-
Άντε ακόμα να το πάρεις !!!!!!
Άντε ντεεεεεεεεεεεεεεε! Έχω σταματήσει την κίνηση για να περάσεις
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Άντε ακόμα να το πάρεις !!!!!!Άντε ντεεεεεεεεεεεεεεε! Έχω σταματήσει την κίνηση για να περάσεις
Έτσι πρέπει..στην μπάντα να διαβούν τα COLT!!!
-
Μια και η συζήτηση περί χρωμάτων δεν βάζετε καμιά φωτογραφία από τα αυτοκίνητα σας έτσι ώστε να μπορέσουμε να κρίνουμε κι εμείς?
Όπως σας είπα ο αδερφός μου το έχει αποφασίσει και την ψάχνει για χρώμα (κλίνει προς το κόκκινο, το ίδιο κι εγώ).
Μέχρι να τα πούμε από κοντά στείλτε καμιά φωτογραφία.
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Μια και η συζήτηση περί χρωμάτων δεν βάζετε καμιά φωτογραφία από τα αυτοκίνητα σας έτσι ώστε να μπορέσουμε να κρίνουμε κι εμείς?Όπως σας είπα ο αδερφός μου το έχει αποφασίσει και την ψάχνει για χρώμα (κλίνει προς το κόκκινο, το ίδιο κι εγώ).
ας ποστάρει και κανένας με λευκό, guys...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μια και η συζήτηση περί χρωμάτων δεν βάζετε καμιά φωτογραφία από τα αυτοκίνητα σας έτσι ώστε να μπορέσουμε να κρίνουμε κι εμείς?
Όπως σας είπα ο αδερφός μου το έχει αποφασίσει και την ψάχνει για χρώμα (κλίνει προς το κόκκινο, το ίδιο κι εγώ).
ας ποστάρει και κανένας με λευκό, guys...
ΝΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
να το δω να το χαρώ έστω και για μια φορά... -
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
ΝΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
να το δω να το χαρώ έστω και για μια φορά...Oxi Oxi!
Πρός θεού!
**ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΥΚΟ COLT!
**
Παίρνω το βαλιτσάκι με τις σύριγγες, το μηχάνημα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, μια ξανθιά για το φιλί της ζωής, 4 πακέτα λεξοτανίλ, 2 πακέτα προζάκ, και 5 αντισυλληπτικά χάπια, και έρχομαι να σε σώσω!Toutouni Κρατήσου, Έρχομαί!
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Μια και η συζήτηση περί χρωμάτων δεν βάζετε καμιά φωτογραφία από τα αυτοκίνητα σας έτσι ώστε να μπορέσουμε να κρίνουμε κι εμείς?Όπως σας είπα ο αδερφός μου το έχει αποφασίσει και την ψάχνει για χρώμα (κλίνει προς το κόκκινο, το ίδιο κι εγώ).
Το καλύτερο είναι να έρθει σε συνάντηση για να δεί και το ασημί και το μαύρο και το κόκκινο..............Έχει τεράστια διαφορά μία φωτογραφία από το να το βλέπεις μπροστά σου....(είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο).
θα ανεβάσω ωστόσο καμμία - δυό 'κόκκινες', εκτός αν με προλάβει ο Fabled!!! -
ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΑ!!!
-
MEGEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
-
με γεια αρχηγε!
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΑ!!!ΜΕΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!! Αντε καλά ευλαβικά στρωσίματα!!!!!!!!! Περιμένω πως και πως να αρχίσεις να ψάχνεις λύσεις για το ραδιο-cd!!!!!!!
-
ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΑ!!!καλοριζικο!!!
ο σαρακακης λεει κανει δωρο μια καινουρια βαφη!!
http://virtualtuning.altervista.org/ima ... imgc39.jpgγια φαρ ουεστ καταστασεις, τους κυνηγας για να τους πιασεις
-
Ευχαριστώ ευχαριστώ παίδες!!Καλά το οδήγησα λιγάκι στην Πειραιώς..το αυτοκίνητο είναι αλλού...πολύ μπροστά!!Και αυτά τα βλέμματα των υπολοίπων που καρφώνονταν πάνω του!!!
Και κάτι άλλο..το αυτοκόλλητο του Σαρακάκη σαν να του πηγαίνει έτσι που είναι ασημί..καλά μη βαράτε!!!
Να ρωτήσω..την τσαντούλα με τρίγωνο πυροσβεστήρα ηλιοπροστασία και φαρμακείο (που παρεπιπτώντως η τσαντούλα έχει σκρατς για να μη γλιστρά) την πήρατε οι εκτός Σαρακάκη αγοραστές?γιατί δεν την είδα σε κανένα όχημα στις συναντήσεις μας! -
ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΑ!!!Μεγιά, καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!!!!!!
Να ρωτήσω..την τσαντούλα με τρίγωνο πυροσβεστήρα ηλιοπροστασία και φαρμακείο (που παρεπιπτώντως η τσαντούλα έχει σκρατς για να μη γλιστρά) την πήρατε οι εκτός Σαρακάκη αγοραστές?γιατί δεν την είδα σε κανένα όχημα στις συναντήσεις μας!
Εγώ παντως δεν έχω πάρει τέτοια τσάντα και ούτε πρόκειτε, εκτός και αν μου την έδιναν τσαμπέ, όπως έκαναν σε σένα
-
ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΑ!!!Άντε καλορίζικο φίλε μας !
Καλά ασφαλή ταξιδιάρικα και...turbocoltάτα χιλιόμετρα
-
ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΣΑΣΜΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΑΦΤΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ(ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΑΚΗ)ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ Η ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΙΜΟΜΠΙΛΑΙΖΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 4-5 ΧΛΜ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ...............................................................................ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ????
ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΣΗΜΕΡΑ 2005 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ ΚΟΛΤ ΜΟΥ!??? ΡΩΤΩ!!!
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΣΗΜΕΡΑ 2005 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ ΚΟΛΤ ΜΟΥ!??? ΡΩΤΩ!!!
-
άντε καλορίζικα και καλοτάξιδα
τα νέα αυτοκινούμενα μέλη της παρέας
στρωθείτε στην οδήγηση το ππσκ γιατί οι
πρώτες μακρινές εξορμήσεις είναι σχεδόν έτοιμες... -
AAARGGGH!!!! Εσύ και ο Iosif με το αυτοκόλλητο!!!!
Ο Σαρακάκης δίνει τσάντα κομπλέ ναι, ο Παπράς όχι και είναι κρίμα.
-
Ευχαριστώ ευχαριστώ παίδες!!Καλά το οδήγησα λιγάκι στην Πειραιώς..το αυτοκίνητο είναι αλλού...πολύ μπροστά!!Και αυτά τα βλέμματα των υπολοίπων που καρφώνονταν πάνω του!!!
Και κάτι άλλο..το αυτοκόλλητο του Σαρακάκη σαν να του πηγαίνει έτσι που είναι ασημί..καλά μη βαράτε!!!
Να ρωτήσω..την τσαντούλα με τρίγωνο πυροσβεστήρα ηλιοπροστασία και φαρμακείο (που παρεπιπτώντως η τσαντούλα έχει σκρατς για να μη γλιστρά) την πήρατε οι εκτός Σαρακάκη αγοραστές?γιατί δεν την είδα σε κανένα όχημα στις συναντήσεις μας!Μήπως σου έδωσαν και βιβλίο service ;
Διότι εμένα δεν μου έδωσαν
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt