-
-
γνωρίζει κανείς τι εγγυήσεις δίνει η fiat για το 500 & τι χρόνους παράδοσης;
-
Λογικά θα έχει 5 χρόνια.
Οι χρόνοι παράδοσης.... είναι μεγάλο θέμα γιατί υπάρχει πολύ ζήτηση...
-
Για testdrive το δίνουν πουθενά?
Μπορείς να το πας μια να δεις τι λέει στο δρόμο ή τσου? -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Λογικά θα έχει 5 χρόνια.Οι χρόνοι παράδοσης.... είναι μεγάλο θέμα γιατί υπάρχει πολύ ζήτηση...
Τελικά ξέρει κανείς χρόνο παραδοσης έστω και στο περίπου?
-
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το τι θα βάλεις πάνω.
Αν πας σε ένα dealer και έχει μοντέλα ετοιμαπαράδοτα και σε καλύπτουν έτσι όπως είναι, θα το πάρεις γρήγορα. Αλλιώς το εξάμηνο το έχεις σίγουρα, όπως μου είχαν πει σε μια αντιροσωπεία της Fiat. -
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
FIAT 5oo - WROOM 2008 Ferrari driversΠολυ ωραιο βιντεακι. Απολαυση η οδηγηση στο χιονι!
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Καλά μιλάμε έχεις μακράν το καλύτερο μέσο όρο μυνημάτων ανά ημέρα. Ποιός σε πιάνει
Δε προσέχω τους μέσους όρους...
Δεν ξέρω εσύ που τα παρατηρείς θα ξέρεις. -
-
Είναι πολύ το 25.05;
-
-
Είναι πολύ το 25.05;
Πλάκα κάνω, sorry και για το off-topic
Δεν πειράζει... Ας συνεχίσουμε με το 500αράκι.
Κάποιος που να ξέρει αν διατείθεται πουθενά για test drive λοιπόν;
-
-
-
Eχουν γουστο οι π0υσtηδ3ς..
-
-
Στο σημερινό autobild έχει διαφήμιση το 500αράκι και λέει 7 days left..
Μάλλον από τότε θα είναι διαθέσιμο για test drive..στη φιατ ειπαν οτι θα υπαρχει test drive απο την αλλη βδομαδα
μερικα σχολια μετα απο σημερινη επισκεψη στη φιατ (καποιος απ'την παρεα ψιλοενδιαφερεται, εγω πηγα για βολτα):
-
ο πωλητης της φιατ μας ειπε: 'δεν ξερουμε τί μας γινεται σχετικα με το 500, δεν μας εχουν ενημερωσει καθολου καλα, ενω η ζητηση ειναι αρκετα υψηλη.'
στην πραγματικοτητα, δεν ειχαν ουτε καν προσπεκτους.. -
ειναι πιο ομορφο απο κοντα απ'οτι στις φωτογραφιες.
στην πραγματικοτητα, σχεδον ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας του, μπροστα στο 500, ειναι σαν κουτια με ροδες. παρολα αυτα, δεν εχω αποφασισει ακομα αν πιστευω οτι οντως τα αξιζει τα λεφτα του. ισως αυτο, το αν αξιζει τα λεφτα του, εξαρταται απ'τον αγοραστη. καλη φαση η εκδοση lounge παντως. -
ο χρονος παραδοσης στη σπικαρ ειναι σχεδον αποκαρδιωτικος :
μας ειπε κανα 4μηνο ο πωλητης. επισης, ηθελε και προκαταβολη 10%. αναρωτιεμαι τι γινεται σε περιπτωση που στραβωσει το πραγμα, ή που αποφασισουν να το πουλουν πιο ακριβα -
ευκαιρια λοιπον, συμφωνα με ολα τα παραπανω, να αγορασει κανεις ειτε lancia Y ή ενα smart.
τα λουλουδια μου στις κυριες..
ΥΓ. το κιτρινο ειναι αθλιο χρωμα
-
-
Ο χρήστης mefisto81 έγραψε:
γνωρίζει κανείς τι εγγυήσεις δίνει η fiat για το 500 & τι χρόνους παράδοσης;Μαζί πάνε αυτά
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στο σημερινό autobild έχει διαφήμιση το 500αράκι και λέει 7 days left..
Μάλλον από τότε θα είναι διαθέσιμο για test drive..στη φιατ ειπαν οτι θα υπαρχει test drive απο την αλλη βδομαδα
μερικα σχολια μετα απο σημερινη επισκεψη στη φιατ (καποιος απ'την παρεα ψιλοενδιαφερεται, εγω πηγα για βολτα):
-
ο πωλητης της φιατ μας ειπε: 'δεν ξερουμε τί μας γινεται σχετικα με το 500, δεν μας εχουν ενημερωσει καθολου καλα, ενω η ζητηση ειναι αρκετα υψηλη.'
στην πραγματικοτητα, δεν ειχαν ουτε καν προσπεκτους.. -
ειναι πιο ομορφο απο κοντα απ'οτι στις φωτογραφιες.
στην πραγματικοτητα, σχεδον ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας του, μπροστα στο 500, ειναι σαν κουτια με ροδες. παρολα αυτα, δεν εχω αποφασισει ακομα αν πιστευω οτι οντως τα αξιζει τα λεφτα του. ισως αυτο, το αν αξιζει τα λεφτα του, εξαρταται απ'τον αγοραστη. καλη φαση η εκδοση lounge παντως. -
ο χρονος παραδοσης στη σπικαρ ειναι σχεδον αποκαρδιωτικος :
μας ειπε κανα 4μηνο ο πωλητης. επισης, ηθελε και προκαταβολη 10%. αναρωτιεμαι τι γινεται σε περιπτωση που στραβωσει το πραγμα, ή που αποφασισουν να το πουλουν πιο ακριβα -
ευκαιρια λοιπον, συμφωνα με ολα τα παραπανω, να αγορασει κανεις ειτε lancia Y ή ενα smart.
τα λουλουδια μου στις κυριες..
ΥΓ. το κιτρινο ειναι αθλιο χρωμα
Εγω θα προτιμουσα να μου πει 4 μηνες και να το παρω περιπου εκει, παρα να μου πει και να το παρω στους 4.
Το 10% το παιρνεις πισω, εκτος αν κανεις ειδικη παραγγελεια.
-
FIAT 5oo 2007