-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
Κακώς Γιώργο!Έπρεπε να φοράς Goodyear standard!Αυτά είναι κόλπα του εκάστοτε αντιπροσώπου!Το continental ειναι μικρότερης απόδοσης σε σχέση με το eagle F1,τα αλλάζουν εδώ και τα βάζουν στα δικά τους οχήματα!
μην τρελαίνεστε με τα λάστιχα βρε παιδιά
σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα έρχονται με παραπάνω
άπό ένα τύπο ελάστικών και μην τρελαθούμε με τα eafle f1
προήγουμενης γενιάς κιόλας!
αλλά ακόμα δεν μου απαντήσατε σε ποιο τύπο continental πατάει
το μιτσου σας -
Toutouni, δέν ξέρω τον τύπο, απλά είδα continental και μου σηκώθηκε η τρίχα..
Μπορώ να καταλάβω τα πάντα εκτώς απο τις καβουριές.....
Με πόσα χιλιόμετρα παραλάβατε το colt σας? το νούμερο 3 κμ ακούγεται ρεαλιστικό?
Δέν ξέρω .. κάτι δέν μου αρέσει με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο....
Ιδέες?
-
Ο χρήστης Marago έγραψε:
Και εγώ Continantal έχω. Εσείς από που ξέρετε ότι έρχονται με goodyear F1 ?τα πρώτα τουτου που πήραμε εμείς αλλά και στις διαφημίσεις
που τρέχουν σε έντυπο και ηλεκτρονικο τύπο τα λάστιχα που
φοράνε τα μιτσου είναι goodyear f1να αναφέρω ότι το ralliart czt φοράει bridgestone re720
και ότι σε πρόσφατη διαφήμιση του seat top gun το αμάξι
φοράει f1 ενώ όλα τα αμάξια που έχω δει στο δρόμο είναι
με re720 -
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
Toutouni, δέν ξέρω τον τύπο, απλά είδα continental και μου σηκώθηκε η τρίχα..Μπορώ να καταλάβω τα πάντα εκτώς απο τις καβουριές.....
Με πόσα χιλιόμετρα παραλάβατε το colt σας? το νούμερο 3 κμ ακούγεται ρεαλιστικό?
Δέν ξέρω .. κάτι δέν μου αρέσει με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο....
Ιδέες?
πες μου ποιος τύπος είναι τα κοντι και άμα θες τα κάνουμε τράμπα
το δικό μου τουτου το πήρα με 7κμ (υπολόγισε ότι είχε κάνει οδικός
με κάποιον από τον παπρά την διαδρομή νίκαια λ.συγγρού για την
παράδοση) -
Κακώς Γιώργο!Έπρεπε να φοράς Goodyear standard!Αυτά είναι κόλπα του εκάστοτε αντιπροσώπου!Το continental ειναι μικρότερης απόδοσης σε σχέση με το eagle F1,τα αλλάζουν εδώ και τα βάζουν στα δικά τους οχήματα!
Επίσης ο φίλος μας πρέπει να μιλάει για το εξωτερικό του θόλου και όχι το εσωτερικό...πρέπει να αναφέρεται στο χρώμα εξωτερικά αν κατάλαβα καλά...στο εσωτερικό του θόλου έχει τη μόνωση, συνήθως πίσσα που δεν φθείρεται από νερά, χημικά κτλ.Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα. Αυτή η παρτίδα έχει έρθει με Continental από Ολλανδία. Είναι πολύ καλά λάστιχα με πιο μαλακή γόμα απ'ότι τα Eagle με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ναι κατάλαβα εκ των υστέρων ότι εννοεί το εξωτερικό μέρος. Τί να πω, δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο, αλλά θα πάω να το κοιτάξω λεπτομερώς, όπως και για το καπό......
Fable κόκκινο είναι το δικό μου.
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
7 χλμ έγραφε και εμένα..........Marago παρακολουθείς τo forum καιρό ή τώρα μας ανακάλυψες;
Μια χαρά θα είναι το αμάξι σου Fable, μην τρελαίνεσαι..............
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
7 χλμ έγραφε και εμένα..........Marago παρακολουθείς τo forum καιρό ή τώρα μας ανακάλυψες;
Εδώ και καμια εβδομαδα που παρέλαβα το καινούργιο μου μαύρο CZT
-
Αλήθεια έχετε παρατηρήσει τίποτα τριγμούς στο εσωτερικό ; Γιατί εγώ ήδη έχω αρχίσει να ακούω κάτι ψιλά.
-
ναι βρε FaBleD άλλωστε δεν είπαμε ότι θα αγοράσεις το δικό μου προς 26500 μιας κι εγώ αγόρασα το ελλατωματικό του und3r προς 10500....
-
καλά εμείς κάνουμε πλάκα και χαβαλέ τώρα
αλλά πρέπει με πρώτη ευκαιρία να κάνουμε
το τεστ που είπε o iperodigos αν και καλό θα
ήταν να μας έλεγε και τίποτα παραπάνω για το
συγκεκριμένο θέμα -
Ο χρήστης Marago έγραψε:
Ωραίος, ωραίος! Καλοτάξιδο φίλε μου! Θα χαρούμε όλοι να σε δούμε στο επόμενο μας meeting (αν βέβαια βρίσκεσαι Αθήνα).......επιτέλους θα αυξηθεί ο στόλος!!!!!
.....να το πώ τώρα ή να μην το πώ.........γουστάρετε συνάντηση αυτό το ΣΚ;
Fable θα το έχεις το τουτου σου σήμερα - αύριο;
-
Ο χρήστης Marago έγραψε:
Αλήθεια έχετε παρατηρήσει τίποτα τριγμούς στο εσωτερικό ; Γιατί εγώ ήδη έχω αρχίσει να ακούω κάτι ψιλά.Μπά όχι, μπόμπα το αμάξι! Φαντάζομαι με τον καιρό θα εμφανιστούν τριγμοί με τους δρόμους που έχουμε και λόγω της πιο σκληρής ανάρτησης...........και άμα το σκίζεις κιόλας!!!!! (Εδώ που τα λέμε ένα τέτοιο αμάξι δεν το παίρνεις για να κάνεις cruising, είναι για σκίσιμο!!!)..............καλά βρέ τουτούνι εντάξει είπαμε δεν είναι και rallye!!!!!!!!
Ας κάνουμε το test του υπεροδηγού από περιέργεια.....αν και το αμάξι του είναι αυτόματο, αλλά δεν χάνουμε τίποτα..........
-
Ο χρήστης toutouni έγραψε:
ναι βρε FaBleD άλλωστε δεν είπαμε ότι θα αγοράσεις το δικό μου προς 26500 μιας κι εγώ αγόρασα το ελλατωματικό του und3r προς 10500....
Xa xa Νάσαι καλά Καλημέρα!
DurinVIII Σου έστειλα και p.m.
Κοίταξέ το, μιάς και είσαι ο μόνος με κόκκινο, και όταν μπορείς ενημέρωσε!Να διευκρινίσω, δέν εννοώ οτι οι θόλοι κάπου έτσι απλά είναι άβαφοι, αλλά ότι στα σημεία που πάνω τους είναι στερεωμένα άλλα μεταλλικά στοιχεία (πχ λαμάκια στήριξης καλωδίων) , εκεί που εφάπτονται με τους θόλους, γύρω γύρω, φαίνεται το υπόστρωμα ( μπέζ αστάρι ) σάν να έχει βαφτεί βιαστικά, χωρίς προσοχή στις λεπτομέρειες.
Ευχαρηστώ θερμά και πάλι!
-
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ !!!Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο πωλητής και μου είπε πως το όχημα βρίσκεται στο τελωνείο μαζί με άλλα 400 !!! Εκτελωνισμός τώρα κτλ οπότε κατά 20 του μηνός θα το έχω!!
-
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ !!!Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο πωλητής και μου είπε πως το όχημα βρίσκεται στο τελωνείο μαζί με άλλα 400 !!! Εκτελωνισμός τώρα κτλ οπότε κατά 20 του μηνός θα το έχω!!wow
άντε με το καλό controlas
δεν νομίζω να περιμένει κανένας άλλος τώρα τουτου?!
πρέπει να είμαστε πλήρεις οχημάτων -
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ !!!Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο πωλητής και μου είπε πως το όχημα βρίσκεται στο τελωνείο μαζί με άλλα 400 !!! Εκτελωνισμός τώρα κτλ οπότε κατά 20 του μηνός θα το έχω!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ, ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΤΕΡΑΤΑΚΙ!!!!!!!!
-
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ !!!Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο πωλητής και μου είπε πως το όχημα βρίσκεται στο τελωνείο μαζί με άλλα 400 !!! Εκτελωνισμός τώρα κτλ οπότε κατά 20 του μηνός θα το έχω!!Ευχομαι να σου ειπαν την αληθεια....και οχι ψεματα επειδη τους παιρνεις καθε μερα τηλεφωνο επειδη το εκλεισες πριν 1-2 μηνες με προκαταβολη..λεγοντας σου οτι σε 20 εργασιμες θα το παρεις...και περασε ηδη 1-2 μηνες με δικαιολογιες τυπου ..το καραβι δεν εδεσε ακομα..κτλ.κτλ..και περιμενεις και περιμενεις.....μακαρι να σου ειπαν την αληθεια!!!γιατι αλιως μαλλον 20 Νοεμβρη θα το παρεις. Ευχομαι και πριν τις 20 Οκτωβρη...αλλα ειναι ολοι τους εκει μεσα λιγο ψευταρακοι...
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
Ευχομαι να σου ειπαν την αληθεια....και οχι ψεματα επειδη τους παιρνεις καθε μερα τηλεφωνο επειδη το εκλεισες πριν 1-2 μηνες με προκαταβολη..λεγοντας σου οτι σε 20 εργασιμες θα το παρεις...και περασε ηδη 1-2 μηνες με δικαιολογιες τυπου ..το καραβι δεν εδεσε ακομα..κτλ.κτλ..και περιμενεις και περιμενεις.....μακαρι να σου ειπαν την αληθεια!!!γιατι αλιως μαλλον 20 Νοεμβρη θα το παρεις. Ευχομαι και πριν τις 20 Οκτωβρη...αλλα ειναι ολοι τους εκει μεσα λιγο ψευταρακοι...indeed
-
Ωραίος, ωραίος! Καλοτάξιδο φίλε μου! Θα χαρούμε όλοι να σε δούμε στο επόμενο μας meeting (αν βέβαια βρίσκεσαι Αθήνα).......επιτέλους θα αυξηθεί ο στόλος!!!!!
.....να το πώ τώρα ή να μην το πώ.........γουστάρετε συνάντηση αυτό το ΣΚ;
Fable θα το έχεις το τουτου σου σήμερα - αύριο;
Αθήνα είμαι, στην Δάφνη. Ωραία να τα πούμε και από κοντά . Απλά αυτό το ΣΚ παίζει να την κάνω καμία εκδρομούλα για να το στρώσω. Ειμαι ακόμη στα 480 χλμ. . Αν δεν πάω και κανονίσετε θα παρεβρεθώ οπωσδήποτε.
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ !!!Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο πωλητής και μου είπε πως το όχημα βρίσκεται στο τελωνείο μαζί με άλλα 400 !!! Εκτελωνισμός τώρα κτλ οπότε κατά 20 του μηνός θα το έχω!!
Ευχομαι να σου ειπαν την αληθεια....και οχι ψεματα επειδη τους παιρνεις καθε μερα τηλεφωνο επειδη το εκλεισες πριν 1-2 μηνες με προκαταβολη..λεγοντας σου οτι σε 20 εργασιμες θα το παρεις...και περασε ηδη 1-2 μηνες με δικαιολογιες τυπου ..το καραβι δεν εδεσε ακομα..κτλ.κτλ..και περιμενεις και περιμενεις.....μακαρι να σου ειπαν την αληθεια!!!γιατι αλιως μαλλον 20 Νοεμβρη θα το παρεις. Ευχομαι και πριν τις 20 Οκτωβρη...αλλα ειναι ολοι τους εκει μεσα λιγο ψευταρακοι...
Όχι το παλικάρι με το οποίο μιλάω είναι πολύ εντάξει...και ούτε παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα...μέχρι τώρα από τον Ιούλιο που το παράγγειλα έχω τηλεφωνήσει 3 φορές μόνο! 1 φορά το μήνα δηλαδή!Οπότε το αυτοκίνητο έχει έρθει κανονικά..
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt