-
(Κανένα πρόβλημα με τους καβγάδες, είναι πολύ ψυχαγωγικοί.)
-
Δύο ερωτήσεις για τα -κατόπιν μετατροπής- υγραεριοκίνητα:
- Κυκλοφορούν ελεύθερα στο δακτύλιο ?
- Πληρώνουν λιγότερα τέλη από πριν που ήταν βενζινοκίνητα ?
-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Δύο ερωτήσεις για τα -κατόπιν μετατροπής- υγραεριοκίνητα:- Κυκλοφορούν ελεύθερα στο δακτύλιο ?
-
OXI
-
OXI
-
Antonis-team.
-
Antonis-team.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Δύο ερωτήσεις για τα -κατόπιν μετατροπής- υγραεριοκίνητα:
- Κυκλοφορούν ελεύθερα στο δακτύλιο ?
-
OXI
-
OXI
Καλέ μου φίλε, θεωρητικά, ο λόγος, που είναι για τα μονά – ζυγά, είναι αποκλειστικά για την ρύπανση. Είναι και ο λόγος που στην γενικοί προσπάθεια μου προς την ΕΕ, που περιέγραψα στο προηγούμενο κείμενο μου, περιλαμβάνετε και η ένταξη στα μη ριπογόνα και τα κινούμενα με αέριο.
Με ελεύθερη μετάφραση του γράμματος που μου έστειλαν σου λέω: «δεν είναι δυνατόν να ενταχτούν σε αυτήν την κατηγορία, οπού είναι και τα υβριδικά, διότι δεν είναι αμιγούς κυκλοφορίας με αέριο, εφόσον έχουν δυο ρεζερβουάρ, και είναι αδύνατος, ο συνεχείς τους έλεγχος». Και δεύτερον, το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο, παίρνει έναν ‘χαρακτηρισμό’, ο οποίος τον ακολουθεί μέχρι την απόσυρση του. Ο χαρακτηρισμός εκτός των άλλων, γραφεί και το καύσιμο. Έστω λοιπόν ότι βγάλουμε εντελώς το ρεζερβουάρ, ο ‘χαρακτηρισμός’ παραμένει!. Όπως πχ και εάν είναι τώρα συνταξιούχος ένας τέως στρατηγός, εξακολουθούμε και τον φωνάζουμε ‘στρατηγέ’!!......
Επομένως το θέμα δακτυλίου τελείωσε, ΟΧΙ.Τα τέλη, ονομάζονται ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Το λογικό θα ήταν, να διαφοροποιούνται από πλευράς μεγέθους και κυβικών, και όχι ρύπων. Άλοστε τα μεγάλα σε κυβικά αυτοκίνητα, καταναλώνουν περισσότερη βενζίνη, άρα έχουν μεγαλύτερο μερίδιο στον φόρο της βενζίνης!!. Δεν μπορώ λοιπόν να δεχτώ, ότι ένα παλαιό 1100cc, μπορεί να φτάσει να πληρώνει περισσότερο ‘σήμα’, από ένα 1600 με κυκλοφορία πρώτη, μετά το 01/12/10. Αυτό είναι αρπαχτική συμπεριφορά των κυβερνόντων, σαμποτάροντας τα δικά μας αυτοκίνητα, και πατρονάροντας ασύστολα, της αυτοκινητοβιομηχανίες των εθνών που τους δανείζουν, για να αποπληρώσουν τα όπλα που συμφώνησαν και πήραν παλαιότερα. Αυτά που γέρνουν…….η μπάζουν νερά όταν πετάνε…..μα είναι άλλο τοπικ αυτό!!! ...... Κατά συνέπια και στα τέλη ΟΧΙ.
Εκτός εάν τα πράγματα διαφοροποιηθούν την δευτέρα……
Antonis-team. -
καλησπερα.σε κινηση με υγραεριο οταν 'γκαζονω'κοβει αποτομα ο κινητηρας και επανερχετε πολλη γρηγορα χωρις να αναβει λαμπακι.ICOM JTG.αν ξερετε κατι θα με βοιθουσατε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
καλησπερα.σε κινηση με υγραεριο οταν 'γκαζονω'κοβει αποτομα ο κινητηρας και επανερχετε πολλη γρηγορα χωρις να αναβει λαμπακι.ICOM JTG.αν ξερετε κατι θα με βοιθουσατε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.το πιο πιθανό είναι να μη του φτάνει το καύσιμο...
-
τη εννοεις να μην φτανει το καυσημο?η δεξαμενη παντως εχει υγραεριο.
-
τη εννοεις να μην φτανει το καυσημο?η δεξαμενη παντως εχει υγραεριο.Μικρα μπεκ?
-
επίσης εκτός από μικρά μπεκ (λειψή ποσότητα υγραερίου)
μπορεί να φταίνε και τα μπουζί. Να είναι παλιά και να μη κάνουν σωστό σπινθήρα.
-
καλησπερα.σε κινηση με υγραεριο οταν 'γκαζονω'κοβει αποτομα ο κινητηρας και επανερχετε πολλη γρηγορα χωρις να αναβει λαμπακι.ICOM JTG.αν ξερετε κατι θα με βοιθουσατε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.σε εμενα ειναι λογω μικρων μπεκ! εκεινη τη στιγμή κοβει στιγμιαια γιατί γυρναει σε βενζίνη.
εμενα μου το κανει στις 6100 (4ης γενια ομως το δικό μου) -
γεια σας.
ειναι η πρωτη μου δημοσιευση εδω. μετα απο σκεψη μηνων και αρκετο ψαξιμο αποφασισα να βαλω υγραεριο στο αυτοκινητο μου.οpel astra 1400 μοντ.2007. εχω παρει μια προσφορα απ την ellada gas στη θεσσαλονικη(part of kalvacha group ετσι γραφει) για συστημα
BRC 4ης γενιας 50 λ.χωρητικοτητα 1350 ευρω ,σε 15 μερες απο σημερα εχει ελευθερο ραντεβου.
επειδη δε βρηκα εδω μεσα καποια αναρτηση γι αυτο το συνεργειο(εκτος αν δεν εψαξα καλα) μπορει καποιος να μου πει εντυπωσεις αν ξερει κατι και για το συνεργειο και για το συστημα που τοποθετει?
Ευχαριστω πολυ -
Ο χρήστης miltos35 έγραψε:
γεια σας.
ειναι η πρωτη μου δημοσιευση εδω. μετα απο σκεψη μηνων και αρκετο ψαξιμο αποφασισα να βαλω υγραεριο στο αυτοκινητο μου.οpel astra 1400 μοντ.2007. εχω παρει μια προσφορα απ την ellada gas στη θεσσαλονικη(part of kalvacha group ετσι γραφει) για συστημα
BRC 4ης γενιας 50 λ.χωρητικοτητα 1350 ευρω ,σε 15 μερες απο σημερα εχει ελευθερο ραντεβου.
επειδη δε βρηκα εδω μεσα καποια αναρτηση γι αυτο το συνεργειο(εκτος αν δεν εψαξα καλα) μπορει καποιος να μου πει εντυπωσεις αν ξερει κατι και για το συνεργειο και για το συστημα που τοποθετει?
Ευχαριστω πολυΚαλωσήρθες Μίλτο. Το είδα και εγώ το συνεργείο. Τεράστιες εγκαταστάσεις. Η τιμή που λες είναι με ΦΠΑ;
Επειδή είναι από Βουλγαρία, 1ον λογικά θα έχουν εμπειρία, 2ον λογικά θα έχουν μεγάλο περιθώριο στην τιμή.
Προσωπικά πάντως δεν έχω ακούσει τίποτε άλλο για αυτούς, απλά τις πρώτες μέρες λειτουργίας του website τους, έκανε redirect στο Βουλγάρικο, δηλαδή ήταν προχειροδουλειά (για την οργάνωση του site μιλάω). -
ευχαριστω για το καλωσορισμα. η τιμη ειναι με φπα( και με αποδειξη μου ειπε) και μου ειπε οτι με την παραδοση θα μου χει ετοιμα τα χαρτια για το κτεο.οι εγκαταστασεις οντως ειναι εντυπωσιακες μπορω να πω εστω και με το ματι ενος απειρου σ αυτα. για το σαιτ που λες εχεις δικιο το ειδα κι εγω απ την αρχη και λιγο μου ξινισε αλλα το σημαντικο ειναι να κανουν καλη δουλεια γι αυτο ρωταω μηπως ξερει καποιος
-
Ο χρήστης miltos35 έγραψε:
ευχαριστω για το καλωσορισμα. η τιμη ειναι με φπα( και με αποδειξη μου ειπε) και μου ειπε οτι με την παραδοση θα μου χει ετοιμα τα χαρτια για το κτεο.οι εγκαταστασεις οντως ειναι εντυπωσιακες μπορω να πω εστω και με το ματι ενος απειρου σ αυτα. για το σαιτ που λες εχεις δικιο το ειδα κι εγω απ την αρχη και λιγο μου ξινισε αλλα το σημαντικο ειναι να κανουν καλη δουλεια γι αυτο ρωταω μηπως ξερει καποιοςεγώ ξέρω για την γείτονα χώρα ότι είναι μαστόρια με @@...
να πας και να τραβήξεις και φωτό της εγκατάστασης και να τις ανεβάσεις εδώ... -
Ο χρήστης alexioualexios έγραψε:
ευχαριστω για το καλωσορισμα. η τιμη ειναι με φπα( και με αποδειξη μου ειπε) και μου ειπε οτι με την παραδοση θα μου χει ετοιμα τα χαρτια για το κτεο.οι εγκαταστασεις οντως ειναι εντυπωσιακες μπορω να πω εστω και με το ματι ενος απειρου σ αυτα. για το σαιτ που λες εχεις δικιο το ειδα κι εγω απ την αρχη και λιγο μου ξινισε αλλα το σημαντικο ειναι να κανουν καλη δουλεια γι αυτο ρωταω μηπως ξερει καποιος
εγώ ξέρω για την γείτονα χώρα ότι είναι μαστόρια με @@...
να πας και να τραβήξεις και φωτό της εγκατάστασης και να τις ανεβάσεις εδώ...Και γω το ίδιο γνωρίζω (για τη γείτονα χώρα), αλλά κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν την ίδια άποψη.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
εγώ ξέρω για την γείτονα χώρα ότι είναι μαστόρια με @@...
να πας και να τραβήξεις και φωτό της εγκατάστασης και να τις ανεβάσεις εδώ...Και γω το ίδιο γνωρίζω (για τη γείτονα χώρα), αλλά κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν την ίδια άποψη.
συμφέροντα;
-
«Και γώ το ίδιο γνωρίζω (για τη γείτονα χώρα), αλλά κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν την ίδια άποψη.»
- «…και οι κοσκινού τον άντρα της με τους πραματευτάδες…»
- «παπούτσια από τον τόπο σου….»
- Στο φινάλε όταν μας βρίζετε καταλαβαίνουμε τι λέτε!!!......μα και όταν σας εξηγούμε καταλαβαίνεται!.
- Όταν μια χώρα διέπετε από νόμους, και δεν είναι αλαλουμ, όπως ο βόρειος γείτονας, το τελικό αποτέλεσμα μετράει.
- Οπωσδήποτε το 1350ε γαργαλάει αυτούς που γαργαλίζονται.
- Μα και τα adidas που μας πουλάνε είναι μαϊμού με 15ε ….μα πάμε και σκάμε το 80αρι….
«…..Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα….»
Antonis-team.
-
Πριν περάσω το σύστημα μου στην Θεσσαλονίκη, μου είχαν πει για Βουλγαρία και τις χαμηλές τιμές που έχουν. Τελικά δεν προτίμησα Βουλγαρία και τώρα πιστεύω πως έπραξα σωστά.
Από την ημέρα που πέρασα το σύστημα, έχω πάει άλλες 3-4 φορές στον εγκαταστάτη για μικρορυθμίσεις (και άλλες τόσες υπολογίζω πως θα παω). Αν ήταν Βουλγαρία τι θα έκανα; εκτός εάν είναι τόσο καλοί εκεί και δεν χρειάζεται μικρορυθμίσεις.
Υγραεριοκίνηση!