-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Ωχ! τωρα ειδα ποση απηχηση ειχε τελικα ο γριφος!
Οποιος θελει βοηθεια, pm.
Οποιος θελει κ αλλα τετοια παρομοια κλικ! (ειναι συνδρομητικο αλλα εχει κ μερικα free) Επισης να σας θυμισω κ αυτο:**Παρενθεση. Το παιχνιδι με τα τηλεσκοπια το ξερετε; Αρκετα επικινδυνος 'ιος' για να κολλησετε.. http://www.dyson.co.uk/game
**
Κ btw oποιος γνωριζει links αλλων mind puzzles να τα ποσταρει τωρα!Ρε συ τι κόλλα είναι αυτή... έκανα τα πρώτα 25 και πάω για το επόμενο πακέτο... καλά έφαγα μεγάλο πακέτο λεμε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ωραία τώρα που απέκτησε δικό του θέμα ας μου πει κάποιος γιατί έχω κολλήσει στο μέρος αυτό..Για πές που κόλλησες μια και το τερμάτισα με τα απο κόπο.
-
μολις κολλησα στην πιστα με το δεντρο και το 'μυγοφαγο'... προσπαθω να κανω κλικ στα ζουζουνια αλλα δεν τα προλαβαινω... γκρρρ....
κάνε πρώτα κλικ στη σανίδα...
έχω κολλήσει άγρια και η αλλαγή της σανίδας δεν κάνει κάτι. αμάν μ'αυτά τα ζουζούνια
εδώ
-
μολις κολλησα στην πιστα με το δεντρο και το 'μυγοφαγο'... προσπαθω να κανω κλικ στα ζουζουνια αλλα δεν τα προλαβαινω... γκρρρ....
έχω κολλήσει άγρια και η αλλαγή της σανίδας δεν κάνει κάτι. αμάν μ'αυτά τα ζουζούνια
εδώ
χμ... που εδώ;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
εδώ
χμ... που εδώ;
ε στην πίστα αυτή..δε κατάλαβες ποια λέει;
-
Αφού δεν υπάρχει link βρε συ, ¨μέσα¨στο ¨εδώ¨... για αυτο το είπα.
Εγώ το βλέπω σαν απλή λέξη και όχι σαν link...
Δηλαδή δεν μπορώ να το πατήσω για να μου ανοίξει κάποια σελίδα. -
Αφού δεν υπάρχει link βρε συ, ¨μέσα¨στο ¨εδώ¨... για αυτο το είπα.
Εγώ το βλέπω σαν απλή λέξη και όχι σαν link...
Δηλαδή δεν μπορώ να το πατήσω για να μου ανοίξει κάποια σελίδα.μπερδεύτηκα Θανάση
εδώ εννοώ στην πίστα που χαρακτηρίζεται παραπάνω, και δυστυχώς δε μπορώ να παραθέσω άμεσο link αφού είναι ενσωματωμένο στο παιχνίδι
-
Η σανίδα που πατάς για να τα φάει ο ζουζουνοφάγος δεν ξέρω πόσο σχετική είναι... τέσπα πάτα την για να τρώει ζουζουνάκια...
Πατάς ένα κλικ επάνω στο στρογγυλό πράμα που είναι ο φίλος μας, τότε ανοίγει η πόρτα και κατεβαίνει, με το ποντίκι τον οδηγείς στην σκάλα όπου και ανεβαίνει και πάει στο σπιτάκι, εκεί για να μπεις πρέπει να πατήσεις επάνω στο κουτί του ρεύματος, έπειτα αυτό θα ανοίξει ( το κουτί) και θα σου βγάλει κάποιους διακόπτες, εσύ πρέπει αν τους βάλεις με σωστή σειρά για να μπορέσεις να ανοίξεις την πόρτα...
Παρακάτω δεν λέω... (ακόμα)
-
Ρε παιδια στον δεύτερο με τον κινέζο που καπνίζει και έχει μια κλειδαριά τί πατάς;;;;Τα χω πατήσει όλα αλλά δε μου βγήκε κάτι..μόνο ένας σκιερ...
Ελπίζω να μην πετάω Μ@λακία...είναι και περασμένη η ώρα... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε παιδια στον δεύτερο με τον κινέζο που καπνίζει και έχει μια κλειδαριά τί πατάς;;;;Τα χω πατήσει όλα αλλά δε μου βγήκε κάτι..μόνο ένας σκιερ...
Ελπίζω να μην πετάω Μ@λακία...είναι και περασμένη η ώρα...Ναι...
Πρέπει να κάνεις τον σκιέρ να κατέβει την πλαγιά... δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτό το κάνεις αλλάζοντας την πορεία σε ένα ξυλάκι που είναι σε έναν πάσαλο. -
O σκιερ κατέβηκε η μ@μημένη η κλειδαριά όμως δεν ανοίγει...ούτε προχωράει μόνο του στην επόμενη πίστα όπως στην πρώτη...
-
αν θυμάμαι καλά, πρέπει να πατήσεις επάνω στα ανθρωπάκια...
το ένα που είναι κοντά στο σκιέρ κάνει στην άκρη και τον περνάς... αν δεν κάνω λάθος... δοκίμασε το. -
αν θυμάμαι καλά, πρέπει να πατήσεις επάνω στα ανθρωπάκια...
το ένα που είναι κοντά στο σκιέρ κάνει στην άκρη και τον περνάς... αν δεν κάνω λάθος... δοκίμασε το.Thanxx!!! Αρχίζει να μ αρέσει το παιχνιδάκι...!Έχει φάση!
-
πω ρε γκαβομάρα που έχω το πάλευα τόση ώρα και δεν είχα δει το σημείο...
-
το τερματισα μα την πρωτη!
κορυφαιο! -
Ο ασπροσκουφης σε νεες περιπετειες! http://www.samorost2.net
The strange game! [διάσπαση]