-
kalhspera se olous.
exw paraggeilei to cz3 apo arxes iouniou kai to perimenv san trellos....1o autokinhto blepeis....
apo thn antiproswpeia mou eipan oti ton augousto 8a to exw alla den kserw pote ton augousto...
mhpws mporei na boh8hsei kaneis? -
kalhspera se olous.
exw paraggeilei to cz3 apo arxes iouniou kai to perimenv san trellos....1o autokinhto blepeis....
apo thn antiproswpeia mou eipan oti ton augousto 8a to exw alla den kserw pote ton augousto...
kalhspera se olous.
'anochos' καλώς ήρθες.
Για την απορία σου τώρα, μόνο η αντιπροσωπεία μπορεί να ξέρει ακριβώς.
Όποτε και να το έχεις στα χέρια σου να είναι καλοτάξιδο, γράψε και κάποιες εντυπώσεις.Αν μπορείς γράφε Ελληνικά, κάνει καλό στα μάτια μας
-
Μαλλον μετα της 20 αυγουστου...
Καλοταξιδο! -
καλημέρα και απο εμένα
αν και σας παρακολουθώ διακριτικά (!) αρκετό καιρό τώρα αποφασίζω να συμμετάσχω ενεργάείμαι ένας υποψήφιος αγοραστής czt (most propably) και σε πρόσφατη ερώτησή μου για τον χρόνο παράδοσης του αυτοκινήτου η μία εκδοχή είναι τέλη ιουλίου αρχές αυγούστου (η ερώτηση έγινε του αγίου πνεύματος) και η άλλη εκδοχή είναι τέλη αυγούστου ( η ερώτηση έγινε προχτές σε άλλο κατάστημα τής ίδιας αντιπροσωπείας)
για το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου γνωρίζει κανείς κάτι?
στο ακρόπολης είχα μαζί μου ένα φορήτο σύστημα και έπαθα την πλάκα μου και μου υποσχέθηκα οτί θα το βάλω σε ότι αμάξι κι αν αγοράσω...είναι και άλλα πολλά που θέλω να ρωτήσω για το αυτοκίνητο αλλά σιγά σιγά
-
Θα παίρνει αυτό το σύστημα τους υπάρχοντες χάρτες της Ελλάδας όμως;
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Θα παίρνει αυτό το σύστημα τους υπάρχοντες χάρτες της Ελλάδας όμως;αύτο είναι το θέμα
γιατί απο λίγα πράγματα που βρίκα για το συγκεκριμένο σύστημα
πλοήγησης στο ολλανδικο site (αν θυμάμαι καλά) δεν έχει την δυνατότητα
να του εγκαταστήσεις όποια πρόγραμμα θέλεις
οπότε τι είναι προτιμότερο να αγοράσεις ένα φορητό σύστημα και να το χρησιμοποιείς στο αμάξι ή όχι? -
Εχω destnator 3 με mio 168 και εχω και φιλους μεqtec και destinator
Αυτά για Ελλάδα ειναι ότι πρέπει. Τα αλλα δεν εχω ιδεα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εχω destnator 3 με mio 168 και εχω και φιλους μεqtec και destinatorΑυτά για Ελλάδα ειναι ότι πρέπει. Τα αλλα δεν εχω ιδεα
qtek με destinator είχα κι εγώ στην διάθεσή μου και έκανα σαν μικρό
παιδί με τις δυνατότητές του (είμαι και λίγο ενθουσιώδης...) -
Αυτο μου φαινεται και εμενα το καλυτερο φιλε. Ειναι και τηλεφωνο
-
Ο χρήστης anochos έγραψε:
kalhspera se olous.
mhpws mporei na boh8hsei kaneis?Anochos καλορίζικο και απο μένα! Με το καλό να το πάρεις!
Απο που αν επιτρέπετε το παρήγγειλες?
Είμαι και εγώ κάτοχος του cz3 όπως θα έχεις καταλάβει άκρως ευχαριστημένος οπότε ότι θες ρωτάς
Πρόσφατα αγόρασε η εταιρία που δουλεύω ένα micra .
Πολύ ωραίο σε κάνει πολύ γρήγορα δικό του θέλοντας να πω οτι απο την πρώτη στιγμή νοιώθεις σαν να το οδηγείς καιρό. Είναι το 1,2 αλλά πάει πάρα πολύ καλά!
Γενικότερα όμως απο στήσιμο είναι πολύ μακριά απο το cz3 όσο και απο φρένα. Βέβαια είναι σε άλλη κατηγορία υποτίθεται...αλλά δεν ξέρω πόση διαφορά μπορεί να έχει στο στήσιμο το 1,4 ας πούμε!
Εδώ θέλω να σας πώ οτι πραγματοποίησα το πρώτο 'πατημένο' ταξίδι του απο την ειδική της Άμφισσας 1 προς την Παύλιανη 2.
Το αυτοκίνητο είναι απλά τρενάκι και όπου το παρακάνεις ή είναι πολλά τα χιλιόμετρα βγάζει την ουρά του και μόνο την ουρά του πάρα μα πάρα πολύ προοδευτικά.
Προσπαθώντας να οδηγήσω με γραμμές για ένα δρόμο περίπου 35 χιλιόμετρα όπου το στροφόμετρο ήταν μεταξύ 4-6 χιλιάδες φέρθηκε απλός άψογα. Άψογα και ακούραστα αποδείχτηκαν και τα φρένα του!
Αχ απο την στιγμή που άρχησα να ανακαλύπτω τις αρετές του στο δρόμο θέλω να το πηγαίνω συνέχεια στο 'φτερό'
Έχω φτάσει ήδη τα 3000 κάτι χιλιόμετρα μέσα σε 1,5 μήνα
-
ευχαριστω για το ενδιαφερον ολων.
οσων αφορα για το φιλο digilef ειμαι απο ναυπακτο...
ελπιζω η παραδοση να γινει αρχες αυγουστου και οχι τελη γιατι δεν αντεχω αλλο... -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
καλημέρα και απο εμένα
αν και σας παρακολουθώ διακριτικά (!) αρκετό καιρό τώρα αποφασίζω να συμμετάσχω ενεργάείμαι ένας υποψήφιος αγοραστής czt (most propably) και σε πρόσφατη ερώτησή μου για τον χρόνο παράδοσης του αυτοκινήτου η μία εκδοχή είναι τέλη ιουλίου αρχές αυγούστου (η ερώτηση έγινε του αγίου πνεύματος) και η άλλη εκδοχή είναι τέλη αυγούστου ( η ερώτηση έγινε προχτές σε άλλο κατάστημα τής ίδιας αντιπροσωπείας)
για το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου γνωρίζει κανείς κάτι?
στο ακρόπολης είχα μαζί μου ένα φορήτο σύστημα και έπαθα την πλάκα μου και μου υποσχέθηκα οτί θα το βάλω σε ότι αμάξι κι αν αγοράσω...είναι και άλλα πολλά που θέλω να ρωτήσω για το αυτοκίνητο αλλά σιγά σιγά
Γεια σου φιλε μου.
Το δικο μου czt το παραγγειλα τελος Μαιου.Η παραδοση μου ειπανε οτι θα γινει τελος Ιουνιου η αρχες Ιουλιου και πραγματι το αμαξι σημερα εχει ερθει και βρισκεται στο τελωνειο. Επειδη βεβαια σε εσενα μεσολαβει το καλοκαιρι ισως τα πραγματα να ειναι διαφορετικα.Τοσο οσο αφορα το συστημα πλοηγησης δεν νομιζω οτι αξιζει να παρεις ενα τετοιο σε ενα αμαξι στο οποιο η οθονη του θα ειναι διχρωμη και αρκετα μικρη. Θα το πληρωσεις πολυ ακριβα. Παρε μια εξωτερικη συσκευη -οπως εχω κανει κ εγω-.
-
Σε λίγες μέρες θα παραγγείλω το δικό μου cz3 και έχω μια απορία της τελευταίας στιγμής. Το αμάξι έχει πίσω άκαμπτο άξονα ή ημιάκαμπτο;
-
Ημιάκαμπτο.
-
Υπάρχουν καινούρια αυτοκίνητα με άκαμπτο;
-
Ευχαριστώ για την απάντηση και ελπίζω να είναι ακριβής.
Διαβάζοντας όμως το φυλλάδιο από τον Σαρακάκη έμεινα χαζός όταν είδα ότι αναγράφει πως η πίσω ανάρτηση είναι άκαμπτος άξονας. Σε περιοδικά όμως βλέπω ότι την αναφέρουν ως ημιάκαμπτος.
Όσο για την απορία σου manosk ξέρω σίγουρα ότι άκαμπτο έχουν τα Suzuki Vitara , Samurai και Ignis Sport. -
ναι οντως, θα μπορουσε κανεις να ξεκαθαρισει τι αναρτηση εχει ο πισω αξονας?
Ο σαρακακης για το 5θυρο λεει ημιακαμπτο και το 3θυρο ακαμπτο!!!
Μου φαινεται πολυ περιεργο το ιδιο σασι να εχει διαφορετικη αναρτηση... οπως επισης θα με ανησυχουσε ιδιατερα αν το 3θυρο εχει ακαμπτο... και αυτο για τους κραδασμους και τα χτυπηματα που θα δεχετε το αμαξωμα.
-
Μια ερώτηση , εάν η παραγγελία δεν γίνει από τον Σαρακακη, θα έχει ή όχι το κακάσχημο πιρτσινομενο σύμβολο του Σαρακακη. Ξέρει κανένας εάν μπορώ να το παραγγείλω χωρίς να μου το 'βιάσει' ο Σαρακακης ??(για εμένα είναι λόγος να αγοράσω άλλο αυτοκίνητο)
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt