Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Τα μεγάλα κυβικά μου τα πούλησα, για να μην πληρώνω τον ΓΑΠ και την ληστοσυμμορία του.
Με τρία ΙΧ μικρότερων κυβικών εσθάνομε ξαλαφρωμένος.
Α.
Αντωνη μου δικιο εχεις και σωστο να ξεφορτωθεις τα πολλα κυβικα με τα λιγωτερα.
Αλλος ομως δεν θελει οπως ειπα να σκοτωσει το αυτοκινητο του και επιλεγει να το χρησιμοποιει με υγραεριο.
Γιατι αυτο δηλαδη να ειναι επιληψιμο και κατακριτεο? Μηπως πρεπει να κρυβεται κιολας?
Δηλαδη αν εχω ενα σπιτι 200 τετραγωνικων που το εχω παρει 300.000 ευρω και του βαλω τωρα λαμπες φωτισμου εξοικονομησης, αυτο με κανει κατακριτεο και θα πρεπει να ντρεπομαι γιατι οταν το πηρα ειχε τις κανονικες λαμπες που καινε τετραπλασια? Η μηπως καλυτερα να μην αλλαξω τις λαμπες?
Τι ειδους παραλογια ειναι αυτη?
Παντελή μου, όπως έχεις διαπιστώσει, λέω συχνά το ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ!. Αυτό σημαίνει ότι δεν διαφωνώ με την μετατροπή, και απλά προσθέτω το τέλος τα γκάζια, αυγό στο πεντάλ!. Δεν γράφεις τίποτα που δεν θα το έγραφα και εγώ!. Απλός σαν γεροπαράξενος και λεπτολόγος που είμαι, απλά πρόσθεσα και δεν διόρθωσα, διότι δεν χρειαζόταν!. Και σίγουρα να μην κρύβετε, μα να μην κοκορεύεται κιόλας, που κάποτε έκανε μια λάθος επιλογή….. οι εθνικές μας επιλογές μας έφεραν εκεί που σήμερα ευρισκόμεθα.
Οπωσδήποτε σήμερα ψήφισαν το 40%, και βγήκε αυτό που βγήκε!. Το 09 ψήφισαν το 75% και βγήκε αυτός που άνοιξε την κερκόπορτα από μέσα….. ο μέγας προδότης. Και σίγουρα όσοι κατάλαβαν τι ψήφισαν τότε, δεν ψήφισαν σήμερα, διότι δεν μπορούν…. Έκοψαν τα χέρια τους!!!!.....
Οπωσδήποτε δεν φταίει η Ελλάδα μας.
Σίγουρα και άλλη μια αλήθεια, «Δεν ήρθαν οι εταίροι μας για να μας ελέγξουν. Για να ξεσηκώσουν το σχέδιο ήρθαν. Όλοι θέλουν να κλέψουν, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο!»
Το να αλλάξουμε της λάμπες σαφώς είναι υποχρέωση μας!. και στο μπάνιο, και στο ψυγείο, και το νυκτός, και ο αποροφητήρας. Εναλλακτική πηγή ενέργειας. Για την τσέπη μας, την πατρίδα μας, το περιβάλλον.
Καλό σου απόγευμα.
Α.