-
χαχαχαχα συμφωνώ με όλους και τα διλήμματα μάλλον θα παραμείνουν για λίγο καιρό ακόμη...
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Μεταξύ αυτών τι προτείνει κανείς;Ενδεικτικές τιμές στην Ελλάδα υπάρχουν;
sorry αν έχουν ξαναμπεί
Γιατι οχι το νεο Omega Seamaster Co-Axel 600 meters ?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το Omega φυσικά. Κατά προτίμηση το μεσαίο που έχει και GMT και date (αν δεν κάνω λάθος). Και το ορίτζιναλ speedmaster βέβαια είναι...
Το Carrera μάλλον είναι το καλύτερο TAG Heuer που κυκλοφορεί (μαζί με το Monaco), αλλά η εταιρία αυτή έχει ξεφτίσει γενικώς σε ποιότητα από τότε που την πήρε η TAG.
+1
+1
-
Γιατι ξεφευγει...
(Και το πορτοκαλι ειναι πιο ωραιο. )
-
ΗΡΘΑΝ!
-
-
Ερώτηση: Έχω ένα OMEGA 25ετίας τουλάχιστον, τετράγωνο, κούκλα που όμως δεν δουλεύει. Με λίγο κούρδισμα παίρνει κανονικά αλλά μετά από 1-2 ώρες σταματάει. Που μπορώ να το πάω για να το φτιάξω; Φτιάχνεται ή τζάμπα κόπος;
-
EDDIE_147
Τις 1-2 ώρες που δουλεύει κρατάει κανονικά την ώρα ή χάνει πολύ; Μάλλον φτιάχνεται, και σχετικά εύκολα κιόλας.Νικόλα καλοφόρετα ρε, κουκλάρες είναι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
EDDIE_147
Τις 1-2 ώρες που δουλεύει κρατάει κανονικά την ώρα ή χάνει πολύ; Μάλλον φτιάχνεται, και σχετικά εύκολα κιόλας.Νικόλα, καλοφόρετα ρε!
Και εγώ έχω ένα Seiko 5 αυτόματο που παρουσιάζει το ίδιο ακριβως πρόβλημα.
-
Το πιθανότερο είναι να θέλουν το λαδωματάκι τους και τα δύο (το δικό σου και του EDDIE). Με τον καιρό, το λιπαντικό που έχουν μέσα τα μηχανικά ρολόγια ξεραίνεται και θέλουν λίπανση.
-
Νικόλα, πολύ ωραία κομμάτια και τα δύο. Μεγιες!
-
Καλά είναι.
Τα ηχεία που βρίσκονται; Στο μπρασελέ; -
Λοιπον..
Για καθε μερα φοραω αυτο.http://www.watchesplanet.com/pic.php?gd=2&brand=JPT&model=SNL017&maxw=250
και επεται συνεχεια
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
To Carrera φυσικαΤιμες δεν ξερω..Παρε αν θες να ρωτησεις τον Βηχο στο Ψυχικο κανει καλες τιμες αν δωσεις μετρητα
+1
Πήγαινε για Carrera.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Μεταξύ αυτών τι προτείνει κανείς;Ενδεικτικές τιμές στην Ελλάδα υπάρχουν;
sorry αν έχουν ξαναμπεί
Σαν ιδιοκτητης του Carrera, θα στο προτεινα ανεπιφυλακτα!
Μετα απο δυο χρονια που το βλεπω δεν εχω βαρεθει να το βλεπω στο χερι μου!
Επεισης ειναι καταλληλο απο παραλια μεχρι επισημη εκδηλωση...Αρχικη τωρα νομιζω οτι εχει 2,700 (πριν 2 χρονια ειχε 2,500)
αλλα μπορεις να το βρεις με μετρητα -οπως και καθε ρολοι- στο -20%. -
Σας ευχαριστώ...
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά είναι.
Τα ηχεία που βρίσκονται; Στο μπρασελέ;Τι? Εχουν ηχεία? Πώς δεν το πρόσεξα?
Συζήτηση με τον tm:
NO: να τα νέα μου ρολόγια
ΤΜ: α μπράβο, ωραία είναι, το 5αρι δε μου πολυαρέσει μόνο, στο άλλο μου τη δίνουν οι βιδούλες που έχει μέσα στο καντράν, αλλά τέλος πάντων... Ποιο θα φοράς καθημερινά?
ΝΟ: το Casio μου.
ΤΜ: -
-
double post
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το πιθανότερο είναι να θέλουν το λαδωματάκι τους και τα δύο (το δικό σου και του EDDIE). Με τον καιρό, το λιπαντικό που έχουν μέσα τα μηχανικά ρολόγια ξεραίνεται και θέλουν λίπανση.Σωστά , μάλλον λάδι θέλουν. Για το Omega η αντιπροσωπεία είναι η Swatch Hellas και έχει αρκετά καλό service.
-
μου εκανε δωρο η κοπέλα μου αυτο... Morellato που ο μηχανισμος του ειναι Seiko VD51B
πως σας φενεται εγω εμενα μου αρεσε παρα πολυ ειναι κατι το διαφορετικο απο αυτα που φοραγα πριν!
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.