-
Καταρχήν ένα θερμό welcome στον Lord για τη συμετοχή του στο 1ο αγώνα του, στο Forum 4 Troxoi. Πήγε αρκετά καλά αν και έχει εμπειρία από συμετοχή σε.... 'ξένους' αγώνες
Όσον αφορά τα επίσημα δοκιμαστικά, νομίζω είναι η 1η φορά που κάνω νέο προσωπικό ρεκόρ στα επίσημα, online σε αγώνα του Forum. Αυτό είναι πολύ θετικό Στη πραγματικότητα έκανα 2 σερί τέλειους γύρους και αυτό μου άρεσε περισσότερο από το αποτέλεσμα των επίσημων δοκιμαστικών. Ο Lord έκοψε σε μερικές προσπάθειές του οπότε και μέτρησαν οι τελευταίες του προσπάθειες σπρόχνωντάς τον στο τέλος του grid (good for you THEO! )
Στον αγώνα, περίμενα πίεση από τον pininfarina και έτσι έγινε. Κατάφερα να έχω μια διαφορά ασφαλείας αλλά μετά από 6 γύρους περίπου έκανα ένα λάθος που ευτυχώς μου κόστισε λίγο (2 δευτ.). ο pininfarina δεν ήταν κοντά για να το εκμεταλευτεί.
Πάντως σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλός αγώνας και χάρηκα ιδιαίτερα που βλέπουμε νέα πρόσωπα στο 'πρωτάθλημά' μας.
Υ.Γ. αν δε το πρόσεξες, μόλις κέρδισες του 3 πρώτους σου βαθμούς στο πρωτάθλημα! Well done!
-
Ο δικός μου αγώνας ήταν τραγωδία. 4ος στην αρχή, τετακέ προσπαθώντας μετά να φτάσω τον lord, μετα από φοβερή προσπάθεια 9 περίπου γύρων τον φτάνω και τον περνάω, όμως λάθος πάλι στον προτελευταίο γύρο και το αποτέλεσμα είναι 5ος με ένα sec διαφορά(η εικόνα λέει άλλα γιατί στον τελευταίο γύρο έκλεψα).
-
παιδιά στη βαθμολογία κεφάλι για τη 2η θέση πήρε ο pininfarina με διαφορά 1 βαθμό από τον Vassilakis! Προβλέπεται καυτή μάχη!
Υ.Γ. 6η σερί νίκη...! αυτά είναι!
-
Σε αυτο τον αγωνα ειχα τη χαρα να ειμαι πιο γρηγορος απο τον κυριο αντιπαλο Vassilaki -ισως γιατι μου παει η πιστα, ισως γιατι χαλαρωσε με τις διακοπες . Στα επισημα εκανα 2 φορες σχεδον τελειο γυρο χωρις να κατεβω το 1.13. Στον αγωνα δεν ημουν σιγουρος ποσο θα με πιεζε οποτε επρεπε να παω 100% απο την αρχη, προσπαθωντας και να δω ποσο κοντα στον ms μπορω να κρατηθω και να εκμεταλλευτω πιθανο λαθος του. Ετσι στον 3ο μολις γυρο εκανα εντυπωσιακο για μενα χρονο κοντα στο 1.14. Συντομα η διαφορα απο τον Vas ειχε ανοιξει στα 20 δευτερα - ο ιδιος μετα δηλωσε οτι ειχε ασχημη υποστροφη, που βρηκα κι εγω στο practice και αλλαξα το setup, αυτα παθαινει οποιος βλεπει ΑΕΚ Γυρω στον 8ο γυρο ο ms ηταν 8 δευτερα μπροστα, και ξαφνου ακουω 'Well done, you've just set the fastest lap of the race' και τρελαινομαι Βλεπω χρονο 1.13.3, σχεδον ο χρονος που στις δοκιμες 4 γυρους πριν το τελος ομως λεει ο τυπας 'a Ferrari driver has just done the fastest lap of the race' και με προσγειωνει, α ρε ms Μεχρι το τελος πιεσα στο οριο μπας και ξανακερδισω τη δοξα αλλα ματαια, γι'αυτο ειχα 2-3 εξοδους και ενα αχρειαστο τετακε, ενω ο ms μαλλον πηγε συντηρητικα και δε σπιναρε καθολου. Γενικα επιτελους ευχαριστηθηκα εναν καλο και ασφαλη αγωνα χωρις αγχος και σπασμενα νευρα σε μια πιστα που γουσταρω. Κριμα που δεν κρατησα τον ταχυτερο γυρο να εμενε και στην ιστορια
-
Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος και γενικότερα όλο το 'τριήμερο'.
Στα δοκιμαστικά έφευγα ίσια σε 2 σικέιν και δε μέτρησαν οι 5 πρώτοι γύροι μου. Μετά μου έμειναν 3 γρήγοροι και έκανα σε όλους λάθη και έμεινα στο 1.18 και κάτι. Στον αγώνα ξεχάσατε να με βάλετε 5ο και ήμουν στο grid τρίτος. Δεν ξεκίνησα όμως αμέσως με το σβήσιμο των φώτων και άφησα τον vasilis και τον theo να περάσουν. Ήμουν 2-3' πίσω από τον ΤΗΕΟ στην πρώτη στροφή και μετά από 3-4 γύρους σχεδόν τον είχα φτάσει, ώσπου ξαφνικά βλέπω ΤΗΕΟ +6', μάλλον είχε έξοδο λέω τότε. Ο vasilis ήταν -10' πίεσα να δώ αν τον φτάνω αλλά μάταια, ήταν πιο γρήγορος και έτσι είπα να πάω χαλαρά να κρατήσω την 4η θέση. Με παίρνει κάποιος τηλ. , αποσυντονίζομαι κάνω ένα μικρολαθάκι μειώνει στα +3 ο ΤΗΕΟ, και βλέπωντας το χρόνο κάνω άλλα 2 λαθάκια μένω 5' πίσω. Πιέζω να μειώσω αλλά έκανα και λάθη και η χρονική διαφορά έμενε σταθερή. Τελικά κάνει λάθος ο ΤΗΕΟ και περνάω μπροστά του 3 γύρους πριν το τέλος. Πήγα χαλαρά μετά για να κρατήσω την θέση. Ο vasilis πρέπει να είχε 2 εξόδους και προς το τέλος τον είδα μόνο 4-5' μπροστά μου αλλά πάλι δε μπορούσα να κάνω κάτι.
Πάντως οι περισσότεροι γύροι μου ήταν μέσα στο 1:17, ενώ είχα και ταχύτερο γύρο 1:16:4 που είναι πολύ καλύτερο από το χρόνο μου στα επίσημα δοκιμαστικά.Ετσι λοιπόν είμαι ευχαριστημένος μ την προσπαθειά μου.
Αντε να κάνουμε και άλλους αγώνες. Καλή επιτυχία σ' όλους. -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Συντομα η διαφορα απο τον Vas ειχε ανοιξει στα 20 δευτερα - ο ιδιος μετα δηλωσε οτι ειχε ασχημη υποστροφηΠηγε στα 20 secs με μια τετακα παρακαλω (ετσι κι' αλλιως δεν μπορουσα να σε φτασω). Μετα απο αυτο ειπα να κανω damage limitation με την 3η θεση και εκανα cruising(εβαλα auto-shifting απο manual με αποτελεσμα να πιανω ελαφρως λαθος τις στροφες). Ακομη μπηκα στα πιτς στο τελος του προτελευταιου γυρου-αρχες του τελευταιου για να ικανοποιησω τις λαιμαργες συνηθειες του V10 Ferrari μου!
Ηδη ξεκινησα τη ψυχολογικη προετοιμασια ενοψει Σπα!!! -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ακομη μπηκα στα πιτς στο τελος του προτελευταιου γυρου-αρχες του τελευταιου για να ικανοποιησω τις λαιμαργες συνηθειες του V10 Ferrari μου!
Ηδη ξεκινησα τη ψυχολογικη προετοιμασια ενοψει Σπα!!!Α βρε Vasilakis! Έμεινες από κάυσιμα?! Για πόσους γύρους είχες βάλει? Εγώ είχα για 18 γύρους
-
Πότε θα πάμε για practice στο SPA?
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Σε αυτο τον αγωνα ειχα τη χαρα να ειμαι πιο γρηγορος απο τον κυριο αντιπαλο Vassilaki -ισως γιατι μου παει η πιστα, ισως γιατι χαλαρωσε με τις διακοπες . Στα επισημα εκανα 2 φορες σχεδον τελειο γυρο χωρις να κατεβω το 1.13. Στον αγωνα δεν ημουν σιγουρος ποσο θα με πιεζε οποτε επρεπε να παω 100% απο την αρχη, προσπαθωντας και να δω ποσο κοντα στον ms μπορω να κρατηθω και να εκμεταλλευτω πιθανο λαθος του. Ετσι στον 3ο μολις γυρο εκανα εντυπωσιακο για μενα χρονο κοντα στο 1.14. Συντομα η διαφορα απο τον Vas ειχε ανοιξει στα 20 δευτερα - ο ιδιος μετα δηλωσε οτι ειχε ασχημη υποστροφη, που βρηκα κι εγω στο practice και αλλαξα το setup, αυτα παθαινει οποιος βλεπει ΑΕΚ Γυρω στον 8ο γυρο ο ms ηταν 8 δευτερα μπροστα, και ξαφνου ακουω 'Well done, you've just set the fastest lap of the race' και τρελαινομαι Βλεπω χρονο 1.13.3, σχεδον ο χρονος που στις δοκιμες 4 γυρους πριν το τελος ομως λεει ο τυπας 'a Ferrari driver has just done the fastest lap of the race' και με προσγειωνει, α ρε ms Μεχρι το τελος πιεσα στο οριο μπας και ξανακερδισω τη δοξα αλλα ματαια, γι'αυτο ειχα 2-3 εξοδους και ενα αχρειαστο τετακε, ενω ο ms μαλλον πηγε συντηρητικα και δε σπιναρε καθολου. Γενικα επιτελους ευχαριστηθηκα εναν καλο και ασφαλη αγωνα χωρις αγχος και σπασμενα νευρα σε μια πιστα που γουσταρω. Κριμα που δεν κρατησα τον ταχυτερο γυρο να εμενε και στην ιστοριαΧμ, δε θα έλεγα ότι οδήγησα συντηρητικά, ειδικά μέχρι το μικρό λάθος που έκανα. Χαλάρωσα στο τέλος όταν άνοιξε η διαφορά και στο τέλος έκανα burn out, παραλίγο να σπάσει ο κινητήρας και φοβήθηκα μην ακυρωθώ και σταμάτησα το burn out!
Πάντως και η δική σου προσπάθεια ήταν πολύ καλή αφού κατάφερες να κάνεις χρόνους πολύ κοντά στη pole που σημαίνει ότι τα έδεινες όλα (όπως εγώ στην Αυστρία). Είχαμε μεν διαφορά αλλά δε μπορούσα να την αυξήσω με....τη συνήθη άνεση...
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Πότε θα πάμε για practice στο SPA?εγώ το βραδάκι μπορώ, μισό ανοίγω και το επίσημο thread
-
Δεν θα πιστεψετε!
Χθες ετρεχα με τα πενταλ γκαζιου-φρενου να μην λειτουργανε καλα και τωρα το παρατηρησα.
Βαριεμαι να τα διορθωνω παλι εφοσον δεν ξερω καν γιατι υπαρχει αυτο το προβλημα παλι! -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Δεν θα πιστεψετε!
Χθες ετρεχα με τα πενταλ γκαζιου-φρενου να μην λειτουργανε καλα και τωρα το παρατηρησα.
Βαριεμαι να τα διορθωνω παλι εφοσον δεν ξερω καν γιατι υπαρχει αυτο το προβλημα παλι!δε το πιστεύω
13ος αγώνας F1 Challenge HUNGARY 29 AUGUST 2005 (ΔΕΥΤΕΡΑ)