-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Μάλλον ελαφρύ είναι... σίγουρα πάντως σε σχέση με του Mondeo.ΜΟνο ελαφρυ δεν ειναι.. Δεν ξερω στις πολύ μεγάλες ταχύτητες πως είναι αλλά σε σχέση με το υδραυλικό του rallye που θεωρείται βαρύ είναι ακόμα ποιο πολύ.
-
Μόλις παρέλλαβα από την αντιπροσωπεία στην Συγγρού το 5-θυρο σε ασημογαλάζιο, 1,3 inform extra pack. Προς το παρόν το πήγα μόνο μέχρι τους Θρακομακεδόνες, αλλά πιστεύω να κάνω αρκετά χιλιόμετρα στο προσεχές διάστημα. Μου φαίνεται πολύ καλό και δυνατό για το μεγεθός του, εάν και γέρνει κάπως στις στροφές. Επίσης στις αριστερές η ορατότητα είναι περιορισμένη από το Α-pillar, ενώ όσο αφορά το ήλεκτρονικό γκάζι νομίζω ότι συνηθίζεται εύκολα. Κατά τα άλλα θα ήθελα να σημειώσω ότι το κοιτάζουν όλοι, αν και στην αρχή νόμιζα ότι κοιτούσαν και θαύμαζαν εμένα Δεν είμαστε πολλοί, δεν έχω και πινακίδες, φτου να μην το ματιάξουν. Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους στο forum για την βοήθεια και τις συμβουλές που δίνετε. Μπορεί να μην έχω ρωτήσει τίποτε αλλά ο λόγος ήταν ότι ήσαστε όλοι κατατοπιστικότατοι.
Ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ. Η θήκη κάτω από το ραδιόφωνο δεν θα έπρεπε να έχει ντουλαπάκι που να ανοιγοκλείνει; Ο πωλητής μου είπε ότι αυτό ήταν στις πρώτες φουρνιές και ότι εάν το παραγγείλω σαν ανταλλακτικό (!!!) θα πρέπει να ξειλώσουν ξανά όλο το ταμπλώ.
-
Ο χρήστης avassis έγραψε:
Υ.Γ. Η θήκη κάτω από το ραδιόφωνο δεν θα έπρεπε να έχει ντουλαπάκι που να ανοιγοκλείνει; Ο πωλητής μου είπε ότι αυτό ήταν στις πρώτες φουρνιές και ότι εάν το παραγγείλω σαν ανταλλακτικό (!!!) θα πρέπει να ξειλώσουν ξανά όλο το ταμπλώ.Δηλαδή τι έχει; Απλά κενό; Το δικό μου έχει ντουλαπάκι.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Υ.Γ. Η θήκη κάτω από το ραδιόφωνο δεν θα έπρεπε να έχει ντουλαπάκι που να ανοιγοκλείνει; Ο πωλητής μου είπε ότι αυτό ήταν στις πρώτες φουρνιές και ότι εάν το παραγγείλω σαν ανταλλακτικό (!!!) θα πρέπει να ξειλώσουν ξανά όλο το ταμπλώ.
Δηλαδή τι έχει; Απλά κενό; Το δικό μου έχει ντουλαπάκι.
Einai για να βολευονται τα ποδια....
-
Καλορίζικο !!!
Και το δικό μου cz3 ντουλαπάκι έχει!
Εργοστασιακό radio cd ?
Αν ναι βάλε το cd changer με καμμιά 400 € (Πολύ κλεψιά ρε γαμώτο)
-
Σε 8-10 μερούλες θα έχω(η κοπέλα μου δλδ) ένα νέο ασημί cz3...κάτι που θα πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή???
-
Είναι απλά κενό. Είναι το σημείο που θα έμπαινε το CD-Changer. Eυτυχώς χωράνε 5-6 CDs και καλύπτεται έτσι ο χώρος. Χωράει επίσης ένα κινητό ή γυαλιά ηλίου. Ισως βάλω CD-Changer κάποια στιγμή αργότερα, αν και το θεωρώ υπερβολικό. Επίσης, κρίμα που δεν παίζει MP3s. Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές.
-
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
Σε 8-10 μερούλες θα έχω(η κοπέλα μου δλδ) ένα νέο ασημί cz3...κάτι που θα πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή???Εμένα με βοήθησε πολύ ένα αντίστοιχο thread στο forum αυτό. Επίσης, στο βιβλίο service της Mitsubishi έχει έναν πίνακα ελέγχου πριν την παράδοση που έχουν συμπληρώσει από το συνεργείο τους (σελ. 1-8 & 1-9). Είναι αναλυτικός και από όσο έχω ελέγξει ακριβής. Μόνο τα λάστιχα δεν έχω ελέγξει ακόμα γιατί λέω να τα αφήσω να πατήσουν καλά για καμμιά 100αριά ακόμα χιλιόμετρα.
-
Κριμα ειναι που δεν εχει καθολου ενταση το ηχοσυστημα. Καθως δεν γνωριζω και πολλα γυρο απο τον ηχο αναρωτιεμαι αν θα μπορεσω να εγκαταστησω κανενα Subwoofer μαζι με ενισχυτη για να βελτιωθουν τα πραγματα καθως δεν νομιζω το εργοστασιακο cd player να βγαζει εξοδο για προενισχυση. Αυτο ειναι ισως το μοναδικο ψεγαδι που εχω βρει στο αμαξι μου (CZT) 6 μερες που το εχω . Παντως το απιστευτο ητανε οτι την πρωτη μερα που το κυκλοφορησα εφυγα για ταξιδι Β.Ευβοια και εκει αφωνος ειδα ενα CZT κοκκινο. Ολοκληρη Αθηνα και ακομα δεν εχω δει! Αλλα αν δεν κανω λαθος την περασμενη εβδομαδα ητανε κ η πρωτη παρτιδα που ηρθε στην Ελλαδα. Στο παρκιν του ΠΑΠΡΑ υπηρχανε 5-6 μαυρα και ενα ασημενιο!
Απο οτι εχω καταλαβει το CZT θα πουλησει περισσοτερο απο το CZ3 και παντα σε μαυρο! -
Μαυρίλα που έπεσε...
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Παντως το απιστευτο ητανε οτι την πρωτη μερα που το κυκλοφορησα εφυγα για ταξιδι Β.Ευβοια και εκει αφωνος ειδα ενα CZT κοκκινο. Ολοκληρη Αθηνα και ακομα δεν εχω δει! Αλλα αν δεν κανω λαθος την περασμενη εβδομαδα ητανε κ η πρωτη παρτιδα που ηρθε στην Ελλαδα. Στο παρκιν του ΠΑΠΡΑ υπηρχανε 5-6 μαυρα και ενα ασημενιο!
Απο οτι εχω καταλαβει το CZT θα πουλησει περισσοτερο απο το CZ3 και παντα σε μαυρο!άντε και στα δικά μας την άλλη εβδομάδα...
είδα κι εγώ ένα κόκκινο czt πριν μια εβδομάδα
στα εξάρχεια έξω από το μαγαζί μουκαλα χιλιόμετρα und3r
-
ειδα και εγω ενα ανθρακι χτες στην Αλεξάνδρας στην Αστυνομία...
Μικρό μου φανηκε πολυ... -
Ε μικρό δεν είναι;
-
Εννοω πολυ μικρό γιατι ειχα συνηθίσει τα 5θυρα και αυτο μου φάνηκε σαν Seicento στο μεγεθος (τροπος του λεγειν)
-
ειμαι πλεον και εγω ενας ακομα κατοχος cz3 μαυρου χρωματος.
με την πρωτη ευκαιρια θα σας πω εντυπωσεις... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ειδα και εγω ενα ανθρακι χτες στην Αλεξάνδρας στην Αστυνομία...
Μικρό μου φανηκε πολυ...πέτυχα κι εγώ ένα χτες το βράδυ στην κατεχάκη, σε ασημί χρώμα. μου φάνηκε κι εμένα μικρό, αλλά αρμονικό, και λιγότερο vanοειδές από όσο αφήνουν να εννοηθεί οι φωτογραφίες. μεταξύ αυτού και του swift, (εμφανισιακά) προτιμώ το κολτ.
-
Ηθελα την γνώμη σας σε κάτι εάν γίνεται σχετικά με το τιμόνι του colt. Mήπως προσέξατε εάν επαναφέρει κανονικά το τιμόνι μετά από στροφή. Έχω παρατηρήσει ότι χρειάζεται βοήθεια για να ισιώσει. Για να μου φύγει η ιδέα μάλιστα, το έδωσα και σε κάποιον έμπειρο επαγγελματία και μου είπε πως κι αυτός είχε την ίδια αίσθηση, και να κοιτάξω πρώτα την πίεση στα ελαστικά και να το ξαναδούμε. Μήπως όλα τα ηλεκτρικά τιμόνια συμπεριφέρονται έτσι; Αν και όταν το είχα οδηγήσει δοκιμαστικά δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης avassis έγραψε:
Ηθελα την γνώμη σας σε κάτι εάν γίνεται σχετικά με το τιμόνι του colt. Mήπως προσέξατε εάν επαναφέρει κανονικά το τιμόνι μετά από στροφή. Έχω παρατηρήσει ότι χρειάζεται βοήθεια για να ισιώσει. Για να μου φύγει η ιδέα μάλιστα, το έδωσα και σε κάποιον έμπειρο επαγγελματία και μου είπε πως κι αυτός είχε την ίδια αίσθηση, και να κοιτάξω πρώτα την πίεση στα ελαστικά και να το ξαναδούμε. Μήπως όλα τα ηλεκτρικά τιμόνια συμπεριφέρονται έτσι; Αν και όταν το είχα οδηγήσει δοκιμαστικά δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ.Σιγουρα δεν ειναι χαρακτηριστικο τωων 'ηλεκτρικων' μιας και στο γαλαζιο κουβα μου επαναφερει σχεδον ακαριαια... απο την αλλη η Mercedes C-class που εχει υδραυλικο θελει τρελλη βοηθεια. Παντως, θα ειχε ενδιαφερον καποιος γνωστης να μας ελεγε γιατι δεν επαναφερουν μονα τους μερικα τιμονια...
-
Νομιζω οτι στην επαναφορα του τιμονιου στην ευθεια μεγαλο ρολο παιζει η συγκλιση των μπροστινων τροχων.
-
Επειδή είμαι κάτοχος του cz3 εδώ και 3-4 μήνες 4500 χιλιόμετρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μάλιστα θυμάμαι αρκετά καλά οτι γυρνά και με φόρα μάλιστα μετά απο στροφή. Θα το τσεκάρω φεύγοντας απο την δουλεία για να το επιβεβαιώσω avassis !
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt