-
Ο χρήστης CYCLOPAS έγραψε:
Ειστε ολοι ασχετοι! Το s σημαινει sport!
ΟΧΙΙΙΙ ΤΟ Βρήκα! δεν είναι 'S' είναι... 'καλητεχνικό 5' είναι δηαλαδή 5τάχυτο....... λέτε να κάνει κ R-allye... κατά το ανέκδοτο πάντα
-
Ο χρήστης CYCLOPAS έγραψε:
οντως αυτο δεν το ειχα σκεφτει.. ομως υπηρχε και το λαντα με τις αεροτομες (πλαϊνες, μπροστα, και διαφορετικη αεροτομη απο το δικο μας) νομιζω οτι λεγοταν Lada junior.
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
ΟΧΙΙΙΙ ΤΟ Βρήκα! δεν είναι 'S' είναι... 'καλητεχνικό 5' είναι δηαλαδή 5τάχυτο....... λέτε να κάνει κ R-allye... κατά το ανέκδοτο πάντα
εχμ...εχει 4 ταχυτητες
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
οντως αυτο δεν το ειχα σκεφτει.. ομως υπηρχε και το λαντα με τις αεροτομες (πλαϊνες, μπροστα, και διαφορετικη αεροτομη απο το δικο μας) νομιζω οτι λεγοταν Lada junior.
γιαυτό λεγόταν junior! είχε πλαϊνά σκαλοπατάκια να ανεβαίνουν τα παιδιά! χεχε!!
-
εαν βρω φωτο θα την ανεβασω, ηταν μεγαλη καγκουρια το junior
-
εχμ...εχει 4 ταχυτητες
Tώρα με χαντάκωσες! μου κατέρριψες έναν τόσο βαθύ ... συλλογισμό κ 'έρευνα'..... αποσύρομε στα ενδότερα να 'συσκεφτώ' κ να αποφασίσω την τιμωρία μου για το λάθος.....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
εχμ...εχει 4 ταχυτητες
Tώρα με χαντάκωσες! μου κατέρριψες έναν τόσο βαθύ ... συλλογισμό κ 'έρευνα'..... αποσύρομε στα ενδότερα να 'συσκεφτώ' κ να αποφασίσω την τιμωρία μου για το λάθος.....
Τιμωρία?
Εύκολο....Θα πάς Αθήνα Λαμία με Lada!!!..........
-
ειναι αληθεια οτι πριν ξεστομιζω τετοιες αληθειες και καταρυπτω τετοιους μυθους πρεπει να προσεχω για τις κοινωνικες επιπτωσεις και τα ηθικα ζητηματα που εγειροντε....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
εχμ...εχει 4 ταχυτητες
Τιμωρία?
Εύκολο....Θα πάς Αθήνα Λαμία με Lada!!!..........
ΟΟΟΟΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙ Τα πάντα εκτός από το Λάνταααα!!!
θα είμαι καλό παιδί! το υποσχομε!!!αααααααααααααααααααα
-
Κατι σαν τις εκδοσεις junior της Alfa Romeo ενα πραμα δηλαδη...
-
και μιας και μιλαμε για αεροτομες
http://beisland.net/photopages/1988-Lada.htmlκοιταξτε το μαυρο λαντα 2105
http://www.sklolaminat.cz/auta.htm -
κοιταξτε το μαυρο λαντα 2105
http://www.sklolaminat.cz/auta.htmΑν εξαιρέσεις την 'καγκουροαεροτομή' τα γύρω (φτερά, μπροστινό) είναι ίδια με του Lada VFTS gr B (δεν είναι πλάκα υπήρχε και τέτοιο) .
-
ομως υπηρχε και το λαντα με τις αεροτομες (πλαϊνες, μπροστα, και διαφορετικη αεροτομη απο το δικο μας) νομιζω οτι λεγοταν Lada junior.Τι 'junior' μας λες βρε 'manager_' αυτό ήταν 'houftalon' από τη μέρα που σχεδιάστηκε.
-
Παρακάτω θα δούμε μερικά λαμπρά δείγματα της κορυφαίας ρωσσικής αυτοκινητοβιομηχανίας...
καλή, αν και παρακάτω υπάρχουν καλύτερες...
τα φώτα είναι 'all the money'
μήπως είναι ταξί;
η συνεργασία με το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης καλά κρατεί...
τι προσπαθεί να πει ο ποιητής;
επιδημία Lada-BMW
και όχι μόνο... διχασμένοι οι Ρώσσοι, όλο γερμανικά σήματα βάζουν
χρησιμεύει και για μονόζυγο
ποιος είπε ότι η Lada δεν έχει αγωνιστικά;
κεραία... τραμ!
'Αυστραλορώσσοι'
Lada RS Avant!
πολύ κακία
όχι δεν είναι off topic! δεν είναι δικές μου φωτογραφίες και θάβουμε Lada
-
@ 'manager_' με τόσο θάψιμο δε νομίζω να είσαι πια παραπονεμένος;
Για το επόμενο τρίμηνο με ξαναμιλήσεις.
@ 'lkar' διακρίνω μια στενή επαφή με το πρώην ανατολικό μπλόκ. Τι 'παίζει' κρατάς επαφές για ανταλακτικά για το δικό σου;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
@ 'manager_' με τόσο θάψιμο δε νομίζω να είσαι πια παραπονεμένος;Για το επόμενο τρίμηνο με ξαναμιλήσεις.
@ 'lkar' διακρίνω μια στενή επαφή με το πρώην ανατολικό μπλόκ. Τι 'παίζει' κρατάς επαφές για ανταλακτικά για το δικό σου;
παίρνω ιδέες για το δικό μου
-
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
αμαν
εσυ εδω???αν το δει ο κοινος γνωστος ουτε ο θεος αρης δεν σε ξεπλενει
Κεβδυλε συκοφαντη ... τι ορουν οι οφθαλμοι μου ?
Ωωωω θεοι ....Oποιος ξαναπει οτι τα SKODA σκουριαζουν, να του καει το MAF....
Μολις γυρισα απο τη SkodaLand ( Τσεχια ) και οριστε του λογου το αληθες...
Για αυτο δεν εκανες κανενα σχολιο....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
@ 'manager_' με τόσο θάψιμο δε νομίζω να είσαι πια παραπονεμένος;Για το επόμενο τρίμηνο με ξαναμιλήσεις.
αυτο το λετε θαψιμο? ουτε για ζεσταμα δεν κανει.
'lkar' πολυ καλες οι φωτογραφιες .
-
@ 'manager_' με τόσο θάψιμο δε νομίζω να είσαι πια παραπονεμένος;
Για το επόμενο τρίμηνο με ξαναμιλήσεις.
αυτο το λετε θαψιμο? ουτε για ζεσταμα δεν κανει.
'lkar' πολυ καλες οι φωτογραφιες .
ΕΕΕΕ!!! φίλε μου είσαι αχάριστος για τον λόγο αυτό σου δίνω το
φτυάρι μου κ πάω να βρω ένα 'χρυσό' μπας κ κάνουμε δουλειά χεχε
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)