-
Το 4ο φανταζει ως το πιο πιθανο (και ωραιο) αλλα γιατι να το αλλαξουν; Τι πειραζει να το λενε 500 απλα; ασχετο αλλα το δικο μου οσοι το βλεπουν αναρωτιουνται ακομη αν γραφει 5CC
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Το 4ο φανταζει ως το πιο πιθανο (και ωραιο) αλλα γιατι να το αλλαξουν; Τι πειραζει να το λενε 500 απλα; ασχετο αλλα το δικο μου οσοι το βλεπουν αναρωτιουνται ακομη αν γραφει 5CCΦαντασου οι Αμερικανοι ποσο θα μπερδευονται
-
18000 SFr. = 12420€
Multiair, 875κεκ και αποδιδει 85 αλογακια & 145Νm/2000rpm ροπη!
Aπο το:
http://www.clubfiat.gr -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
18000 SFr. = 12420€
Multiair, 875κεκ και αποδιδει 85 αλογακια & 145Νm/2000rpm ροπη!
Aπο το:
http://www.clubfiat.grΠωλείται ΤΩΡΑ 500αρακι 1.2 Lounge με 10.000χλμ!!!!
-
Δωστε προσοχη στην ροπη, στην καταναλωση και στον εξοπλισμο.
-
Ροπή από 16αρι ατμοσφαιρικό, κατανάλωση αλλού και εξοπλισμός κλασσικός 500, δηλ υπερπλήρης! Θα ήταν ενδιαφέρον να έχουμε κάποιες ενδεικτικές τιμές ρεπρίζ καθώς και τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια για Ελλάδα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ενδεικτικές τιμές ρεπρίζ καθώς και τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια για Ελλάδα.Με τα υπαρχοντα κιβωτια και λαμβανοντας υποψιν την ιπποδυναμη και ροπη αλλα και το αρκετα μικροτερο βαρος του κινητηρα, υποθετω θα ειναι κοντα στο Punto Sporting MK2b 1,4 με τα 95 αλογα.
Η εκδοση του twinair/mair με τα 105 αλογακια μαλλον θα κοντραρει το HGTΤα τελη , με τα μεχρι τωρα δεδομενα ειναι 94€ και η ασφαλεια περιπου 400€/ετος ή 600/ετος για μικτη.
Eαν στον υπολογισμο των τελων λαβουν υποψιν τους ρυπους...ο κινητηρας εχει κατω απο 100 γρ./χλμ. CO2 -
που να βγει και με το διπλοσυμπλεκτο αυτοματο κιβωτιο
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ενδεικτικές τιμές ρεπρίζ καθώς και τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια για Ελλάδα.
Με τα υπαρχοντα κιβωτια και λαμβανοντας υποψιν την ιπποδυναμη και ροπη αλλα και το αρκετα μικροτερο βαρος του κινητηρα, υποθετω θα ειναι κοντα στο Punto Sporting MK2b 1,4 με τα 95 αλογα.
Η εκδοση του twinair/mair με τα 105 αλογακια μαλλον θα κοντραρει το HGTΤα τελη , με τα μεχρι τωρα δεδομενα ειναι 94€ και η ασφαλεια περιπου 400€/ετος ή 600/ετος για μικτη.
Eαν στον υπολογισμο των τελων λαβουν υποψιν τους ρυπους...ο κινητηρας εχει κατω απο 100 γρ./χλμ. CO2Σε βρίσκω πολύ απαισιόδοξο στις προβλέψεις περί επιδόσεων! Πιστεύω σε ρεπρίζ τύπου 50-80 και 60-100 θα παίζει στα ίδια με τα (αρκετά βαρύτερα) 14αρια light turbo. Επίσης να συνυπολογίσουμε την πολύ καλύτερη κατανομή βάρους που θα έχει το 500 με ότι αυτό συνεπάγεται για τη βελτίωση της ήδη (πολύ) καλής συμπεριφοράς του!
-
Με μήκος λίγο μεγαλύτερο από τα 3,5 μέτρα.
Περίπου στα τέλη του 2010 σκοπεύει η Fiat να εντάξει στα μίνι ή και στα μικρά της μοντέλα το νέο 2κύλινδρο τούρμπο κινητήρα που έχει ετοιμάσει. Πρόκειται για μοτέρ με χωρητικότητα 0,9 λίτρων, που θα προσφέρεται σε εκδόσεις ισχύος 80 και 105 ίππων, αλλά και με 65 ίππους (χωρίς turbo).
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /38470.asp
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρόκειται για μοτέρ με χωρητικότητα 0,9 λίτρων, που θα προσφέρεται σε εκδόσεις ισχύος 80 και 105 ίππων, αλλά και με 65 ίππους (χωρίς turbo).http://www.fptpowertrain.com/eng/applic ... eu.htm#g00
85 αλογα λεμε
-
Καλησπερα..
Ειμαι ενα νεο μελος της παρεας και αν και γυναικα,μου εχετε λυσει κατα καιρους αρκετες αποριες που ειχα..
Λοιπον θα ηθελα να ρωτησω το εξης (ισως ακουστει χαζο αλλα..)εχω παραγγειλει το 500 1.4 sport στις 7/4,με ημερομηνια παραδοσης 2 μηνες...λοιπον,σημερα πηγα μια βολτα στην αντ/πεια να ρωτησω και μου ειπαν οτι το 500αρακι μου ταξιδευει και σε καμια 20αρια μερες θα ερθει..
Ερχομαι λοιπον και ερωτω..αν εχω πληροφορηθει σωστα,το εργοστασιο παραγωγης 500 δεν ειναι στην Πολωνια??και αν ναι..με τι ακριβως το φερνουν απο'κει?με καρο και γαιδουρακι??
ανυπομονη θα με πειτε το ξερω..αλλα δεν ειναι λιγο κουλο??ασε που με το 20ημερο,ξεπερναμε το 2μηνο
Αυτα προς το παρον
Κλαιρη -
τι να λέγαμε και εμείς που το παραγγήλαμε το 2008 που γινόταν χαμός και μας έδιναν χρόνο αναμονής 6-7 μήνες που δεν ήταν και σίγουρο.Εγώ 'ευτυχώς' το πηρα 4 μήνες μετά την παραγγελία μου.Εφαγες το γαϊδαρο που λένε,μη κολλάς στην ουρα... με το καλό η παραλαβή
-
Ο χρήστης Luciferia έγραψε:
... σημερα πηγα μια βολτα στην αντ/πεια να ρωτησω και μου ειπαν οτι το 500αρακι μου ταξιδευει και σε καμια 20αρια μερες θα ερθει..
Ερχομαι λοιπον και ερωτω..αν εχω πληροφορηθει σωστα,το εργοστασιο παραγωγης 500 δεν ειναι στην Πολωνια??και αν ναι..με τι ακριβως το φερνουν απο'κει?με καρο και γαιδουρακι??Με το καλό η παραλαβή και υπομονή. Στο δρόμο είναι. Με τραίνο έρχεται και περνάει πολλές χώρες!
Φρόντισε να το παραλάβεις μέσα στον Ιούνιο, μη 'φας' και το +2% του νέου ΦΠΑ του Ιουλιου. -
αμαν..μην μου λετε τετοια..αυτο δεν το ειχα σκεφτει!!
εδωσα 500 ευρουλακια προκαταβολη..και μενει υπολοιπο 15580..ποσο θα παει βρε παιδια αν μου κατσει στραβη?
οχι τιποτα αλλο αλλα τα χρηματα ειναι μετρημενα μεχρι και τελευταιο σεντ
με τραινο παντως εε?κοιτα τι μαθαινει ο ανθρωπος!!
και το ειχα διαβασει/ακουσει αυτο με τα 6μηνα και 8μηνα..εδω 2 μηνες και εχω λαλησει -
Μισό λεπτό λίγο... Η τιμή που κλείσατε ήταν με φπα 19% ή με 21 ? % Γιατί αν ήταν με 19% τότε θα πληρώσεις έτσι κι αλλιώς την πρωτη αυξηση του φπα που έγινε πρίν περίπου 40 μέρες, δηλαδή επιπλεόν 300ε περίπου, ενώ αν εκτελωνιστεί απο 1/7 και μετά θα πληρώσεις επιπλέον περίπου 600ε!
-
το εκλεισα με το 21%,η παραγγελια εγινε 7/4 οπου ειχε ηδη μπει το νεο ΦΠΑ!Δηλαδη αν δεν προλαβω θα πληρωσω +600 ευρω??
και κατι αλλο..διαβαζα και ολα τα προηγουμενα posts και καπου πηρε το ματι μου οτι το κλειδι το πληρωνεις εξτρα??αληθευει αυτο?
μαλλον τελικα ειχα περισσοτερες αποριες..αλλα ευχαριστω που μου τις λυνετε
και κατι τελευταιο (ελπιζω)..η αγορα θα γινει μετρητοις,παρ'ολα αυτα δεν ειχα καμια εκπτωση αλλα μου προσφεραν 5 χρονια δωρεαν service (η 60000 km) και αισθητηρες..απο γενικοτερες συζητησεις ψιλοκαλα μου ειπαν..ηταν οντως η πιαστηκα θηλυκος Κωτσος?? -
Όχι, αν δε προλάβεις θα πληρώσεις 300 κάτι ευρώ επιπλέον αφού το έκλεισες με 21 %. Απο κει και πέρα τα θεωρώ καλά τα δώρα σου, αν και οι αισθητήρες γι αυτούς είναι πολύ φθηνοι. Να τους ζητήσεις να στους βάψουν στο χρώμα του αυτοκινήτου αλλιώς θα φαινονται 4 μαυρες κουκκιδες στο προφυλακτηρα και ειναι ασχημο, εκτος και αν δε τους βαζουν στον προφυλακτηρα αλλά διπλα απο την πινακιδα , οπως εχω δει σε αρκετα 500αρακια. Αυτο με το κλειδι δε καταλαβα πως ακριβως το εννοεις... Εννοεις το δευτερο χειριστήριο αν το πληρώνεις , οπως στη μιτο πχ που το χρεώνουν εξτρα ? ή εννοεις αυτο που λέμε 'τιμη με το κλειδι στο χερι' ? Γιατι αν εννοεις το δευτερο, στη τιμη που σου δωσαν, η οποια θα πρεπει να ειναι τελικη, θα περιλαμβανει εξοδα μεταφορας κ προετοιμασιας, μεταλλικο χρωμα (αν εβαλες ) κλπ.. Αυτη η τιμη ονομαζεται τιμη με το κλειδι στο χερι...
Σορρυ αν δε καταλαβα τι εννοεις, αν θες διευκρινησε κ αν μπορω θα σου απαντησω
-
ας ελπισουμε οτι θα το προλαβω και δεν θα πατησω τον Ιουλιο..οπως ανεφερα και πριν σε καμια 20αρια μερες αναμενεται να τελειωσει το ταξιδι του (αχχχ ειναι ηδη στο δρομο)
απλα σε καποια απο τις 132 σελιδες (ουφφ) ενας φιλος ειπε οτι ναι μεν το αμαξι του ηρθε αλλα θα επρεπε να πληρωσει αλλα 200 ευρω για το κλειδι και κατι σηματα..
τωρα που το σκεφτομαι μηπως εννοουσε καλυμμα και εξτρα διακοσμητικα??γιατι η αληθεια ειναι να σε βαζουν να πληρωσεις το κλειδι?ενταξει Ελλαδα ειμαστε αλλα οχι και ετσι..
αισθητηρες δεν ηθελα..δεν θεωρω οτι χρειαζονται γιατι δεν παρκαρω νταλικα στο τελος τελος,ζητησα ζαντες μπας και..αλλα εφαγα πορτα..δυστυχως
και μιας και το'χω παρει μονοτερμα το θεμα..με το Fiat Win ξερει κανεις τι παιζει?ειδα πολυ δελεαστικες τιμες στα 500αρακια..αλλα μηπως ειναι test drive/τελωνειοκακοποιημενα κλπ? -
Είναι κάποια στοκ τα οποια τα εχουν εκτελωνισει ηδη, συνηθως δεν εχουν εξτρα εξοπλισμο και τα πωλουν σε προνομιακες τιμες. Για τους αισθητηρες γνωμη μου ειναι να τους ακυρωσεις. Υπαρχουν βεβαια και καποιοι που κανουν καλα τη δουλεια τους, αλλα εχω μπει σε αυτοκινητα που τους τοποθετησαν εδω στην Ελλαδα (οπως θα κανουν και σε σενα) και ηταν μαπα τελειως, οπου να ναι χτυπουσαν. Εναλλακτικα εγω θα ζητουσα ειτε εκπτωση σε μετρητα ειτε επεκταση εγγυησης, αν και για την εγγυηση στη φιατ δε ξερω τι ορους εχει και τι καλυπτει, οποτε διαβασε καλα τι ορους εχει και μετα σκεψου αν αξιζει. Σε τελικη αναλυση ζητα εκπτωση σε μετρητα και πες του να σου ακυρωσει τους αισθητηρες.
FIAT 5oo 2007