-
Ο χρήστης balabush έγραψε:
Μήπως σου έδωσαν και βιβλίο service ;
Διότι εμένα δεν μου έδωσανΒιβλίο service παίρνεις κανονικά. Απλά μπορεί να μην είχαν όταν πήρες το αμάξι. Και εγώ δεν πήρα όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο αλλά λίγο αργότερα. Πάρε τους ένα τηλέφωνο να δεις αν έχουν και παίρνα να το πάρεις.
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Ο Σαρακάκης δίνει τσάντα κομπλέ ναι, ο Παπράς όχι και είναι κρίμα.
η τσαντούλα είναι από την σειρά των αξεσουάρ του colt ή
από την σειρά των αξεσουάρ του σαρακάκη? -
Του Σαρακάκη νομίζω. Αν ήταν του Colt θα το δίνανε όλοι..........Και ένας φίλος μου που πήρε πρόσφατα Honda από Σαρακάκη πήρε το ίδιο βαλιτσάκι.......
-
Μήπως σου έδωσαν και βιβλίο service ;
Διότι εμένα δεν μου έδωσανΒιβλίο service παίρνεις κανονικά. Απλά μπορεί να μην είχαν όταν πήρες το αμάξι. Και εγώ δεν πήρα όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο αλλά λίγο αργότερα. Πάρε τους ένα τηλέφωνο να δεις αν έχουν και παίρνα να το πάρεις.
Δίκιο έχεις.
Μίλησα με τον Παπρά και μου είπαν ότι έχουν έλλειψη και θα τα παραλάβουν σύντομα. -
@iperodigos Καθόλου απίθανο να συμβαίνει αυτό που σου είπαν. Ταλαιπωρήθηκες για χάρη πολλών μελλοντικών ιδιοκτητών colt αυτόματων
Παρόλα αυτά...σίγουρα θα πρέπει να δείς τι μπορεί να γίνει με συναγερμό απο αντιπροσωπείες που σίγουρα θα το ψάξουν ή κάποιον που να ξέρει τι κάνει
Κατα τα άλλα....
σας έχω νέα φίλοι coltακηδες !
Βρήκα άκρη για να φέρουμε προϊόντα Ralliart ελλάδα με χαμηλότερες τιμές απο Αγγλία ! Μου έστειλε και καταλόγους και σας πληροφορώ οτι έχουν βγεί για το colt διάφορα πραγματάκια μηχανικά (φίλτρα λαδιού,τάπες ψυγείου .... και εμφανησιακά σπόιλες,ζάντες κτλ
Στην επόμενη συνάντηση θα έχουμε πολλά να πούμε
Επίσης απο τρίτη θα έχει στη διαθεσή του και πολλά αξεσουάρ Ralliart - ρουχισμό
-
Τώρα γύρισα στο γραφείο γιατί είμουν σε πελάτη..η τσαντούλα είναι του Σαρακάκη γκρι με κοκκινο υφασμα γύρω γύρω και σκρατσάκια στο κάτω μέρος για να μην γλιστρά!!Πολύ καλή!!Και φυσικά και βιβλιαράκια και 2 μπρελοκάκια συναγερμού κτλ κτλ!Όλα κομπλέ!Μέχρι και τα λάστιχα έχουν σπρέι γιαλίσματος πάνω τους!!!
-
Twra as mou pei kapoios an exw estw kai 1% adiko sto parakatw peristatiko.
Thn deytera paragkelnw to amortiser gia colt giati to exw strabwsei...Sthn arxh mou lene thn trith tha to exoume,meta to gyrnane se tetarth prwi. Erxete h tetarth 12 h wra k den me exei parei kanenas thlephono.Tous pernw mou lene sygnwmh kyrie den exei erthei,aurio.Kanonizw na fygw gia EPPAGELMATIKO tajidi ekeinh thn stigmh kai tha janaphgaina sthn antiprosopeia apo evdomada mias k h zhmia einai teleios ashmanth kai tha to allaza gia telios proliptikous logous.Me pernoune meta apo 10 lepta kai mou lene xilia sygnwmh to amortiser exei erthei.Jekanonizw to tajidi gia to apogeyma.Milaw me ton mhxaniko mou leei tha to pareis to amaji stis 5.Pernw thl stis 4:50 mou leei sygnwmh kurie to amaji tha einai etoimo aurio.Lew asto tote opws einai k erxomai na to parw,tha to janaferw apo evdomada kai mou apantaei oti twra to exoune lysei idh kai oti den einai dynaton na to parw.Apotelesma?Xanw to merokamato mou,thn giorth tou patera mou kai to mathima sto tei moy.
Ola ayta poios tha mou ta apozhmiwsei?
Kai poso xreiazete h topothetish?1 wra......
Telika oles oi antiprosopies ta idia skata einai, gia na mhn pw tipota xeirotero. -
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Twra as mou pei kapoios an exw estw kai 1% adiko sto parakatw peristatiko.
Thn deytera paragkelnw to amortiser gia colt giati to exw strabwsei...Sthn arxh mou lene thn trith tha to exoume,meta to gyrnane se tetarth prwi. Erxete h tetarth 12 h wra k den me exei parei kanenas thlephono.Tous pernw mou lene sygnwmh kyrie den exei erthei,aurio.Kanonizw na fygw gia EPPAGELMATIKO tajidi ekeinh thn stigmh kai tha janaphgaina sthn antiprosopeia apo evdomada mias k h zhmia einai teleios ashmanth kai tha to allaza gia telios proliptikous logous.Me pernoune meta apo 10 lepta kai mou lene xilia sygnwmh to amortiser exei erthei.Jekanonizw to tajidi gia to apogeyma.Milaw me ton mhxaniko mou leei tha to pareis to amaji stis 5.Pernw thl stis 4:50 mou leei sygnwmh kurie to amaji tha einai etoimo aurio.Lew asto tote opws einai k erxomai na to parw,tha to janaferw apo evdomada kai mou apantaei oti twra to exoune lysei idh kai oti den einai dynaton na to parw.Apotelesma?Xanw to merokamato mou,thn giorth tou patera mou kai to mathima sto tei moy.
Ola ayta poios tha mou ta apozhmiwsei?
Kai poso xreiazete h topothetish?1 wra......
Telika k ston PAPRA ta idia s***a einai, gia na mhn pw tipota xeirotero.το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να σου έδιναν ένα
αυτοκίνητο αντικατάστασης να κάνεις την δουλειά σου
καλό είναι τα αυτοκίνητα που έχουν να τα δίνουν και σε τέτοιες
περιπτώσεις και όχι μόνο για να κάνουν τις δημόσιες σχέσεις τους... -
'>Ο χρήστης controlas έγραψε:
Ευχαριστώ ευχαριστώ παίδες!!Καλά το οδήγησα λιγάκι στην Πειραιώς..το αυτοκίνητο είναι αλλού...πολύ μπροστά!!Και αυτά τα βλέμματα των υπολοίπων που καρφώνονταν πάνω του!!!
Και κάτι άλλο..το αυτοκόλλητο του Σαρακάκη σαν να του πηγαίνει έτσι που είναι ασημί..καλά μη βαράτε!!!
Να ρωτήσω..την τσαντούλα με τρίγωνο πυροσβεστήρα ηλιοπροστασία και φαρμακείο (που παρεπιπτώντως η τσαντούλα έχει σκρατς για να μη γλιστρά) την πήρατε οι εκτός Σαρακάκη αγοραστές?γιατί δεν την είδα σε κανένα όχημα στις συναντήσεις μας!'
Kaloriziko kai kalotaksido kai apo mena kai akoma den exeis dei tipota.
-
Ο χρήστης Iosif έγραψε:
'>Ευχαριστώ ευχαριστώ παίδες!!Καλά το οδήγησα λιγάκι στην Πειραιώς..το αυτοκίνητο είναι αλλού...πολύ μπροστά!!Και αυτά τα βλέμματα των υπολοίπων που καρφώνονταν πάνω του!!!Και κάτι άλλο..το αυτοκόλλητο του Σαρακάκη σαν να του πηγαίνει έτσι που είναι ασημί..καλά μη βαράτε!!!
Να ρωτήσω..την τσαντούλα με τρίγωνο πυροσβεστήρα ηλιοπροστασία και φαρμακείο (που παρεπιπτώντως η τσαντούλα έχει σκρατς για να μη γλιστρά) την πήρατε οι εκτός Σαρακάκη αγοραστές?γιατί δεν την είδα σε κανένα όχημα στις συναντήσεις μας!'
Kaloriziko kai kalotaksido kai apo mena kai akoma den exeis dei tipota.
Thanks και πιστεύω να τα πούμε και από κοντά!!
-
Άντε δεν το κανονίζουμε απο τώρα όσοι μείνουμε κάποιες μέρες εδώ το τριήμερο....
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Άντε δεν το κανονίζουμε απο τώρα όσοι μείνουμε κάποιες μέρες εδώ το τριήμερο....Παίδες έπειτα και από συζήτηση και με digilef...τι λέτε να συναντηθούμε Παρασκευή λόγω της αργίας κατά μεσημέρι-απόγευμα?
-
Und3R Έχεις δίκιο!
Όμως επειδή ξέρουμε όλοι τι γίνεται στα ελληνικά συνεργεία, πρέπει να αφήνουμε παραπάνω χρονικά περιθώρια, για την περίπτωση της 'στραβής'. Eίτε αυτό είναι πραγματική στραβή, είτε είναι σταρχιδισμός και οχαδερφισμός κάποιου ανεπρόκοπου.
Και θα με ρωτήσεις, ' και επειδή είναι έτσι δεν πρέπει να διαμαρτύρομαι, και θα πρέπει να τους ανέχομαι?'
Η απάντηση που θα σου δώσω, είναι ξεκάθαρη. ΟΧΙ!
Άρα, γίνεσαι από την αρχή πιο απαιτητικός, και ας σε πούνε ψείρα.
'Ξέρετε .. υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει καθυστέρηση? χμ... οκ, εντάξει. Έχετε υπόψη σας ότι θα χρειαστώ αυτοκίνητο αντικατάστασης, γιατί έχω κάτι κανονισμένο ήδη. Αλλιώς να το κάνουμε άλλη μέρα'
-
Σύντομα θα έχουμε μια low cost , bolt on λύση για ψηφιακό όργανο ενδείξεων θερμοκρασιών, πιέσεων, και shift light.
-
Ο χρήστης Und3R έγραψε:
Telika oles oi antiprosopies ta idia s***a einai, gia na mhn pw tipota xeirotero.
ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ...................
-
πΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18΄00 ΣΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ!!!!![/b]
-
Άγιο Στέφανο;;;;;;;;;;;;;;;;
Συνηθίζουμε Olympiko, είναι σε μία καλή απόσταση από όλους..............
-
Άγιο Στέφανο;;;;;;;;;;;;;;;;Συνηθίζουμε Olympiko, είναι σε μία καλή απόσταση από όλους..............
ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΡΙΤΣΙΛΙΓΚΡΕΕΝΜΠΕΡΓΚΕΡ!!!!
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
πΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18΄00 ΣΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ!!!!![/b]Παρασκευή 16:00 (να το κάνουμε και λίγο νωρίτερα αυτή τη φορά) για Olympiko αν είναι ναι...γιατί εκεί ήθιστε να μαζευόμαστε...
-
Ο χρήστης controlas έγραψε:
πΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18΄00 ΣΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ!!!!![/b]
Παρασκευή 16:00 (να το κάνουμε και λίγο νωρίτερα αυτή τη φορά) για Olympiko αν είναι ναι...γιατί εκεί ήθιστε να μαζευόμαστε...
ok........
Εντυπώσεις από Mitsubishi Colt