-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Οπωσδήποτε και το υγραέριο και το φυσικό αέριο, παράγονται σε αέρια μορφή. Υπό κάποια πίεση υγροποιούνται. Και σίγουρα χωρίς την παρεμβολή των -163ο (απόλυτο 0)!.
Α.
Τι λε ρε μαστορα, τοσο πηγε το απολυτο μηδεν
Εάν θυμάμαι. Ή 273?. Διορθώστε…..
Μα το βρήκα 273.15 κάτω από το μηδέν της πήξης του αποσταγμένου νερού….
Συγγνώμη για το λάθος και διορθώνω.
Α. -
-273,16 παρακαλώ
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
-273,16 παρακαλώA.
-
-
:lol:
Βρες μου ποιους έχουν καταψύξει μέχρι να βρεθεί η θεραπεία……. Μην γελάς!.
A. -
κατι μαμουθ
-
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
:lol:
Βρες μου ποιους έχουν καταψύξει μέχρι να βρεθεί η θεραπεία……. Μην γελάς!.
A.τον Walt Disney!
-
-
Γνωρίζει κανείς αν στα Γιαννιτσά υπάρχει ακόμη ο ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ε.Π.Ε. πολυσυνεργείο-ανταλακτικά
-
Εννοείς αυτόν που είχε την Subaru?
Τον Σάκη τον Τσαλικίδη? -
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Εννοείς αυτόν που είχε την Subaru?
Τον Σάκη τον Τσαλικίδη?Ναι αυτός είναι .Εχω αγοράσει ενα subaru impreza μεταχειρισμένο με gas της lovato ,που το έχει τοποθετήσει ο ίδιος ,αλλά σε όλα τα τηλ που παιρνω ¨δεν ανταποκρίνονται σε συνδρομητή¨ λέει το μήνημα από τον ΟΤΕ.Θέλω να τον ρωτήσω κάτι γιά το αυτοκίνητο και είμαι από άλλη περιοχή.Τα τηλ που εχω εγώ είναι 23820 82058-82304-83358.
-
Τζάμπα προσπαθείς αδερφέ,έκλεισε το μαγαζί.
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Τζάμπα προσπαθείς αδερφέ,έκλεισε το μαγαζί.οκ ευχαριστώ γιά την πληροφορία.
-
Τωρα που θα αρχισουν οι αλεξιπτωτιστες να κλεινουν ενας ενας να δεις τι εχει να γινει με βεβαιωσεις για ΚΤΕΟ υποστηριξη
-
Σαν τι να γίνει δηλαδή; Θα πάς σε έναν άλλο και θα σου δίνει το χαρτί.
-
Σαν τι να γίνει δηλαδή; Θα πάς σε έναν άλλο και θα σου δίνει το χαρτί.Δεν είναι έτσι. Θα έχει προηγηθεί ένα σχετικό πιάσιμο ποπού...
-
Ούτως ή άλλως. Το χαρτί ποτέ δεν το δίνουν τζάμπα.
-
Το χαρτι συνοδευεται απο μια υπογεγραμμένη από τον εγκαταστατη λιστα των εξαρτηματων με αριθμους πλαισιου - μαρκα που εχει το κιτ που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρεπει να εχεις αλλιως δεν σε περναει (ετυχε σε φιλο). Αν εχει κλεισει ο μαστορας και δεν την εχεις κρατησει απο το πρωτο Κτεο (πολυ πιθανον) που θα την βρεις (εαν την βρεις) και ποσα θα πληρωσεις;
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Το χαρτι συνοδευεται απο μια υπογεγραμμένη από τον εγκαταστατη λιστα των εξαρτηματων με αριθμους πλαισιου - μαρκα που εχει το κιτ που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρεπει να εχεις αλλιως δεν σε περναει (ετυχε σε φιλο). Αν εχει κλεισει ο μαστορας και δεν την εχεις κρατησει απο το πρωτο Κτεο (πολυ πιθανον) που θα την βρεις (εαν την βρεις) και ποσα θα πληρωσεις;προσφορα σε μενα μονο 30% επι της αξιας του αυτοκινητου
μια ετοιμη φορμα(υπευθυνη δηλωση) ειναι που δηλωνονται τα στοιχεια του εγκαταστατη, η πινακιδα του αυτοκινητου,η συσκευη που συνεργαζεται με τον εγκεφαλο,δεξαμενη, χωρητικοτητα δεξαμενης,τα νουμερα κωδικοι της βαλβιδας πληρωσης κ.α. ολα αυτα υπαρχουν ηδη τοποθετημενα και τα βρισκεις και τα επαληθευει και το κτεο πανω στο αυτοκινντο σου,δεν ειναι τοποθετημενα στου γειτονα το αυτοκινητο η σε τιποτα απορρητα της ΝΑSA
Υγραεριοκίνηση!