-
Τέλος πάντων… ενδιαφέρων θα έχουν τα αποτελέσματα των μετρήσεων… πάντως στην Αμερική τα αποτελέσματα του G-Tech τα δέχονται σε περιοδικά, car domain κτλ αρκεί να τους στείλεις όλο το αρχείο.
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Τέλος πάντων… ενδιαφέρων θα έχουν τα αποτελέσματα των μετρήσεων… πάντως στην Αμερική τα αποτελέσματα του G-Tech τα δέχονται σε περιοδικά, car domain κτλ αρκεί να τους στείλεις όλο το αρχείο.ε Αμερικάνοι είναι αυτοί...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Τέλος πάντων… ενδιαφέρων θα έχουν τα αποτελέσματα των μετρήσεων… πάντως στην Αμερική τα αποτελέσματα του G-Tech τα δέχονται σε περιοδικά, car domain κτλ αρκεί να τους στείλεις όλο το αρχείο.Ίσως γιατί είναι αμερικάνικο και οι Αμερικάνοι έχουν έναν απίστευτο προστατευτισμό στα προϊόντα τους (τι παγκοσμιοποίηση και σαχλαμάρες)
What is good for Tesla electronics, is good for America...
(παράφραση του σλόγκαν 'what is good for Ford, is good for America') -
Εντάξει ρε παιδία δεν θα λύσουμε το πρόβλημα με τους αμερικάνους μην ξαναπάρετε τότε αμερικάνικά προϊόντα και θα είστε ευτυχισμένοι...
-
Και ΄γω έτσι το είπα. Αν ήταν να κάνω συζήτηση γι' αυτό, θα άνοιγα νέο topic στον αντίλογο...
-
Από σε στιγμή περιμένω να μου έρθει το RR
Έχω όμως μια απορία. Που βρίσκετε μεγάλες, έρημες και οριζόντιες ευθείες για μετρήσεις?
Όποιος θέλει ας μου απαντήσει στο mail μου για ευνόειτους λόγους
nima3574@yahoo.gr
Μένω Χαιδάρι οπότε προτιμώ μέρη κάπου προς δυτική Αττική -
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους
Σας είμαι υπόχρεος.....
-
Ο χρήστης fiesta+ibiza έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλουςΣας είμαι υπόχρεος.....
Καλά ντεεε !!
Α.Ο. στο τμήμα από τα διόδια του Μαρκόπουλου μέχρι τη γέφυρα.
Δεν είναι και η απόλυτη ευθεία αλλά μετρώ και στις 2 κατευθύνσεις
και το έχω σαν σημείο αναφοράς. -
Ο χρήστης fiesta+ibiza έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλουςΣας είμαι υπόχρεος.....
Καλά ντεεε !!
Α.Ο. στο τμήμα από τα διόδια του Μαρκόπουλου μέχρι τη γέφυρα.
Δεν είναι και η απόλυτη ευθεία αλλά μετρώ και στις 2 κατευθύνσεις
και το έχω σαν σημείο αναφοράς. -
Προσάρμοσα το G tech πάνω στην τιμονόπλακα του R6 και τράβηξα ένα καλώδιο κατευθείαν απο την μπαταρία για την τροφοδοσία του.
Δέν κατάφερα με τίποτα να κάνω το στροφόμετρο να δουλέψει και τα νούμερα που βγάζει είναι πολύ παράξενα. Πχ, μου βγάζει 0-100 σε 5.5 δευτερόλεπτα νούμερο πολύ υψηλό εφόσον το R6 πιάνει τα 100 με πρώτη.
Φταίει μήπως οτι στη θέση που είναι το G tech η οθόνη του είναι σχεδόν παράλληλα με το έδαφος? Ή μήπως τα νούμερα είναι σωστά και κάνω χάλια εκκίνηση?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Προσάρμοσα το G tech πάνω στην τιμονόπλακα του R6 και τράβηξα ένα καλώδιο κατευθείαν απο την μπαταρία για την τροφοδοσία του.Δέν κατάφερα με τίποτα να κάνω το στροφόμετρο να δουλέψει και τα νούμερα που βγάζει είναι πολύ παράξενα. Πχ, μου βγάζει 0-100 σε 5.5 δευτερόλεπτα νούμερο πολύ υψηλό εφόσον το R6 πιάνει τα 100 με πρώτη.
Φταίει μήπως οτι στη θέση που είναι το G tech η οθόνη του είναι σχεδόν παράλληλα με το έδαφος? Ή μήπως τα νούμερα είναι σωστά και κάνω χάλια εκκίνηση?
Το στροφόμετρο δεν δουλεύει σε κανένα εύρος στροφών;
Πολύ πιθανόν από κάποιες στροφές και μετά να βγαίνεις έξω από το εύρος του αισθητήρα... -
ζητητε προς αγορα το g-tech pro
-
παιδια μια ερωτηση....το red line που μας λεει να ρυθμισουμε ειναι ο κοφτης η οχι?οταν κανουμε δυναμομετρηση την 2α την παμε ως τον κοφτη και σταματαμε?
-
το red line μπορεις να το ρυθμσεις οπου θες εσυ. Το λογικο ειναι ελαχιστα πριν τον κοφτη.
Τη 2α ναι την ανεβαζεις παλι μεχρι λιγο πριν τον κοφτη. Φυσικα μπορεις να την πας μεχρι και τον κοφτη δεν υπαρχει προβλημα. Μετα βαζεις 3η και επιβραδυνεις...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το red line μπορεις να το ρυθμσεις οπου θες εσυ. Το λογικο ειναι ελαχιστα πριν τον κοφτη.Τη 2α ναι την ανεβαζεις παλι μεχρι λιγο πριν τον κοφτη. Φυσικα μπορεις να την πας μεχρι και τον κοφτη δεν υπαρχει προβλημα. Μετα βαζεις 3η και επιβραδυνεις...
ναι το καταλαβα οτι το ρυθμιζεις οπου θες εσυ αλλα απο οτι καταλαβα παιζει ρολο στο καλιμπραρισμα των στροφων....
για αυτο λεω αν το βαλω 6900 και εχω κοφτη 8000?θα μου πει να το καλυμπραρο σε πιο χαμηλες στροφες και ετσι ψηλα θα χανει στροφες ετσι δεν ειναι? -
Οι στροφές δεν καλιμπράρονται τόσο απο το Redline όσο απο την ώρα της ρύθμισης που σου λέει να ακολουθήσεις τις στροφές. Όπως επίσης και απο το επόμενο στάδιο που σου δείχνει τις στροφές και δοκιμάζεις σε όλο το φάσμα κατά πόσο ακολουθεί..παίζει έντονα κτλ....!
-
nai alla ama valw to red line stis 7 tha mou pei na to kalibrarw se diaforetikes strofes apo oti an to valw stis 8.
-
Ο χρήστης saxakias13 έγραψε:
nai alla ama valw to red line stis 7 tha mou pei na to kalibrarw se diaforetikes strofes apo oti an to valw stis 8.σωστο, βαλε λοιπον το red στον κοφτη.
-
Επειδή αυτή τη στιγμή δουλεύω με μερικούς Ολλανδούς, προσπαθήσαμε να κάνουμε τη μετάφραση από το excelaki...
Τα περισσότερα τα μεταφράσαμε αλλά ως εκεί γιατί μου είπαν ότι είχαν ακόμη και αυτοί άγνωστες λέξεις!!!
Βασικές είναι οι οδηγίες στο τελευταίο φύλλο εργασίας ονόματι 'Diversen'. Διαβάστε αυτές πρώτα.
Πρέπει να ενεργοποιήσετε τις μακροεντολές στο excel για να δουλέψει σωστά.Εάν μπορέσω να κάνω κάτι καλύτερο στη μετάφραση, θα ενημερωθείτε...
Ορίστε και το αρχείο:
http://www.esnips.com/web/mizardassOtherStuffPS: Πότε θα γυρίσω Ελλάδα να πάρω ένα G-tech να μετρήσω το φιεστάκι μου???
-
Ο χρήστης mizardas έγραψε:
Επειδή αυτή τη στιγμή δουλεύω με μερικούς Ολλανδούς, προσπαθήσαμε να κάνουμε τη μετάφραση από το excelaki...Τα περισσότερα τα μεταφράσαμε αλλά ως εκεί γιατί μου είπαν ότι είχαν ακόμη και αυτοί άγνωστες λέξεις!!!
Βασικές είναι οι οδηγίες στο τελευταίο φύλλο εργασίας ονόματι 'Diversen'. Διαβάστε αυτές πρώτα.
Πρέπει να ενεργοποιήσετε τις μακροεντολές στο excel για να δουλέψει σωστά.Εάν μπορέσω να κάνω κάτι καλύτερο στη μετάφραση, θα ενημερωθείτε...
Ορίστε και το αρχείο:
http://www.esnips.com/web/mizardassOtherStuffPS: Πότε θα γυρίσω Ελλάδα να πάρω ένα G-tech να μετρήσω το φιεστάκι μου???
Μα το v1.5.4 (που έχει ποσταριστεί στις προηγούμενες σελίδες) έχει επιλογή Αγγλικών ... δεν χρειάζεαται να κουράζεσαι
Μετρησεις με G tech Pro SS/RR