-
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σε εσάς τους έχοντες γούστο και γνώσεις....
Είμαι έτοιμος να χτυπήσω ρολόι μια και το δικό μου όσο και αν δεν θέλω να το πιστέψω (το φοράω σταματημένο 3 μήνες ), έχει τινάξει πέταλα.
Είμαι ανάμεσα στα SEIKO SPORTURA SNAA95P2 Σπύροοοο σε εσένα οφείλεται αυτό....
και το SEIKO SPORTURA KINETIC SNL043P2
Αλλά έχει αρχίσει να μου αρέσει (ειδικά στην τιμή του) και το
HAMILTON JazzMaster Maestro AUTO CHRONO (με 44αρα κορώνα, το οποίο δεν βρίσκω και ιδιαίτερα μεγάλο ...)
Ακούω γνώμες.
Το Hamilton θα είναι πολύ 'αμερικανιά'?
Αξίζουν τα παραπάνω 80€ για το KINETIC απο το απλό SPORTURA? -
εννοειται το 3ο
αμα το 3ο ειναι αμερικανια, το 1ο ειναι λιγο... 'γυφτικο'
κουκλι
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
εννοειται το 3οαμα το 3ο ειναι αμερικανια, το 1ο ειναι λιγο... 'γυφτικο'
Καμιά 40ρια σελίδες πίσω γράφτηκε για τα Hamilton ότι είναι πολύ μεγάλα (συμφωνα με το γενικότερο γούστο στις ΗΠΑ) το συγκεκριμένο δεν το θεωρώ μεγάλο, και ότι βγάζουν προβλήματα με τα μέταλλα (ξεφλούδισμα, κλπ). Εκεί πήγαινε το 'αμερικανιά' και όχι στον σχεδιασμό του.
Μήπως το έχεις δει και απο κοντά? Να μας πεις καμια γνώμη?
-
Ξεχώρισα αυτά (από τις φωτό που μπήκαν στις 2 σελίδες).
Αν και το Hamilton που έβαλε ο jois21 δεν είναι άσχημο...
-
Τα HAMILTON τα εισάγει στην Ελλάδα η Swatch ξέρει κανείς που μπορούμε να δούμε κανένα απο κοντά?
Είναι πράγματι πολύ ωραίο για την τιμή του. Αλλά φοβάμαι την ποιότητα και το κρύσταλλο του που είναι πολύ εκτεθημένο για καθημερινή χρήση.
Το site τους είναι αναλυτικότατο και τα νέα μοντέλα έχουν ενδιαφέρον σχεδιασμό.... για να δούμε.....
βρήκα και έναν ασιάτη που δέχεται να στείλει πακέτο με courier σαν δώρο ή σαν αντικείμενο χαμηλής αξίας για να μην τρέχω και στο τελωνείο.....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
εννοειται το 3ο
Καμιά 40ρια σελίδες πίσω γράφτηκε για τα Hamilton ότι είναι πολύ μεγάλα (συμφωνα με το γενικότερο γούστο στις ΗΠΑ) το συγκεκριμένο δεν το θεωρώ μεγάλο, και ότι βγάζουν προβλήματα με τα μέταλλα (ξεφλούδισμα, κλπ). Εκεί πήγαινε το 'αμερικανιά' και όχι στον σχεδιασμό του.
ok
Δυστυχως δεν εχω εμπειρια για να σου πω.
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
εννοειται το 3ο
ok
Δυστυχως δεν εχω εμπειρια για να σου πω.
Τα έχω δει εγώ Βέλο. Δεν είναι κακό ρολόι το Hamilton, αλλά το Seiko δείχνει (και 99% είναι κιόλας) πολύ πιο καλοφτιαγμένο.
-
φαίνεται πολύ καλό.....τιμή δεν ξέρω.....
μάλλον ακριβό...... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μάλλον ακριβό......Επιτέλους, ένα Breitling χωρίς βαρυφορτωμένο design. Πολύ μου αρέσει.
Κατά τα άλλα, είναι ΠΟΛΥ καλά ρολόγια και σε ΠΟΛΥ καλές τιμές. Μηχανήματα με τέτοια κατασκευή και σχεδόν όλα με την ένδειξη 'Chronometre' (COSC certified δηλαδή) ΔΕΝ τα βρίσκεις τόσο χαμηλά σε άλλες μάρκες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επιτέλους, ένα Breitling χωρίς βαρυφορτωμένο design. Πολύ μου αρέσει.
Κατά τα άλλα, είναι ΠΟΛΥ καλά ρολόγια και σε ΠΟΛΥ καλές τιμές. Μηχανήματα με τέτοια κατασκευή και σχεδόν όλα με την ένδειξη 'Chronometre' (COSC certified δηλαδή) ΔΕΝ τα βρίσκεις τόσο χαμηλά σε άλλες μάρκες.
Τεχνικά στοιχεία.....
http://www.swisstime.ch/Products/Products.asp?PRODUITS_ID=1339 -
Koυκλί ή όχι;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μάλλον ακριβό......Επιτέλους, ένα Breitling χωρίς βαρυφορτωμένο design. Πολύ μου αρέσει.
+1 σε όλα. Ξέρουμε τιμή στο περίπου;
-
Έχεις έξοδα τώρα εσύ
-
Όντως. Αλλά το καλό ρολόι είναι πάντα ωραίο πράγμα.
(Θέλω σκι, μπότες, καινούργιο κράνος, γάντια και μπατόν -οκ τα μπατόν βγάζουν ακόμα μια χρονιά- και θέλω και ρολόι, τρομάρα μου. Που πας ρε καραΜήτρο με 3.60 το μήνα;)
-
Βλέπω τιμές γύρω στο 3χίλιαρο σε δολλάρια. Pas mal...Λές
-
group buy?
-
Aμα είναι group buy δεν το αγοράζω
-
Το individuality σε μάρανε
-
Μονοφαγά
Άσε Χρήστο με βλεπω και εμένα να μπαίνω στη λούμπα του ρολογιού στα καλά καθούμενα... -
Εdit
Κι αυτό πολύ ωραίο
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.