-
Όταν ένα αμάξι με υγραέριο φαίνεται μπουκωμένο, αλλά συνεχίζει να είναι μπουκωμένο ακόμα
και μετά από πολλά χλμ, δηλαδή δεν διορθώνεται το μείγμα, ενώ με βενζίνη πάει κομπλέ, τότε τί παίζει; -
Ο χρήστης giorgos3924 έγραψε:
Όταν ένα αμάξι με υγραέριο φαίνεται μπουκωμένο, αλλά συνεχίζει να είναι μπουκωμένο ακόμα
και μετά από πολλά χλμ, δηλαδή δεν διορθώνεται το μείγμα, ενώ με βενζίνη πάει κομπλέ, τότε τί παίζει;Πρόβλημα στο αεριο ισως;
Send from outer space ★
-
και μετά από πολλά χλμ, δηλαδή δεν διορθώνεται το μείγμα, ενώ με βενζίνη πάει κομπλέ, τότε τί παίζει;Πρόβλημα με κάποιο μπεκ κατά πάσα πιθανότητα.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
και μετά από πολλά χλμ, δηλαδή δεν διορθώνεται το μείγμα, ενώ με βενζίνη πάει κομπλέ, τότε τί παίζει;Πρόβλημα με κάποιο μπεκ κατά πάσα πιθανότητα.
Αν η μπεκιέρα είναι καινούργια και ο μηχανικός δεν βλέπει βλάβη;
Το αμάξι δεν ξεμπουκώνει με το πάτημα του κουμπιού, θέλει χλμ με βενζίνη για να έρθει στα ίσια του.- καμια 300αρια χλμ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
και μετά από πολλά χλμ, δηλαδή δεν διορθώνεται το μείγμα, ενώ με βενζίνη πάει κομπλέ, τότε τί παίζει;Πρόβλημα στο αεριο ισως;
Send from outer space ★
Το ξέρω, λογικό βέβαια, απλά ρωτάω τί θα καταλάβαινε ένας έμπειρος διαβάζοντας αυτή την πρόταση....
-
Send from outer space ★
Το ξέρω, λογικό βέβαια, απλά ρωτάω τί θα καταλάβαινε ένας έμπειρος διαβάζοντας αυτή την πρόταση....
Οτι πρέπει να πας στον μάστορα που στο εγκατέστησε.
Send from outer space ★
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Send from outer space ★
Οτι πρέπει να πας στον μάστορα που στο εγκατέστησε.
Send from outer space ★
Προγραμματισμένο το χω, δεν ψάχνω diy λύσεις...
Απλά ρώτησα μήπως κάποιος έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο ή μπορεί να εκφράσει μια θεωρητική άποψη. -
Αρυθμιστα μπεκ (εαν ειναι τυπου ηλεκτροβλαβιδας), βρωμικα μπεκ, βρωμικα φιλτρα, αρυθμιστος πνευμονας. Ολα αυτα.
-
Αναδημοσίευση από club ford. Αυτοκίνητο focus 1600 με αλλαγμένη εισαγωγή, πεταλούδα, μεσαίο-τελικό και σύστημα Big Gass και συνολικά πάνω από 140.000 χλμ
Λοιπόν για να ξεθολώσει λίγο το τοπίο σας παραθέτω το αποτέλεσμα των σημερινών μετρήσεων των διάκενων βαλβίδων μετά από 73.000 χμ με υγραέριο και πολύ σκίσιμο (χωρίς υπερβολές!).
Να θυμίσω πρώτα πως αυτό που δεν θέλουμε είναι να έχει μικρύνει το διάκενο το οποίο θα σήμαινε φθορά στα έδρανα των βαλβίδων.
Ολες οι βαλβίδες εξαγωγής ήταν εντάξει ή στο όριο των ανοχών και οι βαλβίδες εισαγωγής ήταν λίγο πιο ανοιχτές ή στο όριο πράγμα που σημαίνει μια ανεκτή φθορά στα έκκεντρα και τα καπελώτα και γιαυτό αποφασίστηκε να γίνει κάποια διόρθωση στην επόμενη μέτρηση.
ΑΡΑ όλα καλά.
Τώρα αν κόψει στέλεχος βαλβίδας λόγω φθοράς αυτό δεν θα το ξέρουμε ποτέ....μέχρι να γίνει. -
Εχει συστημα λιπανσης? Αν ναι, τι?
-
Τίποτα, μόνο ψεκασμό βενζίνης.
-
Μηπως με το σκισιμο το εσωσε? Δηλαδη μηπως πηγαινε μονο βενζινη?
-
Καλησπέρα σε όλόυς εδώ στο φόρουμ. Πήγα ρώτησα για υγραεριο σε φιατ grande punto sporting στο τσοπελογιαννη, και μου πρότεινε το LANDIRENZO μου είπε οτι αυτό βάζει και η φιατ στα μοντελα της grande punto kai panda. Γραφω εδω λοιπόν για να μου πειτε γνωμες , οποιος εχει επισκευθει το καταστημα εννοειτε , καθοτι διάβασα πολύ κακά σχολια σε διάφορα φόρουμ και με προβλημάτισαν διότι ημουν έτοιμος να βάλω το σύστημα υγραεροκίνησης την αλη εβδομαδα στο τσοπελογιαννη.Οποαδηποτε γνωμη για το συστημα που μου προτειναν είτε τον μαστορα θα τη λαβω πολυ σοβαρα υποψην γτι λεφτα για πεταμα δεν εχω , οπως ουτε και όρεξη να μπλεκω με προβληματα λογο κακης εγκαταστασης.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Μηπως με το σκισιμο το εσωσε? Δηλαδη μηπως πηγαινε μονο βενζινη? -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τώρα αν κόψει στέλεχος βαλβίδας λόγω φθοράς αυτό δεν θα το ξέρουμε ποτέ....μέχρι να γίνει.[/i]
Στέλεχος βαλβίδας γιατί να κόψει;
-
Ο χρήστης ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ έγραψε:
Καλησπέρα σε όλόυς εδώ στο φόρουμ. Πήγα ρώτησα για υγραεριο σε φιατ grande punto sporting στο τσοπελογιαννη, και μου πρότεινε το LANDIRENZO μου είπε οτι αυτό βάζει και η φιατ στα μοντελα της grande punto kai panda. Γραφω εδω λοιπόν για να μου πειτε γνωμες , οποιος εχει επισκευθει το καταστημα εννοειτε , καθοτι διάβασα πολύ κακά σχολια σε διάφορα φόρουμ και με προβλημάτισαν διότι ημουν έτοιμος να βάλω το σύστημα υγραεροκίνησης την αλη εβδομαδα στο τσοπελογιαννη.Οποαδηποτε γνωμη για το συστημα που μου προτειναν είτε τον μαστορα θα τη λαβω πολυ σοβαρα υποψην γτι λεφτα για πεταμα δεν εχω , οπως ουτε και όρεξη να μπλεκω με προβληματα λογο κακης εγκαταστασης.Landirenzo ειχα και στο Fiat Bravo tjet 150αρι, χωρις κανενα απολυτως προβλημα και με πολυ καλη οικονομια. Ψεκαζει φυσικα και βενζινη αναλογα του φορτιου κατι που ειναι και καλο για τουρμπο ειδιακ κινητηρες. Το αυτοκινητο το ειχα παρει με το συστημα οποτε δεν ξερω ποιος το εβαλε αλλα στον χρονο και στα 25 χιλ χιλιομετρα που εκανα ηταν αψογο χωρις το παραμικρο προβλημα σε τετοιο βαθμο που θελοντας τωρα να βαλω στο CRV μου σκεφτομαι σοβαρα την Landirezzo αν και εχω βρει και Lovato με αρκετα καλη προσφορα αλλα εχω και εγκαταστατη γνωστο μου με BRC αν και ακριβοτερα αλλα τον εμπιστευομαι.Ακομα δεν εχω αποφασισει γιατι χρησιμοποιω περισσοτερο το μικρο μου αυτοκινητο, αλλα εντωμεταξυ ψαχνω να δω τι καλυτερο ταιριαζει σε Honda CRV γιατι υπαρχει και η αποψη οτι ειναι και λιγο ευαισθητοι σαν κινητηρες για υγραεριο.
-
Να ρωτησω και εγω με την σειρα μου ,εχει καποιος εμπειρία απο μετατροπή audi A4 με τον απλο τον κινητηρα 1.6 σε υγραεριο.στην audi ζητανε 2000 και θεωρω οτι ειναι αρκετα να τα δωσω,απο την αλλη υπάρχει η περιπτωση αγορας νέου...θα πρεπει να βρω μια καλη λυση και αξιοπιστη σε περιπτωση υγραεριου,Τα συστηματα vialle που βαζει και η karenta ειναι καλά απο οτι διαβασα.Πειτε μου την αποψη σας και προτεινετε κατι αξιοπιστο Δεκτα τα pm
-
Από τους παλαιότερους στο χώρο:
Μπίρμπος: www.ygraeriokinisi.gr
Φθηνός, με BRC συστήματα (από τα καλύτερα, δεν υπάρχει λόγος για κάτι ακριβότερο) και με καλές προσφορές:
http://www.lpgas.gr/en/lpg/prosfores-ygraeriokinisisΓια το δικό σου αυτοκίνητο, δεν χρειάζεται ακριβό κιτ, ξέχνα τα Vialle, δεν θα κάνεις απόσβεση (εκτός αν κάνεις πάνω από 30Κ χλμ το χρόνο). Σε ένα απλό μοτέρ το υγρού ψεκασμού δεν είναι απαραίτητο. Φυσικά, είναι καλύτερο σε κάθε περίπτωση, αλλά το κόστος είναι σχεδόν διπλό. Το έχουν ανάγκη τα μοτέρ άμεσου ψεκασμού, το δικό σου θα δουλεύει περίφημα και με απλό αερίου ψεκασμού (4ης γενιάς δηλαδή).
Σαν το Vialle είναι και το ICOM JTG που έχει ο Μπίρμπος. Έχει και η BRC πλέον τέτοιο κιτ, αλλά ειλικρινά, δεν υπάρχει λόγος, κράτα τα λεφτά σου. -
Ευχαριστω για τις πληροφορίες κάποια σύσταση για Θεσσαλονίκη γιατί αυτο βλέπω είναι Αθήνα;τιμή γύρω στα 900 ειναι καλα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Για Θεσσαλονίκη δεν ξέρω, η τιμή θα παίξει γύρω στα 1000, ή πιο κάτω.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υγραεριοκίνηση!