-
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Καλησπέρα παίδες!Διαβάζω γραμμές και ένα πράμα δεν μου αρέσει καθουλου. Η λέξη μιζέρια εινα πολυ βαριά να την λες σε κάποιον που δεν Ξέρεις καθόλου. Είναι ντροπή και μόνον να την ακούς πόσο μάλλον να την λες. Δεν θα πω τίποτα άλλο Απλά κάποιοι μιλάνε χωρίς πρώτα να σκεφτούν αν αυτό που λένε χτυπάει άσχημα...
Μια εβδομάδα έκανα τεστ μόνο με βενζίνη και κατέληξε ότι τα ψιλορεταρισματα στο σταμάτημα Είναι με το ΥΓΡΑΕΡΙΟ και μόνο. Καλό αυτό γιατί έτσι ξέρω τουλάχιστον ότι δεν χάλασε κάτι απο το υπόλοιπο αυτοκίνητο όπως μπαταρία η κάτι άλλο. Θα το πα. Για μια ρύθμιση ακόμα και δεν θα ξανασχοληθω άλλο αφού ηδη με την 2η ρύθμιση τα σβησιματα καθώς πήγαινα να σταματήσω σε κανένα φανάρι μειώθηκαν στο ελάχιστο. Μια ακόμα όμως επίσκεψη δεν βλάπτει. Και μετά έχει σειρά το μηχανολογικό για την άδεια που τους περνώ τηλέφωνο να μάθω τελικά αν εκεί θα πληρώσω τίποτα και δεν το σηκώνουν!!!!
Σορυ αλλά γράφω απο το iPhone μου.
Καλώς τον φίλο μου!Χάρηκα πολύ που πήρες θέση,έτσι για να φανερωνόμαστε όλοι εμείς(στο εμείς βάζω και μένα μέσα)οι αβανταδόροι!Χάρηκα πολύ,επίσης,που θίχτηκες απο μια λέξη και όχι απο το γεγονός ότι κάποιος λέει ψέμματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις.Τέλος,μαθήματα ηθικής αλλού φιλαράκο,τα ακόλουθα ανήκουν σε σένα:'-ΔΗΛΩΣΗ: Καταριεμαι ολους τους επιτηδειους πρατηριουχους που εχουν στην κατοχη τους βιλες, ακριβα αυτοκινητα, κοτερα, ακινητη και κινητη περιουσια και σκεφτονται λες και θα τα παρουν στον ταφο τους. Τους αποκαλω γελιους και επικινδυνους για την Ελλαδα και να τους υπενθυμισω οτι στον ταφο κανει... κρυο και μοναξια.'
-
Φίλε Πάρνηθα η όπως αλλιώς σε λένε δεν έχω τίποτα μαζί σου όπως και με κανέναν. Παρατηρώ όμως μια επιθετικότητα χωρίς λόγω και αιτία. Επίσης σε πείραξε που αναφέρθηκα στους κερδοσκόπους πρατηριουχους ότι κλέβουν και λημαινονται την Ελλαδα. Εινα ψέμα αυτο; Αν όχι τότε γιατί το κανεις θέμα; Έτσι για να νιώθεις ότι είσαι σημείο αντιλογιας και όχι λογικής; Η μήπως σου αρέσει να σε πιάνουν κορόιδο. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την οποία λογική σου το να ρίχνεις τους άλλους.
Αυτά σαν τελευταίο σχόλιο απο εμένα για το θέμα που ανοιξες και έβαλες και εμένα (δυστυχώς) μέσα...
-
Φίλε Άλτις αυτό το φόρουμ έχει ένα κακό,τα γραπτά μένουν.Πήγες να το παίξεις μυξοπαρθένα και ηθικολόγος,αυτά που έγραψες όμως,δείχνουν ότι είσαι κακό αγόρι με κακό σκοπό...Για να σου θυμίσω μερικά ακόμη ωραία από αυτά που γράφεις εδώ και καιρό για να δούμε μήπως και συ εξυπηρετείς τα συμφέροντα κάποιου''καλού πρατηριούχου':
'-Εκτός από τα πρατήρια της ανατολικής Θεσσαλονίκης τα άλλα έχουν σχέση με τον πρατηριούχο και εγκαταστάτη κοντά στα ΚΤΕΛ'' .Άλτις μου τι σχέση έχουν ακριβώς είναι παντρεμένοι;αρραβωνιασμένοι;αλλά για να το λες εσύ συμπεραίνουμε ότι είναι κακοί αυτοί.
'-Ανατολικά το πράσινο πρατήριο το γνωρίζω πως έχει ψηλά την τιμή εδώ και 2,5 χρόνια που έβαλα το σύστημα.
Επιπλέον την τελευταία φορά που έβαλα εκεί στο γέμισμα άρχισε να χύνει και το υγραέριο έξω.Από τότε του έβγαλα κόκκινη κάρτα.'Άλτις μου,να συμπεράνουμε ότι και αυτός παλιόπαιδο είναι,άσχετα αν εσύ στις 13/08/2010 γράφεις:
'-Παιδια επανερχομαι στο θεμα... Εκλεισα τελικα ραντεβου για τοποθετηση ενος συστηματος Landi (italy) 4 γενιας (οχι υγρης ψεκασης) στα 1450 ευρω μεσα στην αλλη εβδομαδα και.... καιγομαι. Ειμαι θεσσαλονικη και τελη του μηνος φευγω για διακοπες στην κερκυρα. Θα εχω οποτε ετοιμη και την μετατροπη... Σκεφ...' Λέω εγώ τώρα ο κακοπροαίρετος, 2,5 χρόνια το΄χεις το σύστημα? 2,5 μήνες ?Μήπως 2,5 ευρώ το κάθε κείμενο; -
Δεν θα το προχωρήσω άλλο γιατί καταλαβαίνω ότι έχεις βγάλει ηδη τα συμπεράσματα σου. Να είσαι καλα και να βλέπεις ΟΛΑ όσα γράφω και ΟΛΟΥΣ όσους σχολιάζω και όχι μόνο Αυτά που σε βολεύουν.
Και κάτι άλλο. Όταν δεν Ξέρεις κάποιον μην βγάζεις τόσο εύκολα τα συμπεράσματα σου. Γιατί κάποιος θα στο κάνει και σε σένα και Είναι άσχημο να σε χαρακτηρίζουν για κάτι το οποίο δεν είσαι...
'->Ανατολικά το πράσινο πρατήριο το γνωρίζω πως έχει ψηλά την τιμή εδώ και 2,5 χρόνια που έβαλα το σύστημα.
Επιπλέον την τελευταία φορά που έβαλα εκεί στο γέμισμα άρχισε να χύνει και το υγραέριο έξω.Από τότε του έβγαλα κόκκινη κάρτα
.
Αυτά βρε Φίλε μου ποτέ τα είπα και βγάζεις και συμπέρασμα...; (!)
Εγώ δεν έχω πατήσει το πόδι μου για υγραεριο σε αυτο το πρατήριο (το πράσινο της BP)!!!Το σύστημα το έβαλα πριν 2 μήνες (και οχι στο πρασινο πρατηριο οπως νομίζεις) και να Ξέρεις ότι το μόνο που με ενδιαφέρει Είναι να μην πέφτει ο κόσμος στην αισχροκέρδεια. Επίσης αν παρατηρησεις ΟΛΑ μου τα πόστ θα δεις ότι δίνω τα εύσημα σε ΚΑΘΕ φτηνό πρατήριο και όχι μόνο σε ένα. Ίσως αυτο να σημαίνει κάτι διαφορετικό απο αυτο που εύκολα μου προσαπτεις...
-
Δυστυχώς για σένα τα συμπεράσματα τα βγάζει ο κόσμος που διαβάζει,όχι εγώ.Πάμε παρακάτω:
'--Γιατι οταν επιλεγω στο http://www.gasprice.gr τον νομο και την πολη (Θεσσαλονικη) και μετα αφου τελειωσει φυσικα το φορτωμα παω να επιλεξω υγραεριο, αυτο μολις φορτωσει μου δειχνει μονο ενα πρατηριο στην Θεσσαλονικη και οχι ολα τα αλλα. Ακομα και αυτο που ανανεωσα σημερα (0.698 το λιτρο).Δεν μου αρεσει αυτο που γινεται...
Δες το και συ... Δειχνει μονο αυτο το πρατηριο... 8 ΧΛΜ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ
& ΔΕΡΒΕΝΙ' Tέτοια πρεμούρα ρε συ Άλτις,γιατί βρε αγόρι μου;
''--Το συνεργειο που πηρε φωτια ποιανου ηταν (επωνυμια)?'' Λες και δεν ήξερες;Aλλά σ'αρέσει να τ'ακούς φαντάζομαι έτσι;Tη βρίσκεις να εξυπηρετείς τα συμφεροντά σου με τον πόνο των άλλων.
Φιλαράκο κούρασες,κούρασα και γω,ας αφήσουμε κανέναν άλλο με άδολο συμφέρον να μιλήσει. -
Καλησπεριζω ολα τα παιδια οπωσ κανω παντα , και θα πω δυο λογια για να μην μενουν εντυπωσεισ στον αερα , Ο σκοποσ αυτου του φορουμ δεν ειναι να λυνεισ τισ προσωπικεσ σου διαφορεσ , λεσ καποια πραγματα ,ανταλασεισ αποψεισ και πληροφοριεσ για καλο ολων πιστευω, μεσα σε αυτεσ τισ πληροφοριεσ μπορει να ειναι και τιμεσ καυσιμου ,κακεσ εμπειριεσ απο αντιπροσωπειεσ η προβληματα που μπορει να βγαλει το Caro και ζητασ γνωμεσ απο τα παιδια του φορουμ , πεφτουν με την μια καμια δεκαρια απαντησεισ και κατοπιν αξιολογεισ .Eιχα πει και παραπανω οτι ο καθενασ δινει τισ εξετασεισ του , και ξεκαθαριζω επειδη βρεθηκε καποιοσ και εφαγε κολλημα εγω δεν θα δωσω εξηγησεισ σ'αυτον , γιατι ειναι κακοπροαιρετοσ και το απεδειξε. Εκανε αναιτιεσ επιθεσεισ σε μελη του φορουμ και μασ καταλογησε συμφεροντα , Εαν ισχυει αυτο θα παρακαλεσω να παρουν θεση ο admin και οι moderators, Καθαρα πραγματα ! Και ακομα , τα παιδια του φορουμ που φυσικα με ενδιαφερει η αποψη τουσ ξερουν και κρινουν , δεν λεω παραπανω . Απλα θα θυμηθω καποιεσ πιο παλιεσ επιθεσεισ , σε ατομο που χριζει σεβασμου μεσα στο πανελ , για τισ τεχνικεσ του γνωσεισ που μασ προσφερει απλοχερα , και ο οποιοσ εχει κερδισει το σεβασμο μασ, γιατι το σεβασμο τον κερδιζεισ με εργα και με προσφορα. Εχουμε ακουσει ποσα πραγματα και ακομα ,ακομα , αμφισβητηση του gasprice.gr το οποιο εαν ετσι απλα πληκτρολογησεισ θα σου βγαλει επακριβωσ ολα τα πρατηρια πανελλαδικα , και μια και η συζητηση για το Υγραεριο ολα τα πρατηρια ακομα και αυτα που πιθανωσ να ειναι και κλειστα εμφανιζονται, εαν βαλεισ λαθοσ τιμη στο gasprice ειται απο λαθοσ ειται απο δολο , μπορουν να σε παυσουν απο μελοσ , οποτε δεν υπαρχει κανενασ δολοσ και το συγκεκριμενο ειναι εργαλειο . Λογοκρισια και το τι θα λεμε δεν δεχομαστε απο κανεναν οταν ειμαστε μεσα στα ορια, και δεν μπορει να ειμαστε ολοι διαπλεκομενοι , δηλαδη οσοι σχολιασαν τισ τιμεσ και θα τισ σχολιαζουν στο μελλον εχουν συμφεροντα ? Απανταω ! Ναι το συμφερον του καταναλωτη , που ειναι δικαιωμα μου να βαζω οπου γουσταρω ! Επισησ μεσα απο τουσ 4Τροχουσ τουσ οποιουσ σεβομαι σαν χωρο συζητησησ , καμια φορα λεμε πραγματα , με λιγο χιουμορ , αυτοσαρκαζομαστε και πειραζομαστε με λιγο σαλτσα απο τα εικονιδια , αλλα με καλη διαθεση και αισθηση του χιουμορ . Αυτα..................
-
To ς βρίσκεται στο γράμμα W , ακριβώς επάνω από το S.
-
παράκληση: ας μεινουμε στο θεμα μας. Υγραεριοκινηση ειναι εδω και ΟΧΙ αντιδικίες και αντιπαραθεσεις. Κουραστηκα να διαβαζω 2-3 σελιδες με διαφωνιες μελων. Δε νομιζω οτι ειναι πρέπων.
ευχαριστω.
-
Γιώργη με καλυψες πλήρως.
Το θέμα με το σ και το τελικό Σ Είναι λόγω ... Κινητού!!! :-)))
-
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Γιώργη με καλυψες πλήρως.Το θέμα με το σ και το τελικό Σ Είναι λόγω ... Κινητού!!! :-)))
Στα κινητά, το 'ς' είναι μετά το 'σ'. Επίσης, αφήνετε κανά κενό, καμιά παράγραφο. Γίνονται δυσνόητα έτσι όπως τα γράφετε.
Επειδή διαβάζω περιστασιακά το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχω καταλάβει κάτι. Γιατί πλακώνεστε στις 2 τελευταίες σελίδες; Για τα πρατήρια ή για τα συστήματα;
-
0,68 στα Γιάννενα...αύξηση 3 λεπτών...
ίσως είναι καιρός να δούμε τις τιμές και στο άλλο πρατήριο! -
!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
δεν είναι μιζέρια.... είναι καταναλωτική συνείδηση.
…..είπες δυο λέξεις, κλειδί στην άναρχη ελληνική πραγματικότητα. «ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ».
+100000000000000000……..
…..ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ, τότε δεν θα μας ίππευαν οι κερδοσκόποι, οι πουλημένοι πολιτικοί, τα super market, κλπ κλπ κλπ…..
…. «μιζέρια» γράφει ο ανεγκέφαλος. Αγώνας επιβίωσης είναι φίλε paras, και ο συνειδητός αγώνας, στην αρχή, έχει από μηδενικό κέρδος, μέχρι και χασούρα. Μα είναι συλλογικός, είναι μαζικός, είναι συνειδητά προσδιορισμένος. Αν όλοι το κάνουμε, προτού πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη, τότε και μόνον τότε, το χέρι θα βγαίνει με λιγότερα χρήματα προς απόδοση, και η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
Μπριρρρρρρρρ, ξυπνάτε πρατα!!, δεν είναι μόνον η σφαγή κακό, μα και το άναρχο άρμεγμα!!!....Συνέχισε φίλε Γιώργο, συνέχισε να σκέπτεσαι έτσι φίλε johnkyr και να το διαδίδεις.
Antonis-team. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
δεν είναι μιζέρια.... είναι καταναλωτική συνείδηση.
-
Έχασα το θέμα κάπου στις αρχές Αυγούστου, όταν ήταν ακόμα σελίδα 59-60 και έφυγα διακοπές, παράλληλα σταμάτησαν να έρχονται στο e-mail μου ειδοποιήσεις και ξαναμπήκα προχθές που πέρασα ΚΤΕΟ για να γράψω εντυπώσεις. Είχε φτάσει 117-118 σελίδες. Ξεκίνησα να διαβάζω από εκεί που το είχα αφήσει γιατί είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και πράγματα που δεν γνωρίζω και που θα μ' ενδιέφεραν να μάθω. Μετά όμως από 9 περίπου σελίδες τα παράτησα, γιατί οι κοκορομαχίες δεν αντέχονται και ενώ θα μπορούσα να βρω χρήσιμα πράγματα, τα χάνω εξ' αιτίας των προσωπικών αντιπαραθέσεων. Θερμή παράκληση, αν θέλετε να ξεκατινιαστείτε με την ησυχία σας, ανοίξτε ένα θέμα με τίτλο 'διαφωνίες για το υγραέριο' και αφήστε το θέμα αυτό για όσους ενδιαφέρονται για το υγραέριο και το αυτοκίνητο τους.
-
Επειδή διαβάζω περιστασιακά το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχω καταλάβει κάτι. Γιατί πλακώνεστε στις 2 τελευταίες σελίδες; Για τα πρατήρια ή για τα συστήματα
Έλα ντε; Μήπως ξέρω και γω; Εδώ είπαμε να προσέχουμε τις τιμές και πέσαμε να μας φάνε...
-
Στην Ελλάδα πλέον επίσημος αντιπρόσωπος της Vialle είναι και η
SUBARU Motors Hellas s.a.
286 Kifissias Avenue, Halandri
15232 Athens
GREECE
Tel: +30 210 877 9000 -
Η Subaru, δεν ήταν εκείνη που απέσυρε αυτοκίνητα με προβλήματα?.....
Ααααα ρε μαγαζάκι που πέφτει εδώ μέσα. Ελπίζω και αυτοί να μην πάρουν Βουλγάρους για τεχνίτες και καούν και αυτοί!!....
Antonis-team. -
Αν αναφέρεσαι σε κάτι μετατροπές 1.6 σε turbo πριν από αρκετά χρόνια που προώθησε η ίδια η αντιπροσωπεία, ήταν γεγονός οτι δεν είχε τα καλύτερα αποτελέσματα... Ομοίως και στην Ιταλία η εκεί αντιπροσωπεία, είχε προωθήσει παλιότερα τα (προβληματικά) πρώτα συστήματα υγραεριοκίνησης jtg της icom.
Τώρα όμως το γεγονός οτι άλλαξε 'στρατόπεδο' και οτι είναι η πρώτη και η μοναδική αντιπροσωπεία που επίσημα προωθεί την υγραεριοκίνηση (έστω σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο της, που το μετατρέπει σε υγραεριοκίνητο εδώ στην Ελλάδα) μόνο θετικό το βλέπω σαν καταναλωτής. Γιατί είναι σίγουρο οτι θα ακολουθήσουν αναγκαστικά και άλλες αντιπροσωπείες, οπότε θα εκλείψουν σταδιακά κάποια φαινόμενα 'αποκλειστικότητας', αρκετές πατέντες με κακές εγκαταστάσεις και κυρίως θα δημιουργηθούν προϋποθέσεις για να λειτουργήσουν οι νόμοι του υγιούς ανταγωνισμού, προς όφελος τελικά του καταναλωτή.
-
Σημερα, ξεφυλιζα λαθραια (χεχε) το περιοδικο Car (κατι τελοσπαντων) και ειχε θεμα για την υγραεριοκινηση.
Ολα καλα και ολα ωραια αλλα πουθενα δεν μου φαινεται οτι αναφεροταν εκτενως στις τυχον φθορες του κινητηρα. Μαλιστα ελεγε οτι υπαρχουν λιγοτερες φθορες!!! καλο ε? Αραγε να ειμαστε μονο εμεις που τελικα ασχολουμαστε με τις φθορες στον κινητητρα? Και αραγε στο εξωτερικο σε τι βαθμο αναφερονται σε αυτες τις φθορες? Μηπως ειναι οπως λενε πολυ τελικα αμελητεες?
Σε γενικες γραμμες παντως ελεγε τα ιδια και τα ιδια που ξερουμε ολοι μας.
Η Subaru εκανε πιστευω μια κινηση απελπισιας και αυτο το λεω γιατι μαλλον λογω ελλειψης πωλησεων σκεφτηκε να αιφνιδιασει την αγορα και τις υπολοιπες αντιπροσωπειες προσφεροντας οχι μονο την υγραεριοκινηση αλλα και επισημη αποδοχη και εγγυηση ολου του αυτοκινητου. Θα μου πεις τα προβληματα αν θα αρχισουν θα αρχισουν πολυ μετα και φυσικα μετα την εγγυηση οποτε παλι η αντιπροσωπεια θα εχει τον πισινο της καλυμενο!
Παντως για τον κοσμο ειναι κατι το πολυ θετικο οπως ειπε ο dti και αυτο πρεπει να μενει σαν ρεζουμε.
Απο φιλο με προηγουμενης γενιας Subaru forester μπηκε ηδη σε σειρα αναμονης για να κανει την μετατροπη στην αντιπροσωπεια εδω στην θεσσνικη και του ειπανε οτι περιμενανε κατι πιστοποιησεις σχετικα με το συνεργειο και τον χωρο που θα κανουν τις μετατροπες τους. Συμπεραινω οτι το προσωπικο θα ειναι μαλλον ελληνες που θα εκπαιδευτουν απο την Vialle. Και αυτο πιστευω θα ειναι καλο για να εργασουν επιτελους και ελληνες.
Το υγραεριο ειναι μια ανασα χαρας τελικα για μενα γιατι απολαμβανω την διαδρομη μου χωρις αγχος και ξεχνωντας ετσι τα οποια προβληματα μου.
Ασχετο: κατι παλι επαθε το gasprice.gr και το λινκ μου κατω ενω με εβγαζε σε ολα τα υγραεριοκινητα πρατηρια της Θεσσαλονκης τωρα μου λεει error!!!!!!
Ολο κατι γινεται εκει και αλλαζουν πραγματα. Μπας και εχουν κανενα φαντασμα στο server τους?
Μαλλον πρεπει να ξανα ζητησω το φιλτραρισμα και να ξανακανω copy και να το βαλω εκ νεου στην υπογραφη μου.
Οχι τιποτα αλλο αλλα για να βλεπουμε ποιος ειναι ο....αδυναμος κρικος των πρατηριων!!!
καλη συνεχεια σε ολους!
Υγραεριοκίνηση!