήμερα, είναι πιο μουράτο από μια M3 E30. Αυτό δε σου λέει τίποτα εσένα;

Ελα ρε που ειναι μόδα κ μουρη το γκολφ. Ειδα κ Gt που ειχαν Ιταλοι κ Porche κ ΒΜW. ενταξει ξέφυγες λιγάκι με αυτο που ειπες.

Δεν εβλεπα μονο γκολφ δεν καταλαβες.εβλεπα απο Polo Μέχρι Τοuareg(λιγα στην Ελλαδα). Οσο για το Α3 το προηγουμενο μοντελο το έχουν ψωμοτύρι γιατι απλά αξίζει τα χρήματα του.τι να σου πω ρε φίλε.αυτά ειδα αυτα λέω δεν θελω να γίνομαι ερειστικος

• D
            dpolal last edited by

Στην Ιταλία, καινούργια αυτοκίνητα σαν το Golf είναι μόδα και μούρη. Εδώ ένα Golf μπορεί να μην είναι τόσο μούρη, αλλά εκεί, τους έχει πιάσει μανία. Κάτι αντίστοιχο με τη δεκαετία του 80, που ο Έλληνας ψώνιζε μόνο εισαγόμενα.

Mωρέ καλά λένε.... Una fatsa, Una ratsa.....

• O
              opterios last edited by

Ο χρήστης golf7 έγραψε:
              Ελα ρε που ειναι μόδα κ μουρη το γκολφ. Ειδα κ Gt που ειχαν Ιταλοι κ Porche κ ΒΜW. ενταξει ξέφυγες λιγάκι με αυτο που ειπες.

Φυσικά και όποιος έχει τα λεφτά για Porsche και BMW δε θα πάρει Golf, αλλά αυτό που κολάει; Η αρχική ερώτηση του theos ήταν γιατί παίρνουν πιο πολύ γερμανικά από ιταλικά.

• T
                theos_larissa last edited by

Φυσικά και όποιος έχει τα λεφτά για Porsche και BMW δε θα πάρει Golf, αλλά αυτό που κολάει; Η αρχική ερώτηση του theos ήταν γιατί παίρνουν πιο πολύ γερμανικά από ιταλικά.

Δεν μου λες δλδ ...Εσυ αν ειχες τα λεφτά τι θα έπαιρνες Touareg ή Porche? Θελεις να πεις οτι οι Ιταλοι ειναι λίγο γκάου?

• T

Για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα μας.

Θεωρω καλύτερο μικρομεσαίο στα 1600cc το Α3 1.6FSI κ επειδή είναι ακριβό αμέσως επόμενη επιλογή ειναι το αυτοκίνητο που έχω Golf V 1.6 Sportline το οποίο κ ψήφισα. Πληρεί ολα τα κριτήρια σε πολυ καλο επίπεδο. Στα ιδια λεφτά (κ λίγο παρακάτω) πολύ καλή επιλογή ειναι κ το FOCUS II αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε όπως κ το C4. H ΒΜW 1 πολύ ποιοτική, πισωκίνητη αλλα μέχρι εκει. Δεν έχει χώρους.Η 147 η πιο όμορφη επιλογή απολα αλλα μόνο το design κ τα 120 άλογα δεν με συγκινούν προσωπικά! Το Megane με αφήνει αδιαφορο. Το ASTRA GTC πολύ ομορφο αλλα ποιοτικά οχι σαν τα τοπ. Οσο για το MAZDA 3 δεν μπορω να πω οτι θα δώσω 20 χιλιαρικα για να παρω κατι τετοιο.πολυ ψεύτικο μέσα κ στην τελική δεν για μένα όπως μια COROLLA που κακώς δεν την βάλατε στον συναγωνισμο ή ένα HONDA CIVIC επίσης. Αυτά απο μένα που ειμαι Γερμανόφιλος κ υποστηρίζω την ποιότητα τους κ δεν την συγκρίνω με άλλη!

• A
                    adis4gr last edited by

μονο οι ελληνες αγοραζουν αλφα....?

νιωθω υπευθυνος επειδη εγω εμπλεξα την αλφα στη συζητηση...
                    κλωνοτρακτερ και η οκταβια?

αλλος για χιο τραβηξε και αλλος για τεχερανη!

• X
                      xaeemmee last edited by

Για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα μας.

Θεωρω καλύτερο μικρομεσαίο στα 1600cc το Α3 1.6FSI κ επειδή είναι ακριβό αμέσως επόμενη επιλογή ειναι το αυτοκίνητο που έχω Golf V 1.6 Sportline το οποίο κ ψήφισα. Πληρεί ολα τα κριτήρια σε πολυ καλο επίπεδο. Στα ιδια λεφτά (κ λίγο παρακάτω) πολύ καλή επιλογή ειναι κ το FOCUS II αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε όπως κ το C4. H ΒΜW 1 πολύ ποιοτική, πισωκίνητη αλλα μέχρι εκει. Δεν έχει χώρους.Η 147 η πιο όμορφη επιλογή απολα αλλα μόνο το design κ τα 120 άλογα δεν με συγκινούν προσωπικά! Το Megane με αφήνει αδιαφορο. Το ASTRA GTC πολύ ομορφο αλλα ποιοτικά οχι σαν τα τοπ. Οσο για το MAZDA 3 δεν μπορω να πω οτι θα δώσω 20 χιλιαρικα για να παρω κατι τετοιο.πολυ ψεύτικο μέσα κ στην τελική δεν για μένα όπως μια COROLLA που κακώς δεν την βάλατε στον συναγωνισμο ή ένα HONDA CIVIC επίσης. Αυτά απο μένα που ειμαι Γερμανόφιλος κ υποστηρίζω την ποιότητα τους κ δεν την συγκρίνω με άλλη!

Η 147 κατ'εσένα είναι η πιο όμορφη,έχει και 120 άλογα,αλλά...τι άλλο θέλεις από ένα αυτοκίνητο;Α..ξέχασα δεν έχει...α ξ ι ο π ι σ τ ι α.Έχεις μπει αγόρι μου γλυκό σε 147,δεν σου άρεσε ποιοτικά;την κράτησες 2 μήνες και σου έπεσε ο κινητήρας καταμεσίς στον κάμπο;Αυτή η πιπίλα δεν παπάριασε από το σάλιο τόσα χρόνια τώρα;Για την μπέμπα που τη λες και ποιοτική έχεις διαβάσει τι γράφουν τόσο για την απτή ποιότητα των πλαστικών της όσο και για τη συναρμολόγηση τους;Διάβασε πρώτα κι εγώ εδώ είμαι,δεν φεύγω.Για το γκολφάκι έχεις δει τι γράφουν εδώ μέσα;Τελειώνω δίνοντας σου μια συμβουλή άκρως φιλική,επειδή τα οικόπεδα της άλφα οσονούπω γίνονται απλησίαστα,μην περάσεις με το σπορτλαιν σου έξω από αντιπροσωπεία της άλφα,γιατί θα σου φύγει το χαμόγελο,θα καταπιείς και την πιπίλα σου και είναι κρίμα να υποφέρεις.Το ότι υπάρχει η μαμά VAG και προσφέρει φθηνές τουρμπίνες στο λαό το σέβομαι και της το αναγνωρίζω,από κει και πέρα μην καβαλάμε και το καλαμάκι και βγάζουμε χολή σε πράγματα άγνωστα σε μας.
                      Πετράν προσωπικό μαζί σου δεν έχω,πρώτος ειρωνεύτηκες και αν μου το επιτρέπεις θεώρησα σωστό να απαντήσω.Λάθος μου και το αναγνώρησα ο ίδιος μάλιστα,γιατί έπεσα στη λούμπα.Από κει και πέρα αναφορικά με το ποιος είναι κομπλεξικός ή όχι,εγώ δεν έβγαλα avatar με την άλφα,ούτε διαλαλώ την πραμάτεια μου(βλ.1.8 inside),άλλος το κάνει.Εγώ την άλφα την πήρα αφού δοκίμασα όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας(εκτός μάζντα το παραδέχομαι) και είδα ότι στα λεφτά της και γι'αυτά που προσφέρει δεν έχει αντίπαλο.Το σουπέρμπ σου μην το συγκρίνεις με την 147,σύγκρινε το με την 159 που έρχεται σε 2 μήνες,από κει και πέρα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Δες στον δρόμο τι γίνεται με τους τουρμπάτους της vag μόλις δουν alfa romeo και πως της κολλάνε και μετά πες μου εσύ ποιος είναι κομπλεξικός.Απο κει και πέρα παραδέχομαι τον Σακη που όλη αυτή τη μαλακοσυζήτηση την έχει γράψει στα π@π@ρι@ του και απολαμβάνει αυτό που οδηγεί.Εγώ ούτε ιταλόφιλος είμαι ουτε τουρμπόφιλος ούτε ιάπωνας και τέτοιες μ@λ@κίες που πιπιλάνε μερικοί.
                      Τέλος όσο για τις...επιστημονικές σου μελέτες να σου υπενθυμίσω ότι πρόσφατα σε...έρευνα...επιστημονική κι αυτή ''βγήκε'' ότι η σοκολάτα κάνει καλό,ανατρέποντας προηγούμενη που έλεγε το αντίθετο.Εσύ πιστός των ερευνών φαντάζομαι όταν βγει έρευνα που θα πει ότι το καρπούζι δημιουργεί τερατόγενεση αν το τρως με τα κουκούτσια,θα σταματήσεις να το γεύεσαι,έτσι;Εγώ όχι Καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σε όλους,μόνο ειδοποίησε τα συνεργεία της σκόντα ότι αδίκως είναι ανοιχτα και σας περιμένουν,να τα κλείσουν και να αλλάξουν δουλειά.Κι αν δεν σε πιστεύουν δείξτους και την επιστημονική μελέτη..τι στο διάολο,θα το καταλάβουν
                      Το να βγαίνει κάθε πικραμένος και να μιλάει για την άλφα δεν έχω κανένα πρόβλημα αν αυτό τον κάνει να ξεχαρμανιάζει από τα προβλήματά του και το ποιοτικό αυτοκινητάκι του.Αυτά από εμένα.Καλή εβδομάδα σε όλους..και σε σένα φίλε Πετράν

• X
                        xaeemmee last edited by

Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
                        μονο οι ελληνες αγοραζουν αλφα....?

κλωνοτρακτερ και η οκταβια?

αλλος για χιο τραβηξε και αλλος για τεχερανη!

Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ για να πικάρουμε τον Πετράν,μην θίγεσαι κι εσύ τώρα

• A
                          adis4gr last edited by

το αβαταρ σου ειναι κλιο v6 η τα γαλλοφιλα μου ματια παιζουν?

ειναι λιγο υπερβολη να λεμε τρακτερ αυτοκινητα σαν την οκταβια και το σουπερμπ...μην ξεχναμε οτι πριν απο 15 χρονια οι μηχανικοι της σκοντα φορουσαν πρασινα καλτσακια και κοιτα που εχουν φτασει σημερα....

• T

Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:

Η 147 κατ'εσένα είναι η πιο όμορφη,έχει και 120 άλογα,αλλά...τι άλλο θέλεις από ένα αυτοκίνητο;Α..ξέχασα δεν έχει...α ξ ι ο π ι σ τ ι α.Έχεις μπει αγόρι μου γλυκό σε 147,δεν σου άρεσε ποιοτικά;την κράτησες 2 μήνες και σου έπεσε ο κινητήρας καταμεσίς στον κάμπο;Αυτή η πιπίλα δεν παπάριασε από το σάλιο τόσα χρόνια τώρα;Για την μπέμπα που τη λες και ποιοτική έχεις διαβάσει τι γράφουν τόσο για την απτή ποιότητα των πλαστικών της όσο και για τη συναρμολόγηση τους;Διάβασε πρώτα κι εγώ εδώ είμαι,δεν φεύγω.Για το γκολφάκι έχεις δει τι γράφουν εδώ μέσα;Τελειώνω δίνοντας σου μια συμβουλή άκρως φιλική,επειδή τα οικόπεδα της άλφα οσονούπω γίνονται απλησίαστα,μην περάσεις με το σπορτλαιν σου έξω από αντιπροσωπεία της άλφα,γιατί θα σου φύγει το χαμόγελο,θα καταπιείς και την πιπίλα σου και είναι κρίμα να υποφέρεις.Το ότι υπάρχει η μαμά VAG και προσφέρει φθηνές τουρμπίνες στο λαό το σέβομαι και της το αναγνωρίζω,από κει και πέρα μην καβαλάμε και το καλαμάκι και βγάζουμε χολή σε πράγματα άγνωστα σε μας.
                            Πετράν προσωπικό μαζί σου δεν έχω,πρώτος ειρωνεύτηκες και αν μου το επιτρέπεις θεώρησα σωστό να απαντήσω.Λάθος μου και το αναγνώρησα ο ίδιος μάλιστα,γιατί έπεσα στη λούμπα.Από κει και πέρα αναφορικά με το ποιος είναι κομπλεξικός ή όχι,εγώ δεν έβγαλα avatar με την άλφα,ούτε διαλαλώ την πραμάτεια μου(βλ.1.8 inside),άλλος το κάνει.Εγώ την άλφα την πήρα αφού δοκίμασα όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας(εκτός μάζντα το παραδέχομαι) και είδα ότι στα λεφτά της και γι'αυτά που προσφέρει δεν έχει αντίπαλο.Το σουπέρμπ σου μην το συγκρίνεις με την 147,σύγκρινε το με την 159 που έρχεται σε 2 μήνες,από κει και πέρα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Δες στον δρόμο τι γίνεται με τους τουρμπάτους της vag μόλις δουν alfa romeo και πως της κολλάνε και μετά πες μου εσύ ποιος είναι κομπλεξικός.Απο κει και πέρα παραδέχομαι τον Σακη που όλη αυτή τη μαλακοσυζήτηση την έχει γράψει στα π@π@ρι@ του και απολαμβάνει αυτό που οδηγεί.Εγώ ούτε ιταλόφιλος είμαι ουτε τουρμπόφιλος ούτε ιάπωνας και τέτοιες μ@λ@κίες που πιπιλάνε μερικοί.
                            Τέλος όσο για τις...επιστημονικές σου μελέτες να σου υπενθυμίσω ότι πρόσφατα σε...έρευνα...επιστημονική κι αυτή ''βγήκε'' ότι η σοκολάτα κάνει καλό,ανατρέποντας προηγούμενη που έλεγε το αντίθετο.Εσύ πιστός των ερευνών φαντάζομαι όταν βγει έρευνα που θα πει ότι το καρπούζι δημιουργεί τερατόγενεση αν το τρως με τα κουκούτσια,θα σταματήσεις να το γεύεσαι,έτσι;Εγώ όχι Καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σε όλους,μόνο ειδοποίησε τα συνεργεία της σκόντα ότι αδίκως είναι ανοιχτα και σας περιμένουν,να τα κλείσουν και να αλλάξουν δουλειά.Κι αν δεν σε πιστεύουν δείξτους και την επιστημονική μελέτη..τι στο διάολο,θα το καταλάβουν
                            Το να βγαίνει κάθε πικραμένος και να μιλάει για την άλφα δεν έχω κανένα πρόβλημα αν αυτό τον κάνει να ξεχαρμανιάζει από τα προβλήματά του και το ποιοτικό αυτοκινητάκι του.Αυτά από εμένα.Καλή εβδομάδα σε όλους..και σε σένα φίλε Πετράν

XAXAAXAXAXAXAXA...Είμαι κ κομπλέξικός κιόλας μασώντας πιπίλα ε??

Σε ολά της κατηγορίας μπήκα κ μεταξυ 147 κ golf μπορω να πω οτι μπορει να ειναι πιο σπιρτόζα(147) αλλα η πιο ακριβη έκδοση της με το ακριβοτερο 1600golf δεν εχει διαφορα στo standard equipment.ελα ομως που εγω στις διακοπες μου ημουν ανετος κ έβαλα 8 βαλίτσες στα πισω καθισματα-πορτ-παγκαζ, subaki 12ιντσο, καρεκλακια, ομπρελες κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις κ τράβαγε όπως πριν ενω εσυ με τηνν Αλφα δεν θα έβαζες ουτε τα μισα απο αυτα, ασε που αμφιβάλλω αν πήγαινε.

. οσο για το αν στριβει αστο φίλε το δοκιμασα κ στις στροφες κ στους χωματοδρομους του Κοζιακα που εσυ ουτε στα ονειρα σου δεν θα δεις ..κ ομως το γκολφακι δεν μασαει πουθενα χωρις να καίει το λαδάκι κ την βενζινουλα που καιει η σπιρτοζα ΜΙΚΡΗ 147! Δεν έχετε χώρους ρε!!!Παρτε το χαμπάρι..

Υ.Γ. Η μόνη ΑR Που σέβομαι κ κοιτάζω οταν περάσει είναι η Gt.εκει δίνω τα ρέστα μου αν κ στον ανταγωνισμο την τρώει η ΒΜW 3.20(την αντίστοιχη 2λιτρη) που ειναι κ πισωκίνηση.αλλα η GT είναι το πιο ομορφο αμαξι στην κατηγορια του!

• P
                              petran last edited by

Το ότι υπάρχει η μαμά VAG και προσφέρει φθηνές τουρμπίνες στο λαό το σέβομαι και της το αναγνωρίζω,από κει και πέρα μην καβαλάμε και το καλαμάκι και βγάζουμε χολή σε πράγματα άγνωστα σε μας.
                              Πετράν προσωπικό μαζί σου δεν έχω,πρώτος ειρωνεύτηκες και αν μου το επιτρέπεις θεώρησα σωστό να απαντήσω.Λάθος μου και το αναγνώρησα ο ίδιος μάλιστα,γιατί έπεσα στη λούμπα.Από κει και πέρα αναφορικά με το ποιος είναι κομπλεξικός ή όχι,εγώ δεν έβγαλα avatar με την άλφα,ούτε διαλαλώ την πραμάτεια μου(βλ.1.8 inside),άλλος το κάνει.

δεν εχεις προσωπικο με εμενα, αλλα με το αυτοκινητο σου.
                              για αυτο και τα βαζεις με οποιον δεν συμφωνει με το οτι η αλφα ειναι η καλυτερη.
                              κατι σαν αυτο-πλυση εγκεφαλου.
                              αν ημουνα κομπλεξικος οπως λες, ισως θα επαιρνα καποια πιο 'πριμιουμ' μαρκα με τα ιδια χρηματα.
                              προτιμησα να παρω το καλυτερο δυνατο αυτοκινητο για τις αναγκες και τις βλεψεις μου.
                              αν αυτο σημαινε οτι θα επαιρνα κατι απο τη 'μαμα vag' οπως λες που 'προσφερει φτηνες τουρμπινες στο λαο', αυτο εκανα.
                              αν αυτο με κανει στα ματια σου 'κατωτερο καταναλωτη' ψαξε να βρεις ποιος εχει(ς) το προβλημα, γιατι εγω δεν το εχω σιγουρα..
                              οσο για το αβαταρ μου, τι να σου πω... διαλεξε μου εσυ ενα τοτε αφου αυτο σε τσιτωνει. (γιατι αραγε?)

Εγώ την άλφα την πήρα αφού δοκίμασα όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας(εκτός μάζντα το παραδέχομαι) και είδα ότι στα λεφτά της και γι'αυτά που προσφέρει δεν έχει αντίπαλο.Το σουπέρμπ σου μην το συγκρίνεις με την 147,σύγκρινε το με την 159 που έρχεται σε 2 μήνες,από κει και πέρα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Δες στον δρόμο τι γίνεται με τους τουρμπάτους της vag μόλις δουν alfa romeo και πως της κολλάνε και μετά πες μου εσύ ποιος είναι κομπλεξικός.Απο κει και πέρα παραδέχομαι τον Σακη που όλη αυτή τη μαλακοσυζήτηση την έχει γράψει στα π@π@ρι@ του και απολαμβάνει αυτό που οδηγεί.Εγώ ούτε ιταλόφιλος είμαι ουτε τουρμπόφιλος ούτε ιάπωνας και τέτοιες μ@λ@κίες που πιπιλάνε μερικοί.

αγαπητε αν συγκρινα το superb με την 147 θα ημουν στην κασταλεια σε κελι ασφαλειας με ζουρλομανδυα..
                              ακομα, οποιος vag τουρμπατος κολλαει σε alfa romeo, χρειαζεται επισης ζουρλομανδυα γιατι απλα καιει τσαμπα βενζινη σε μια δυσκολη ενεργειακα εποχη..

η κατανοηση σου των εργαλειων στατιστικης ειναι περιορισμενη.
                              δεν μπορω να περιμενω να καταλαβεις περισσοτερα αφου μου συγκρινεις τετοιες μελετες με ευρος μιας ολοκληρης ανεπτυγμενης χωρας,
                              με τη σοκολατα και τα κουκουτσια..

την αλφα δεν την ανεφερα εγω.
                              αντιθετως οταν πηγε εκει η κουβεντα ζητησα να μην γινει και αυτο το τοπικ 'everybody vs alfa'
                              πικραμενος δεν ειμαι, καθε αλλο, οπως κι εσυ καθε αλλο παρα φιλικα γραφεις τελικα.

• D
                                diperr last edited by

Δεν προσπαθώ να 'φανώ' κάποιος αλλά αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής ενός αυτοκινήτου από αυτά που αναφέρονται και διάβαζα το thread ένα θα ήταν σίγουρο:

Δε θα έπαιρνα μικρομεσαίο 1.6!

Φιλικά Δημήτρης.

• T
                                  tpapo last edited by

Θα ταίριαζε καλύτερα το A3 Sportback σαν 5-θυρο hatchback με τα παραπάνω αν και μονο με τη ΒΜW μπορεί να συγκριθεί.....μια και αποτελούν μόνα τους κατηγορία ...

• X
                                    xaeemmee last edited by

ελα ομως που εγω στις διακοπες μου ημουν ανετος κ έβαλα 8 βαλίτσες στα πισω καθισματα-πορτ-παγκαζ, subaki 12ιντσο, καρεκλακια, ομπρελες κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις κ τράβαγε όπως πριν ενω εσυ με τηνν Αλφα δεν θα έβαζες ουτε τα μισα απο αυτα, ασε που αμφιβάλλω αν πήγαινε.

Έχεις δίκιο,αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Όσο για τους **χωματόδρομους **του Κοζιάκα τι να πω;Πάλι δίκιο έχεις,ούτε τους χωματόδρομους αυτους είχα σκεφτεί όταν διάλεξα αυτοκίνητο.Πάντως υπάρχουν και φορτηγάκια(για ποιοτικά νομίζω έχει η φοκσβάγκεν)αν θες για μετακομίσεις μόνο που δεν ξέρω στους χωματόδρομους του Κοζιάκα πως θα πάνε..

Adis το V6 είναι,σωστά βλέπουν τα γαλλόφιλα ματάκια σου Έρωτας αγιάτρευτος

• T

ελα ομως που εγω στις διακοπες μου ημουν ανετος κ έβαλα 8 βαλίτσες στα πισω καθισματα-πορτ-παγκαζ, subaki 12ιντσο, καρεκλακια, ομπρελες κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις κ τράβαγε όπως πριν ενω εσυ με τηνν Αλφα δεν θα έβαζες ουτε τα μισα απο αυτα, ασε που αμφιβάλλω αν πήγαινε.
                                      quote]

Έχεις δίκιο,αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Όσο για τους **χωματόδρομους **του Κοζιάκα τι να πω;Πάλι δίκιο έχεις,ούτε τους χωματόδρομους αυτους είχα σκεφτεί όταν διάλεξα αυτοκίνητο.Πάντως υπάρχουν και φορτηγάκια(για ποιοτικά νομίζω έχει η φοκσβάγκεν)αν θες για μετακομίσεις μόνο που δεν ξέρω στους χωματόδρομους του Κοζιάκα πως θα πάνε..

Πήγα κ εγω σαν ανθρωπος μεγαλο ταξιδι σε νησι του ιονιου για διακοπες με την κοπελα μου.Γιατι δλδ το κοροιδευεις?Κ δεν εχω οικογενεια αλλα μονο οι βαλιτσες της κοπελας μου ηταν 4.οποτε εγω σαν σωστος εραστης δεν θα της πω μην παιρνεις μωρο μου αλλα δεν χωραει..Δεν χρειαστηκε να το πω.Κ έιχα κ ΔΩΡΑΚΙ το βράδυ.!!!!:lol: οπότε εσύ ίσως να ήσουν ο χαμένος σε μια τέτοια κοντριτσα με γκομενάκια!

Κ στην τελική εσυ το αυτοκινητο το πήρες μονο για την πολη?η μηπως μόνο για πουλ-μουρ όπως κάνουν οι περισσοτεροι αλφιστι που παιρνουν AR κ την προσεχουν μην παθει τιποτα στο παρκινγκ?αντε ρε απο κει!!!γυαλίζετε τα αυτοκινητα λες κ θα τα έχετε μια ζωη!!!Γερμανικη ποιότητα ρε!!!δεν μασαει πουθενα το γερμανικο αμάξι!!!!

• O
                                        opterios last edited by

Oποτε εγω σαν σωστος εραστης δεν θα της πω μην παιρνεις μωρο μου αλλα δεν χωραει..Δεν χρειαστηκε να το πω.Κ έιχα κ ΔΩΡΑΚΙ το βράδυ.!!!!:lol: οπότε εσύ ίσως να ήσουν ο χαμένος σε μια τέτοια κοντριτσα με γκομενάκια!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Είσαι θεός!!!

• A
                                          adis4gr last edited by

απο αυτη την ιστορια καταλαβαινεις οτι το γκολφ ειναι γκομενοπαγιδα!

• X
                                            xaeemmee last edited by

quote]

Πήγα κ εγω σαν ανθρωπος μεγαλο ταξιδι σε νησι του ιονιου για διακοπες με την κοπελα μου.Γιατι δλδ το κοροιδευεις?Κ δεν εχω οικογενεια αλλα μονο οι βαλιτσες της κοπελας μου ηταν 4.οποτε εγω σαν σωστος εραστης δεν θα της πω μην παιρνεις μωρο μου αλλα δεν χωραει..Δεν χρειαστηκε να το πω.Κ έιχα κ ΔΩΡΑΚΙ το βράδυ.!!!!:lol: οπότε εσύ ίσως να ήσουν ο χαμένος σε μια τέτοια κοντριτσα με γκομενάκια!

Κ στην τελική εσυ το αυτοκινητο το πήρες μονο για την πολη?η μηπως μόνο για πουλ-μουρ όπως κάνουν οι περισσοτεροι αλφιστι που παιρνουν AR κ την προσεχουν μην παθει τιποτα στο παρκινγκ?αντε ρε απο κει!!!γυαλίζετε τα αυτοκινητα λες κ θα τα έχετε μια ζωη!!!Γερμανικη ποιότητα ρε!!!δεν μασαει πουθενα το γερμανικο αμάξι!!!!

no comment...

Υ.Γ1:ΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΕ ΛΑΡΙΣΑΙΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ

Υ.Γ2:ελπίζω να είχες δωράκι κάθε βράδυ,γιατί με τόσα μπαγάζια που κουβάλησες είναι αμαρτία από το θεό

Πετράν επειδή το συνεχίζεις μέχρι τελικής πτώσης...έχεις δίκιο,ζηλεύω και το σουπέρμπ σου και τις τουρμπίνες Του.
                                            Επίσης έχεις δίκιο στο ότι είναι κρίμα τουρμπάτοι σαν εσένα να τα βάζεις με με άλφα ρομέο(γενικά ),οπότε κράτα τις τουρμπίνες σου κρύες για καμιά φεράρι..ναι,ιταλικό είναι κι αυτό,δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα το τούρμπο σκόντα
                                            Όσο για τις έρευνες μάλλον εσύ δεν θέλεις(ελπίζω) ή δεν μπορείς να καταλαβεις.Μια αναφορά καταναλωτών μας έδειξες(και μας τα ζαλισες..χωρίς παρεξήγηση ),η οποία σαφώς είναι ένα εργαλείο έρευνας,αλλά το θέμα και η ουσία έιναι στο πόσο αξιολογεί ο καθένας μας αυτό το εργαλείο.ΟΚ?
                                            Ενδιαφέρον θα είχε πάντως μια έρευνα με θέμα:ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ και αρχοντοχωριατισμός..
                                            Ο ίδιος δήλωσες ότι πήρες τουρμπίνες γιατι αυτό απαιτούσαν οι ανάγκες σου (προφανώς όταν δεν υπήρχε το φρούτο της φθηνής τουρμπίνας είχες μάθει να αξιολογείς και να καλύπτεις αλλιώς τις απαιτητικές ανάγκες σου..
                                            Φίλε μου άκρως φιλικά μιλάω και συνδιαλέγομαι,να είσαι σίγουρος γι'αυτό..ίσως αυτό να είναι και το λάθος μου.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 25
                                            • 26