-
**Να το πείτε με κόσμιο τρόπο. Διαφημίσεις, προσωπικές επιθέσεις κλπ δεν θα ξαναγίνουν αποδεκτές και το θέμα θα κλειδωθεί. [mod] **
-
Ελπίζω στο θέμα διαφημίσεις να περιλαμβάνεται και το 'πάρε με τηλέφωνο'.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Ελπίζω στο θέμα διαφημίσεις να περιλαμβάνεται και το 'πάρε με τηλέφωνο'.Οπως και το 'κοιτα την σελιδα μου'.Ok;
Τελος το λοιπον [mod] -
Υποθέτω ότι αυτό δεν απευθύνεται σε εμένα καθώς δεν διαθέτω καμία προσωπική σελίδα.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Υποθέτω ότι αυτό δεν απευθύνεται σε εμένα καθώς δεν διαθέτω καμία προσωπική σελίδα.Mπορεις να υποθετεις οτι θελεις.Αλλα δεν θα συνεχιστει αυτο το γαϊτανακι.Τελος τα offtopic και επιστροφη στο θεμα.[mod]
-
.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
καλησπέρα σε όλους είμαι κενούργιος στο forum αλά όχι στήν υγραεριοκίνηση να με συχορέσετε για την ορθωγραφία μου αλά γενήθηκα το 1969 στην γερμανία και η πρώτη μου γλώσα που έμαθα ήτανε τα γερμανικά ,όταν ήρθαμε στήν Ελλάδα νόμηζα πος δέν ήξερα να μιλάο ελληνικά,που να μάθω και γραματική τότε έλεγαν η μεγαλήτερη στήλε το παιδί να μάθη τέχνη άμα δεν πέρνη τα γράματα,και έγινα με τιμή μου και καμάρι μου μουνζούρης. Δέν μπορό να διαβάσω όλες τις σελίδες του forum αλά τις περισότερες η μάλον αρκετές απο αυτές τίς διάβασα και θα ήθελα να πο πολλά αλά πάνο απο 10 λέξης στον υπολογιστή δεν έχω γράψη ποτέ, γιατί δεν έχω ασχοληθή και πολύ.Γνωρίζο το οτι στήν Ελλάδα είσε ότι δηλώσεις και σε αυτό το forum βρήκα αρκετούς με πανεπυστιμιακές γνώσης και DOCDORA ,χωρίς να έχουνε πρακτικά εργαστή και μουτζουροθή για να τα μάθουνε απο πρώτο χέρη, το χέρι του μάστορα που΄είναι και βαρή, παρά κάνουνε συζυτίσης στο καφενίο βάζουνε τις δικέστους σάλστες μαγυρέβοντας πατάτες σε τηγάνια χωρίς λάδι και τζούπ να το το κίμενο στήν ιστοσελίδα το οπίο έχουνε κλεμένο απο αλού.Μου θημήζουνε κακούς δημοσιογράφους ,που με την δύναμη του μικροφόνου και κάμερας θέλουνε να σου περάσουνε ντε και καλά το δικό τους.Δύο χρόνια πρήν στήν Ελλάδαμας γνωρίζανε την υγραεριοκίνηση καμία δεκαριά άτομα με αρκετά χρόνια ηπηρεσίας στο χόρο αυτόν και με αρκετά προβλήματα καί ύπουλες γροθιές κάτο απο την ζώνη του τύπου αααρρρε τόν Μ.....α καταστρέφη τα αυτοκίνητα ,ααρρρεε τον σηδεροφάγο,ααρεε τίς βόμβες που βγάζουνε στο δρόμο κ.α σήμερα όοολη αφτη μόλης ήδανε οικονόμα παρέα με τήν κουτσί Μαρία γράφουνε και περνάνε συσκευές υγραερίου με υπογραφή αλονόν και το πέζουνε DOCTORADES με dresig στήν σαλάτα ΛΑΔΟΞΙΔΙΕΡΑ. Είσαστε λάθος Κυροίοι.
Καλως ηλθες αλλα προσπαθησε λιγο την ορθογραφια σου γιατι το κειμενο σου ειναι .
Επισης δεν μας εγραψες τι σχεση εχεις με την υγραερικοκινηση.Εισαι επαγγελματιας του χωρου;Καλησπέρα . Είμαι υπάλληλος σε μία εταιρία διακίνησης-εμπορίας υγραερίου από τον Φεβρουάριο του 1998.Ξεκίνησα ως οδηγός -διανομέας υγραερίου χύμα και παραμένω ενεργά στο χώρο αυτό μέχρι τώρα,και μάλλον όπως βλέπω θα πάρω σύνταξη ως υγραεριτζής.(έτσι λεγόμαστε χα'ιδευτικά μεταξύ μας η οδηγοί) -Ο εργοδότης μου Μηχανολόγος με άδεια εγκαταστάτη υγραερίου και εμπειρία 25 ετών στο χώρο του L.P.G και αργότερα στο Φ.αέριο.
-Αρχικά ξεκίνησε με την εγκατάσταση,εμπορία συσκευών υγραερίου και δεξαμενών,για επαγγελματική,βιομηχανική,οικιακή χρήση. Θέρμανση-Ψύξη-κλιματισμό.Εκεί έχει συνεργείο με 4 άτομα.Κάποτε πολλά περισσότερα αλλά λόγο κρίσης τα πράγματα αλλάξανε.Από το 1997 στην ενδοδιακίνηση υγραερίου χύμα-εμφιαλομένου με
-διανομέας υγραερίου χύμα και παραμένω ενεργά στο χώρο αυτό μέχρι τώρα,και μάλλον όπως βλέπω θα πάρω σύνταξη ως υγραεριτζής.(έτσι λεγόμαστε χα'ιδευτικά μεταξύ μας η οδηγοί) -Ο εργοδότης μου Μηχανολόγος με άδεια εγκαταστάτη υγραερίου και εμπειρία 20 ετών στο χώρο του L.P.G και αργότερα στο Φ.αέριο.
-Αρχικά ξεκίνησε με την εγκατάσταση,εμπορία συσκευών υγραερίου και δεξαμενών,για επαγγελματική,βιομηχανική,οικιακή χρήση. Θέρμανση-Ψύξη-κλιματισμό.Εκεί έχει συνεργείο με 4 άτομα.Κάποτε πολλά περισσότερα αλλά λόγο κρίσης τα πράγματα αλλάξανε.Από το 1997 στην ενδοδιακίνηση υγραερίου χύμα-εμφιαλομένου με
--δέν πρόλαβα μα τελειωσο το κειμενο κατι πατησα και το εστηλα .βλεπεις ειμαι καινουργιος στον υπολογιστη εγω ηθελα να το αποθηκευσω τωρα εανθελεις να σου γεμισο την μπουκαλα μπορουμε να το κανουμε γιατι εδω και 2μηνες τα αυτοκινιτα που ερχοντε στο μαγαζη μας AUTO GAS τα γεμιζουμε οταν σταματα ο θορυβος του πλωτηρα οταν θα δης ενα κειμενο που θα αναφερομε στην 10ετια του 70 τοτε θα το εχω τελειωσει εως τοτε δεν θελω να σου απντησω 1) το κειμενο που ειδες εκανα 4 ωρες να το γραψω προσπαθουσα να μην κανω πολλα ορθογραφικα λαθη γιατη ετσι μου συνεστησε o BILL33
2)ψαχνω να βρω τα πληκτρα ενα ενα γιατι οπως προειπα ειμαι αχαριος και κατι τελευτεο φιλε εααν μπορρρρω να σε πω φιλο ανοιξε τα ματια σου και διαβασε αυτα που θα γραψω στο τελος ισως να μαθεις κατι απο εμενα ...
ευχαριστο -
να γραφεις αυτα που θελεις στο notepad ή στο wordpad ή στο word (το οποιο εχει και αυτοματη διορθωση)
και μετα να κανεις copy-paste (αντιγραφη επικολληση) εδω, και μετα να πατας το Υποβοληαν πας να γραψεις εδω κατ'ευθειαν, υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να χασεις το κειμενο σου καποια στιγμη,
και να παει τσαμπα ολος ο κοπος σου. -
αυτο επαθα σε ευχαριστο πολυ . Ερωτηση τι ειναι η που ειναι το notepad η το wordpad το εχει η σελιδα η ειναι προγραμα του υπολογιστη μα ασχετος εντελος
-
notepad ειναι το απλουστερο σημειωματαριο και το wordpad λιγο πιο εξελιγμενο
και τα 2 ειναι προγραμματα που περιλαμβανονται στα windows, αρα τα εχεις σιγουρα στον υπολογιστη σου.στα αγγλικα windows XP πατας START->All Programs->Accessories και τα βρισκεις
στα ελληνικα ειναι στην αντιστοιχη διαδρομη εναρξη-προγραμματα-βοηθηματα(ή καπως ετσι)
αν εχεις vista ή win7, παλι καπου αντιστοιχα θα τα βρεις. -
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
να γραφεις αυτα που θελεις στο notepad ή στο wordpad ή στο word (το οποιο εχει και αυτοματη διορθωση)
και μετα να κανεις copy-paste (αντιγραφη επικολληση) εδω, και μετα να πατας το Υποβοληαν πας να γραψεις εδω κατ'ευθειαν, υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να χασεις το κειμενο σου καποια στιγμη,
και να παει τσαμπα ολος ο κοπος σου.Θεϊκό εργαλείο το Greek Spelling Addon στο Firefox!!!
κανένα ορθογραφικό λάθος...
στο διορθώνει την ώρα που γράφεις το μήνυμα στον υπολογιστήsorry για το
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υποθέτω ότι αυτό δεν απευθύνεται σε εμένα καθώς δεν διαθέτω καμία προσωπική σελίδα.
Mπορεις να υποθετεις οτι θελεις.Αλλα δεν θα συνεχιστει αυτο το γαϊτανακι.Τελος τα offtopic και επιστροφη στο θεμα.[mod]
Τό ύφος, ό τόνος καί τό ''στήσημο''τών φράσεων καταδεικνείη πώς ή σελίδα φιλοδοξεί απλά νά υφήσταται στό διαδύκτιο αδιάφορο εάν αυτά πού γράφωνται προσφέρουν γνώση ή σύγχηση. Νά μέ συγχωρήτε, κύριε τί νά τό κάνω εγώ νά τηρούνται οί όποιοι κανονισμοί από ανθρώπους πού γράφουν ''έπεαπτερόεντα'' (κοινώς μπούρδες)καί επιβάλεται σέ όλους τούς άλλους νά απαντούν μέ κατεβατά προκειμένου νά αντιμετωπίσουν τίς ανοησίες.Ώς γνωστόν οί ανόητοι αποτελούν από μόνοι τους μία υπερδύναμη.Γι'αυτό αποσύρωμαι καί καλώ καί τούς έχωντες λογική νά πράξουν τό ίδιο μιάς καί ή σελίδα σας είναι τόσο φιλόξενη στήν μπουρδολογία.
-
Τωρα το χαλασατε
Με περισσή χαρα διαβαζα την 'αντιπαραθεση' σας οσο αυτη βασιζόταν σε επιχηρηματα και αντ-επιχειρηματα.Καλως ή κακώς αυτη ειναι η δουλεια ενός φορουμ. 'ο καθενας να λεει οτι πιστευει' και να υφισταται την κοινη κριτική
Σε τελική αναλυση ΔΕΝ το διαβαζουν ανεγκεφαλοι που ΟΤΙ γραφτει το 'καταπινουν' αλλα ανθρωποι με μυαλό και κρίση, οι οποιοι το ΟΤΙ λεει ο Χ, το διασταυρωνουν κι απο αλλου, το internet να ειναι καλα...δυστυχως καλως ή κακως το θεμα υγραεριοκινηση ουσιαστικά ειναι μια 'πατεντα' επι του κινητηρα ( οπως πχ το τουρμπισμα - καθ υπερβολην παραδειγμα) αλλα δεν παυει να ειναι μια ΣΟΒΑΡΗ επεμβαση, και επεισεις δυστυχώς μας ( εμας τους καταναλωτες) εχετε κανει 'ειδικους' πολυ ή λιγο τον καθενα βεβαια στο αυτοκινητο του μια και οι πλειονοτητα των εγκαταστατων ειναι εξισου 'ασχετοι' ( και λογικό απο μια μερια..) εχοντας να 'αντιμετοπισουν' εκατονταδες διαφορετικους τυπους μοτερ.
Αυτα και συγνωμη για την παρεμβαση
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Καλως ή κακώς αυτη ειναι η δουλεια ενός φορουμ. 'ο καθενας να λεει οτι πιστευει' και να υφισταται την κοινη κριτική
Σε τελική αναλυση ΔΕΝ το διαβαζουν ανεγκεφαλοι που ΟΤΙ γραφτει το 'καταπινουν' αλλα ανθρωποι με μυαλό και κρίση, οι οποιοι το ΟΤΙ λεει ο Χ, το διασταυρωνουν κι απο αλλου, το internet να ειναι καλα...+1000
-
Ο χρήστης KostasVatsos έγραψε:
Mπορεις να υποθετεις οτι θελεις.Αλλα δεν θα συνεχιστει αυτο το γαϊτανακι.Τελος τα offtopic και επιστροφη στο θεμα.[mod]
Τό ύφος, ό τόνος καί τό ''στήσημο''τών φράσεων καταδεικνείη πώς ή σελίδα φιλοδοξεί απλά νά υφήσταται στό διαδύκτιο αδιάφορο εάν αυτά πού γράφωνται προσφέρουν γνώση ή σύγχηση. Νά μέ συγχωρήτε, κύριε τί νά τό κάνω εγώ νά τηρούνται οί όποιοι κανονισμοί από ανθρώπους πού γράφουν ''έπεαπτερόεντα'' (κοινώς μπούρδες)καί επιβάλεται σέ όλους τούς άλλους νά απαντούν μέ κατεβατά προκειμένου νά αντιμετωπίσουν τίς ανοησίες.Ώς γνωστόν οί ανόητοι αποτελούν από μόνοι τους μία υπερδύναμη.Γι'αυτό αποσύρωμαι καί καλώ καί τούς έχωντες λογική νά πράξουν τό ίδιο μιάς καί ή σελίδα σας είναι τόσο φιλόξενη στήν μπουρδολογία.
**Εφόσον συμμετέχετε στην κοινότητα αυτή, μπορείτε να δείχνετε τις μπούρδες αυτές και να παρουσιάζετε τον αντίλογο με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο. Σε άλλες ενότητες υπάρχει ως ένα βαθμό αυτοέλεγχος από τους χρήστες, εδώ πάλι πολλές φορές όχι. Αν δεν θέλετε να συμμετάσχετε, σεβαστό.
Αυτό ήταν το τελευταίο off-topic, για οποιαδήποτε διευκρίνιση/σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με προσωπικό μήνυμα. Επιστροφή στο θέμα μας. [mod] **
-
Ο χρήστης KostasVatsos έγραψε:
Αγαπητε κε Βατσο,
παρ'ολη την εκτιμηση που εχω για τα γραφομενα σου και τις γνωσεις σου με τις οποιες συμφωνω, δεν μπορω παρα να πω οτι
η πιο πανω παραγραφος σου ειναι ενα ατοπημα που πιστευω οτι το καταλαβαινεις αλλα για καποιο λογο που εσυ ξερεις την δημοσιευσες.
Εν κατακλειδι οσοι δεν σταματησουν να παρακολουθουν τη σελιδα ειναι παραλογοι/μπουρδολογοι/ανθρωποι κατωτερου πνευματικου-μορφωτικου επιπεδου κλπ κλπ, δηλαδη ολοι εμεις που παρακολουθουμε/γραφουμε (απο αυτα που ξερουμε χωρις να διαγωνιζομαστε για το ποιος την εχει πιο μακρια (την γνωση βεβαια) αλλα για να βοηθηθουμε οπως αλλωστε συμβαινει σε ΟΛΑ τα φορουμ και σελιδες χωρις διακρισεις για την επιστημονικη αρτιοτητα του καθενος και την 'λογικη' η ΄παραλογισμο' του. Εξ'αλλου ολοι οι διακριτοι επιστημονες απο την αμφισβητηση της λογικης ξεκινουν) για σχεδον 500 σελιδες ειμαστε σε αυτη τη κατηγορια, εκτος βεβαια και αν παραδεχτουμε το 'λαθος' μας και αλλαξουμε πορεια.Δεν πιστευω οτι χρειαζεται περεταιρω επιχειρηματολογια για το ατοπο της παραθεσης σας γιατι ασκοπα θα κουρασει τους υπολοιπους για κατι αυτονοητο και πραγματικα δεν θα εμπαινα στην διαδικασια αν δεν εκτιμουσα το γεγονος οτι μεχρι τωρα η οποια συνεισφορα σας εδω θα την χαρακτηριζα τουλαχιστον θετικη και γι'αυτο δεν περιμενα ενα τσουβαλιασμα και ισοπεδωση
των συμμετεχοντων εδω ενω απο τα φαινομενα οτι διαφωνιες υπηρχαν εστιαζοντουσαν σε 1-2 αντιπαρατιθεμενους και αυτο παλι με οσο δυνατον κοσμιο τροπο.
Το αν παρεκτρεπεται κανεις περιστασιακα αυτο ειναι εξαιρεση στον κανονα και κατι που μπορει να αντιμετωπισθει απο τους διαχειριστες. Εξ'αλλου οι σωστα σκεπτομενοι ευκολα μπορουν να δουν το δικιο απο το αδικο χωρις να χρειαζεται παρεμβαση εξωθεν. Σε ολους μας εχουν συμβει παρομοια περιστατικα και ειδικα επι προσωπικου σε φορουμ αλλα αυτο δεν ηταν λογω του φορουμ και της σελιδας αλλα λογω συγκεκριμενου/ων συμμετεχοντων, συνηθως ομως μονο ενος, και ευκολα αντιμετωπισιμο.Απο την πλευρα μου παντως δεν θα ηθελα την αποχωρηση κανενος, ειδικα αυτων που εχουν και αρκετες γνωσεις και εμπειρια περι του θεματος οπως εσεις, αλλα συγχρονως να υπαρχει και σεβασμος για αυτους που δεν ξερουν αλλα θελουν να μαθουν η να μοιραστουν τις εμπειριες τους.
Εξ'αλλου αν ολοι ηξεραν το θεμα δεν θα υφιστατο καν. -
Έχει κανένας καμιά εξήγηση γιατί το πάνω μέρος του κινητήρα γίνεται θορυβώδες ορισμένες φορές σε αυτοκίνητα με υγραέριο;
Ακούγεται σαν να έχουν μεγάλα διάκενα οι βαλβίδες, ενώ τα διάκενα είναι κανονικά.Το έχετε συναντήσει ποτέ;
Ευχαριστώ.
-
Μηπως γιατι η καυση γινεται 'εξω' απο τον κυλινδρο? ( συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει εδω - αλλη γνωση δεν εχω )
-
Δε νομίζω, όταν αρχίσει να συμβαίνει αυτό, συμβαίνει και στη βενζίνη, και στο υγραέριο.
-
Καυση εξω απο τον κυλινδρο??
Τι ειναι παλι τουτο? Οσο και να θελω δεν μπορω να το φανταστω. Ελπιζω να ειναι παραννοηση.
Ας με διαφωτισει καποιος πριν χασω τα μυαλα μου!
Υγραεριοκίνηση!