-
Θα γίνεται ο χαμός στο Athens tuning show, ειδικά ΠΣΚ. Εγώ θα πάω όπως σας είπα Σάββατο πρωί μέ έναν φίλο μου (αυτός με το τρελλό EVOVIII), γιατί έχει κάτι δωρεάν προσκλήσεις και τότε μόνο μπορούμε να πάμε..............
Digilef τελικά το έχουν λιγάκι τσιμπημένο το εισιτήριο.....
ΧΑ! Νίκησε και η Εθνική στο Ισραήλ.....πέρασε στους 8 και παίζει τώρα με Ρωσσία.............
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
FableD και εσύ λοιπόν μετράς της ημέρες όπως εγώ και ο Controlas!!!!! Δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει σε παλαιότερο post, αλλά σε τι χρώμα το έχεις παραγγείλει;
.Κατακόκκινο!
Ελπίζω να είναι μέσα σε αυτό το μήνα, γιατί έχω μείνει χωρίς αυτοκίνητο!
Το μικρό μου, ( Mini cooper '78 ) τσακώθηκε με την αντλία νερού του, και το έχω για επισκευή...Οσο για το Athens Tunning Show, είναι πολύ καλή ιδέα. Εγώ θα μπορώ οποιαδήποτε ημέρα εκτώς απο το Σάβατο.
Θα είναι ευκαιρία να συζητήσουμε και την Δημιουργία του club, αλλα και την Δημιουρία μιάς 'Διαδικτιακής παρουσίας' σε πρώτη φάση, για να μπορούν να μας βρίσκουν άμεσα, τα παιδιά που ψάχνουν για τα Colt τους.
-
ΧΑ! Κοκκινάκι και εσύ!!!!! Ισοφαρίσαμε τα μαυράκια!!!!!
Εμένα πάντως μου άρεσε που την προηγούμενη φορά είμασταν κάπου ήσυχα (παρόλο που είχα προτείνει RWYB πανάθεμά με!!!!), γιατί είχαμε και άπλα και την ευκαιρία να μιλήσουμε χαλαρά και άνετα...........
-
Εχεις δίκιο.
Χρειαζόμαστε ησυχεία για να μπορούμε να μιλησουμε!
Τί θα λέγατε για Κυριακή Μεσημέρι/Απόγευμα, Στο παρκινγ του ΣεΦ ?(όπως και την τελευταία φορά άν δέν κάνω λάθος)
Είναι καλά?
-
Εγώ είμαι μέσα για Κυριακή απόγευμα 5 στο παρκιν του Σ.Ε.Φ. !!!
Digilef μην ξεχάσεις να φέρεις το Δυναμόμετρο σου
Toutouni Θα κάνουμε ένα ακόμα test drive κάτι ακούω πάλι ρε γαμώτο!
-
Ο χρήστης FaBleD έγραψε:
ποιό αυτοκίνητο σας θυμίζουν;;
Μου κάνει αίσθηση το ότι δέν αναφέρεις ΕΣΕΝΑ ποιό αυτοκίνητο σου θυμίζει το czt.
Δεν το ανέφερα γιατί:
- Είναι αυτονόητο.
- Είχα τη βάσιμη υποψία ότι αν τολμούσα να αναφέρω το όνομα Alfa θα ξεκινούσαν οι συνήθεις αντιπαραθέσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Και ήθελα ήσυχη κουβέντα. Χάρηκα που δεν άκουσα φανατισμένες απόψεις.
αλλά λίγη πρωτοτυπία στο design δε θα έβλαπτε
Η Αλφα που υπαινέισεσαι, μήπως είναι 'εξέληξη' του πίσω μέρους του 206?
Και πόσα άλλα που δέν θυμάμαι τώρα.Αν στα πόσα άλλα είναι η ομοιότητα της 156-159 με τα Seat Cordoba - toledo ή δεν ξέρω κι εγώ τί, τότε μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το πρωτότυπο σχέδιο ανήκει στην Άλφα, απλά ο σχεδιαστής είπε να μετακομίσει εν μέσω εργασίας. Ποιός ξέρει πόσα θα του έδωσε η Seat τότε για να λένε σήμερα τα περιοδικά ότι η 159 θυμίζει Cordoba. Και πολύ καλά έκανε μεταξύ μας...that's marketing.
Δε νομίζω η 147 να μοιάζει τόσο στο 206 όσο το Colt στην 147...Αντικειμενικά κρίνοντας. Τί λέτε;
Το νεό concept car της Mitsubishi είναι επίσης 'παράξενα' όμοιο με τη νέα Alfa Romeo Brera. Tόσο όμοιο που βάζει σε σκέψεις...Όποιος δέν έχει διάθεση δημιουργίας αντιπαράθεσης δέν κάνει ποστ σε τέτοιο στίλ.
Αντιπαράθεσης με την έννοια του διαλόγου σε φιλικό επίπεδο ναι, με την έννοια του ηλίθιου πολέμου φανατισμένων ιδεών όχι.
Εύχομαι καλά να περάσετε στο meeting!
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Εγώ είμαι μέσα για Κυριακή απόγευμα 5 στο παρκιν του Σ.Ε.Φ. !!!Digilef μην ξεχάσεις να φέρεις το Δυναμόμετρο σου
Aυτη τη φορα ειμαι μεσα και εγω.
-
Λογικά no problemos! Μέσα για τη Κυριακή!
-
ΧΑ! Κοκκινάκι και εσύ!!!!! Ισοφαρίσαμε τα μαυράκια!!!!!Υπολογίστε και το δικό μου οτι είναι μαύρο, το περιμένω αρχές του μήνα. Άρα πάλι μπροστά είμαστε οι μαύροι
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Εγώ είμαι μέσα για Κυριακή απόγευμα 5 στο παρκιν του Σ.Ε.Φ. !!!
Digilef μην ξεχάσεις να φέρεις το Δυναμόμετρο σου
Aυτη τη φορα ειμαι μεσα και εγω.
Θα είμαι χωρίς αμάξι και αυτό το ΣΚ, οπότε για την επόμενη συνάντηση με βλέπω.
Καλά να περάσετε. -
Θα γίνεται ο χαμός στο Athens tuning show, ειδικά ΠΣΚ. Εγώ θα πάω όπως σας είπα Σάββατο πρωί μέ έναν φίλο μου (αυτός με το τρελλό EVOVIII), γιατί έχει κάτι δωρεάν προσκλήσεις και τότε μόνο μπορούμε να πάμε..............Έχω δωρεάν πρόσκληση για σήμερα, οπότε θα σας πω εντυπώσεις αύριο για το τι παίζετε στο show .
-
ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΩΜΕΝΑ :evil::evil::evil::evil:.............Εχω κατι $^%@^Βαφτισια την Κυριακή στις 6 η ώρα το απόγευμα............Ρε μάγκες, παίζει να το κάνουμε πιο νωρίς;;;;; 2 - 3 η ώρα ας πούμε;;;;;;; Kοινωνικές υποχρεώσεις μη χέσω..........
-
ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΩΜΕΝΑ :evil::evil::evil::evil:.............Εχω κατι $^%@^Βαφτισια την Κυριακή στις 6 η ώρα το απόγευμα............Ρε μάγκες, παίζει να το κάνουμε πιο νωρίς;;;;; 2 - 3 η ώρα ας πούμε;;;;;;; Kοινωνικές υποχρεώσεις μη χέσω..........Πολύ μεσημέρι νομίζω...αν είναι δε το κάνουμε τότε πρωινή ώρα...11-12 ίσως?
-
Ότι ώρα γουστάρετε απλά αν γίνεται ως τις 3 η ώρα;;;; Τώρα αν είναι να μην μην μπορούν κάποια άλλα παιδιά, εντάξει τι να κάνουμε δεν θέλω να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα...........
-
-george_t16- Για να κλείσουμε το ζήτημα, όπως σου είπα και πρίν, παρθενογένεση στην τέχνη ΔΕΝ υπάρχει. Μπορεί να βλέπεις στην αλφα σου κάποια στοιχεία που επηρέασαν τον σχεδιασμό ενώς σημείου του Colt, όπως γίνεται σε όλα τα αυτοκίνητα, αλλα μέχρι εκει. Μιλάμε για 2 Τελείως Ανόμοια αυτοκίνητα!
Άν θέλεις να γίνει περετέρω συζήτηση, και σύγκριση των 2 αυτοκινήτων, όπως και για τις σχεδιαστικές προτοτυπίες και μή, μπορείς να ανοίξεις ένα άλλο σχετικό topic.
-
Σχετικά με την αλλαγή ώρας για την συνάντηση. Απο εμένα, δέν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!!
Φυσικά, άν δέν έχετε και εσέις!Είναι σημαντικό τώρα, τις πρώτες φορές να μπορούμε να συναντιόμαστε ώρες και ημέρες που να μπορούν όλοι!
-
Σχετικά με το θέμα της ώρας της συνάντησης...αν συμφωνούν όλοι μιας και υπάρχει και το θέμα των υποχρεώσεων του συναδέλφου DURINVII νομίζω πως ένας πρωινός καφές 11-11:30 όπως είδη είπα θα είναι το καλύτερο...συμφωνούμε λοιπόν?
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Εγώ είμαι μέσα για Κυριακή απόγευμα 5 στο παρκιν του Σ.Ε.Φ. !!!Digilef μην ξεχάσεις να φέρεις το Δυναμόμετρο σου
μέσα για την κυριακή κι εγώ ότι ώρα κανονίσετε
und3r γουστάρεις το τουτου μου ή μου φαίνεται...?!controlas φυσικά και κάτι έκανα στο τουτου μου: το έπλυνα!!!
τα έστησα κυριακή βράδι με ένα κόκκινο czt (2500κμ το κόκκινο
4900κμ εγώ) και του έριξα μια καρότσα περίπου
ε ρε γλέντια να ανοίξουν κανονικά οι κινητήρες μας! -
Ωραία παιδιά thanks a lot για την αλλαγή της ώρας. 11:00 - 11:30 λοιπόν στο Σεφ.......
τα έστησα κυριακή βράδι με ένα κόκκινο czt (2500κμ το κόκκινο
4900κμ εγώ) και του έριξα μια καρότσα περίπουΌταν λέμε μία καρότσα, μία κενή, μία κολώνα, τι εννούμε ακριβώς. Μία κολώνα ας πούμε είναι μισό αμάξι;;;;;
-
Όταν λέμε μία καρότσα, μία κενή, μία κολώνα, τι εννούμε ακριβώς. Μία κολώνα ας πούμε είναι μισό αμάξι;;;;;
ένα μήκος αυτοκινήτου
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt