-
Ευχαριστώ για τις ευχές να σαι καλά Ε ναι πιστεύω 600Ε θα το πουλήσεις κατευθείαν. Μπορείς να το βάλεις στο www.car.gr , εκεί θα το δουν πολλοί και θα φύγει πολύ νωρίτερα απ ότι περίμενες πιστεύω! Το 500αράκι όταν πρωτοβγήκε το ερωτεύτηκα και ακόμη το θεωρώ πανέμορφο, αλλά για λόγους πρακτικόητας και επειδή το χρησιμοποιεί και ο πατέρας μου το αυτοκίνητο, κοιτούσαμε για 4-πορτο.. Βέβαια τον τελευταίο καιρό έχω φάει κόλλημα με το παλιό 500αράκι, περισσότερο σαν αντίκα, αλλά επειδή είναι δύσκολες μέρες και δεν υπάρχουν λεφτά για τέτοια χόμπυ ( οι τιμές τους ξεκινουν από τα 3000ε και φτάνουν τα...10,000! ) απλά το ξεχνάμε προς το παρόν, και το θαυμάζουμε βλέποντας το!
Αλήθεια, δε προσεξα πιο πάνω αν το ανέφερες, αυτό που παρήγγειλες τώρα έχει και πανοραμική οροφή;
-
ειναι πολυ ωραιο και το παλιο..εχω δει 2-3 τα οποια κυκλοφορουσαν κανονικοτατα (χωρις πινακιδες ΕΛΠΑ εννοω)αλλα ειναι οντως ακριβουτσικο το σπορ!!
οχι δεν εχει πανοραμικη..δεν την ηθελα με τιποτα..αυτα ειναι για χωρες που βλεπουν ηλιο με το κυαλι (καμπριο και ολα τα σχετικα)..εγω αν μπορουσα θα εβαζα και τεντα
δεν τα παω καθολου καλα με τον ηλιο..ωραια μεν η οροφη αλλα οχι για'μενα!!
αν και θα βρασω τωρα το καλοκαιρι με το καταμαυρο -
Καταλαβαίνω Όταν είχα πάει να το περιεργαστώ στην αντιπροσωπεία το 500αράκι εκείνο είχε πανοραμική και παρατήρησα ότι η 'μοκέτα' η οποία 'κλείνει' την πανοραμική για να μην μπαίνει ήλιος μέσα, δεν ήταν όπως στο 207 πχ που είναι ενιαία αλλά είχε τρυπίτσες, με αποτέλεσμα να περνάει ο ήλιος ακόμη κι αν θεωρητικά την είχες 'κλειστή'
Υ.Γ. Αναφέρομαι στην πανοραμικη μόνιμα κλειστή οροφή και όχι στην ανοιγόμενη, η ανοιγόμενη δε ξέρω πως ειναι
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
η ανοιγόμενη δε ξέρω πως ειναιΈτσι είναι και στην ανοιγόμενη η οποία βγαίνει έξω και πάνω από την οροφή και δε μπαίνει μέσα στο αμάξωμα.
-
οπως και να'χει (εκτος αν σ'αρεσει να σε χτυπαει ο ηλιος) δεν λεει!!
βεβαια γουστα ειναι αυτα ετσι??περι ορεξεως
ξερεις τι θα ηθελα να βαλω αλλα οπως ηρθαν τα πραγματα,το ξεχναμε..16'ζαντες και τις κοκκινες δαγκανες (αλλα μηπως θα παραηταν καγκουρια??) -
Για τις δαγκάνες κατά τη γνώμη μου είναι περιττά χρήματα καθώς μπορεις νομίζω να της βάψεις και αφού το παραλάβεις αλλα δε θα το έκανα, μου αρέσει να είναι διακριτικό. Για τις 16αρες πράγματι γίνεται κουκλί αλλά έχε υπόψην σου ότι θα κοπανάει περισσότερο, δε θα μπορείς να βάλεις αλυσίδες χιονιού και τέλος θα έχεις αυξημένο κόστος στην αλλαγή ελαστικών σε σχέση με την 15άρα. Με λίγα λόγια, για χάρην ομορφιάς πρέπει να βάλεις κάτω και τα μειονεκτήματα των 16άρων και να δεις αν τελικά αξίζουν ή όχι, αλλά εγώ στη θέση σου στις 15άρες θα έμενα
-
Αυτό το αυτοκίνητο απλά 'δεν λέει' χωρίς την ηλιοροφή τουλάχιστον κατά το προσωπικό μου γούστο. Είναι αρκετά φυμέ το κρύσταλλο για να 'κόβει' τον ήλιο και ούτως ή άλλως όποιο αυτοκίνητο εκτεθεί σε ήλιο γίνεται καζάνι που βράζει. Στο δικό μου,που είναι και κόκκινο και έχω βάλει φυμέ λόγω δερματικού προβλήματος από τον ήλιο δείχνει πολύ ωραίο (κατά πως μου λέει η πλειοψηφία )
-
Για τις δαγκάνες κατά τη γνώμη μου είναι περιττά χρήματα καθώς μπορεις νομίζω να της βάψεις και αφού το παραλάβεις αλλα δε θα το έκανα, μου αρέσει να είναι διακριτικό. Για τις 16αρες πράγματι γίνεται κουκλί αλλά έχε υπόψην σου ότι θα κοπανάει περισσότερο, δε θα μπορείς να βάλεις αλυσίδες χιονιού και τέλος θα έχεις αυξημένο κόστος στην αλλαγή ελαστικών σε σχέση με την 15άρα. Με λίγα λόγια, για χάρην ομορφιάς πρέπει να βάλεις κάτω και τα μειονεκτήματα των 16άρων και να δεις αν τελικά αξίζουν ή όχι, αλλά εγώ στη θέση σου στις 15άρες θα έμεναΣιγά ρε συ ...χιόνι...λες κ ζούμε στην Φινλανδία. Θα βάλει χιονοκουβέρτες ...
Με 16αρες το έχω δει κ είναι η μέρα με την νύχτα σαν αισθητικό αποτέλεσμα.
-
ετσι ετσι..γλυτωσα καποια χρηματα και ελεγα πως θα τα 'φαω΄...
δεν εχεις αδικο σ'αυτα που λες,αν και οι αλυσιδες?? στην Αθηνα χιονι δεν βλεπουμε η αληθεια ειναι,θα μου πεις ποτε δεν ξερεις που θα βρεθεις!!
ασχετο,αλλα κοιταζω τον τιτλο απο το topic και 3 χρονια μετα ειναι ακομα επικαιρο -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για τις δαγκάνες κατά τη γνώμη μου είναι περιττά χρήματα καθώς μπορεις νομίζω να της βάψεις και αφού το παραλάβεις αλλα δε θα το έκανα, μου αρέσει να είναι διακριτικό. Για τις 16αρες πράγματι γίνεται κουκλί αλλά έχε υπόψην σου ότι θα κοπανάει περισσότερο, δε θα μπορείς να βάλεις αλυσίδες χιονιού και τέλος θα έχεις αυξημένο κόστος στην αλλαγή ελαστικών σε σχέση με την 15άρα. Με λίγα λόγια, για χάρην ομορφιάς πρέπει να βάλεις κάτω και τα μειονεκτήματα των 16άρων και να δεις αν τελικά αξίζουν ή όχι, αλλά εγώ στη θέση σου στις 15άρες θα έμενα
Σιγά ρε συ ...χιόνι...λες κ ζούμε στην Φινλανδία. Θα βάλει χιονοκουβέρτες ...
με ψηνεις
-
Αισθητικά συμφωνώ πως είναι η μέρα με τη νύχτα.. Παρόλα αυτά εγώ πάλι θα έμενα με τις 15άρες!
Βέβαια θα μου πεις σε ενα αυτοκίνητο σαν το 500 μετράει πολυ η εμφάνιση
Δε ξέρω, δεν εκφέρω γνώμη!
-
Αισθητικά συμφωνώ πως είναι η μέρα με τη νύχτα.. Παρόλα αυτά εγώ πάλι θα έμενα με τις 15άρες!Βέβαια θα μου πεις σε ενα αυτοκίνητο σαν το 500 μετράει πολυ η εμφάνιση
Δε ξέρω, δεν εκφέρω γνώμη!
η εμφανιση αλλα και η ανεση
μερικοι απο την οικογενεια που εχουν ηδη αρχισει να μου λενε για το νεο μου κουβαδακι (ακομα δεν το πηρα) μου λενε οτι 'κουβας που δεν στριβει κιολας αστα να πανε'
εννοειται οτι τη λεξη 'κουβας' δεν την λαμβανω υποψιν..τι να πει και το rallye?? -
Μια χαρά στρίβει και 'πατάει στο δρόμο' το 500αράκι. Το rallye είναι άλλη ιστορία
-
αμμ εγω το ξερω..στους αλλους πεσ'τα!!!
επειδη το σοι ειναι κατοχοι mercedes και 2 BMW (παλια ολα) και εχουν μαθει σε αλλα μετρα και κυβικα μου τη λενε συνεχεια
το rallye για'μενα εκτος απο κουβας ειναι και δολοφονος (αν δεν το κατεχεις βεβαια) -
Είναι άλλης εποχής, αλλης φιλοσοφίας, δεν εχει νόημα η σύγκριση. Όντως δεν είναι ασφαλές (ειδικά στην παθητική ασφάλεια) αλλά είναι εργαλείο οδήγησης - κάρτ
αλλά ας μην βγαίνουμε offtopic
-
Ο χρήστης Luciferia έγραψε:
με ψηνεις
-
Είναι άλλης εποχής, αλλης φιλοσοφίας, δεν εχει νόημα η σύγκριση. Όντως δεν είναι ασφαλές (ειδικά στην παθητική ασφάλεια) αλλά είναι εργαλείο οδήγησης - κάρταλλά ας μην βγαίνουμε offtopic
ναι εχεις δικιο..καμια σχεση!!!
απλα με πιανει το παραπονο
αν ας πουμε ειχα παρει το 116i,ολα μια χαρα..το οτι πληρωνουν ενα σκασμο λεφτα για συντηρηση δεν το σκεφτονται??
το Mercedes πληρωσε τελη για το 10 860 ευρω!!!
και δεν μιλαμε για service κλπ..
και μια που το ανεφερα..ποσο περιπου να κοστιζει το service στο 500?
πριν 1 χρονο,1 αρθρο που διαβασα ελεγε για περιπου 100 ευρω..να'ναι ακομα η μπααα? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Από τα λίγα αυτοκίνητα ευρείας παραγωγής που σε κάνουν να τα θέλεις με την πρώτη ματιά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
με ψηνεις
ναι ναι..σφυριζε εσυ
για να παω να τις βαλω!! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Από τα λίγα αυτοκίνητα ευρείας παραγωγής που σε κάνουν να τα θέλεις με την πρώτη ματιά!
Ειλικρινα το διαπιστωσα
και ευτυχως που καθυστερησα καπως για την αγορα..γιατι αν ειχα να περιμενω 7μηνο-8μηνο θα ειχα λαλησει
FIAT 5oo 2007