-
για εκπτωση ουτε για πλακα..2 φορες το ανεφερα αλλα μου ειπαν οτι οι τιμες ειναι στανταρ,δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο και το μονο που μπορουσαν να κανουν ηταν το δωρεαν service και οι αισθητηρες..nothing else!
ειδα μια πολυ καλη προσφορα στο win..500 σαν αυτο που εχω παραγγειλει,ιδιο χρωμα,ταινια,πλαινα προστατευτικα και επιπλεον επιχρωμιομενους καθρεπτες μονο 13245!!μου'ρθε ο θανατος
αλλα σκεφτομουν..θα μπορουσα να ακυρωσω η οχι?ιδου η απορια!!
οτι μπηκα στον πειρασμο παντως...μπηκα -
Πάρε και ρώτα, δε χάνεις κάτι... ρώτα βέβαια αν είναι καινούριο, αν και νομίζω καινούρια είναι
-
λες εεε?λοιπον θα ρωτησω και βλεπουμε!!
για οτι προκυψει,ενημερωνω για να μου πειτε αποψεις! -
Ο χρήστης Luciferia έγραψε:
λες εεε?λοιπον θα ρωτησω και βλεπουμε!!
για οτι προκυψει,ενημερωνω για να μου πειτε αποψεις! -
Επανηλθα και τελικα..
Ακυρωσα την προηγουμενη (χανοντας βεβαια την προκ/λη) και πηρα απο το Win το αλλο μαυρο 500αρακι,χωρις αισθητηρες αυτη τη φορα αλλα με εξτρα, ταινια σπορ,πλαινα διακοσμητικα (με σημα επιλογης μου),επιχρωμιωμενους καθρεπτες σε πολυ δελεαστικη τιμη..τωρα αναμενω να ερθει σε λιγες μερες και ας ελπισουμε οτι θα'ναι μια χαρα
το περιμενω πως και πωςχμμμ...απο Πατρα,τελωνειο και μετα Ελληνικο..ποσες μερες θα κανει αραγες????
απο ανυπομονησια καλα παω παντως!!! -
Εγω λεω κανα δεκαπενθημερο χαλαρα ....
-
Μια χαρά! Καλοτάξιδο, την καλύτερη λύση επέλεξες!
-
Ο χρήστης Luciferia έγραψε:
Επανηλθα και τελικα..
Ακυρωσα την προηγουμενη (χανοντας βεβαια την προκ/λη) και πηρα απο το Win το αλλο μαυρο 500αρακι,χωρις αισθητηρες αυτη τη φορα αλλα με εξτρα, ταινια σπορ,πλαινα διακοσμητικα (με σημα επιλογης μου),επιχρωμιωμενους καθρεπτες σε πολυ δελεαστικη τιμη..τωρα αναμενω να ερθει σε λιγες μερες και ας ελπισουμε οτι θα'ναι μια χαρα
το περιμενω πως και πωςχμμμ...απο Πατρα,τελωνειο και μετα Ελληνικο..ποσες μερες θα κανει αραγες????
απο ανυπομονησια καλα παω παντως!!!καλοταξιδο. Εγω περιμενα 7 μηνες περιπου οποτε πιστεψε με εισαι πολλυυυυυ τυχερη
-
Καλοταξιδο luciferia...
Περιμενουμε φωτο....
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Καλοταξιδο luciferia...Περιμενουμε φωτο....
εννοειται..μολις το παρω θα ανεβασω και photos
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Επανηλθα και τελικα..
απο ανυπομονησια καλα παω παντως!!!καλοταξιδο. Εγω περιμενα 7 μηνες περιπου οποτε πιστεψε με εισαι πολλυυυυυ τυχερη
ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στη θεση σου..δεν φημιζομαι για την υπομονη μου και κυριως οταν θελω κατι πολυ..αχχχ αυτο το 500αρακι
το βλεπω να κυκλοφορει στο δρομο και παθαινω ενα κατιτις!! -
Δε πειράζει για την προκαταβολή αφού βγαίνεις συνολικά κερδισμένη. Αλήθεια, πόσα λεφτά βγαίνεις κερδισμένη; Τα δωρεάν σερβις μέχρι τα 60,000 χλμ να φανταστώ ισχύουν και πάλι έτσι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μια χαρά! Καλοτάξιδο, την καλύτερη λύση επέλεξες!Να σου πω..2000 κατω δεν ειναι και λιγα..
και επειδη εχω κατι στραβες με τη δουλεια τον τελευταιο καιρο και οσο να'ναι εχω ενα αγχος
οποτε ειπα να γλυτωσω οτι μπορω!!
καλα δεν εκανα? -
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Δε πειράζει για την προκαταβολή αφού βγαίνεις συνολικά κερδισμένη. Αλήθεια, πόσα λεφτά βγαίνεις κερδισμένη; Τα δωρεάν σερβις μέχρι τα 60,000 χλμ να φανταστώ ισχύουν και πάλι έτσι;χοντρικα γλυτωσα 2000 ευρω..
οχι δεν ισχυουν γιατι δυστυχως δεν εξυπηρετηθηκα απο την ιδια αντιπροσωπεια,εγω ηθελα αλλα εκεινοι δεν ηθελαν..
βασικα ουτε που ασχοληθηκαν,οποτε πηγα αλλου τελικα -
Δε πειράζει, και πάλι κερδισμένη βγαίνεις. Τώρα το γεγονός ότι δεν ήθελαν να σε εξυπηρετήσουν, ασχολίαστο
Με αντιπρόσωπο της Fiat έχω τις χειρότερες εντυπώσεις από θέμα εξυπηρέτησης
-
Δε πειράζει, και πάλι κερδισμένη βγαίνεις. Τώρα το γεγονός ότι δεν ήθελαν να σε εξυπηρετήσουν, ασχολίαστοΜε αντιπρόσωπο της Fiat έχω τις χειρότερες εντυπώσεις από θέμα εξυπηρέτησης
Ξερεις τι μου εκανε εντυπωση..οτι τα χρηματα παλι σε εκεινους θα πηγαιναν και οχι στον αντιπροσωπο στην Πατρα..απλα θα ηταν λιγοτερα!καταλαβαινω οτι η προμηθεια θα ηταν λιγοτερη αλλα απο το να μην κερδισεις τιποτα?δεν ξερω,απογοητευτηκα γιατι το χειροτερο ηταν το 'Δεν βρηκαμε τιποτα'..αυτη ηταν η κουβεντα που μου ειπαν!!
παντως απο τη μαμα Fiat ηταν εξυπηρετικοτατοι..δεν μπορω να πω -
Σημασία έχει το αποτέλεσμα, και αφού εσύ βγαίνεις κερδισμένη, ας κάνουν ότι θέλουν αυτοί, πρόβλημα τους. Που να δεις τον αντιπρόσωπο στα Γιάννενα. Σαν να μην ήθελε να πουλήσει, μόνο που δε με έδιωξε απ το μαγαζί, ενώ απο πληροφόρηση, ήταν χάλια, δεν ήξερε βασικά πράγματα (τι σασμαν έχει το bravo diesel 1,6 ,6άρι ή 5αρι) αλλά και γενικά μια συμπεριφορά 'σνομπ'. Ορκίστηκα δε, πως αν θα έπαιρνα τελικά φιατ θα το έπαιρνα από άλλη πόλη αλλά τελικά επιλέχθηκε αυτοκίνητο άλλης φίρμας
-
Σημασία έχει το αποτέλεσμα, και αφού εσύ βγαίνεις κερδισμένη, ας κάνουν ότι θέλουν αυτοί, πρόβλημα τους. Που να δεις τον αντιπρόσωπο στα Γιάννενα. Σαν να μην ήθελε να πουλήσει, μόνο που δε με έδιωξε απ το μαγαζί, ενώ απο πληροφόρηση, ήταν χάλια, δεν ήξερε βασικά πράγματα (τι σασμαν έχει το bravo diesel 1,6 ,6άρι ή 5αρι) αλλά και γενικά μια συμπεριφορά 'σνομπ'. Ορκίστηκα δε, πως αν θα έπαιρνα τελικά φιατ θα το έπαιρνα από άλλη πόλη αλλά τελικά επιλέχθηκε αυτοκίνητο άλλης φίρμαςκαι αν δεν γινομαι αδιακριτη,τι αγορασες τελικα?προσωπικα δεν εχω κολλημα με τους ιταλους,αν υπηρχαν χρηματα θα επαιρνα μια μπεμπα 116 η ενα Α3,θα μου πεις τι διασταση επιλογων ειναι αυτη?
σωστη ερωτηση,αλλα η κινητηριος δυναμη πηγαινε μεχρι εκει και οχι τιποτα αλλο,πρεπει να σκεφτεις και το μετα..συντηρηση κλπ!!
οποτε οταν θα κερδισω το τζοκερ (που δεν παιζω) θα παρω και 1 απο τα παραπανω -
Το bravo ήταν για φίλο μου, εγώ είχα παει να δω το punto evo με τα 105 άλογα. Τελικά επέλεξα το polo 1.2 tsi, λόγω χαμηλοτέρων κυβικών και επειδή σαν σύνολο (πιστεύω) υπερτερούσε έναντι του punto αλλά και γιατί ήθελα να μείνω αυστηρά κάτω απο τα 4μ μήκος αλλά και επειδή μου άρεσε περισσότερο σαν σύνολο
Το κοινό που έχει το 500αράκι με τα Α3 και την 116i είναι το ότι είναι κάπως ... premium όλα αυτά, αλλά καλά έκανες και σκέφτηκες το κόστος συντήρησης τους πριν τα αποκτήσεις! Υπάρχουν πολλοί που δε το υπολογίζουν πριν προβούν σε αγορά νέου αυτοκινήτου. Όσο για το 500αράκι, μη φοβάσαι απροβλημάτιστο πιστεύω (και εύχομαι) να είναι. Έχουν αναβαθμιστεί πάρα πολύ τα φιατ και στο λέω εγώ που μέχρι πρότινος οδηγούσα φίατ που από το 1987 που υπήρχε στην οικογένεια δεν μας άφησε ποτέ στο δρόμο, ενώ δεν παρουσίασε ΚΑΝΕΝΑ μηχανικό πρόβλημα, παρά μονο ενα χαλασμένο ηλεκτρικό παράθυρο (ναι είχε ηλεκτρικά! ) και ένα χαλασμένο διακόπτη φλας/φώτων.
-
καλοριζικο να σου ευχηθω και'σενα αν και λιγο ετεροχρονισμενα
κοιτα,εχω ηδη Punto το οποιο ειναι του '94 και το'χω εγω 2 χρονια..προβλημα εβγαλε τους τελευταιους μηνες,ψυγειο και μπεκ (αλλαξα ολη τη μπεκιερα) και αυτο οχι γιατι ειναι παλιο,αλλα γιατι ο προηγουμενος ηθελε να το κανει Abarth/GT και του αλλαξε τα καλωδια μαζι με τα πολυφωτα
μεχρι και τα μπουζι ειχε πειραξει ο τυπος και αντι μονης ακκιδας ειχε βαλει 8αρα...εεε δεν τραβαγε το αμοιρο!!
τεσπα..και μετα τη τελευταια ζημια (ψυγειο/αλλαγη/new)ειπα θα παρω καινουργιο!!κατα τ'αλλα μια χαρα,παραπονο δεν ειχα,μεχρι και η πορτα του οδηγου που ξηλωσε απο το μεντεσε,μες'στην αυλη του σπιτιου επεσε
το'χω για πουλημα τωρα..600 ευρω καλα δεν ειναι??
premium εεε??ενταξει,απλα το 500αρακι οταν το ειδα ειπα 'Κλαιρη,αυτο ειναι το ιδανικο' απ΄ολες τις αποψεις..οδηγικες και μη
FIAT 5oo 2007