-
Το υγραέριο στο 1 ευρώ δεν είναι και τόσο τραγικό, παράμενει 30-40% φθηνότερο της βενζίνης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δραματοποιείται την κατάσταση
Καλα, που διαβαζεις εσυ!
Με υγραεριο εχεις αυξηση καταναλωση περι τα 25%!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Κατα πόσο ασφαλές είναι αυτό; (να βάλεις δεύτερη δεξαμενή)
Δηλαδή μην πας να κάνεις οικονομία και στο τέλος κάνεις... ασε μην πω. -
Τι μια, τι δυο, ξερω γω?? Το ιδιο μου φαινεται...
-
Και χτύπα ξύλο, φτου φτου φτου, μακρια απο μας (σας - ολους) σε κανένα τράκο κάνει κανενα καλό μπαμ;
Ρωτάω... δεν ξέρω
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
φιλε μου ξερεις τι εστι πετρελαιο.μετα αρχιζει το μαρτυριο.θορυβος,μυρουδιες πετρελαιου,καπνιλες,προθερμαντηρες κλπ κλπ.1.000.000 χιλιομετρα.πλακα μου κανεις φιλε?κανω 20.000χιλ το χρονο ειμαι πενηντα πεντε χρονων ποσο θα ζησω?πρωτα σε κυνηγανε οι γειτονες για το πρωινο ξεκινημα χωρια που θα πεθανω κουφος απο τον θορυβο
Που τα είδες/άκουσες όλα αυτά;Πετρέλαιο δεν μύρισα ποτέ, ούτε κατα το γέμισμα!Ο θόρυβος απλά δεν υπάρχει, εδώ με κλειστά παράθυρα δεν ακούγεται ο 'αρχαίος' 1.9 του γκολφ μου, αν μιλάμε για τελευταίας γενιάς ντιζελ common rail, πρέπει να στήσεις αυτί για να τον ακούσεις να δουλεύει. Μάλλον θυμάσαι τους αρχαίους ατμοσφαιρικούς ντιζελ του 80...
Το υγραέριο στο 1 ευρώ δεν είναι και τόσο τραγικό, παράμενει 30-40% φθηνότερο της βενζίνης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δραματοποιείται την κατάσταση
εχεις μπλεξει με μετατροπη?
-
Πολυ ερμα βρε παιδια ομως
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
.θα το μετατρέψεις. Κοστίζει περισσότερο από 1600ε , μα θα έχεις σίγουρα θετικό μέλλον. 1000000 πχ χιλιόμετρα με μόνον τα απλά σέρβιςΣυμφωνώ 100%, όμως δεν μπορείς να του αλλάξεις την άδεια, και συνεπώς να το περάσεις ΚΤΕΟ.
-
Ο χρήστης laskos32 έγραψε:
Τι μια, τι δυο, ξερω γω?? Το ιδιο μου φαινεται...το ιδιο και ασφαλεστατο γινετε αν εξερεσεις το διπλο βαρος.
ΓΕΥΓΕΛΗ Ο.69 -
Πως γινεται doukia??
Για πες μου περισσοτεραΓΕΥΓΕΛΗ Ο.69
Ε, ενταξει, απο Ελλαδα το προμηθευονται και οι σκοπιανοι...
Απλα δεν εχουν φπα 23%...
Οποτε στις δικες μας τιμες παιζουν μειον τον φπα... -
Ο χρήστης laskos32 έγραψε:
Πως γινεται doukia??
Για πες μου περισσοτεραΓΕΥΓΕΛΗ Ο.69
Ε, ενταξει, απο Ελλαδα το προμηθευονται και οι σκοπιανοι...
Απλα δεν εχουν φπα 23%...
Οποτε στις δικες μας τιμες παιζουν μειον τον φπα...Θα πρότεινα να πας στον εγκαταστάτη σου να σου το κάνει. Ειναι σχετικά ευκολο και ασφαλές όπως λέει ο δουκιας όμως παρόλα αυτά θέλει προσοχή και γνώση. Επίσης επιτρέπεται και από το κτέο εάν έχει το σωστό τρόπο τοποθέτησης.
Θα χρειαστεί πιθανότατα να αλλάξει η γραμμή τροφοδοσίας και θα χρειαστείς δεύτερη πλήρωση.
Βέβαια αν ο εγκαταστάτης ξέρει μπορει να τα αποφύγει όλα αυτά.
Οσον αφορα τον τρόπο δεν μπορώ να το πώ δημοσια διότι ίσως μπεί κάνεις στον πειρασμό να το κάνει μόνος και είναι επικινδυνο αυτο.
Φιλικά -
Ο χρήστης tgi έγραψε:
παιδια επειδη αυριο θα πάω στο αγρινιο ειχα ακουσει παλιότερα οτι υπάρχει εκει κάποιιος που εχει πρατηριο για να βάλω υγραεριο ,,,ξερετε που ειναι ?
πάρε τηλέφωνο τον παρακάτω!!!
είναι εγκαταστάτης στο Αγρίνιο μπας και σου πεί αν έχει ανοίξει κανένα από τα δύο - τρία πρατήρια που βάζουν υγραέριο!!!ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΙNJECTION SERVICE
ΓΛΗΝΟΥ 15, Τ.Κ. 30100
ΤΗΛ. 2641026286 - 2641046746
Δεν κάνω διαφήμιση!σε ευχαριστώ πολυ για την εξυπηρετηση....
-
εγω θα το κανα μονος αν υπηρχε μανουαλ.γνωριζω και αναρτησεις,φρενα,ζαντες,αλλαγη λαδιων,μπουζια κτλ.απλα δεν εχω τα καταλληλα εργαλεια.αλλωστε μπορεις να το βαλεις και μετα πας στο μαστορα και καλα πως καπου εχει διαρροη και σου μυριζει.θα γλυτωσεις παρα πολλα.!!!!δεν το κανω ομως ακομα και μανουαλ να βρω,η τιμη του θα ανεβει σιγουρα και δεν θελω να προσθεσω βαρος στο αμαξι.
-
επειδη ρώτησα για το πρατήριο στην πάτρα .. μου είπε οτι θα ανοίξει στης 18 δεκεμβρίου και όταν μου είπε οτι θα βάζει και αυτός υγραέριο στο συνεργείο που έχει του εξήγησα οτι επειδή θέλει να βάλει ο πεθερός μου στο αυτοκινητο του αλλα δεν ξέρει αν θα το βάλει λόγο της μεγάλης αύξησης του υγραερίου μου απάντησε οτι θα το βάλει στα 0.72 € και θα το κρατήση οσο τον δυνατό πιο χαμηλά μπορεί .....ας ελπίσουμε .......
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
εγω θα το κανα μονος αν υπηρχε μανουαλ.γνωριζω και αναρτησεις,φρενα,ζαντες,αλλαγη λαδιων,μπουζια κτλ.απλα δεν εχω τα καταλληλα εργαλεια.αλλωστε μπορεις να το βαλεις και μετα πας στο μαστορα και καλα πως καπου εχει διαρροη και σου μυριζει.θα γλυτωσεις παρα πολλα.!!!!δεν το κανω ομως ακομα και μανουαλ να βρω,η τιμη του θα ανεβει σιγουρα και δεν θελω να προσθεσω βαρος στο αμαξι.φίλε μου εκτός από εργαλεία απαιτεί και γνώση, είναι εύκολο να έχεις διαρροή και ατύχημα με το υγραέριο.
Όσον αφορά το βάρος συμφωνώ, η λύση αυτή απευθύνεται σε οχήματα με μεγάλο χώρο που δεν έχουν θέμα με το επιπλέον βάρος (βενζινοκίνητα βαν κλπ).
Όσο για την τιμή.... 'άγνωσται αι βουλαί' των πρατηριούχων στην Ελλάδα...λολ
Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα ανοίξουν αρκετά ώστε να τους συνετίσει ο ανταγωνισμός.Υ.Γ.
Όσον αφορά το υδρογόνο νομίζω είναι καιρός να ανοίξει ένα topic σχετικό. -
-
Mόλις μου ήρθε στο κινητό ένα sms που λέει ότι άνοιξε νέο πρατήριο στην Κατερίνη (τέρμα εθνικού σταδίου)
-
απο που σου ήρθε???
μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία???αν σου ήρθε απο το pois τότε το έβαλα εγώ στα pois αλλιώς δώσε περισσότερα στοιχεία για να εμπλουτίσουμε τα στοιχεία πρατηρίου!
-
αυτη την πατεντα με το δοχειο που το γεμιζεις νερο και παραγει υδρογονο,αν γνωριζει καποιος ας ανοιξει ενα τοπικ να μας βοηθεισει λιγακι.
-
Σήμερα μου ήρθε sms από τον εγκαταστάτη μου:
ΧΧΧ ΣAΣ ENHMEPΩNEI: ΛEITOYPΓIA NEOY ΠPATHPIOY YΓPAEPIOY
TEPMA EΘNIKOY ΣTAΔIOY - KATEPINH
ΦΩKAIΔHΣ GROUP THΛ. 23510 29900Εχθές μου ήρθε το παρακάτω:
ΧΧΧ ΣAΣ ENHMEPΩNEI: ΛEITOYPΓIA NEOY ΠPATHPIOY YΓPAEPIOY ΣTO 39o XΛM ΘEΣ/NIKHΣ KIΛKIΣ
MΠOYNIAΣ ΘEOΔΩPOΣ THΛ. 23410 26771Όπου ΧΧΧ η επωνυμία του εγκαταστάτη μου.
Δεν γνωρίζω κάτι επιπλέον
-
Το ίδιο μήνυμα ήρθε και σε μένα από τον εγκαταστάτη μου (προφανώς έχουμε τον ίδιο), για το νέο πρατήριο στην Κατερίνη...
Υγραεριοκίνηση!