-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε κινητήρα tsi (1800) o (κολλητός) φίλος μου, μου πρότεινε ως value4money λύση το BRC με ένα 3-4% ψεκασμό βενζίνης. Το έχει κάνει κάποιος άλλος; Τιμή που μου έδωσε μαζί με την νέα άδεια κυκλοφορίας στο χέρι χωρίς να τρέξω πουθενά (75€) με πιστοποιήσεις (20€) τα πάντα όλα είναι 950€. Το Prins θα μου βγει ακριβό και δεν θέλω να ξεπεράσω το χιλιάρικο. Η αντιπροσωπεία βάζει Viale με προσφορά στα 1550€.
ο κολητος σου θα βαλει και περι τα 250€ απο την τσεπη του?
ερε jabo που του χρειαζετε....
για ρωτα τον εχει τοποθετηση κανενα tsi? η θελει να μαθει στο δικο σου? μηπως πρεπει να σου δωση και κανενα πεντακοσαρικο?:Χαλαει την αγορα ε;
αν μιλας σοβαρα
πρεπει να εχεις βαθια μασανυχτα.Ποτε δεν σου εκαναν κατι δωρο;
Στα 67 μου χρόνια γνωρίζω, ότι σε ένα δώρο, δεν παίρνεις μέρος αυτού με ζημία.
Και ένα δώρο δεν έχει σχέση με την ενημέρωση αυτών που δεν γνωρίζουν.
Διότι εξαπατάς μια ενότητα, παραθέτοντας τιμές, που αποτελείτε από ανθρώπους που πάσχουν οικονομικά, και αυτό είναι πουστιά.
Υγιή παράθεση στην ενότητα απαιτώ. Να βοηθήσουμε ανθρώπους απαιτώ. Μα το να βοηθήσουμε έως το να παπαρολογούμε, πόρων απέχει….
Γνώρισες στο πετσί σου με 5000 ευρώ οικογενειακά έσοδα, να είσαι νεόπτωχος?.
Γνώρισες στο πετσί σου με 2 ανώτατες σχολές και από δυο μεταπτυχιακά κάθε μια να ξενιτεύονται για καλύτερη τύχη?. 06/07 φεύγει η δεύτερη….
Νομίζεις ότι δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω?.
Μα βοηθώ απεγνώσμενα αυτούς που μένουν.
Τώρα κοκκίνισε για τα of topics.
Καλή νύχτα.
Α.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι τιμές που γραφεις 950 για brc και 1550 για vialle αμεσου ψεκασμού ειναι εξαιρετικά χαμηλές κάτω του κόστους κάτι δεν παει καλα τα DI σε BRC τα λίγα μοντέλα που έχει έχουν γύρω στο 1500-1600 δε τα vialle γύρω στα 2500 και πάνω δεν υπάρχουν οι τιμές που γραφεις ή κάποιος σε κοροϊδεύει !!
το 950 του BRC ξαναγράφω είναι τιμή απολύτως του κερατά φιλική μιας και είναι φίλος μου καρδιακός.
το 1550 του viale είναι προσφορά από την αντιπροσωπεία του αυτοκινητού μου.
1550 τελικη τιμη αντιπροσωπείας με ΦΠΑ ; Ποια αντιπροωπια και πιο αμάξι έχεις ( η kosmocar ? ) να πάω και εγω πες μας που ειναι αύριο το πρωι θα είμαι εκει
TSI είπες μοτέρ vialle τελευταία τιμη για Fabia 1,2 ήταν 2600 πριν μια εβδομάδα μιλάς στην ΕΛΛΆΔΑ ;
Η στην Αρμενία ;Πολυ καλο για να ειναι αληθινό ειναι σαν να λες οτι βρήκες iPhone 4s 64 gb καινούργιο στο Γερμανό original με εγγύηση 2 ετων 300 euro !!! Θα γινότανε της που....νας όταν η τιμη του ειναι 850 ευρω !!
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Σε κινητήρα tsi (1800) o (κολλητός) φίλος μου, μου πρότεινε ως value4money λύση το BRC με ένα 3-4% ψεκασμό βενζίνης. Το έχει κάνει κάποιος άλλος; Τιμή που μου έδωσε μαζί με την νέα άδεια κυκλοφορίας στο χέρι χωρίς να τρέξω πουθενά (75€) με πιστοποιήσεις (20€) τα πάντα όλα είναι 950€. Το Prins θα μου βγει ακριβό και δεν θέλω να ξεπεράσω το χιλιάρικο. Η αντιπροσωπεία βάζει Viale με προσφορά στα 1550€.
ο κολητος σου θα βαλει και περι τα 250€ απο την τσεπη του?
ερε jabo που του χρειαζετε....
για ρωτα τον εχει τοποθετηση κανενα tsi? η θελει να μαθει στο δικο σου? μηπως πρεπει να σου δωση και κανενα πεντακοσαρικο?:Χαλαει την αγορα ε;
αν μιλας σοβαρα
πρεπει να εχεις βαθια μασανυχτα.Ποτε δεν σου εκαναν κατι δωρο;
Στα 67 μου χρόνια γνωρίζω, ότι σε ένα δώρο, δεν παίρνεις μέρος αυτού με ζημία.
Και ένα δώρο δεν έχει σχέση με την ενημέρωση αυτών που δεν γνωρίζουν.
Διότι εξαπατάς μια ενότητα, παραθέτοντας τιμές, που αποτελείτε από ανθρώπους που πάσχουν οικονομικά, και αυτό είναι πουστιά.
Υγιή παράθεση στην ενότητα απαιτώ. Να βοηθήσουμε ανθρώπους απαιτώ. Μα το να βοηθήσουμε έως το να παπαρολογούμε, πόρων απέχει….
Γνώρισες στο πετσί σου με 5000 ευρώ οικογενειακά έσοδα, να είσαι νεόπτωχος?.
Γνώρισες στο πετσί σου με 2 ανώτατες σχολές και από δυο μεταπτυχιακά κάθε μια να ξενιτεύονται για καλύτερη τύχη?. 06/07 φεύγει η δεύτερη….
Νομίζεις ότι δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω?.
Μα βοηθώ απεγνώσμενα αυτούς που μένουν.
Τώρα κοκκίνισε για τα of topics.
Καλή νύχτα.
Α..Το ποσο παπαρολογει καποιος ασε να το κρινουν αυτοι που μας διαβαζουν.
Κανενας δεν απαιτησε απο εσενα να παρατησεις αλλες ασχολιες σου και να ασχοληθεις με το απαντας στο φορουμ,μονος σου γράφτηκες , αυτοβούλως απαντας. -
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν καποιος αναφερεται σε σχετικα χαμηλες τιμες εγκαταστασης πρεπει να βγει καποιος αλλος οχι μονο να αμφισβητησει τις τιμες αλλα να κανει και ειρωνικα σχολια αντι να κανει το πιο απλο δηλαδη να ρωτησει (οπως και σωστα εγινε μετα) ποιο ακριβως συστημα της συγκεκριμενης εταιριας, ποσο ειναι η αρχικη τιμη, γιατι το παιδι μιλαει για 'αδερφικη' προσφορα, οποτε εκει δεν μπορουμε να λεμε οτι ισχυει για ολους, αν ειναι με ΦΠΑ και φυσικα ποιος ειναι ο εγκαταστατης. Εδω παλι αυτο μπορει να γινει με ΡΜ για να μην υπαρξει θεμα προωθησης και οτι συνεπαγεται, αν και μια καλη προσφορα, εφοσον φυσικα υπαρχει, δεν πιστευω οτι παντα πρεπει να θεωρειται σαν προωθηση. Ας δωθουν τα στοιχεια και ο καθενας απο μονος του ας κρινει και αν ενδιαφερεται ας το ψαξει περαιτερω. Οι εποχες ειναι δυσκολες και ειναι φυσιολογικο με τον ανταγωνισμο να συμπιεζονται και οι τιμες και τα κερδη, οπως συμβαινει σε ολους τους κλαδους. Γιατι δηλαδη στην εγκατασταση υγραεριου να υπαρχει κοκκινη γραμμη στο θεμα τιμων? Οταν ενα καλο κιτ αεριου ψεκασμου κανει κομπλε γυρω στα 600 ευρω (απο εγκαταστατη το εχω ακουσει) γιατι ειναι τοσο παραλογο να υπαρχει ενα μεροκαματο των 300-400 ευρω για την εγκατασταση? Δηλαδη ποσο πρεπει να κοστιζει μια εγκατασταση που παιρνει 2 οκταωρα εργασιας? 1000 ευρω? Η γιατι αυτος που την κανει με λιγωτερα θα πρεπει απαραιτητα να κανει εκπτωση και στα υλικα και στην ποιοτητα τοποθετησης? Για να μην δουλευει την επομενη μερα?Φυσικα μπορει να υπαρχουν και αυτοι αλλα στην αγορα αυτοι δεν επιβιωνουν.
Οσο για την αντιπροσωπεια της VW, τι πιο απλο απο το να ρωτησει καποιος ποια αντιπροσωπεια ειναι και αμεσως θα φανει αν ισχυουν οι τιμες και ολα τα συναφη.
Απλα πραγματα και απλες λυσεις. Γιατι να δημιουργουμε ενα κυκλο ανωφελων αντιπαραθεσεων με βαση την αμφισβητηση?
Ας δοθουν τα πραγματικα στοιχεια και θα φανει ποιος εχει δικιο και ποιος οχι. -
Ν'αγιάσει το στόμα σου.
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
μ' αρέσει που σ' ένα τόσο ακριβό αμάξι, τίθεται θέμα κόστους κίνησης!
whatever όμως όπως την βλέπει ο καθένας..Ήταν ακριβό τώρα είναι πιο φθηνο απο ένα grand vitara !! Eπωλήθει στο car.gr ml 350 ίδιο μοτέρ σαν αυτο 10 χιλιαρικα !! Με υγραεριο PRINS αξίας 2000 !!! Ασήμι 2006 !! Έχει 27 χιλιαρικα τεκμήριο διαβίωσης όταν κοστίζει στον ιδιοκτήτη του με 20.000 χιλιόμετρα συνολικά το χρόνο γύρω στα 5000 -6000 €
Αναλυτικά 3000 καύσιμα 2500 υγραεριο και 500 βενζίνη
Ασφάλεια με κλοπη 700-800 ευρω
Σέρβις 2 μικρό 200 ευρω
Σέρβις μεγάλο 700ευρωΣήμα 1200 ευρω
Τα 27000 τεκμήριο που τα ΒΡΗΚΑΝ !!τεκμηριο διαβιωσης λεγεται, δεν λεγεται κοστος συντηρησης αυτοκινητου.
Ακομα κι αν ξοδευεις το χρονο 5000-6000Ε μονο για το ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο, ποσα ξοδευεις για ολη την υπολοιπη διαβιωση σου?
Κοιμασαι μεσα και τρως απο συσσιτια? -
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
μ' αρέσει που σ' ένα τόσο ακριβό αμάξι, τίθεται θέμα κόστους κίνησης!
whatever όμως όπως την βλέπει ο καθένας..Ήταν ακριβό τώρα είναι πιο φθηνο απο ένα grand vitara !! Eπωλήθει στο car.gr ml 350 ίδιο μοτέρ σαν αυτο 10 χιλιαρικα !! Με υγραεριο PRINS αξίας 2000 !!! Ασήμι 2006 !! Έχει 27 χιλιαρικα τεκμήριο διαβίωσης όταν κοστίζει στον ιδιοκτήτη του με 20.000 χιλιόμετρα συνολικά το χρόνο γύρω στα 5000 -6000 €
Αναλυτικά 3000 καύσιμα 2500 υγραεριο και 500 βενζίνη
Ασφάλεια με κλοπη 700-800 ευρω
Σέρβις 2 μικρό 200 ευρω
Σέρβις μεγάλο 700ευρωΣήμα 1200 ευρω
Τα 27000 τεκμήριο που τα ΒΡΗΚΑΝ !!τεκμηριο διαβιωσης λεγεται, δεν λεγεται κοστος συντηρησης αυτοκινητου.
Ακομα κι αν ξοδευεις το χρονο 5000-6000Ε μονο για το ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο, ποσα ξοδευεις για ολη την υπολοιπη διαβιωση σου?
Κοιμασαι μεσα και τρως απο συσσιτια?Tο συγκεκριμενο ποσο αφορα ΜΟΝΟ τα έξοδα του αυτοκινητου (κατα το κρατος παντα)
Τα δικα σου ειναι αλλα 3000 (ή 5000 αν εισαι παντρεμενος) + οτι σου αναλογει αναλογα με το σπιτι που μενεις.ειτε εχεις Cayene, ειτε ενα απλο Panda τα προσωπικα σου εξοδα ειναι τα ιδια.
Του αυτοκινητου αλλαζουν(κατα το κρατος παντα )
-
Το οτι μπηκαμε στην σελιδα 666 το παρατηρησατε???????????
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν καποιος αναφερεται σε σχετικα χαμηλες τιμες εγκαταστασης πρεπει να βγει καποιος αλλος οχι μονο να αμφισβητησει τις τιμες αλλα να κανει και ειρωνικα σχολια αντι να κανει το πιο απλο δηλαδη να ρωτησει (οπως και σωστα εγινε μετα) ποιο ακριβως συστημα της συγκεκριμενης εταιριας, ποσο ειναι η αρχικη τιμη, γιατι το παιδι μιλαει για 'αδερφικη' προσφορα, οποτε εκει δεν μπορουμε να λεμε οτι ισχυει για ολους, αν ειναι με ΦΠΑ και φυσικα ποιος ειναι ο εγκαταστατης. Εδω παλι αυτο μπορει να γινει με ΡΜ για να μην υπαρξει θεμα προωθησης και οτι συνεπαγεται, αν και μια καλη προσφορα, εφοσον φυσικα υπαρχει, δεν πιστευω οτι παντα πρεπει να θεωρειται σαν προωθηση. Ας δωθουν τα στοιχεια και ο καθενας απο μονος του ας κρινει και αν ενδιαφερεται ας το ψαξει περαιτερω. Οι εποχες ειναι δυσκολες και ειναι φυσιολογικο με τον ανταγωνισμο να συμπιεζονται και οι τιμες και τα κερδη, οπως συμβαινει σε ολους τους κλαδους. Γιατι δηλαδη στην εγκατασταση υγραεριου να υπαρχει κοκκινη γραμμη στο θεμα τιμων? Οταν ενα καλο κιτ αεριου ψεκασμου κανει κομπλε γυρω στα 600 ευρω (απο εγκαταστατη το εχω ακουσει) γιατι ειναι τοσο παραλογο να υπαρχει ενα μεροκαματο των 300-400 ευρω για την εγκατασταση? Δηλαδη ποσο πρεπει να κοστιζει μια εγκατασταση που παιρνει 2 οκταωρα εργασιας? 1000 ευρω? Η γιατι αυτος που την κανει με λιγωτερα θα πρεπει απαραιτητα να κανει εκπτωση και στα υλικα και στην ποιοτητα τοποθετησης? Για να μην δουλευει την επομενη μερα?Φυσικα μπορει να υπαρχουν και αυτοι αλλα στην αγορα αυτοι δεν επιβιωνουν.
Οσο για την αντιπροσωπεια της VW, τι πιο απλο απο το να ρωτησει καποιος ποια αντιπροσωπεια ειναι και αμεσως θα φανει αν ισχυουν οι τιμες και ολα τα συναφη.
Απλα πραγματα και απλες λυσεις. Γιατι να δημιουργουμε ενα κυκλο ανωφελων αντιπαραθεσεων με βαση την αμφισβητηση?
Ας δοθουν τα πραγματικα στοιχεια και θα φανει ποιος εχει δικιο και ποιος οχι.Ρώτησα πριν 10 μέρες την κόσμοκαρ για tsi 2600 !! Fabia 1.2 !! Vialle υγρου πως είναι τοσο χαμηλότερα αυτο που λέει ο φίλος
-
Καλημέρα καλησπερα !!! Σε όλους. Θα αναφερθώ σε οτι έχει να κανει με λαδιερα και LPG κτλ.!!! Καταρχην θέλω να αναφερθώ σε έναν μηχανικό που είδα το βιντεοσκόπηση του στο YouTube. Και να του πω ΕΥΓΕ!!!! διότι είναι πέρα απο μηχανικός παύλα μάστορας,είναι και τίμιος.!!! ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΤΣΟΣ νομίζω λέγατε και δουλεύει σε μια εταιρία αυτο δυναμική. ΛΟΙΠΟΝ αυτόν τον άνθρωπο τον παραδέχομαι. Γιατι ακριβώς είναι ΤΙΜΙΟΣ ανθρωπος!! Ακούστε έχω ακούσει ένα σωρο κουλα εδω μέσα όσο αναφορα το γκάζι. Το LPGπου κάποιος είπε οτι τα αρχικά του σημαίνουν στα αγγλικά χαμηλής πίεση αέριο.καμια επαφή!!!! Λοιπόν ειμαι 8 ΧΡΟΝΙΑ ιταλια τελειώνοντας εδω και παραμενω για ειδικοτητα.θα ξέρετε η αν όχι οτι οι Ιταλοί είναι 50 ΧΡΟΝΙΑ μπροστά όσο αφορά το υγράεριο. Γι αυτο και απο τους πρωτοπόρους σε kit υγραεριου. Βλέπε landi, tartarini κτλ. Εδω το gas υγράεριο ονομάζεται αντίστροφα GPL που σημαινει gas pressione liguido. Αέριο πίεσης υγρης μορφής. Μην μπερδεύονται μερικοί με low pression gas και κουλα!!!!καταρχην ήθελα να τονίσω οτι εδω το ίδιο κίτρινη παρόλο που παράγεται απο τους ίδιους είναι πολυ πιο ακριβό για τοποθέτηση.σαν ανταλλακτικα τα βρίσκεις όμως μισή τιμή και βάλε.ΠΧ Ένα σύστημα LANDIRENZO Ελλάδα κοστίζει 900 το πολυ μεχρι 1100 ευρώ σε ένα όχημα 1600. Εδω 1800 το λιγότερο.και δεν είναι γιατι η βενζίνη είναι πιο ακριβή. Πιο φθηνή είναι απο Ελλάδα και το υγράεριο κοστίζει 74 λεπτά σήμερα.ειναι γιατι κάνουν δουλεια ρε μάγκες και όχι ξεπετα, άντε να το βάλουμε στον πελάτη και άντε γεια. Δίνουν ολοι να ολοι 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση , και μηχανικά για βλάβη αυτοκινήτου, και για kit που τοποθετούν.εγω βέβαια το ΕΙΧΑ αγοράσει απο Ελλάδα και το έβαλα εδω σε δικό μου τύπο μηχανικό.κατι άλλο!!! Εδω παίζει πολυ να παρα πολυ εδω και ΧΡΟΝΙΑ το μεθανιο. Αυτο στην Ελλάδα υπαρχει αλλα θα το βρείτε ελάχιστα τοποθετημένο σε ΙΧ γιατι καταρχην δεν βρίσκεις ανεφοδιασμό . Εκτός αν τρεχεις στο αμάξοστασιο. Κατα τα αλλα σαφώς ανώτερο απο το υγράεριο. Ελλάδα παίζει στα λεωφορεία που κινούνται!!!! Μάγκες το κούρασα ομως.ουε λαδιερες ουτε άκυρα. Εδω δεν ακουμπάνε ουτε κάν ασχολούνται με λαδιερες και προστασίες βαλβιδων.χαλαρα βάλτε το υγράεριο και κάντε το σέρβις οταν πρεπει να γίνει. Μπουζούκι βασικό να μην αφήνεται πανω αρκετά.και φιλτρακια και τα ρέστα. Τίποτα άλλο. Τώρα όλα τα αλλα είναι ξηράς μορφής υγρης μορφής κτλ είναι μην πω.εδω ο ίδιοι που ανακάλυψαν το σύστημα πρωτοπόροι στην υγράεριο κίνηση και ας με διαψεύσει κάποιος, βάζουν σε πορσε το γκάζι όχι σε αυτοκίνητα 1000 ευρω. Χωρίς να θέλω να μείωσω κάποιον.μην ακούω. Μαλ.... Θα πάθει θα κανει βαλβίδες και τα ρέστα. Κάθομαι και γραφω όλα αυτα γιατι. Γιατι παρατήρησα το εξής. ΑΚΟΥΣΤΕ.εδω ολοι αυτοί που τοποθετούν υγράεριο καταρχην έχουν το λιγότερο 20 ΧΡΟΝΙΑ ο μηχανικός επιβλεψης .ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΕΞΗΣ κάτω στην Ελλάδα.υπάρχουν σετ καθαριστικα τύπου ARREXON. Δείτε τα και στο Ίντερνετ. Και αλλα που εδω στοιχίζουν 8-9 ευρω και ρώτησα έναν Ελλάδα μάγκα που τοποθετούσε και την είχε δει εξπερ κιόλας το ίδιο πόσο εκανε και το πουλάνε 50 ευρω. Ρε πανε καλα μερικοί μαλα.... Για αμερικάνακια ψάχνουν. Προσοχή μάγκες λοιπόν διότι έχουν τώρα τα 2 τελευταία ΧΡΟΝΙΑ ανοίξει σαν μανιτάρια υγράεριο κίνηση και κουκουρουκου και είναι αλλου οι τύποι. Όπου σε πιάσουν. Δουλεύουν τον κόσμο γιατι είναι λογικό είναι σχετικά καινούργιο το αντικείμενο και προσπαθούν μερικοί να πιάσουν μαλ... Άντε καλημέρα, σε όλους . ΑΚΟΥΣΤΕ τα μισά και δεν χάνετε και ιδικα αυτο με την μουφα την λαδιερα. Νέα μόδα στο gas .τι λετε ρε κονομα και σε αυτο. Άντε αλλα 70-80 κόστος δεν ξέρω και εγω πόσο την βάζουν και τρέχα μετα αγόραζε και το υγρό αλλα 50-60 κάθε τοσο. Δεν οικονομανε απο το φιλτρακι να τα βγάλουν απο εκει. Ρε τι είναι αυτα ρε.!!! Ντροπή...!!!!!!!καλημερα σε όλους!
-
Ο χρήστης Messina74 έγραψε:
Καλημέρα καλησπερα !!! Σε όλους. Θα αναφερθώ σε οτι έχει να κανει με λαδιερα και LPG κτλ.!!! Καταρχην θέλω να αναφερθώ σε έναν μηχανικό που είδα το βιντεοσκόπηση του στο YouTube. Και να του πω ΕΥΓΕ!!!! διότι είναι πέρα απο μηχανικός παύλα μάστορας,είναι και τίμιος.!!! ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΤΣΟΣ νομίζω λέγατε και δουλεύει σε μια εταιρία αυτο δυναμική. ΛΟΙΠΟΝ αυτόν τον άνθρωπο τον παραδέχομαι. Γιατι ακριβώς είναι ΤΙΜΙΟΣ ανθρωπος!! Ακούστε έχω ακούσει ένα σωρο κουλα εδω μέσα όσο αναφορα το γκάζι. Το LPGπου κάποιος είπε οτι τα αρχικά του σημαίνουν στα αγγλικά χαμηλής πίεση αέριο.καμια επαφή!!!! Λοιπόν ειμαι 8 ΧΡΟΝΙΑ ιταλια τελειώνοντας εδω και παραμενω για ειδικοτητα.θα ξέρετε η αν όχι οτι οι Ιταλοί είναι 50 ΧΡΟΝΙΑ μπροστά όσο αφορά το υγράεριο. Γι αυτο και απο τους πρωτοπόρους σε kit υγραεριου. Βλέπε landi, tartarini κτλ. Εδω το gas υγράεριο ονομάζεται αντίστροφα GPL που σημαινει gas pressione liguido. Αέριο πίεσης υγρης μορφής. Μην μπερδεύονται μερικοί με low pression gas και κουλα!!!!καταρχην ήθελα να τονίσω οτι εδω το ίδιο κίτρινη παρόλο που παράγεται απο τους ίδιους είναι πολυ πιο ακριβό για τοποθέτηση.σαν ανταλλακτικα τα βρίσκεις όμως μισή τιμή και βάλε.ΠΧ Ένα σύστημα LANDIRENZO Ελλάδα κοστίζει 900 το πολυ μεχρι 1100 ευρώ σε ένα όχημα 1600. Εδω 1800 το λιγότερο.και δεν είναι γιατι η βενζίνη είναι πιο ακριβή. Πιο φθηνή είναι απο Ελλάδα και το υγράεριο κοστίζει 74 λεπτά σήμερα.ειναι γιατι κάνουν δουλεια ρε μάγκες και όχι ξεπετα, άντε να το βάλουμε στον πελάτη και άντε γεια. Δίνουν ολοι να ολοι 5 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση , και μηχανικά για βλάβη αυτοκινήτου, και για kit που τοποθετούν.εγω βέβαια το ΕΙΧΑ αγοράσει απο Ελλάδα και το έβαλα εδω σε δικό μου τύπο μηχανικό.κατι άλλο!!! Εδω παίζει πολυ να παρα πολυ εδω και ΧΡΟΝΙΑ το μεθανιο. Αυτο στην Ελλάδα υπαρχει αλλα θα το βρείτε ελάχιστα τοποθετημένο σε ΙΧ γιατι καταρχην δεν βρίσκεις ανεφοδιασμό . Εκτός αν τρεχεις στο αμάξοστασιο. Κατα τα αλλα σαφώς ανώτερο απο το υγράεριο. Ελλάδα παίζει στα λεωφορεία που κινούνται!!!! Μάγκες το κούρασα ομως.ουε λαδιερες ουτε άκυρα. Εδω δεν ακουμπάνε ουτε κάν ασχολούνται με λαδιερες και προστασίες βαλβιδων.χαλαρα βάλτε το υγράεριο και κάντε το σέρβις οταν πρεπει να γίνει. Μπουζούκι βασικό να μην αφήνεται πανω αρκετά.και φιλτρακια και τα ρέστα. Τίποτα άλλο. Τώρα όλα τα αλλα είναι ξηράς μορφής υγρης μορφής κτλ είναι μην πω.εδω ο ίδιοι που ανακάλυψαν το σύστημα πρωτοπόροι στην υγράεριο κίνηση και ας με διαψεύσει κάποιος, βάζουν σε πορσε το γκάζι όχι σε αυτοκίνητα 1000 ευρω. Χωρίς να θέλω να μείωσω κάποιον.μην ακούω. Μαλ.... Θα πάθει θα κανει βαλβίδες και τα ρέστα. Κάθομαι και γραφω όλα αυτα γιατι. Γιατι παρατήρησα το εξής. ΑΚΟΥΣΤΕ.εδω ολοι αυτοί που τοποθετούν υγράεριο καταρχην έχουν το λιγότερο 20 ΧΡΟΝΙΑ ο μηχανικός επιβλεψης .ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΕΞΗΣ κάτω στην Ελλάδα.υπάρχουν σετ καθαριστικα τύπου ARREXON. Δείτε τα και στο Ίντερνετ. Και αλλα που εδω στοιχίζουν 8-9 ευρω και ρώτησα έναν Ελλάδα μάγκα που τοποθετούσε και την είχε δει εξπερ κιόλας το ίδιο πόσο εκανε και το πουλάνε 50 ευρω. Ρε πανε καλα μερικοί μαλα.... Για αμερικάνακια ψάχνουν. Προσοχή μάγκες λοιπόν διότι έχουν τώρα τα 2 τελευταία ΧΡΟΝΙΑ ανοίξει σαν μανιτάρια υγράεριο κίνηση και κουκουρουκου και είναι αλλου οι τύποι. Όπου σε πιάσουν. Δουλεύουν τον κόσμο γιατι είναι λογικό είναι σχετικά καινούργιο το αντικείμενο και προσπαθούν μερικοί να πιάσουν μαλ... Άντε καλημέρα, σε όλους . ΑΚΟΥΣΤΕ τα μισά και δεν χάνετε και ιδικα αυτο με την μουφα την λαδιερα. Νέα μόδα στο gas .τι λετε ρε κονομα και σε αυτο. Άντε αλλα 70-80 κόστος δεν ξέρω και εγω πόσο την βάζουν και τρέχα μετα αγόραζε και το υγρό αλλα 50-60 κάθε τοσο. Δεν οικονομανε απο το φιλτρακι να τα βγάλουν απο εκει. Ρε τι είναι αυτα ρε.!!! Ντροπή...!!!!!!!καλημερα σε όλους!Kαλημερα και σε εσενα.Σε πνιγει το δικιο απο οτι βλεπω,τοσο πολυ που το κειμενο σου δεν βγαζει νοημα σε αρκετα σημεια!Ο Κωστας Βατσος που κολλαει εκτος απο το οτι γραφει και αυτος εδω;Διαφημιση του κανεις;
-
Παρένθεση για τον φίλο ΠΑΝΤΕΛΗ.ακου φίλε:και εγω το θεωρω άδικο να πληρώνεις τόσα για να βάλεις υγράεριο. Είναι ΠΟΛΛΑ. Έτσι κινείται όμως η αγορά. Είπα και παραπάνω οτι εγω πήρα το σετ απο Ελλάδα συγκρινοντας την τιμη με το ίδιο είδος παρόλο που ειμαι ιταλια και είναι ιταλικο. Αν πήγαινα Βουλγαρία θα το έβρισκαν στάνταρ ακομη πιο φθηνό.οσο αναφορα το κόστος εργασίας αστο. Αλλου παπά ευαγγέλιο.εδω λάδια αλλάζεις και μερικοι για να ξεβιδωσουν μια βιδα το κρατάνε 2 ώρες μέσα για περίπτωση το πολυ 20 λεπτα. Και μετα το παίζουν πονηροι και σου πετάνε ένα 2 ώρες ήταν. Παει με την ώρα.ξερεις τώρα.λες και έφαγαν αλεπού!!!!αλλα όσο αναφορα τις μάρκες εκει θέλει λίγο όχι πολυ ψάξιμο, γιατι δεν είναι όλα τα ίδια.ασε που και εσύ ο ίδιος ξέρεις οτι βιδα αλλάζεις σε ΠΟΛΛΑ όσο αναφορα το αυτοκίνητο και σε σκίζουν στο ανταλλακτικα.βλαβη δεν το συζήτησω. Υπάρχουν μερικοι που για να φτιάξεις κάτι το σκέφτεσαι να το παραιτήσεις και να πάρεις καινούργιο καμία φορα. Τι να πεις!!!
-
Ναι μου δίνει ποσοστά!! Ρε γατονι πλακιτσα κανει πρωι πρωι.έτσι λέγεται το όνομα του τι να κάνουμε τώρα. Πως αλλιώς θα το βρεις σαν βίντεο;; Εσυ δεν έβαλες άκρη απο το κείμενο πιο πανω; Έγραψα λίγο απ όλα για τις μαλακιες που κάνουν τα τυπακια στην Ελλάδα!! Εμένα με έπιασε κορόιδο; Άλλους πιάνουν μαλακες κάτω οι παπάδες. Μάθανε και το υγράεριο μερικοι άσχετοι.Διαφημηση κάνω στο σωστό. Και το σωστό δεν είναι να πουλάνε παραμύθι. Πάρε και το ένα βάλε και το άλλο.!!
-
Ναι μου δίνει ποσοστά!! Ρε γατονι πλακιτσα κανει πρωι πρωι.έτσι λέγεται το όνομα του τι να κάνουμε τώρα. Πως αλλιώς θα το βρεις σαν βίντεο;; Εσυ δεν έβαλες άκρη απο το κείμενο πιο πανω; Έγραψα λίγο απ όλα για τις μαλακιες που κάνουν τα τυπακια στην Ελλάδα!! Εμένα με έπιασε κορόιδο; Άλλους πιάνουν μαλακες κάτω οι παπάδες. Μάθανε και το υγράεριο μερικοι άσχετοι.Διαφημηση κάνω στο σωστό. Και το σωστό δεν είναι να πουλάνε παραμύθι. Πάρε και το ένα βάλε και το άλλο.!!Eχεις πολλα χρονια στην Ιταλια και ξεχασες τα ελληνικα σου ρε γατονι.
Ηρεμησε λιγο ,για δικο σου καλο το λεω. -
Και κάτι άλλο. Έχεις δει πολλους εσυ να παίρνουν 300 - 400 ευρω μεροκάματο ;που ζεις ρε φίλε. Ειμαι γιατρός και πληρώνονται 1000 ευρω το μήνα . Τι είναι αυτα που λες . Δηλαδή τι κάνουν αεροπλάνο φτιάχνουν;Γκάζι βάζουν και πολλοί δεν το βάζουν σωστά. Εσένα σου φαινεται λίγο .400 ευρω μεροκάματο; Πριν 3 ΧΡΟΝΙΑ σε παρακαλουσαν για υγράεριο και δεν πήγαινε κανέναν. Τώρα ξαφνικά έγινε πιο ακριβο το μεροκάματο ; Εσυ καταρχην καλα τα έλεγες πιο πανω. Έχεις βάλει υγράεριο και πόσο;η βάζεις εσυ σε άλλους . Γιατι μου την είπες οτι έκανα και Διαφημηση.
-
Και κάτι άλλο. Έχεις δει πολλους εσυ να παίρνουν 300 - 400 ευρω μεροκάματο ;που ζεις ρε φίλε. Ειμαι γιατρός και πληρώνονται 1000 ευρω το μήνα . Τι είναι αυτα που λες . Δηλαδή τι κάνουν αεροπλάνο φτιάχνουν;Γκάζι βάζουν και πολλοί δεν το βάζουν σωστά. Εσένα σου φαινεται λίγο .400 ευρω μεροκάματο; Πριν 3 ΧΡΟΝΙΑ σε παρακαλουσαν για υγράεριο και δεν πήγαινε κανέναν. Τώρα ξαφνικά έγινε πιο ακριβο το μεροκάματο ; Εσυ καταρχην καλα τα έλεγες πιο πανω. Έχεις βάλει υγράεριο και πόσο;η βάζεις εσυ σε άλλους . Γιατι μου την είπες οτι έκανα και Διαφημηση.Εισαι εκτος τοπου και χρονου.Προσεχε τι γραφεις και ειδικα τον τροπο που γραφεις.
-
Μια που έμαθες να διορθώνεις , καταρχην συμβουλές δώσε αλλου , και κρατά για ΚΑΛΟ δικό σου αυτα που θες και ασε για το τι είναι το ΚΑΛΟ τον άλλων. Αν είναι να παίρνουμε μαθήματα συμπεριφοράς και έκφρασης απο άλλους εδω που φτάσαμε ζητώ που καήκαμε. Για το δικό σου το ΚΑΛΟ υπαρχει κάποιος που νοιάζεται ίσως. Όσο αφορά τα χρονια.αστο !!! Οταν εσυ εσυ πήγαινες άλλοι γυρνούσαν.για τα ελληνικα μου είναι κάτι το περίεργο που παρατηρήσες; Εκτός και αν θέλεις μετάφραση στα χωριάτικα.
-
Δεν ξέρω για την μάνα σου και τον πατέρα σου αλλά εδώ οφείλεις να σέβεσαι τους συνομιλητές σου και τον χώρο που φιλοξενεί τις απόψεις σου. [Mod]
-
Μια που έμαθες να διορθώνεις , καταρχην συμβουλές δώσε αλλου , και κρατά για ΚΑΛΟ δικό σου αυτα που θες και ασε για το τι είναι το ΚΑΛΟ τον άλλων. Αν είναι να παίρνουμε μαθήματα συμπεριφοράς και έκφρασης απο άλλους εδω που φτάσαμε ζητώ που καήκαμε. Για το δικό σου το ΚΑΛΟ υπαρχει κάποιος που νοιάζεται ίσως. Όσο αφορά τα χρονια.αστο !!! Οταν εσυ εσυ πήγαινες άλλοι γυρνούσαν.για τα ελληνικα μου είναι κάτι το περίεργο που παρατηρήσες; Εκτός και αν θέλεις μετάφραση στα χωριάτικα.6 post και στα 6 εισαι προκλητικοτατος.Ειναι η τελευταια φορα που σου λεω να ηρεμησεις.
-
Οι τιμες πωλησης fob (CP) Σαουδικης Αραβιας επεσαν ακομα 100+ δολλαρια τον τονο στα 575 και 620 τον τονο για προπανιο/βουτανιο. Το ιδιο και στις τιμες πωλησης Μεσογειου που τωρα ειναι στα 620-640 περιπου για προπανιο/βουτανιο.
Μια πτωση 16-19% δηλαδη.
Αν δειτε αναλογες μειωσεις στην λιανικη γραψτε μου!!
Υγραεριοκίνηση!