-
Ο χρήστης nikkrith έγραψε:
**Το lpg δεν αποδίδει περισσότερο από 20% **με βάση τα σημερινά δεδομένα και αυτό σε μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα και βραχυπρόθεσμα . . τώρα με βάση το νέο φόρο θα είναι μια – μια , αυτήν είναι η πραγματικότητα .
Υ.Γ. έχω βαρεθεί να ακούω την ιστορία της ζωής του καθενός που προσπαθεί να μας πείσει για το γκάζι , …π.χ. πήγα στο γραφείο , έκατσα λίγο και αυτό δούλευε …δεν μύριζε τίποτα ,,,ενο το diesel τάχα βρομούσε , ο άλλος έκανε 200000km χωρίς σέρβις κτλ όλες αυτές ( και τυχαία ίδιες παντού ιστορίες ) που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλα τα φόρα του ιντερνέτ ….το ξαναλέω όλα τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ λένε max 20% βραχυπρόθεσμα, και με δεδομένο ότι θα πρέπει να αντικατασταθεί το αυτοκίνητο νωρίτερα τότε κέρδος -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Φιλε Kobulis
η ελλειψη (ανιχνευσιμης απο τον ανθρωπο) μυρωδιάς, δεν συνιστά και 'οικολογικό' καυσιμο. Αυτα τα δύο πραγματα είναι τελειως ανεξάρτητα μεταξύ τους.Έχεις 100% δίκιο φίλε trident1971, το διατύπωσα τελείως λάθος.
Μου έκανε πάντως μεγάλη εντύπωση το σκηνικό, γι'αυτό και το ανέφερα. -
Ρε παιδια (αναφερομαι στην συμμορια που εχω στο φορουμ) προσωπικες εμπειριες και αποψεις ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!!! Μονο αρθρα και επιστημονικες μελετες........δεν μας νοιαζει ποσες χιλιαδες χλμ εχετε με το υγραεριο και ποσο κερδος εχει η δεν εχει η τσεπη σας.......αφου το λεει ξεκαθαρα στο αρθρο.................
-
do the maths first and then we talk....
εγω λεω pipes οπως λες
αλλα τουλαχιστον δεν ειμαι φαντασμενος και δεν μπορδολογωαλλα ειπαμε
'ειναι καταπληκτικο οτι ολοκληρη τουοτα φιατ και αλλες 2 εταιρειες που εχουν βγαλει στην παραγωγη εργοστασιακα συστηματα LPG δηλωνουν επισημα αύξηση καταναλωσης στο ιδιο μοντελο τους σε σχέση με την βενζινη απο 25%-30% με σκοπο να εχει την ιδια ονομαστικη αποδοση έστω και αν στις ρεπριζ υπολειπεται...και στα παραπανω δεν συμπεριλαμβανεται η καταναλωση βενζινης....η οποια δεν ειναι αμελητεα ειδικα το χειμωνα και οχι μονο
**Οι εδω βεβαια μαστορες του ΜΙΤ ** καταφεραν οχι μονο να μην αυξηθει η καταναλωση με LPG αλλα και να κρατησουν σταθερη την αποδοση...Και ετσι γινεται 50% οικονομια ( η οποια ceteris paribus δεν υπερβαινει το 20%-25% σε καμια περιπτωση...κουβαλωντας και ολα τα κακα του LPG)....οπως κανουν και τα μαγνητακια....xaxaxa
placebo effect αφου στην προσπα8εια μας να ενισχυσουμε το εγω μας οτι καναμε καλη επιλογη κατατρεχουμε σε ολους τους δυνατους τροπους...σηκωμα πανιου, ελεγχουμε κατευ8υνση αερα, παταμε το πενταλ του γκαζιου σαν να εχει βελονες απο κατω, κινουμαστε με την φορα του αυτοκινητου και χιλιες δυο αλλες χαζομαρες προκειμενου να πεισουμε τους εαυτους μας για την ορ8οτητα της επιλογης μας...'
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
εγω λεω pipes οπως λες
'ειναι καταπληκτικο οτι ολοκληρη τουοτα φιατ και αλλες 2 εταιρειες που εχουν βγαλει στην παραγωγη εργοστασιακα συστηματα LPG δηλωνουν επισημα αύξηση καταναλωσης στο ιδιο μοντελο τους σε σχέση με την βενζινη απο 25%-30% με σκοπο να εχει την ιδια ονομαστικη αποδοση έστω και αν στις ρεπριζ υπολειπεται...
**Οι εδω βεβαια μαστορες του ΜΙΤ ** καταφεραν οχι μονο να μην αυξηθει η καταναλωση με LPG αλλα και να κρατησουν σταθερη την αποδοση...Και ετσι γινεται 50% οικονομια ( η οποια ceteris paribus δεν υπερβαινει το 20%-25% σε καμια περιπτωση...κουβαλωντας και ολα τα κακα του LPG)....οπως κανουν και τα μαγνητακια....xaxaxa
placebo effect αφου στην προσπα8εια μας να ενισχυσουμε το εγω μας οτι καναμε καλη επιλογη κατατρεχουμε σε ολους τους δυνατους τροπους...σηκωμα πανιου, ελεγχουμε κατευ8υνση αερα, παταμε το πενταλ του γκαζιου σαν να εχει βελονες απο κατω, κινουμαστε με την φορα του αυτοκινητου και χιλιες δυο αλλες χαζομαρες προκειμενου να πεισουμε τους εαυτους μας για την ορ8οτητα της επιλογης μας...'
Ρε ποιον μου θυμιζει.....ποιον μου θυμιζει.....ρε φιλε (εσυ με τα πολλα nicknames).....ειλικρινα μας περνας για τοοοσο ηλιθιους..................
-
**Το lpg δεν αποδίδει περισσότερο από 20% **με βάση τα σημερινά δεδομένα και αυτό σε μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα και βραχυπρόθεσμα . . τώρα με βάση το νέο φόρο θα είναι μια – μια , αυτήν είναι η πραγματικότητα .
Υ.Γ. έχω βαρεθεί να ακούω την ιστορία της ζωής του καθενός που προσπαθεί να μας πείσει για το γκάζι , …π.χ. πήγα στο γραφείο , έκατσα λίγο και αυτό δούλευε …δεν μύριζε τίποτα ,,,ενω το diesel τάχα βρομούσε , ο άλλος έκανε 200000km χωρίς σέρβις κτλ όλες αυτές ( και τυχαία ίδιες παντού ιστορίες ) βρίσκονται διάσπαρτες σε όλα τα φόρα του ιντερνέτ ….το ξαναλέω όλα τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ λένε max 20% βραχυπρόθεσμα, και με δεδομένο ότι θα πρέπει να αντικατασταθεί το αυτοκίνητο νωρίτερα τότε κέρδος -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
εγω λεω pipes οπως λες
'ειναι καταπληκτικο οτι ολοκληρη τουοτα φιατ και αλλες 2 εταιρειες που εχουν βγαλει στην παραγωγη εργοστασιακα συστηματα LPG δηλωνουν επισημα αύξηση καταναλωσης στο ιδιο μοντελο τους σε σχέση με την βενζινη απο 25%-30% με σκοπο να εχει την ιδια ονομαστικη αποδοση έστω και αν στις ρεπριζ υπολειπεται...
Let's do some maths, shall we?
Με 30% αυξημένη κατανάλωση, έχεις 40% οικονομία λόγω διαφορά τιμής.
Στη χειρότερη περίπτωση λοιπόν, από τα 110 χιλιάδες χιλιόμετρα έγραψα τζαμπαντάν τα 44 χιλιάδες, είχα κέρδος περίπου 6,5 χιλιάδες ευρώ.Τί δεν καταλλλλλαβαίνεις;
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Υ.Γ. έχω βαρεθεί να ακούω την ιστορία της ζωής του καθενός που προσπαθεί να μας πείσει για το γκάζι , …π.χ. πήγα στο γραφείο , έκατσα λίγο και αυτό δούλευε …δεν μύριζε τίποτα ,,,ενω το diesel τάχα βρομούσε , ο άλλος έκανε 200000km χωρίς σέρβις κτλ όλες αυτές ( και τυχαία ίδιες παντού ιστορίες ) βρίσκονται διάσπαρτες σε όλα τα φόρα του ιντερνέτ ….το ξαναλέω όλα τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ λένε max 20% βραχυπρόθεσμα, και με δεδομένο ότι θα πρέπει να αντικατασταθεί το αυτοκίνητο νωρίτερα τότε κέρδοςΦιλε μου,
ενταξει μας επεισες και αυριο παω να το ξηλωσω οπως και υπολοιποι εδω μεσα γιατι σιγουρα εσυ που δεν εχεις ξερεις καλυτερα απο εμας που εχουμε!!
Το εμπεδωσαμε, το καταλαβαμε και ελπιζω να μην χρειαστουν αλλα ποσταρισματα σου για το συγκεκριμενο θεμα.
Αν εχεις κατι αλλο να πεις ευχαριστως, αλλα το συγκεκριμενο εχει εξαντληθει και αδικα χαλαμε πλεον την ωρα μας.Φιλε Παντελη τα ιδια εκανε και αλλου και τον banαρανε....και νομιζει οτι φταιω εγω και οχι αυτα που εγραφε..........................
Φυσικα εχετε καταλαβει οτι μιλατε με τον ιδιο ανθρωπο με διαφορετικα nick............. -
δεν σε περναω...γιατι δεν εχω πολλα nick names...
αλλα για να το λες μαλλον εισαι...μιας και το καλυτερο που μπορουσες να κανεις ηταν να ρωτησεις τους mods να σου επιβεβαιωσουν ποιος ειμαι και αν εχω πολλα names... μιας και με εχουν δει απο κοντα...αλλα ειπαμε ο ελληναρας που τα ξερει ολα και θεωρει ολους τους αλλους κατωτερους και κουτους και μονο αυτος ειναι εξυπνος...καλα ειπα ....'talk to the hand'..... μαζευω τα κουβαδακια μου και παω σε αλλη γειτονια δεν ειναι πλεον αστειο να διαβαζω τοσες μπαρουφες...
ΥΓ ετσι να καταπινουμε την γλωσσα μας και να κανουμε γαργαρα τις μπαρουφες....
-
-
Το lpg δεν είναι οικολογικό καύσιμο εκπέμπει πολύ περισσότερα NHx σε σχέση με την βενζίνη τα όποια είναι βέβαια άοσμα …. Δεν έχω προσωπικά κανένα όφελος από το lpg όπως και ο mevious , το κάνω αυτό προς ενημέρωση και μόνο , εκνευρίζομαι δε από τους πολλούς καλοθελητές που έχουν 200 και βαλε δημοσιεύσεις, αλλά κανένα όφελος, και μόλις κάποιος λέει ( μαρτυρά ) το μυστικό φωνάζουν τους διαχειριστές να τον αποκλείσουν …από κάτι τέτοιους εκνευρίζομαι , που λένε α! τι είναι αυτό ? επιστημονική μελέτη …. ( πα..ριες ) έμενα θα ακούτε εγώ έτσι, εγώ αλλιώς κτλ πιστεύω καταλαβαίνουμε όλοι μας πλέον τι παίχτηκε με το lpg, και αυτοί που το βάζουν ακόμη ( μέχρι να καούν ) αλλά και αυτοί που τα πήραν αγκαλιά τα μοτορια …..
Τα δεδομενα είναι- Το lpg δεν αποδίδει περισσότερο από 20%
- Το lpg καίει τους κινητήρες http://www.ijest.info/docs/IJEST10-02-10-063.pdf
- Ασύμφορη η χρήση του lpg http://to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=22&t=5230
Υ.Γ. γιατί λες μ…κιες ρε maevious όποιοι δηλ. είναι αντίθετοι με σένα είναι ένας? με άλλα νικ? Χααχαχχ ,Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι διαχειριστές άμεσα κιόλας , ότι εγώ δεν έχω γράψει με άλλο νικ , έξαλλου αυτά μόνο ΕΣΥ τα κάνεις ….ξέρεις ΕΣΥ ..
-
Παρακαλειται επιστημονας με πτυχιο να απαντησει στα 3 επαναλαμβανομενα πολλακις ερωτηματα.........................Οποιος απαντησει χωρις διαπιστευτηρια τα ερωτηματα θα ξανα..επαναληφθουν.................
ΥΓ ποσες φορες πρεπει να αναφερεις το ονομα μου για να καταλαβουν ολοι οτι εχεις προβλημα;;;;;;;;;;;;;;; και ο mod........ -
http://www.autoblog.gr/2012/09/28/sok-e ... ou-kinisis
Το είδες ρε Ωπ το παρατράβηξες! [Mod] m@evius ? στο άλλο φόρουμ που το είπα πριν ένα μήνα ότι το lpg θα πάει 1,2 και η βενζίνη 1,7 με έλεγες τρολ και ζητούσες να με διαγράψουν , και ως συνήθως μετά έλεγες την ιστορία της ζωής σου κτλ κτλ ..και ότι το lpg μέχρι το 2018 θα είναι φτηνό κτλ . τώρα τι έχεις να πεις ? Ομοίως! [Mod] ] εγκαταστάτη με τα πολλά νικ …. Άντε συμμαζέψου .
-
.
.
-
Το lpg δεν είναι οικολογικό καύσιμο εκπέμπει πολύ περισσότερα NHx σε σχέση με την βενζίνη τα όποια είναι βέβαια άοσμα …. Δεν έχω προσωπικά κανένα όφελος από το lpg όπως και ο mevious , το κάνω αυτό προς ενημέρωση και μόνο , εκνευρίζομαι δε από τους πολλούς καλοθελητές που έχουν 200 και βαλε δημοσιεύσεις, αλλά κανένα όφελος, και μόλις κάποιος λέει ( μαρτυρά ) το μυστικό φωνάζουν τους διαχειριστές να τον αποκλείσουν …από κάτι τέτοιους εκνευρίζομαι , που λένε α! τι είναι αυτό ? επιστημονική μελέτη …. ( πα..ριες ) έμενα θα ακούτε εγώ έτσι, εγώ αλλιώς κτλ πιστεύω καταλαβαίνουμε όλοι μας πλέον τι παίχτηκε με το lpg, και αυτοί που το βάζουν ακόμη ( μέχρι να καούν ) αλλά και αυτοί που τα πήραν αγκαλιά τα μοτορια …..
Τα δεδομενα είναι- Το lpg δεν αποδίδει περισσότερο από 20%
- Το lpg καίει τους κινητήρες http://www.ijest.info/docs/IJEST10-02-10-063.pdf
- Ασύμφορη η χρήση του lpg http://to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=22&t=5230
Υ.Γ. γιατί λες μ…κιες ρε maevious όποιοι δηλ. είναι αντίθετοι με σένα είναι ένας? με άλλα νικ? Χααχαχχ ,Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι διαχειριστές άμεσα κιόλας , ότι εγώ δεν έχω γράψει με άλλο νικ , έξαλλου αυτά μόνο ΕΣΥ τα κάνεις ….ξέρεις ΕΣΥ ..
Μηπως το εννοησες για εμενα εσυ πολυ πιο πριν; Οσοι σου απανταγαν ειναι η συμμορια μου....................οι φιλοι του maevius συγκεκριμενα....ας επιβεβαιωσουμε λοιπον...........αααα και οσο αναφερεις εμενα αλλο τοσο εκτιθεσαι........
-
http://www.autoblog.gr/2012/09/28/sok-eksisosi-forou-ugraeriou-me-petrelaiou-kinisisΤο είδες ρε Ωπ! Το παρατράβηξες [Mod] m@evius ? στο άλλο φόρουμ που το είπα πριν ένα μήνα ότι το lpg θα πάει 1,2 και η βενζίνη 1,7 με έλεγες τρολ και ζητούσες να με διαγράψουν , και ως συνήθως μετά έλεγες την ιστορία της ζωής σου κτλ κτλ ..και ότι το lpg μέχρι το 2018 θα είναι φτηνό κτλ . τώρα τι έχεις να πεις ? Ομοίως! [Mod] εγκαταστάτη με τα πολλά νικ …. Άντε συμμαζέψου .
Για βαλε τις απαντησεις μου να δουμε τι εγραφα και αν λες αληθεια γιατι δεν τα θυμαμαι..περιμενω.................
-
Παίδες...... προς τι το μίσος..... και ο αλληλοσπαραγμός;;;; Αλλοι εχουν επιλέξει να βάλουν υγραέριο και κερδίζουν (ακόμα και αν αυξηθεί η τιμή του), άλλοι δεν εχουν βάλει υγραέριο και θεωρούν οτι κερδίζουν απο τη βενζίνη και αλλοι παλι περιμένουν μπας και μπορέσουν να κερδίσουν απο κάπου.....(π.χ. diesel). Εδώ, κόβουν αφορολόγητα παιδιών, επιδόματα για παιδί
(κατά τα άλλα έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας που φροντίζει η κυβέρνηση γι αυτό......), υπάρχει αύξηση φόρων στα πάντα και πάει λέγοντας..... Μάλλον απο τα τελευταία θέματα είναι το καυσαέριο (όμως απαραίτητο....). Α, ναι.... εχουμε & αύξηση διοδίων στην Εγνατία....(είτε με υγραέριο είτε με βενζίνη είτε καβάλα σε αρκούδα....) -
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
http://www.autoblog.gr/2012/09/28/sok-eksisosi-forou-ugraeriou-me-petrelaiou-kinisis
Το είδες ρε Ωπ! Το παρατράβηξες! [Mod] m@evius ? στο άλλο φόρουμ που το είπα πριν ένα μήνα ότι το lpg θα πάει 1,2 και η βενζίνη 1,7 με έλεγες τρολ και ζητούσες να με διαγράψουν , και ως συνήθως μετά έλεγες την ιστορία της ζωής σου κτλ κτλ ..και ότι το lpg μέχρι το 2018 θα είναι φτηνό κτλ . τώρα τι έχεις να πεις ? Ομοίως! [Mod] εγκαταστάτη με τα πολλά νικ …. Άντε συμμαζέψου .
Για βαλε τις απαντησεις μου να δουμε τι εγραφα και αν λες αληθεια γιατι δεν τα θυμαμαι..περιμενω
Κοροϊδεύεις Ομοίως! Πάρτο αλλιώς αν θέλεις να μακροημερεύσεις στο 4T Forum [Mod] , αφού τα έχετε διαγράψει όλα από το άλλο φόρουμ , και τώρα ποιείς την νησα? Άλλα τσπ , ας είναι κάλιο αργά παρά ποτέ
-
http://www.autoblog.gr/2012/09/28/sok-eksisosi-forou-ugraeriou-me-petrelaiou-kinisis
Το είδες ρε Ωπ! Το παρατράβηξες! [Mod] m@evius ? στο άλλο φόρουμ που το είπα πριν ένα μήνα ότι το lpg θα πάει 1,2 και η βενζίνη 1,7 με έλεγες τρολ και ζητούσες να με διαγράψουν , και ως συνήθως μετά έλεγες την ιστορία της ζωής σου κτλ κτλ ..και ότι το lpg μέχρι το 2018 θα είναι φτηνό κτλ . τώρα τι έχεις να πεις ? Ομοίως! [Mod] εγκαταστάτη με τα πολλά νικ …. Άντε συμμαζέψου .
Κοροϊδεύεις ρε Ομοίως! Πάρτο αλλιώς αν θέλεις να μακροημερεύσεις στο 4T Forum [Mod] , αφού τα έχετε διαγράψει όλα από το άλλο φόρουμ , και τώρα ποιείς την νησα? Άλλα τσπ , ας είναι κάλιο αργά παρά ποτέ
Για βαλε τις απαντησεις μου να δουμε τι εγραφα και αν λες αληθεια γιατι δεν τα θυμαμαι..περιμενω
Αρκεί με τα προσωπικά [Mod]
Αυτο για την αυξηση του υγραεριου το ακουω απο τοτε που εβαλα δεν ανακαλυψες την Αμερικη ουτε εκανες καμμια φοβερη προβλεψη..........ολοι το λεγανε............η τουλαχιστον το φοβοντουσαν.............και εχει χιλιοειπωθει.........
οσο συνεχιζεις αλλο τοσο δεν θα σε παιρνει κανενας στα σοβαρα........γραψε οτι θες δεν ξανασχολουμαι να απαντησω....Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνατε στο άλλο Forum, μην τα λύσετε εδώ [Mod]
-
Καλό σας απόγευμα ταμαχιάρηδες φίλοι μου!.
- alexeft καλέ μου φίλε, βαλε διακόπτη στην ηλεκτρική αντλία βενζίνας. Έχω περιγράψει την διάταξη, μα εάν δεν κατάλαβες τηλέφωνο. Θα έχεις οικονομία την τρόμπα, και οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος κατά συνέπια +ευρώ, και θα παίρνει και γρηγορότερα εμπρός με αέριο.
- Εάν ζητήσουν μερικά εκατομμύρια πελάτες να βάλουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και βαϊμπρεϊτορ στα καθίσματα, θα τα βάλουν οι βιομηχανίες στον στάνταρ εξοπλισμό!. μ@λ@κες είναι να μην το κάνουν?. Εξού και τα νέα μοντέλα……. Συγκρίνουμε της βούρτσες με της π……..ς?. τι σχέση έχει ένα diesel με ένα γκαζοζέν?.
- Σε 726 σελίδες μόνον ένας έγραψε, ότι και καινούργιο να αγοράσει, θα του βάλει αέριο. Μια κοτσάνα πέταξε δεν θα τον σκοτώσουμε κιόλας….. σήμερα που πουλιούνται σχεδόν στην ίδια τιμή βενζίνες και diesel?.
- ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ψήφισες τον ψεύτη που σου είπε ότι θα τρώμε με χρυσά κουτάλια ο αλήτης, και πιάστηκες κορόιδο, και αγόρασες το θηρίο, και ο μπαμπάς σου δεν είναι εφοπλιστής. Και αντί τα χρυσά κουτάλια τρως αποφάγια και ληγμένα, ναι θα το βάλεις το αέριο. Διότι έτσι και αλλιώς το ‘θηρίο’ σου των 40000ε δεν πωλείτε ούτε 5000ε…. και δεν έχεις χρήματα να δόσεις για να συμπληρώσεις και να αγοράσεις ένα αξιοπρεπές όχημα diesel. Μα μάθε ότι με 9000 και έως 11000ε το 3700cc γίνετε diesel!.σίγουρα το 1400cc Astra, καθαρίζει και μέχρι 4500. Αν και η αλητεία των παλιατζήδων (όχι όλοι) τσίμπησαν της τιμές στο είδος….
- Έχεις ένα κλασικό αυτοκίνητο, μα κάνεις χιλιόμετρα, και δεν υπάρχει περίπτωση ανταλλαγείς διότι δεν έχεις τα επιπλέον χρήματα, θα βάλεις αέριο.
- Προσοχή ο εγκαταστάτης να είναι έμπυρος, και όχι περιστασιακό αρπαχτικό.
- Να μπει επιπλέον πρόσθετη λίπανση, που επιπλέον λιπαίνει, και ΔΕΝ ψήχει!.
Να πάρετε χαμπάρι, ότι το αυτοκίνητο βασικά σχεδιάστηκε για βενζίνα, με όλα τα επακόλουθα!. - Να πάρετε χαμπάρι ότι το σύστημα το βάζετε γιατί φτωχύνατε, και όχι για να το ‘πουσάρετε’, κατά συνέπια η μακροζωία του θα εξαρτηθεί από την συντηρητική οδήγηση.
- Και σίγουρα αυτοί που γράφουν από εδώ και από εκεί…… δεν τους χαρακτηρίζω!. Η συγκεκριμένη ενότητα είναι ακριβέστατη, και εκπαιδευμένη!. Περιέχει έμπειρους εγκαταστάτες, και χρήστες!. Είναι ‘όπλο’ στην γνώση του αντικειμένου.
Α.
Υγραεριοκίνηση!