-
.....όσο για τα σαλιγκάρια....να προσέχουν γιατί το μαρουλάκι τελειώνει γρήγορα
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
@Controlas Άντε με το καλό! Επιτέλους θα δούμε ένα διαφορετικό χαμόγελο σαν του...DurinVIII μετά την πρώτη συνάντησηΜε ΠΑΠΡΑ μίλησα και εγώ αυτήν την εβδομάδα και έχει πέσει 'σήρμα' για το επερχόμενο club. Τέσπα εγώ θα πάω την άλλη εβδομάδα για τα 10000 και θα δω και στην 'πράξη' πόσο σοβαρά το έχουν πάρει απο την έκπτωση που θα μου κάνει .....σωστός
Stay Tunned λοιπόν
Σωστός...για να δούμε τι θα σου κόψουν!Ελπίζω όοχιιιι τα μαλιάαα
-
Hi guys,
Τελικά μπορεί να μου πεε κάποιος σιγούρα κάθε πότε λάδια και service.
Από το συνεργείο που πήγα μου είπαν για λάδια κάθε 7500χλμ και service 15000χλμ.Άβυσος η ψυχή των serviceαδων
-
Είπαμε κάθε 10 λάδια και 20 service! Το λέει και το service manual. Άσε να χτυπιέται όποιος λέει το αντίθετο. Εσύ κάνεις αυτο που λέει το επίσημο έγγραφο και δεν χάνεται καμμία εγγύηση
-
thanx
-
έχει κανείς νέα από τον Und3r?!
τι έγινε του έπεσαν βαριά τα σουβλάκια...
μας ετοιμάζει καμιά έκπληξη?
άντε να δούμε γιατί ο καιρός περνάειπαιδάκια επειδή το άλλο σκ δεν προβλέπεται να μαζευόμαστε
λόγω της εθνικής μας εορτής (αλήθεια που θα πάτε?) προτείνω
να συναντηθούμε αυτό το σκ μόνο αν μπορούν να έρθουν τα νέα
αυτοκίνητα της παρέας (τα παλιά βαρέθηκα να τα βλέπω) διαφορετικά
το αφήνουμε για το σκ 5-6 νοεμβρίου -
Ρε σεις! O Und3R Μπορεί να έχει χαθεί, αλλά έκανε την δουλειά που έπρεπε να κάνει μία χαρά! το http://www.ColtClub.gr πλέον ΔΕΝ είναι διαθέσιμο!
Well Done Und3R!!!Για meeting, εγω μέσα για αυτό το ΣΚ!
Το Τουτουνι μου ανδρώνεται σιγά σιγά! προχθές κοίταζε με περίεργο βλέμα μια bmw δεκαοκτάρα, τουλάχιστον εξάτμιση, και εκκεντροφόρους.
εχθές βράδυ, κοίταξε κατάματα ένα mini facelift δευτέρα τρίτη και μισή τετάρτη.
'Χαλάρωσε' του λέω, 'Ασε με ήσυχο' μου λέει, και τσακωνόμαστε... -
Kai gw mesa gia tin sunantisi.
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Ρε σεις! O Und3R Μπορεί να έχει χαθεί, αλλά έκανε την δουλειά που έπρεπε να κάνει μία χαρά! το http://www.ColtClub.gr πλέον ΔΕΝ είναι διαθέσιμο!
Well Done Und3R!!!Είμαστε σίγουροι ότι το κανόνισε ο und3r, ή μήπως κάποιος απλά μας το πήρε; Und3r;;;; Hello?!?!?!? Εσύ το κατοχύρωσες ή το χάσαμε;;;
Και εγώ για αυτό το ΣΚ μέσα είμαι κλασσικά απογευματάκι...........
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Well Done Und3R!!!Είμαστε σίγουροι ότι το κανόνισε ο und3r, ή μήπως κάποιος απλά μας το πήρε; Und3r;;;; Hello?!?!?!? Εσύ το κατοχύρωσες ή το χάσαμε;;;
Και εγώ για αυτό το ΣΚ μέσα είμαι κλασσικά απογευματάκι...........
Re gelasa para polu shmera....xa-xa.
Den peirazei omws....den tha thn plhrwsete eseis...Ta kakomoira CZT sas tha thn plhrwsoune!!!
Toutouni sou'rxomai! -
Γεια σας παιδιά.
Ψήνομαι για το CZT.
Εχει κανείς κάνει μετρήσεις κατανάλωσης?
Στο πρατήριο όμως με τη μέθοδο γέμισμα και χιλιόμετρα, και όχι με τον μετρητή του αυτοκινήτου.
Αν ναι, παρακαλώ παραθέστε τις τιμές να δούμε τι γίνεται.
Επίσης γενικά σχόλια, για τριγμούς στο CZT, από ταμπλό, παράθυρα, εταζέρα, αν έχετε πείτε κάτι παρακαλώ. -
Με απασχολούσε και εμένα αυτό το θέμα πριν το αγοράσω
Μέσα στην Αθήνα άν πηγαίνεις χαλαρά (όπως πηγαίνει η κίνηση) δέν καίει για 150 ps που είναι. Υπολόγισε κανένα οκτάρι λίτρα στα εκατό.
Μέσα στην Αθήνα πάλι, αν είσαι από φανάρι σε φανάρι με όλες τις ταχύτητες σπασμένες, και να κινείσαι 3 φορές πάνω από το εκάστοτε όριο. υπολόγισε 15 λίτρα στα εκατό, ποσό νορμάλ για 150ps (βλέπε αντίστοιχες καταναλώσεις)
Τώρα αν κατεβαίνεις στην Αθήνα την μέρα που κάνουν πορεία οι οικοδόμοι και οι συμβασιούχοι, μάλλον θα κάψεις, ΠΟΛΥ γιατί απλά δεν θα κινείσαι!
Στην Εθνική υπολόγισε ότι ένα ντεπόζιτο 45 λίτρα με χαλαρούς ρυθμούς (120-140) κμ μπορεί να βγάλει κανένα εκσακοσάρι χιλιόμετρα +-10% ανάλογα με τον δρόμο, αν είναι ανηφόρα / κατηφόρα και το φορτίο.
Αν το σπάσεις στην εθνική δεν ξέρω :ρ
Γενικά έχε υπόψη σου ότι όταν θέλεις να εκμεταλλευτείς όλη την δύναμη του, θα κάψεις βενζίνη, αλλά όταν θέλεις να πάς νορμάλ μπορείς να πάς ατμοσφαιρικά και να μην κάψεις, πράγμα που δεν μπορείς να το κάνεις εύκολα με ένα δίλιτρο. Υπόψην κάιει λιγότερο απο τον ανταγονισμό του.
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Γεια σας παιδιά.
Ψήνομαι για το CZT.
Στο πρατήριο όμως με τη μέθοδο γέμισμα και χιλιόμετρα, και όχι με τον μετρητή του αυτοκινήτου.
Επίσης γενικά σχόλια, για τριγμούς στο CZT, από ταμπλό, παράθυρα, εταζέρα, αν έχετε πείτε κάτι παρακαλώ.άσε τον FaBleD να λέει ότι θέλει το στρώνει ακόμα΄
εγώ με ΠΟΛΥ προσπάθεια έριξα στην πόλη την κατανάλωση
για μία εβδομάδα μόνο στο 10,3λ/100κμ
υπολόγιζε κανα 12γεμάτο στην πόλη όσο αφορά την κατανάλωση στο
ταξίδι με στρωμένο πάντα κινητήρα θα σου πω την άλλη εβδομαδά...
με κινητήρα πάντως μέχρι τις 5000στρ και 3200κμ στο κοντέρ μου
έκαψε 10λ/100κμγια τους τριγμούς έχουν γραφτεί σε παλιότερα ποστ
το μόνο που ακούγεται είναι η εταζιέρα λόγω μη καλής στήριξης -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
άσε τον FaBleD να λέει ότι θέλει το στρώνει ακόμα
χε, δεν αφήνω κανένα...ότι πείτε θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας (πλάκά κάνω)
εγώ με ΠΟΛΥ προσπάθεια έριξα στην πόλη την κατανάλωση
για μία εβδομάδα μόνο στο 10,3λ/100κμ
υπολόγιζε κανα 12γεμάτο στην πόλη όσο αφορά την κατανάλωση στο
ταξίδι με στρωμένο πάντα κινητήρα θα σου πω την άλλη εβδομαδά...
με κινητήρα πάντως μέχρι τις 5000στρ και 3200κμ στο κοντέρ μου
έκαψε 10λ/100κμΦαντάζομαι ότι το αμάξι σε προκαλεί να το γκαζώσεις οπότε και σε απλές καθημερινές μετακινήσεις, όλο και θα πατάς το γκάζι μετά το φανάρι, οπότε στο τέλος μαζεύει 'λίτρα'.
Πάντως το 10 καλό ακούγεται (αν και οριακό εκεί που έχει πάει η βενζίνη και θα πάει ακόμα), βέβαια με 3200κμ στο κοντέρ, πιθανολογώ ότι είναι σφιγμένο ακόμη και αργότερα ή που θα καίει λιγότερο αν συνεχίζεις να το οδηγάς έτσι, ή περισσότερο μιας και όταν ξεσφίξει θα χαίρεσαι πιο πολύ το γκάζι του.
Overall φαντάζομαι είστε ευχαριστημένοι.
Εχω δει παλιότερα ποστ αλλά φαντάζομαι ότι όσο το ζείτε τόσο το μαθαίνετε οπότε ότι εμπειρία συναντάται, γράφτε τη, κάνει καλό σε όλους.Αλήθεια στις στροφές τι αίσθηση σας δίνει? Εμπνέει αίσθηση σιγουριάς το πάτημα του και το τιμόνι του, ή είναι λίγο ασαφής η κατάσταση?
-
Τι να πουν και τα κακόμοιρα τα 1300 άρια που μέσα στην πόλη βγάζουν καμμιά 600 αριά χιλιόμετρα (Καρατσεκαρισμένο εδώ και 9200 km )
Υ.Σ : Να δω πότε θα βρεθεί κανένα άλλο coltάκι CZ3 στην Αθηναϊκή παρέα
-
λοιπόν αύριο **Σάββατο 22-10 και ώρα 17'00-17'30 **έχουμε
συνάντηση στο ΣΕΦ μπροστά στο parking του olympico
ελάτε ειδικά οι νέοι κάτοχοι να δούμε επιτέλους τα αμάξια σας
αλλά και οι υπό σκέψη να δείτε τα δικά μας....έχουμε να πούμε πολλά αύριο
έτσι δεν είναι Und3r....?! -
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Γεια σας παιδιά.
Ψήνομαι για το CZT.
Επίσης γενικά σχόλια, για τριγμούς στο CZT, από ταμπλό, παράθυρα, εταζέρα, αν έχετε πείτε κάτι παρακαλώ.Εγώ έχω 1700 χλμ και τριγμούς δεν έχω από πουθενά..........ούτε από εταζέρα.....βέβαια δεν το πάω και στα χώματα ούτε γκαζώνω σε δρόμο με κακό οδόστρωμα........Για κατανάλωση συμπλέω με τον Fable..........τώρα όταν ανοίξει το μοτέρ κανονικά (γιατί μετά τα 1500 άρχισα να το 'πατάω'), φαντάζομαι μέσα στην πόλη θα είμαι στα 10-12 λίτρα γενικά.........
-
Sunantithikame ektes...
Meta pigame mia volta stin paraliaki...Kai rwraw!
Giati oi odigoi TT mas kollane kai na mas xalane tous sximatismous otan emeis odigoume xalara? -
Giati theloun na tous timwrisoume
-
Όλα τα λεφτά ήταν η βόλτα χθες.......
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt