-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτός είναι και ο λόγος που πήρα αυτό:
γιατί έχει το κουρδιστήρι αριστερά, και ρυθμίζεται χωρίς να το βγάλω από το (δεξί) χέρι. Εννοείται ότι το ρολόι το φοράω πάντα, ακόμα και στον ύπνο
'krus...' για απάντα . Αντέχει σε σκληρή χρήση το 'δεξιοτίμονο';
Γιατί το timberland αρχίζει και κάνει κάτι τρελά και μάλλον πάει για σκουπιδοτενεκέ.Το ρολογάκι είναι ΘΗΡΙΟ Φρανκ, και φτού να μην το ματιάσω. Έχει φάει γερές στούκες στο σκάφος, παρόλο που δεν το έχω πολύ καιρό. Το ιαπωνικό ατσάλι είναι από τα καλύτερα, ο μηχανισμός δοκισμένος εδώ και δεκαετίες, αυτόματο είναι (=άνοιγμα ΠΟΤΕ!), φούλ αδιάβροχο είναι. Στην Ελλάδα, μετά από σχετικό παζάρι, θα το πάρεις
-
Εδω και 4-5 χρονια δεν φοραω ρολοϊ. Η δουλεια, η ζεστη ο υδρωτας το ειχαν κανει ανυποφορο να το εχω σστο χερι μου. Αφου οπου παω εχω μαζι μου το τηλεφωνο, ρόλοϊ δεν μου χρειαζεται. Τωρα πια δεν μου λειπει καθολου.
-
να'μαι και εγώ σε αυτό το θέμα.
Θέλω ένα ρολόι φτηνό, αξιοπρεπές στην εμφάνιση έτσι ώστε ότι και αν πάθει να μην κλαίω τα λεφτά μου.Με δερμάτινο λουράκι ένα παλιό που έχω, μου αρέσει πολύ, αλλά τώρα με την ζέστη και τον ιδρώτα δεν γίνεται.
Σκέφτομαι ένα ωραίο από τα φτηνά της Swatch. Συμφωνούμε?
-
Άμα δεν σου δώσει Κώστα το ΟΚ το φόρουμ, μην αγοράσεις
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
να'μαι και εγώ σε αυτό το θέμα.
Θέλω ένα ρολόι φτηνό, αξιοπρεπές στην εμφάνιση έτσι ώστε ότι και αν πάθει να μην κλαίω τα λεφτά μου.Με δερμάτινο λουράκι ένα παλιό που έχω, μου αρέσει πολύ, αλλά τώρα με την ζέστη και τον ιδρώτα δεν γίνεται.
Σκέφτομαι ένα ωραίο από τα φτηνά της Swatch. Συμφωνούμε?
φιλε sirgus αν θες γινε λιγο πιο συγκεκριμμενος ως προς στο ποσα λεφτα εισαι αποφασισμενος να διαθεσεις και για τι χρηση το θελεις..προσωπικα θα σου προτεινα το citizen diver's automatic..all time classic,φοβερα αξιοπιστο-εγω και αλλα 2 παιδια απο εδω που το εχουμε ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι-και με λιγο ψαξιμο το βρισκεις γυρω στα 180-190 ευρω..προσφατα μαλιστα πηγα παλι στην citizen και του περασα και ενα πολυ ομορφο μπρασελε..πραγματικα παιδια,δειχνει πολυ πιο ομορφο το ρολοι και κρατησα και το λουρακι για το καλοκαιρι και την θαλασσα
-
ναι δεν είμαι σαφής.
λέω για ρολόι επιπέδου της φτηνής σειράς της swatch
να το έχω για την παραλία, να μην φοβάμαι μήπως κάνει φτερά και αν χαλάσει ...καλό καλοκαίρι....
-
Ποια είναι η φτηνή σειρά της Swatch / έχει και ακριβή σειρά η Swatch?
Αν εννοείς τη σειρά Irony, τότε πάρτο. Αν εννοείς τη slim line, τότε ξανά πάρτο.
Και μην ακούσεις το Σπύρο που θα γράψει να δώσεις 'κατιτίς' παραπάνω (=6 φορές η αξία του Swatch) για να πάρεις πχ ένα Beurelonge ή ένα Manteau Puple.
-
η Swatch ξεκινάει από 45 ευρώ και φτάνει το πολύ 150 νομίζω.
Και σήμερα ανακάλυψα ποια μοντέλα έχω ακριβώς της swatch του 84 και 85
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αν εννοείς τη slim line, τότε ξανά πάρτο.Skin λέγονται τα λεπτά της swatch. Μ αρέσουν, αν και ψεύτικα!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αν εννοείς τη slim line, τότε ξανά πάρτο.
Skin λέγονται τα λεπτά της swatch. Μ αρέσουν, αν και ψεύτικα!
Αυτά και το αυτό.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ναι δεν είμαι σαφής.λέω για ρολόι επιπέδου της φτηνής σειράς της swatch
να το έχω για την παραλία, να μην φοβάμαι μήπως κάνει φτερά και αν χαλάσει ...καλό καλοκαίρι....
γενικα οσα swatch ειχα μου ειχαν αφησει αναμεικτες εντυπωσεις..ειναι σιγουρα ομορφα ρολογια αλλα αν οταν λες παραλια εννοεις και μπανιο με αυτα, δεν θα στα συνιστουσα..δεν ειναι και ιδιαιτερα αδιαβροχα ενω πρεπει να ξερεις οτι αν σου γρατζουνιστει-σπασει το κρυσταλλο πας για αλλο ρολοι.. .Παντως στα λεφτα τους ειναι σιγουρα μια πολυ τιμια προταση...καλο καλοκαιρι και απο μενα..
-
Ο χρήστης turbo rabitt έγραψε:
ναι δεν είμαι σαφής.
λέω για ρολόι επιπέδου της φτηνής σειράς της swatch
γενικα οσα swatch ειχα μου ειχαν αφησει αναμεικτες εντυπωσεις..ειναι σιγουρα ομορφα ρολογια αλλα αν οταν λες παραλια εννοεις και μπανιο με αυτα, δεν θα στα συνιστουσα..δεν ειναι και ιδιαιτερα αδιαβροχα ενω πρεπει να ξερεις οτι αν σου γρατζουνιστει-σπασει το κρυσταλλο πας για αλλο ρολοι.. .Παντως στα λεφτα τους ειναι σιγουρα μια πολυ τιμια προταση...καλο καλοκαιρι και απο μενα..
To δικό μου έχει μια γρατσουνιά/σπάσιμο ναααα (με το συμπάθιο ). Ξεχάστηκα και το έβαλα στο κολυμβητήριο και πήρε νερό. Μερικές μέρες μετά και έχει ξεθολώσει και δουλεύει κανονικά (ακόμα). Να δω μέχρι πότε.
-
Προχτες πηγα με τον αδερφο μου να του αγορασω καινουργιο ρολοι (κατι σαν καλοκαιρνο δωρακι ενα πραμα) και τελικα καταληξαμε σε αυτο
Το καινουργιο formula 1, τελικη τιμη 640 ευρω απο 700 (μετα απο παζαρι μιας και ειχα γνωστο ) στον Βηχο στο Ψυχικο.
Με γειες στον bro λοιπον ειναι πραγματικα ομορφο ρολοι
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Προχτες πηγα με τον αδερφο μου να του αγορασω καινουργιο ρολοι (κατι σαν καλοκαιρνο δωρακι ενα πραμα) και τελικα καταληξαμε σε αυτοΤο καινουργιο formula 1, τελικη τιμη 640 ευρω απο 700 (μετα απο παζαρι μιας και ειχα γνωστο ) στον Βηχο στο Ψυχικο.
Με γειες στον bro λοιπον ειναι πραγματικα ομορφο ρολοι
πραγματικα ι καινουργια σειρα της φορμουλα 1 ειναι πολυ πιο ομορφη απο την παλια..καλοριζικο λοιπον στον αδελφο σου .Μια λεπτομερεια: αν το βουταει στην θαλασσα καλο ειναι να ελεγχεται καθε 1 η δυο χρονια για στεγανοτητα..εχω γνωστο μου με το προηγουμενο μοντελο οπου στα τρια χρονια του πηρε νερο και ι αντιπροσωπεια του ειπε οτι επρεπε να το χει παει πιο νωρις για τσεκ..κοιτα αν θες και το μανιουαλ,νομιζω το γραφει..
-
Όνταs σε αναζήτηση ρολογιού,σκέφτηκα να κάνω και μια ερώτηση στουs ρολογάδεs του forum
Το ρολόι που ψάχνω θα ήθελα να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
-ΟΧΙ μπρασελέ
-Ούτε πολύ επίσημο (να φοριέται με ένα τζινάκι στην καφετέρια της γειτονιάς) αλλά ούτε πολύ σπορ (να φοριέται ΚΑΙ με ένα κουστουμάκι και να δείχνει ωραίο)
-Από μηχανισμούς δεν έχω ιδέα, απλά θα ήθελα να χάνει όσο το δυνατόν λιγότερο.
-Με δείκτες κατά προτίμηση
-Η τιμή του να μην ξεφεύγει από τα 250 eyros
-OXI καταδυτικού στυλ- Να είναι αδιάβροχο(φυσικά)
- με στρογγυλό σχήμα
Ψάχνω κάτι απλό και εύχρηστο
Well??
-
-
-
Koυκλί είναι!
Έχεις τη διεύθυνση του ebay store; -
http://stores.ebay.co.uk/relojes-lavie
Εχω το μπλε.Πανεμορφο. -
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.