-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,σοβαρη ..............
Την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2005 προγραμματίζεται παναττική καρτοδρασοσυνάντηση με τα εργαλεία μας στην πίστα των Αφιδνών.Παρακαλούνται να έρθουν ΟΛΟΙ οι τοπικοί με έτοιμα τα εργαλεία τους.Δράση και διασκέδαση εγγυημένη...........
Να κανονιστούν οι λεπτομέρειες όπως ............φωτογραφικές μηχανές,μπενζίνες,αποκλειστικό κλείσιμο πίστας(γιατί θα είμαστε πολλοί),λάστιχα και όλα όσα θα χρειαστούμε.
Γυναίκες θεατές προαιρετικά,φίλοι άοπλοι φυσικά ευπρόσδεκτοι,, γυμνά μπαλλέτα ΔΕΝ θα έχει για να μην μας αποσπάσουν την προσοχή.ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ..............ΤΩΡΑ
Θα είμαστε εκεί απο τις 5 μέχρι τις 9 το βράδυ για δράση και μετά θα μείνουμε για καθαριότητα, ποτό και κουβεντούλα.Αν δεν έχετε κατι καλύτερο να κάνετε ελάτε να γνωριστούμε.
'Αυγουστιάτικα ...........??????'
Ναι,ναι,ναι.................είμεθα ΦΑΝΑΤΙΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
Την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2005 προγραμματίζεται παναττική καρτοδρασοσυνάντηση με τα εργαλεία μας στην πίστα των Αφιδνών.Παρακαλούνται να έρθουν ΟΛΟΙ οι τοπικοί με έτοιμα τα εργαλεία τους.Δράση και διασκέδαση εγγυημένη...........
Να κανονιστούν οι λεπτομέρειες όπως ............φωτογραφικές μηχανές,μπενζίνες,αποκλειστικό κλείσιμο πίστας(γιατί θα είμαστε πολλοί),λάστιχα και όλα όσα θα χρειαστούμε.
Γυναίκες θεατές προαιρετικά,φίλοι άοπλοι φυσικά ευπρόσδεκτοι,, γυμνά μπαλλέτα ΔΕΝ θα έχει για να μην μας αποσπάσουν την προσοχή.ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ..............ΤΩΡΑ
Θα είμαστε εκεί απο τις 5 μέχρι τις 9 το βράδυ για δράση και μετά θα μείνουμε για καθαριότητα, ποτό και κουβεντούλα.Αν δεν έχετε κατι καλύτερο να κάνετε ελάτε να γνωριστούμε.
-
-
να δω πότε θα φτιάξεις την υπογραφή σου, να φαίνεται η εικόνα σωστά!
-
Εννοείται πως είμαι μέσα...
Μην τα ξαναλέμε!
Ποιος θα βοηθήσει να μετακινήσουμε λίγο το μοτέρ;
-
Επίσης, η πίστα ανοίγει από τις 4. Μπορούμε να πάμε τότε εκεί για να είμαστε έτοιμοι στις 5.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
να δω πότε θα φτιάξεις την υπογραφή σου, να φαίνεται η εικόνα σωστά!εντάξει καλέ κύριε μην βαράτε !!!!!!!!δεν είμαστε ειδικοί σ'αυτόν τον τομέα......
Αυτό φαντάζομαι δεν θα σε σταματήσει απο το να έρθεις να γνωριστούμε απο κοντά...............
-
Μακάρι να μπορούσα Άγγελε, μια βδομάδα άδεια έχω ο έρμος, λέω να πάω να κάνω τα μπάνια μου από Δευτέρα
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ποιος θα βοηθήσει να μετακινήσουμε λίγο το μοτέρ;Aυτό εννοείται..............συμπαράσταση για τα πάντα...
Ελάτε εσείς και θα έχουμε και εκπλήξεις.....
-
Κάνα ΜΧ5 υπάρχει περίπτωση να μπει στην πίστα όταν θα ξεκουράζονται τα καρτάκια;
-
Έλα να βλέπω συμμετοχές...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κάνα ΜΧ5 υπάρχει περίπτωση να μπει στην πίστα όταν θα ξεκουράζονται τα καρτάκια;Έλα εσυ, να σε γνωρίσουμε και τις λεπτομέρειες τις βλέπουμε επιτόπου...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Κάνα ΜΧ5 υπάρχει περίπτωση να μπει στην πίστα όταν θα ξεκουράζονται τα καρτάκια;
Έλα εσυ, να σε γνωρίσουμε και τις λεπτομέρειες τις βλέπουμε επιτόπου...
Κοίτα, είμαι στο πιο βορειδυτικό σημείο της Εύβοιας. Αν είναι να μπω στην πίστα, τότε να έρθω, αν και θα είναι μεγάλη θυσία, πίστεψέ με. Αν όμως δεν είναι να μπω, τότε sorry μάγκες, καλά να περάσετε αλλά έχω να ξεψαρίσω το αθερινόδιχτο τώρα
Please, πες αν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο. Ένα ΜΧ5 έχω και θέλω να το σκίσω λίγο μέσα στην πίστα... -
Το σάββατο το απόγευμα θα είμαστε στην πίστα καρτ που υπάρχει λίγο έξω απ'τα Σπάτα, για 'ξεμπούκωμα' και ανταλλαγή απόψεων.Θα δούμε και τα δοκιμάστικα και τις F1 αλλά και τα δικά μας
Αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε ή αν θέλετε κουβεντούλα με δράση ή αν τέλος πάντων θέλετε να γνωριτούμε απο κοντά ..............ελάτε..
PM για λεπτομέρειες. Άγγελος.
-
Μαστρο-Αγγελλε ποτε θα διορθωσουμε το εργαλειο μου?
Η τελευταια βολτα μου εμεινε φιλε να 'σαι καλα.
Αποφασισα να αγορασω οργανο.Αlfano η aim?
Αν alfano σκεφτομαι για pro+.Θα ρωτησεις την παρεα να
μου πεις?Ευχαριστω. -
Ο χρήστης FOCUSMANIAC έγραψε:
Μαστρο-Αγγελλε ποτε θα διορθωσουμε το εργαλειο μου?
Η τελευταια βολτα μου εμεινε φιλε να 'σαι καλα.
Αποφασισα να αγορασω οργανο.Αlfano η aim?
Αν alfano σκεφτομαι για pro+.Θα ρωτησεις την παρεα να
μου πεις?Ευχαριστω.Άλλος είναι ο 'μάστορας' εγω είμαι μαθητευόμενος....
Με τις βόλτες που είσαι ακόμη............δεν έχεις τίποτε,οταν θα μαζευόμαστε αρκετοί θα γίνεται πανυγήρι........
Για τα όργανα υπάρχουν 'ειδικοί' στο άλλο θέμα που έχουμε,στους 'ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ'.Θα κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις τις σχετικές σελίδες..... είναι 'μερικές'.........
-
Περιμένω ειδοποίηση...
-
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/11/2005 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Για ερασιτεχνοαγωνιστική δράση...... ο καθένας με το εργαλείο του....
Η εξωαγωνιστική παρέα φυσικά καλοδεχούμενη.....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/11/2005 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΏρα; Πρωί - Απόγευμα;
-
Κρίμα αυτή την φορά δεν θα δώσω το παρόν στην καρτοσυνάντηση. Αν το κανονίζαμε για το 3ήμερο 19Νοεμβρίου θα ήμουν μέσα. Αληθεύει ότι θα εκτυπώνονται τα αποτελέσματα από AMB και στο Ασπροπυργό προσεχώς??
FORUM....Ο....ΚΑΡΤΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ !!!!!