-
Ο χρήστης Iosif έγραψε:
Διάβασα τις διαφωνίες σας πιο πάνω και θέλω να συμπεράνω οτι κάποιος υποψήφιος αγοραστής του colt δεν θα κοιταξει ούτε τους χώρους ουτε την εταζέρα αλλά τις συγκινήσεις που προσφέρει το αυτοκίνητο και τις εξάρσεις αδρεναλίνης που σου ανεβάζει.Σιγά ρε παιδιά τις συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει το κολτ.. Δε νομίζω ότι όποιος αγοράζει το κολτ το αγοράζει γιατί είναι το απόλυτο μηχάνημα οδηγικής συγκίνησης αλλά μάλλον γιατί θέλει ένα τίμιο αυτοκίνητο..
-
και τιμιο ειναι και γρηγορο! και σιγουρα πιο καλο απο καποια αλλα με μεγαλυτερο ονομα!
-
Eγω τα κοιταω όλα για να μην χτυπαω το κεφαλι μου μετα πρωτον! και δευτερον δεν μπορεσα να το οδηγησω, απλα το ειδα οποτε οι οποιες παρατηρησεις μου παμαμενουν στο ντιζάιν του![/quote]
Μπορείς να κανονίσεις ενα test drive (μιλάω για το CZT) και τότε θα αλλάξεις γνώμη αυτό έκανα και γω και μου πήρε το μυαλό από την πρώτη στιγμή και το έκλεισα.
Νομίζω αυτά που προσφέρει είναι προτόγνωρα για την κατηγορία του και πιστεύω οτι δεν θα παρουσιάσει προβλήματα λόγω Ιάπωνα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σιγά ρε παιδιά τις συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει το κολτ.. Δε νομίζω ότι όποιος αγοράζει το κολτ το αγοράζει γιατί είναι το απόλυτο μηχάνημα οδηγικής συγκίνησης αλλά μάλλον γιατί θέλει ένα τίμιο αυτοκίνητο..
Εξαρτάται τι εννοείς συγκινήσεις. Κανείς ποτέ δεν υποστήριξε ότι είναι το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης, ούτε ότι είναι ένα EVO σε μικρογραφία. Είναι πραγματικά ένα τίμιο αυτοκίνητο, που ότι υπόσχεται στο παρέχει, και ναι για εμένα που δεν αναζητάω 'ακραίες' (τονίζω τα εισαγωγικά) οδηγικές απολαύσεις προσφέρει συγκινήσεις σε αυτά τα χρήματα. Για κάποιον άλλον μπορεί να είναι εντελώς αδιάφορο. Αν είχα λεφτά να πάρω ένα EVO ή τέλος πάντων ένα Golf GTI π.χ. νομίζεις ότι θα έπαιρνα το Colt; ......τώρα που το σκέφτομαι βέβαια θα μπορούσα να έπαιρνα το Golf , αλλά θα έπρεπε να πληρώνω δόσεις για 3-4 χρόνια......πράγμα το οποίο το απεχθάνομαι.......και σταματάω ευθύς αμέσως γιατί βγαίνω εκτός topic!
-
Σήμερα έγιναν τα πρώτα βήματα για την ίδρυση του COLTCLUB !!! Εν αρχή το web hosting λοιπόν...με την απαραίτητη οικονομική συνδρομή των αγαπητών συναδέλφων COLTάκηδων
-
Πολλά βήματα έγιναν σήμερα....
Βήμα Νο. 1
Βγάλαμε όλοι μαζί φωτογραφία!!!!
Όλεεεεεεεεεεεεεεεεεε !
Βήμα Νο.2
Πήγαμε όλοι μαζί βόλτα έως Ελληνικό - Γλυφάδα -Άγιο Κοσμά
Φυσικά όλα τα κεφάλια γύριζαν σε αυτό το ασυνήθιστο φαινόμενο!
4 colt μαζί
και εμείς πρώτη φορά είδαμε τόσα μαζεμένα και έρχονται κι'άλλα !
Βήμα Νο.3
Ήπιαμε καφέ επιτέλους μετά απο 3 συναντήσεις και συνολικά καμμιά 10 αριά ώρες πάνω απο coltάκια!
Τρελό Όλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Βήμα Νο.4
Το coltclub πλέον είναι γεγονός!
Όλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
-
φτου τους μη σας τα ματιαξω!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Διάβασα τις διαφωνίες σας πιο πάνω και θέλω να συμπεράνω οτι κάποιος υποψήφιος αγοραστής του colt δεν θα κοιταξει ούτε τους χώρους ουτε την εταζέρα αλλά τις συγκινήσεις που προσφέρει το αυτοκίνητο και τις εξάρσεις αδρεναλίνης που σου ανεβάζει.
Σιγά ρε παιδιά τις συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει το κολτ.. Δε νομίζω ότι όποιος αγοράζει το κολτ το αγοράζει γιατί είναι το απόλυτο μηχάνημα οδηγικής συγκίνησης αλλά μάλλον γιατί θέλει ένα τίμιο αυτοκίνητο..
αν και κάτοχος czt θα συμφωνίσω μαζί σου οσο αφορά τον
τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς γιατί από κινητήρα και φρένα
στην κατηγορία του και στα χρήματα που έχει δεν νομίζω να
υπάρχει άλλη πιο ολοκληρωμένη λύση
θα μπορούσε με μια σκληρότερη ανάρτηση κι ένα κουμπάκι για το
esp τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αλλά όταν κάποιος αγοράζει
ένα καινούργιο αυτοκίνητο δεν πιστεύω ότι σκέφτεται πρωτίστος τι
θα κάνει στο αυτοκίνητό του για να το βελτιώσει
αυτά έρχονται στην πορεία με τα χλμ που γράφειυγ. ααααααχ και να στριβε σαν τα ραλύ μου...
-
Ωραία φαίνονται τα Llumar σε εκείνο το κόκκινο...χε χε
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Ωραία φαίνονται τα Llumar σε εκείνο το κόκκινο...χε χεναι αλλά πιο ωραίο είναι το μάυρο με τις αντίθετα στριμένες
ρόδες...
να μην είχαμε και μερικά κλαταρισμένα λάστιχα στην φωτο
θα ήταν ακόμα πιο καλα!!! -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
ναι αλλά πιο ωραίο είναι το μάυρο με τις αντίθετα στριμένες
ρόδες...
να μην είχαμε και μερικά κλαταρισμένα λάστιχα στην φωτο
θα ήταν ακόμα πιο καλα!!!Πάντα αντιδραστικός!!!
Η καλύτερη φώτο πάντως είναι αυτή που ο und3r κρατάει εκείνο το μαρκούτσι βάζωντας απεγνωσμένα αέρα!!!!!
-
να αναφέρω ακόμα ότι χτες το απόγευμα πηγαίνοντας στην συνάντησή μας
διαπίστωσα και στην πράξη ότι το czt είναι πιο γρήγορο από το fr...
συναντηθήκαμε στην κάθοδο της συγγρού στο ρεύμα για πειραιά ακριβώς
κάτω από την γέφυρα που βγαίνει στην παραλιακή
ανοίξαμε από δευτέρες και 65κμ περίπου (είχαμε άλλους μπροστά μας)
και μέχρι τα 180κμ++ ήμουνα σταθερά μπροστά του και σαν να μου
φάνηκε ότι στο τέλος ήμουνα 2καρότσες μπροστά
(ξέρω αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται σε δημόσιους δρόμους
αλλά ειλικρινά δεν είχε κίνηση... ) -
Ο χρήστης lonestar έγραψε:
Hi guys
Πάντως να τονίσω κάτι για αυτούς που σκοπεύουν να αγορασουν colt ή οποιοδήποτε mitsu....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ...οι άνθρωποι εκεί είναι.... να μην πω καλύτερα.χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανένα αλλά ούτε και να αμφισβητίσω αυτά που λές καλύτερα να κρατάμε λίγο πιο ήπιους τόνους όσο αφορά τους χαρακτηρισμούς αυτούς
λίγο πολύ όλοι έχουμε και κάποιο παράπονο από τις αντιπροσωπείες μας (είτε για την ακριβή παράδοση του αυτοκινήτου είτε για την δουλειά στο service είτε για οτιδήποτε άλλο) και συνήθως ένας είναι ο υπάλληλος που χαλάει την εικόνα του εκάστοτε αντιπροσώπου
δεν πιστευώ ότι σήμερα και με τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά κάποιοι να έχουν την πολυτέλεια να έχουν δυσαρεστημένους πελάτες και δεν πιστεύω ότι όλοι μπορεί να είναι ευχαριστημένοι με όλους (δες και πιο πάνω την κουβεντούλα που είχα με τον iosif γαι τις εξατμίσεις στον παπαδόπουλο)σαφώς ο ρόλος του forum είναι η ανταλλαγή απόψεων και η ελεύθερη έκφραση της γνώμης μας αλλά ακόμα είναι και η πίεση στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό σε αυτούς που θα 'πάιρνουν' τα λεφτά μας
-
'>Ο χρήστης toutouni έγραψε:
να αναφέρω ακόμα ότι χτες το απόγευμα πηγαίνοντας στην συνάντησή μας
διαπίστωσα και στην πράξη ότι το czt είναι πιο γρήγορο από το fr...
αλλά ειλικρινά δεν είχε κίνηση... )'
Ισως είναι γρηγορότερο και από cupra το έχω διαπιστώσει μία φορα απο φανάρι σε φανάρι
-
Ο χρήστης Iosif έγραψε:
'>να αναφέρω ακόμα ότι χτες το απόγευμα πηγαίνοντας στην συνάντησή μαςδιαπίστωσα και στην πράξη ότι το czt είναι πιο γρήγορο από το fr...
Ισως είναι γρηγορότερο και από cupra το έχω διαπιστώσει μία φορα απο φανάρι σε φανάρι
Ποιό γρήγορο από Cupra είσαι σίγουρος ρε συ; Ανοίξατε κανονικά; Δεν ξέρω νόμιζα ότι το Cupra είναι παντού πιο γρήγορο.......
Εγώ σήμερα άνοιξα λιγάκι με ένα μπλε ST. Είχε λίγο κίνηση και ανοίξαμε από δευτέρες χαμηλά, γέμισα δευτέρα - τρίτη μέχρι 5000 στροφές, γιατί έχω λίγα χιλιόμετρα ακόμα, κοντά 1.5 χιλιάρικο. Με το που τούρμπισα το ST δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Βέβαια είχε και μία κοπελιά στο κάθισμα του συνοδηγού. Τέλος πάντων η διαφορά στην ευθεία των δύο αμαξιών είναι γνωστή (όπως και στην στροφή )
Πάντως πολύ μού άρεσε το ST έτσι όπως το είδα. Φουσκωμένο με ωραίες γωνίες. Αν είχε και έναν πιο ζωηρό κινητήρα (όχι ότι πάει άσχημα), πιστεύω ότι θα ήταν το απόλυτο μικρό GTI σε τιμή εώς τα 20 χιλιάρικα......Αντάλλαξαμε και φιλοφρονήσεις με το παλικάρι!!! 'Πολύ ωραίο το αυτοκίνητο σου του κάνω!', 'και το δικό σου πολύ καλό' μου λέει!!!! Αυτά είναι τα καλύτερα!!! Τα φιλικά ανοίγματα!!!!!
-
Έτσι είναι μήπως έχουμε κάτι να χωρίσουμε με κανένα? Όσοι κουβαλάνε την ίδια 'ωραία' τρέλα με το αυτοκίνητο και διάλεξαν ένα διαφορετικό αμάξι απο έναν άλλο πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει 'παιχνίδι' αν όλα ήταν ίδια στο δρόμο
Πάντως μη συγκρίνετε αν ένα αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο απο ένα άλλο στο δρόμο γιατί παίζουν πολλού αστάθμητοι παράγοντες
Για το κέφι βέβαια όλα γίνονται!
@DurinVIII το στρώνουμε και τα στήνουμε με ST έτσι? Ακόμα και έτσι δεν πιάνεται το turbάκι
-
Γεια παιδία ,
Sorry που δεν μπόρεσα για την συνάντηση αλλα ελπίζω την άλλη φορά να τα καταφέρω γιατί γουστάρω απίστευτα...
Οσο για τον Σωτηρόπουλο είναι μεγάλη ιστορία...Θα αρκεστώ να σου πώ ότι ο πωλητής μου παρέδωσε το αυτοκίνητο βρώμικο (με τις κόλλες απο τις χαρτοταινίες κολλήμενες ακόμα και τον αριθμό παραγγελίας γραμμένο στο τζάμι και ο ίδιος ο Σωτηρόπουλος είπε στην επιθεώρηση πωλήσεων της Mitsu οτι έγω το ζήτησα απλυτο καθώς επίσης όταν παραλάμβανα το αυτοκίνητο ζήτησα τον συναγερμό να μου τον δώσουν στο χέρι για να πάω σε ηλεκτρολογο της επιλογής μου και όταν τους είπα σε ποιον θα πάω (συνεργάζονται και αυτοι με αυτο το μαγαζί) μου είπαν οτι να προσέξει γιατι τους έχει κάνει ζημία σε άλλο colt (τυγχαίνει να εννοούν το colt του iperodigou) και όταν το μαγαζί τους πήρε τηλ. για να ζητήσει το λογο με λέγανε ΨΕΥΤΗ και οτι δεν είπαν τετοιο πράγμα(Είμασταν μπροστα 5 άτομα).Ασημένιο czt στα Καλύβια χθές το μεσημέρι????
Ευχαριστώ για τις ευχές σε όλους
-
Ο χρήστης Iosif έγραψε:
'>να αναφέρω ακόμα ότι χτες το απόγευμα πηγαίνοντας στην συνάντησή μαςδιαπίστωσα και στην πράξη ότι το czt είναι πιο γρήγορο από το fr...
Dusthxos, apo Cupra den einai poio grhgoro oute an to odhgaei kota!
Einai me diafora kai xalara poio grhgoro se olous tous tomeis.H synanthsh to sabbato htane ola ta lefta,krima omws pou den perasame oloi toso kala...
Toutouni den xreiazete na stenaxwriese pou exases se ena filiko anoigma anamesa mas....kai alloi exoune agorasei amajia k den tous exoun bgei toso kala....Mh koitas emena pou bghke toso dynato...(ama koumpone h trith tha sou elega egw!)P.S1 Makria apo to CZ3 tou digilef...SKOTONEI!!!
P.S2 Efaga xthes to brady se ena soublatzidiko polu kalo...Mono 24 euro plhrwsa!Ena megalo eyxaristw se olous esas gia to geyma! -
ααααα,
ξέχασα να ρωτήσω,manual πήρατε μεζι με το αυτοκίνητο γιατι εμένα μου το στείλανε 7 μέρες μετά ταχυδρομικά και όταν πηρα τηλ. να ρωτήσω τον ίδιο τον κύριο Σωτηρόπουλο (ειχαμε ξαναμιλήσει και πιο πριν εννοείτε για άλλα θέματα) μου είπε να μην τον απασχολώ και μου το έκλεισε στα μούτρα!!!! -
θα σας πρήξω στις ερωτήσεις, δεν τη γλιτώνετε
κόκκινο czt, παρκαρισμένο στην άνω κυψέλη χτες βράδι, ανήκει σε κάποιον από σας;
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt