-
σου κρατάω μούτρα
-
-
edit [Krusenstern]
Όχι links από press sites παρακαλώ. -
Ο χρήστης mefisto81 έγραψε:
έχει κατασκευαστεί λέει (είναι status 16)
το status 16 σημαίνει πως το εργοστάσιο έχει λάβει την παραγγελία σου & δεν μπορείς πλέον να κάνεις αλλαγές στον εξοπλισμό. ότι το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί το δηλώνει το status 20. δες κι εδώ:
http://www.fiatforum.com/500/140965-sta ... ation.html' target='_blank' target='_blank
επίσης, αν το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί, όπως σου είπαν, είναι φύσει αδύνατο να χρειάζεται δύο ολόκληρους μήνες για μεταφερθεί στην ελλάδα. για παράδειγμα το δικό μου που έφυγε από το εργοστάσιο στις 2/6 θα είναι εδώ στις αρχές ιουλίου.
για να ξέρεις, ωστόσο, πότε ακριβώς πρόκειται να κατασκευαστεί το αυτοκίνητο -καθένα που παραγγέλνεται παίρνει και εβδομάδα κατασκευής- ή πού βρίσκεται τέλος πάντων η παραγγελία σου θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις απευθείας με τη fiat και όχι με τον κάθε αντιπρόσωπο που λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι -στο λέω έπειτα από εμπειρία επτά μηνών.
όσο για το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα μεταφέρονται από την πολωνία στην ιταλία και από εκεί με πλοίο στην ελλάδα είναι γεγονός, άγνωστο για ποιο λόγο.
Πήγε Status 20.
1-1.5 μήνας έμεινε...άρα Σεπτέμβρη.
-
@ Νikos120:Πότε το έκλεισες;Θα πάω αύριο να to δω,αλλά αν μου πουν παράδοση μετα τα Χριστούγεννα,το απορρίπτω.
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
@ Νikos120:Πότε το έκλεισες;Θα πάω αύριο να to δω,αλλά αν μου πουν παράδοση μετα τα Χριστούγεννα,το απορρίπτω.Μετά τα Χριστούγεννα? Μόνο?? Βάλε Ιανουάριο με Φεβρουάριο 2009 στη καλύτερη!
Εμείς το παραγγείλαμε 7 Μαρτίου.
-
Επι την ευκαιρια ειπα να παρω και εγω ενα τηλ στον Παζαροπουλο, Μοσχάτο. Αφου αρχικα πηρα την ιδια απαντηση που ειχα παρει πριν εναμιση μηνα του στυλ εχεις δρομο ακομα (ελααααα!) μετα απο λιγη πιεση εμαθα πως το 500 μου ειναι ακομα στο τραγικο status 10. Καλα Χριστούγεννα λοιπόν. Η παραγγελια ειχε γινει μεσα Απριλιου.
-
http://carscoop.blogspot.com/2008/07/fi ... 0-for.html
-
Ποτε , περιπου , ερχεται με τον 0,9 τουρμπο ?
-
ρε παιδια τρελαθηκα.. ημουν ετοιμος να παω να το παραγγειλω αλλα αμα το παραγγειλω τωρα, πότε θα το παρω? το 2009??
δε λεει..
το smart πόσο χρονο αναμονης εχει? -
Το παρήγγηλα σήμερα το 1.2 lounge σε κόκκινο μεταλλικό και μου είπανε οτι θα έρθει σε 6 μήνες!!Τέλοσπάντων νομίζω αξίζει τον κόπο η αναμονή γιατί προσφέρει πολλά και είναι ο απόλυτος trendουλας της εποχής!Πάντως και πίσω που έκατσα με τραβηγμένο το μπροστινό κάθισμα(είμαι 1.86) χώρεσα κανονικά,μόνο το κεφάλι ακουμπούσε μαλλον λόγω της γυάλινης οροφής.
-
Ποσο σου εφτασε?
Οι πισω θεσεις μια χαρα ειναι για το μηκος του αυτοκινητου απλως αμα εισαι πανω απο 1.80 μπορει να υπαρξει καποιο προβληματακι με το κεφαλι.Συνολικα παντως ειναι πολυ ωραιο αμαξι -
μπορει μεχρι τη στιγμη που θα το παραλαβεις, να μην ειναι ο .. απολυτος trendουλας
αντε, πλακα κανω! με το καλο! -
@ tm: Και εγώ αυτό σκέφτηκα οτι μέχρι να το πάρω η fiat θα έχει βγάλει κανένα facelift μοντέλο .Ευχαριστώ όλους πάντως.
όταν λέω οτι βολεύτηκα πίσω δεν εννοώ οτι έχει χώρους όπως το sorento του θειού μου,αλλα για το μηκος του είναι καλό.Το λέω επειδή απο το πρωι στη δουλειά μου λένε όλοι οτι αυτό φαίνεται για διθέσιο. -
Έχω την εντύπωση ότι ο πωλητής μας δεν έχει ιδέα!!!
Πήρε τηλέφωνο τη κοπέλα μου και της είπε ότι είναι Status 20 και ότι στο τέλος του μήνα θα το έχει!
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω γιατί 20άρι είναι κατασκευασμένο...και έχει ακόμα να έρθει, να εκτελωνιστεί και να βγάλει πινακίδες!
Μάλλον κάτι δε μας λέει σωστά ε?
-
Εμένα μου είπε ο πωλητής οτι οριο θέτουν τους έξι μήνες αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έρθει κανένα μήνα νωρίτερα!Ερώτηση @ Νikos120:Τα χειριστήρια στο τιμόνι είναι φωτιζόμενα;Ξέχασα να ρωτήσω.Επιπλέον σου έκαναν κανένα δώρο;Γιατί εμένα μου είπε οτι η fiat απαγορεύει οποιοδήποτε promo τέτοιου είδους γι'αυτό το μοντέλο.
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Εμένα μου είπε ο πωλητής οτι οριο θέτουν τους έξι μήνες αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έρθει κανένα μήνα νωρίτερα!Ερώτηση @ Νikos120:Τα χειριστήρια στο τιμόνι είναι φωτιζόμενα;Ξέχασα να ρωτήσω.Επιπλέον σου έκαναν κανένα δώρο;Γιατί εμένα μου είπε οτι η fiat απαγορεύει οποιοδήποτε promo τέτοιου είδους γι'αυτό το μοντέλο.Νομίζω ναι, είναι φωτιζόμενα.
Έχουν περάσει και 5 μήνες σχεδόν...και δε θυμάμαι καλά ...αλλά νομίζω τους αισθητήρες παρκαρίσματος μας έκαναν δώρο. Πάντως δωράκι είχαμε.
-
Πάντως το pop έχει πολύ μεγαλύτερες καθυστερήσεις.Ο πωλητής μου είπε οτι κάποιος κύριος το έχει παραγγήλει απο τον Ιανουάριο και ισως έρθει τον Νοέμβρη.
-
γουέλ ντάν!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
γουέλ ντάν!χουζ νταν?
πρεπει να σκασε νεο φορτιο εδω στα βορεια...ειδα 4-5 χωρις πινακιδες..ωραιο τουτου, φυσικα οχι για τα μουτρα μου αλλα ωραιο...
FIAT 5oo 2007