-
ανω κυψέλη που ακριβώς εενοείς?
-
Ο χρήστης lonestar έγραψε:
ανω κυψέλη που ακριβώς εενοείς?έλα ντε;
μάλλον δεν ήταν ακριβώς άνω κυψέλη, ούτε που θυμάμαι πως λέγεται ο δρόμος, θυμάμαι μόνο μία εκκλησία στη μία γωνία, και (το κυριότερο) ένα σουβλατζίδικο στην άλλη. σε φώτισα τώρα, ε; -
Να κάνω μία ερώτηση, μετά το πρώτο service σας είπαν οτι για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να γίνεται αλλαγή λαδιών κάθε 6 μήνες ασχέτου χλμ
-
εντελώς!!!! lol
καλα έχω βάλει τα llumar τα πιο σκούρα και το αυτοκίνητο είναι κ..α
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
P.S2 Efaga xthes to brady se ena soublatzidiko polu kalo...Mono 24 euro plhrwsa!Ena megalo eyxaristw se olous esas gia to geyma!
ΜΑΥΡΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΣΗΜΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
εντελώς!!!! lolκαλα έχω βάλει τα llumar τα πιο σκούρα και το αυτοκίνητο είναι κ..α
Εγώ έβαλα τα titanium. Δεν είναι πίσσα, (βλέπε photo digilef) αλλά δείχνει όμορφο και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με αστυνομικούς..........
-
Αυτά είναι! Μερικές μέρες έλειψα, και γεμίσαμε 5 σελίδες!
Στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να είμαι στο meeting, αλλά την επόμενη φορά θα έρθω οπλισμένος!
1500 κμ ως τώρα και εχθές έκανα βόλτα στην παραλιακή, τις μικρές ώρες.
Κρατώντας γραμμές, κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, τραβώντας βλέμματα από την κίνηση, βλέποντας στα μάτια γρήγορα αυτοκίνητα, και αδιαφορώντας για τους κάβουρες.
Στην επιστροφή? Ξεκούραστο και Ξέγνοιαστο, χωρίς να σε προβληματίσει πουθενά, ακόμα και αν ξεχάστηκες πριν από την στροφή, δεν πρόκειται να σε προδώσει.P.S. Toutouni προχθές είδα το πρώτο ΑΣΠΡΟ CZT έξω από το Village στο Μαρούσι .. ρε συ… Καλύτερο το μαύρο σου!
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
P.S1 Makria apo to CZ3 tou digilef...SKOTONEI!!!
P.S2 Efaga xthes to brady se ena soublatzidiko polu kalo...Mono 24 euro plhrwsa!Ena megalo eyxaristw se olous esas gia to geyma!Δεν κρατιέται το εργαλείο λέμε
Όσο για το γεύμα... εσύ να είσαι καλά αρκεί να έχει καταχωρηθεί ήδη το domain
-
Ο χρήστης Iosif έγραψε:
Να κάνω μία ερώτηση, μετά το πρώτο service σας είπαν οτι για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να γίνεται αλλαγή λαδιών κάθε 6 μήνες ασχέτου χλμΗ ίδια η εγγύηση αναγράφει οτι θα πρέπει να τηρούνται ή τα 10000 χλμ ή ο ένας χρόνος (Όποιο γίνεται πρώτο)!
-
Μιάς που μιλάμε για service γνωρίζει κανείς ΘΕΤΙΚΑ να πεί, άν οι κινητήρες μας στο εργοστασιακό λάδιο έχουν μέσα μολυβδαίνιο (βλ. Honda) ??
Άν δέν έχει, τότε όσο νωρίτερα αλλάξουμε λάδια τόσο το καλύτερο, Αν έχει τότε είναι προτιμότερο να μείνει λίγο παραπάνω το πρώτο εργοστασιακό λάδι, για να στρώσει καλύτερα ο κινητήρας.
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Μιάς που μιλάμε για service γνωρίζει κανείς ΘΕΤΙΚΑ να πεί, άν οι κινητήρες μας στο εργοστασιακό λάδιο έχουν μέσα μολυβδαίνιο (βλ. Honda) ??Άν δέν έχει, τότε όσο νωρίτερα αλλάξουμε λάδια τόσο το καλύτερο, Αν έχει τότε είναι προτιμότερο να μείνει λίγο παραπάνω το πρώτο εργοστασιακό λάδι, για να στρώσει καλύτερα ο κινητήρας.
αναφέρει πουθενά το manual αλλαγή λαδιών πριν από τα 10000κμ?!
γιατί πρέπει σώνει και καλά να αλλάξουμε λάδι νωρίτερα?! -
τα cupra απλά δεν είναι για τα δόντια μας...
und3r: είσαι μικρός ακόμα αλλά θα μάθεις...
άμα θες βάζουμε τα κλειδιά μας στοίχημα την επόμενη φορά!!!lonestar: το manual το έδωσαν μαζί με το αυτοκίνητο
αυτό που που μου έδωσαν μια εβδομάδα αργότερα ήταν το βιβλιαράκι της εγγύησηςFableD: μου έκανες την ψυχολογία με το λευκό...
δεν το έβγαζες μια φωτογραφία να το είχα να το καμαρώνω και να κλαίω?! -
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Μιάς που μιλάμε για service γνωρίζει κανείς ΘΕΤΙΚΑ να πεί, άν οι κινητήρες μας στο εργοστασιακό λάδιο έχουν μέσα μολυβδαίνιο (βλ. Honda) ??Άν δέν έχει, τότε όσο νωρίτερα αλλάξουμε λάδια τόσο το καλύτερο, Αν έχει τότε είναι προτιμότερο να μείνει λίγο παραπάνω το πρώτο εργοστασιακό λάδι, για να στρώσει καλύτερα ο κινητήρας.
Αυτό δυστηχώς δεν κατάφερα να το μάθω όταν άλλαξα απο δικιά μου επιλογή στα 1400 km.
Λογικά θα έχουν αλλά αποφάσισα να τα αλλάξω νωρίτερα γιατί μετά απο ψάξιμο δεν γίνεται και κάτι το ιδιαίτερo αν τελικά αλλαχτούν καθώς όλα τα σύγχρονα λάδια της κατηγορίας του Vsico 7000 έχουν μπόλικα πρόσθετα!
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
P.S2 Efaga xthes to brady se ena soublatzidiko polu kalo...Mono 24 euro plhrwsa!Ena megalo eyxaristw se olous esas gia to geyma!Und3R πρόσεχε τι τρως γιατί κυκλοφορεί και κόνιο..χεχε...
-
re paidia kanena neo me skastra kai carPC???
8a kanei kaneis tpt gia organakia 8ermokrasias kai barometro?
-
'>Ο χρήστης lonestar έγραψε:
re paidia kanena neo me skastra kai carPC???
8a kanei kaneis tpt gia organakia 8ermokrasias kai barometro?
'
Και γω θέλω να βάλω αλλά δε ξέρω κατα πόσο επηρεάζει την εγγύηση
-
re paidia kanena neo me skastra kai carPC???Την HKS SSQV την δοκίμασα και δεν παίζει. ESP, Check engine, ανάβουν όλα, πατάς γάζι και το αμάξι απλά δεν προχωράει. Μόνο για μία γκαζιά την άκουσα και ήταν φοβερή!!!! Αλλά μετά, άναψαν ολα.......
-
Κρίμα Γιώργο! Τουλάχιστον την άκουσες για μια φορά !
Σήμερα γυρνώντας απο την δουλειά επι του κηφισού στο ύψος νέας φιλαδέλφειας είδα ένα μαύρο cz3 (μάλιστα φόραγε και φτερούγα czt και με μπέρδεψε προς στιγμήν) !
Δεν πιστεύω να είναι κάποιος απο εδώ
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Την HKS SSQV την δοκίμασα και δεν παίζει. ESP, Check engine, ανάβουν όλα, πατάς γάζι και το αμάξι απλά δεν προχωράει. Μόνο για μία γκαζιά την άκουσα και ήταν φοβερή!!!! Αλλά μετά, άναψαν ολα.......
δεν πειράζει εσύ να είσαι καλά...
άντε πάμε για άλλα...!!! -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
Την HKS SSQV την δοκίμασα και δεν παίζει. ESP, Check engine, ανάβουν όλα, πατάς γάζι και το αμάξι απλά δεν προχωράει. Μόνο για μία γκαζιά την άκουσα και ήταν φοβερή!!!! Αλλά μετά, άναψαν ολα.......
δεν πειράζει εσύ να είσαι καλά...
άντε πάμε για άλλα...!!!Καλά μιλάμε για τέλειο συγχρονισμό Χρήστο!
Κοίτα την ώρα των post μας
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt