-
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ...ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ?ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ?ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ?ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ...ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ!! ΔΕΚΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ... -
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ...ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ?ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ?ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ?ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ...ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ!! ΔΕΚΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ... -
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
Φιλε ενα μοτερ 1.4 λιτρων λογικα θα εχει το πολυ 8 lt/100km. Οπωτε βγαλε μονος σου τα συμπερασματα σου. Τωρα απο επιδοσεις δεν θα πρεπει να περιμενεις και πολλα πραγματα.
Τα 80 αλογα ειναι λιγα -
To οδηγούσα για 2-3 μέρες το χειμώνα! Σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Έχει χώρους αρκετούς και εμπνέει ασφάλεια. Λίγο η θέση οδήγησης ήταν ψηλά για τα γούστα μου, αλλά αυτό είναι κανόνας στην κατηγορία. Τώρα βέβαια θα κάνω τον προφήτη και θα προβλέψω ότι εδώ στο φόρουμ θα σου προτείνουν........JAZZ
-
Χτύπα το αλλα σε 1.6!
-
Να έχεις επίσης υπόψη σου ότι έρχεται facelift έκδοση σε 3-4 μήνες.Τώρα για τον κινητήρα και ειδικά για ταξίδια στην εθνική το 1,6 θα ήταν προτιμότερο,αλλά βέβαια κοστίζει παραπάνω...
-
Ευχαριστώ όλους οσοι απάντησαν.Ήθελα να ρωτήσω αυτούς που το έχουν οδηγήσει αν εμειναν σχετικά ευχαριστημένοι από επιταχύνσεις κι αν μπορούσαν να προσπεράσουν εύκολα και με ασφάλεια ένα άλλο αυτοκίνητο.
-
Eεεεε....έχεις κάτι στο μυαλό σου για αυτό το 'άλλο' αυτοκίνητο;;;
-
δεν ειναι καλυτερο απο τους προταγωνιστες της κατηγορίας.
Δε θα πω πιο αμαξι να παρεις αλλα στα ίδια λεφτά ένας κερδίζει στο φορουμ
Το ειπε παραπάνω -
ΠΑΡΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΞΙΖΕΙ,μπορεί βέβαια να μην υπερτερεί πουθενά έναντι του ανταγωνισμού,αλλά είναι ZOOM ZOOM μπορεί να μην το έχω οδηγήσει(ούτε πρόκειται,απ'ότι φαίνεται και κανείς εδώ μέσα{the truth is out there βέβαια..}),αλλά ΠΑΡΤΟ,πάρτο μην σε προλάβει κανένας άλλος ΠΑΡΤΟ,γιατί το αδερφάκι 3 έχει βιάσει και αούντια και μπέμπες,ΠΑΡΤΟ για να μην το πάρω εγώ και το πετάξω στην κακιά σκάλα και ησυχάσουμε
Σοβαρά τώρα:1.4 κυβικά 14δ τα 0-100,12500Ε(ακριβότερο όλων στην βασική έκδοση)και...και...και...μόνο 10λ/100χμ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
MAZDA 2 1.4 CORE ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ?