-
εχω ακουσει οτι κυκλοφορει ενα δαιμονισμενο Colt pou se κανει το αιμα COLD αμα μπεις μεσα λεει. Ο τυπας θα βαλει και διαφορα καλουδια πανω και ειναι και καλο παιδι επειδη ακουει blues. Αμα τον δειτε πεσ τε τον οτι θελω βολτα!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
εχω ακουσει οτι κυκλοφορει ενα δαιμονισμενο Colt pou se κανει το αιμα COLD αμα μπεις μεσα λεει. Ο τυπας θα βαλει και διαφορα καλουδια πανω και ειναι και καλο παιδι επειδη ακουει blues. Αμα τον δειτε πεσ τε τον οτι θελω βολτα!Ποιός ακούει blues μέσα στο Colt του ε; Ποιός; Ποιός;;;;;;;;;;
-
Εγώ Εγώ ! Σηκώνω χέρι τόση ώρα και δεν με βλέπετε
Απο blues Μπόλικα αλλά με CZ3
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Όλα τα λεφτά ήταν η βόλτα χθες.......Mhpws kaneis kapoio lathos?Helloooo?! eleipa!!!
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Όλα τα λεφτά ήταν η βόλτα χθες.......
Mhpws kaneis kapoio lathos?Helloooo?! eleipa!!!
Δηλαδή φιλαράκο όταν λείπεις εσύ εμείς δεν περνάμε καλά;;;; Μη σου πω περνάμε και καλύτερα!!!!!!!!!! Σχεδιάζουμε κάθε φορά τι πλάκα θα σου κάνουμε!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!
Σου υπενθυμίζω ότι έχεις και ένα project με αυστηρότατα deadlines!!!!!!!!!!!
-
Έτσι έτσι !
Αυστηρότατα DeadLines
-
Όλα τα λεφτά ήταν η βόλτα χθες.......
Mhpws kaneis kapoio lathos?Helloooo?! eleipa!!!
Δηλαδή φιλαράκο όταν λείπεις εσύ εμείς δεν περνάμε καλά;;;; Μη σου πω περνάμε και καλύτερα!!!!!!!!!! Σχεδιάζουμε κάθε φορά τι πλάκα θα σου κάνουμε!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!
Σου υπενθυμίζω ότι έχεις και ένα project με αυστηρότατα deadlines!!!!!!!!!!!
όχι μόνο ήταν όλα τα λεφτά αλλά ήταν και σβέλτη...
όχι σαν κάτι άλλες φορές...!!! -
θεωρώ ότι είναι καιρός να φτιάζουμε επίσημους σχηματισμόυς πτήσης.
ασημένιο στην μύτη, πίσω δεξιά και πίσω αριστερά απο δύο μαύρα, και ακριβώς απο πίσω τους, δύο κόκκινα.
Να παραγγείλω καπνογόνα, και να δηλώσω σημετοχή μαζί με τα 'Red Arrows' ? ;PP
-
Ξεχάσατε και ένα ασημί που θα έρχεται σαν 'καπνός' πίσω απο τα after burners
-
Οχι βέβαια!
το Ασημένιο του Λευτέρη θα έχει την εξέχουσα θέση του Σολίστα ! -
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Οχι βέβαια!
το Ασημένιο του Λευτέρη θα έχει την εξέχουσα θέση του Σολίστα !....με σκλαβώνεις
-
ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!
Και τέλος καλό όλα καλά με την έκθεση που είμουν επιτέλους!!Να μπορώ να γράψω και κανένα post!!!Υ.Γ. Τα post μου είναι 150...παραείναι τυχαίοοοο????
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Και τέλος καλό όλα καλά με την έκθεση που είμουν επιτέλους!!Να μπορώ να γράψω και κανένα post!!!Υ.Γ. Τα post μου είναι 150...παραείναι τυχαίοοοο????
Πάντως πρώτη φορά είδα ασημί από τόσο κοντά, στην τελευταία συνάντηση. Πραγματικά του πάει πολύ, καμμία σχέση με τις φωτογραφίες..........
-
150 και σήμερα μέχρι να πάρεις το czt?
Άντε με το καλό αύριο φίλε μου!
-
'>Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Πάντως πρώτη φορά είδα ασημί από τόσο κοντά, στην τελευταία συνάντηση. Πραγματικά του πάει πολύ, καμμία σχέση με τις φωτογραφίες..........
'
Tha dialeges asimi an to epairnes twra?
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
150 και σήμερα μέχρι να πάρεις το czt?
Άντε με το καλό αύριο φίλε μου!
Καλημέρα παίδες!
Λευτέρη παλιά αυτά!!Ρε προσοχή στον παλιό!!!
150 posts...με 150 άλογα...ίππος και post -
Ο χρήστης Iosif έγραψε:
Ε, εντάξει!!! Είπαμε!!!! Ωραίο το ασημί αλλά κόκκινο και πάλι κόκκινο!!!!!!!
-
Ε, εντάξει!!! Είπαμε!!!! Ωραίο το ασημί αλλά κόκκινο και πάλι κόκκινο!!!!!!!
Καλημέρα George!Silver bullet πάντα!!
-
Siga mwre pws kaneis etsi!!!les kai perneis kamia ferrari!!!
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Siga mwre pws kaneis etsi!!!les kai perneis kamia ferrari!!!
Πρόσεχε μικρέ τι λες γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να έχουν μέσα τα επόμενα σουβλάκια σου
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt