-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Σου μιλάω για μένα που σαν Έλληνας είμαι μέρος της Ελλάδας και δεν τα έφαγε κανένας μαζί μου. Εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα είμαι και ιδρώνω και κουράζομαι και τρώω το δικό μου. Κάνε μας τη χάρη λοιπόν.
Την χαρη να μου την κανεις εσυ και να μην ξανασχοληθεις με το τι γραφω εκτος και αν σου εχω απευθυνει τον λογο η ειναι δικο σου θεμα.
Ασχολησου με τα δικα σου θεματα.
Δεν θυμαμαι να σου απηυθυνα τον λογο προσωπικα σε οτι εγραψα πριν, γι'αυτο τις παρατηρησεις σου κρατα τις για τον εαυτο σου.
Και ας σταματησει εδω! Αρκετα!Και πάλι κάνε μας τη χάρη. Όταν λες πράγματα δημοσίως, μην περιμένεις ότι θα τα διαβάσουν μόνο αυτοί που θες. Και μπορεί να προσβάλλεις και κανένα χωρίς λόγο. Σεμνά λοιπόν για την Ελλάδα.
-
Τα μεγάλα κυβικά μου τα πούλησα, για να μην πληρώνω τον ΓΑΠ και την ληστοσυμμορία του.
Με τρία ΙΧ μικρότερων κυβικών εσθάνομε ξαλαφρωμένος.
Α.Αντωνη μου δικιο εχεις και σωστο να ξεφορτωθεις τα πολλα κυβικα με τα λιγωτερα.
Αλλος ομως δεν θελει οπως ειπα να σκοτωσει το αυτοκινητο του και επιλεγει να το χρησιμοποιει με υγραεριο.
Γιατι αυτο δηλαδη να ειναι επιληψιμο και κατακριτεο? Μηπως πρεπει να κρυβεται κιολας?
Δηλαδη αν εχω ενα σπιτι 200 τετραγωνικων που το εχω παρει 300.000 ευρω και του βαλω τωρα λαμπες φωτισμου εξοικονομησης, αυτο με κανει κατακριτεο και θα πρεπει να ντρεπομαι γιατι οταν το πηρα ειχε τις κανονικες λαμπες που καινε τετραπλασια? Η μηπως καλυτερα να μην αλλαξω τις λαμπες?
Τι ειδους παραλογια ειναι αυτη? -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Σου μιλάω για μένα που σαν Έλληνας είμαι μέρος της Ελλάδας και δεν τα έφαγε κανένας μαζί μου. Εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα είμαι και ιδρώνω και κουράζομαι και τρώω το δικό μου. Κάνε μας τη χάρη λοιπόν.
Την χαρη να μου την κανεις εσυ και να μην ξανασχοληθεις με το τι γραφω εκτος και αν σου εχω απευθυνει τον λογο η ειναι δικο σου θεμα.
Δεν θυμαμαι να σου απηυθυνα τον λογο προσωπικα σε οτι εγραψα πριν, γι'αυτο τις παρατηρησεις σου κρατα τις για τον εαυτο σου.
Και ας σταματησει εδω! Αρκετα!Και πάλι κάνε μας τη χάρη. Όταν λες πράγματα δημοσίως, μην περιμένεις ότι θα τα διαβάσουν μόνο αυτοί που θες. Και μπορεί να προσβάλλεις και κανένα χωρίς λόγο. Σεμνά λοιπόν για την Ελλάδα.
Οπως γενικα μιλησα για την κατασταση στην Ελλαδα ετσι γενικα επρεπε να μιλησεις και εσυ αν ηθελες να κρατηθει το θεμα σε καποιο επιπεδο. Αν ηθελες να πεις κατι ας το ελεγες κοσμια και οχι με διαταγες περι του τι πρεπει να λεω η να πιστευω.Ποιος εισαι εσυ? Της λογοκρισιας? Μηπως ο νομιμος εκπροσωπος της Ελλαδας που κατα τη γνωμη σου προσεβληθη απο τα γραφομενα μου? Εδω ειναι τωρα που λενε 'θα μιλησεις με τον δικηγορο μου!'?
Φευγω τωρα, ελπιζω να σταματησει εδω γιατι δεν εχω ορεξη παλι τα ιδια απο αυριο.
Εχω και δουλεια γιατι κατα περιεργη συμπτωση ειμαι και εγω ενας σκληρα εργαζομενος πολιτης (και οχι ιδιωτης).
Συγγνωμη mods για την εκταση που πηρε το θεμα χωρις θεμα. -
Τα μεγάλα κυβικά μου τα πούλησα, για να μην πληρώνω τον ΓΑΠ και την ληστοσυμμορία του.
Α.Αντωνη μου δικιο εχεις και σωστο να ξεφορτωθεις τα πολλα κυβικα με τα λιγωτερα.
Αλλος ομως δεν θελει οπως ειπα να σκοτωσει το αυτοκινητο του και επιλεγει να το χρησιμοποιει με υγραεριο.
Γιατι αυτο δηλαδη να ειναι επιληψιμο και κατακριτεο? Μηπως πρεπει να κρυβεται κιολας?
Δηλαδη αν εχω ενα σπιτι 200 τετραγωνικων που το εχω παρει 300.000 ευρω και του βαλω τωρα λαμπες φωτισμου εξοικονομησης, αυτο με κανει κατακριτεο και θα πρεπει να ντρεπομαι γιατι οταν το πηρα ειχε τις κανονικες λαμπες που καινε τετραπλασια? Η μηπως καλυτερα να μην αλλαξω τις λαμπες?
Τι ειδους παραλογια ειναι αυτη?
Παντελή μου, όπως έχεις διαπιστώσει, λέω συχνά το ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ!. Αυτό σημαίνει ότι δεν διαφωνώ με την μετατροπή, και απλά προσθέτω το τέλος τα γκάζια, αυγό στο πεντάλ!. Δεν γράφεις τίποτα που δεν θα το έγραφα και εγώ!. Απλός σαν γεροπαράξενος και λεπτολόγος που είμαι, απλά πρόσθεσα και δεν διόρθωσα, διότι δεν χρειαζόταν!. Και σίγουρα να μην κρύβετε, μα να μην κοκορεύεται κιόλας, που κάποτε έκανε μια λάθος επιλογή….. οι εθνικές μας επιλογές μας έφεραν εκεί που σήμερα ευρισκόμεθα.
Οπωσδήποτε σήμερα ψήφισαν το 40%, και βγήκε αυτό που βγήκε!. Το 09 ψήφισαν το 75% και βγήκε αυτός που άνοιξε την κερκόπορτα από μέσα….. ο μέγας προδότης. Και σίγουρα όσοι κατάλαβαν τι ψήφισαν τότε, δεν ψήφισαν σήμερα, διότι δεν μπορούν…. Έκοψαν τα χέρια τους!!!!.....
Οπωσδήποτε δεν φταίει η Ελλάδα μας.
Σίγουρα και άλλη μια αλήθεια, «Δεν ήρθαν οι εταίροι μας για να μας ελέγξουν. Για να ξεσηκώσουν το σχέδιο ήρθαν. Όλοι θέλουν να κλέψουν, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο!»Το να αλλάξουμε της λάμπες σαφώς είναι υποχρέωση μας!. και στο μπάνιο, και στο ψυγείο, και το νυκτός, και ο αποροφητήρας. Εναλλακτική πηγή ενέργειας. Για την τσέπη μας, την πατρίδα μας, το περιβάλλον.
Καλό σου απόγευμα.
Α. -
Τι ειδους παραλογια ειναι αυτη?Ατυχές το παράδειγμα ...
Το σπίτι των 300.000 δεν είναι πολύ πάνω του μέσου όρου
Καλύτερο παράδειγμα : Έχω σπίτι του 1.5 εκατομμυρίου και σβήνω το βράδυ τα φώτα της αυλής και από τις τουαλέτες ...
-
Σωστός.
Στο δικό μου που είναι άσπρο,την έβαψα και τώρα δεν φαίνεται καθόλου.Να εχεις υπ'οψιν σου οτι δεν πρεπει να βαφονται οι ταπες. Ειναι ειδικες για να αποφευγεται ο στατικος ηλεκτρισμος, ξερεις αυτο που μπορει να κανει πυροτεχνημα το αυτοκινητο, και οταν τις βαφεις καταργεις αυτη την ιδιοτητα.
Γνωμη μου να την αλλαξεις αμεσως με μια κανονικη κα ας φαινεται μαυρη. Μικρο το κακο!Παντελή σε ευχαριστώ πολύ,αλλά είναι απλά μία τάπα και τίποτε παραπάνω.
είμαι καλά γειωμένος απο αλλού,στο αυτοκίνητο.Καί πάλι όμως σε ευχαριστώ.
-
Το 2010 αρχές, όταν έβαλα υγραέριο στο Aygo, πολλοί με μεγάλα αυτοκίνητα γελούσαν μέσα από τα μουστάκια τους, όπως έχω ξαναπεί. Τώρα μάλλον δεν πολυγελάνε.
-
Οπως γενικα μιλησα για την κατασταση στην Ελλαδα ετσι γενικα επρεπε να μιλησεις και εσυ αν ηθελες να κρατηθει το θεμα σε καποιο επιπεδο. Αν ηθελες να πεις κατι ας το ελεγες κοσμια και οχι με διαταγες περι του τι πρεπει να λεω η να πιστευω.Ποιος εισαι εσυ? Της λογοκρισιας? Μηπως ο νομιμος εκπροσωπος της Ελλαδας που κατα τη γνωμη σου προσεβληθη απο τα γραφομενα μου? Εδω ειναι τωρα που λενε 'θα μιλησεις με τον δικηγορο μου!'?
Φευγω τωρα, ελπιζω να σταματησει εδω γιατι δεν εχω ορεξη παλι τα ιδια απο αυριο.
Εχω και δουλεια γιατι κατα περιεργη συμπτωση ειμαι και εγω ενας σκληρα εργαζομενος πολιτης (και οχι ιδιωτης).
Συγγνωμη mods για την εκταση που πηρε το θεμα χωρις θεμα.Φέρε τον δικηγόρο σου να μας πει γιατί εσύ έχεις το δικαίωμα να βρίζεις εμμέσως πλην σαφώς.
Και μην ξεχάσεις και τους γερμανούς.Τελος με τα εκτος θεματος.Οτι διαφορες εχετε λυστε τις εκτος φορουμ.[mod]
-
Κάθε πότε χρειάζεται ανακατασκευή ή αλλαγή ένας πνεύμονας; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο όριο ή όταν χαλάσει;
-
Πιστεύω οτι είναι να μην σου τύχει.
-
Επίσης, η ίδια ερώτηση για τις σωληνώσεις από τη δεξαμενή προς τον πνεύμονα. Χρειάζονται αλλαγή ανά διαστήματα;
Υπάρχει διαφορά όσον αφορά αυτό ανάμεσα στις πλαστικές και τις χάλκινες; -
Θεωρώ οτι οι χάλκινες είναι καλύτερες.
Όπως επίσης αν είναι περασμένες μέσα απο το λούκι του σασιού που περνάνε και οι σωληνώσεις της βενζίνης,δεν έχουν πρόβλημα.
Εγώ φυσικά με τα χλμ που κάνω τέτοιο πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσω,γιατί πρίν χαλάσουν αυτά,θα έχει χαλάσει το αυτοκίνητο. -
Θεωρείς δηλαδή ότι δεν χρειάζονται περιοδική αντικατάσταση πνεύμονας και σωλήνες.
Το ξέρεις αυτό από σίγουρη πηγή ή το υποθέτεις; -
Σίγουρη πηγή,δεν υπάρχει ποτέ κι απο κανέναν σε τέτοιο θέμα.
Είναι σαν την βενζιναντλία,την προσέχεις?αλλάζεις φίλτρο(αν αλλάζει)συχνά?
Ρίχνεις κανα καθαριστικό κυκλώματος καυσίμου?
Δεν την αφήνεις διαρκώς με λαμπάκι?
Θα ζήσει πολύ,αν δεν τα κάνεις αυτά,θα σου την κάνει,αργά,ή γρήγορα.Το ίδιο πράγμα είναι.
Πόσα χλμ έχεις κάνει μέχρι τώρα? -
Δεν υπάρχει τίποτα για να προσέξω σ'αυτά τα εξαρτήματα νομίζω. Όταν έγινε η εγκατάσταση μπήκε σωλήνας από τη μέσα μεριά του Π που έχει κατά μήκος το σασί για να είναι προστατευμένος. Αυτό.
Με υγραέριο έχω ~140000χλμ
-
Αν δεν είχες προβλήματα,τα έχεις βγάλεις τα χρήματα που έδωσες,είσαι ο.κ.
-
Τα έχω βγάλει ήδη, no problem. Με απασχολεί όμως το αν υπάρχει κάποια παραπάνω συντήρηση που πρέπει να γίνεται σ'αυτά τα εξαρτήματα και γι'αυτό ρωτάω.
-
Τι κιτάκι έχεις?
-
egas sly
-
Δεν το γνωρίζω.
Εγώ έβαλα zavoli normal.
Υγραεριοκίνηση!