-
-
Τελικά πλάκα πλάκα δεν βλέπω και πολλά superb να κυκλοφορούν στο δρόμο
Τόσος ντόρος με αυτό το αμάξι και τελικά , κάτι σαν το Scirocco το οποίο ακόμα και ε΄δω στο forum ακούγαμε και ακούγαμε και εχω δει 2-3 να κυκλοφορούν στο δρόμο... -
To είδα το Σάββατο Γερμανία.
Η εμφάνιση του είναι τραγική, ΙΜΟ.Όσο και ανεκτό να είναι το μπροστά, μόλις δείς τον κώλο, ξενερώνεις εντελώς. ΑΚόμα και ανάγκη να είχα για μεγάλους χώρους, θα έκανα συμβιβασμό.
-
-
Κι εγώ που έχω ταξιδέψει με E-class δεν ένιωσα κάποια φοβερή πολυτέλεια στη μετακίνησή μου να πω την αλήθεια. Από ένα επίπεδο τιμής και πάνω οι διαφορές κρίνονται σε επίπεδο λεπτομέρειας που την καταλαβαίνεις μόνο αν κάνεις μια διαδρομή με ένα αμάξι και μετά με το ακριβότερό του. Και κυρίως πληρώνεις τα gadgets (να σου βγάζει πάπια το αμάξι όταν καταλάβει ότι πρέπει να κάνεις την ανάγκη σου πχ διαβάζοντας τις κόρες των ματιών σου) και το κύρος του σήματος. Η τιμή από κάποια χρήματα και πάνω ανεβαίνει εκθετικά σε σχέση με την βελτιώση της κύλησης κατά κάποιο τρόπο
Όπως και να έχει, δε νομίζω ότι το Superb θα μειονεκτεί σε κάτι σε σχέση με το Passat σε ένα πολύωρο ταξίδι. Η εμφάνιση, η ποιότητα των πλαστικών στο εσωτερικό και το όνομα είναι τα μόνα που αλλάζουν.
-
το πρόβλημα του Superb κατ'εμέ είναι το μέγεθος όχι η εμφάνιση. Είναι ουσιαστικά μόνο για άτομα με γκαράζ ή που ζουν στην επαρχία.Ζω στην Αθήνα, και δεν έχω πρόβλημα στην περιοχή μου, αλλά σκεφτόμουν ότι οπουδήποτε θα θελα να πάω θα χα πρόβλημα με το parking.
Για ταξίδια πιστεύω είναι τρομερά καλή επιλογή..
-
Πλησιάζει το Πάσχα και επειδή
- ζούμε στην Ελλάδα
- μερικοί από το club έχουν καινούρια αυτοκίνητα και πρέπει να τα χαρούν για πολλά-πολλά χρόνια
- θα ήθελα μετά τις γιορτές να σας ξαναδιαβάσω όλους (να μην λείψει ούτε ένας)
- το ακόλουθο περνά μηνύματα που είναι πάντα on topic
σας κοινοποιώ 2 link, το περιεχόμενο των οποίων θα ήθελα να λάβουμε όλοι υπόψη μας
Τέλος στον πόλεμο...
Soc
-
Μου χαλασες την διαθεση νυχτιατικα....
-
Παιδια όπως είχα προαναφερει έχω και ενα σκαφος 500 κιλα περιπου. Θα πείραζε να πάρω το Superb 1.4 tsi?? Δηλ. θέλω να πω επειδή το αμαξι ειναι μικρου κυβισμου θα ζορίζεται πολύ με το σκάφος?
-
Εσύ τι πιστεύεις ότι θα συμβαίνει?
-
Πιστευω ότι ο κινητηρας μπορει να ζορίζεται πολύ και να έχει πολλές φθορές
-
Επειδή και εγώ έχω σκάφος , μια χαρά είναι ο κινητήρας , σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παθαίνει τπτ ο κινητήρασ αλλά συνήθως τα αμορτισέρ , ο δίσκος κ.λ.π
Γι αυτό πρόσεχε σε τι γλύστρες το βγάζεις και το βάζεις. Όταν τραβάει το αυτ/το ένα σκάφος δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα , στο μπες βγες υπάρχει θέμα.. -
Ο χρήστης Άγης έγραψε:
Πιστευω ότι ο κινητηρας μπορει να ζορίζεται πολύ και να έχει πολλές φθορέςΒασικά ο συμπλέκτης θα έχει το πρόβλημα, όχι ο κινητήρας...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Επειδή και εγώ έχω σκάφος , μια χαρά είναι ο κινητήρας , σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παθαίνει τπτ ο κινητήρασ αλλά συνήθως τα αμορτισέρ , ο δίσκος κ.λ.π
Γι αυτό πρόσεχε σε τι γλύστρες το βγάζεις και το βάζεις. Όταν τραβάει το αυτ/το ένα σκάφος δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα , στο μπες βγες υπάρχει θέμα..Εγω το βάζω πάντα από τσιμεντένιες γλύστρες οπότε δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Περιμένω γνώμες!!!
-
Γειά σας...
Θα παραγγείλω το Superb II 1.8 TSI ambition μέσα στην βδομάδα και θέλω να ρωτήσω:- Η τιμή του πριν τη μείωση τέλους ταξινόμησης ξέρει κανείς πόση ήταν? Η προσφορά που έχω είναι 23200 (εκτός μεταβίβασης και τελών). Υποψιάζομαι ότι και πριν τον Απρίλιο τόσο ήταν.
- Τι ακριβώς είναι το dsg? Έτσι λένε το αυτόματο κιβώτιο ή είναι κάτι που μπαίνει και μετά ή μπαίνει από την εδώ αντιπροσωπεία ως πρόσθετο?
- Πόσο τελικά κοστίζει το dsg? 1000? 2400?
- Τα φώτα xenon που δίνει δώρο η αντιπροσωπεία καθώς και οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι προφανώς after market και άρα μάπες?
- To Parctronic είναι σε κάποια έκδοση standard? Είναι κάτι που μπαίνει αργότερα ως πρόσθετο? (χωρίς να χρειαστεί να ξηλωθούν μοκέτες κλπ).
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Ο χρήστης geofarmax έγραψε:
Γειά σας...Γεια!
- Τι ακριβώς είναι το dsg? Έτσι λένε το αυτόματο κιβώτιο ή είναι κάτι που μπαίνει και μετά ή μπαίνει από την εδώ αντιπροσωπεία ως πρόσθετο?
- Πόσο τελικά κοστίζει το dsg? 1000? 2400?
To dsg είναι αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων. Εξαιρετικές αλλαγές, ένα κλικ καλύτερη οικονομία, κερδίζει παντού και δεν χάνει πουθενά. Χτύπα το οπωσδήποτε κατ' εμέ. Εννοείται ότι ΔΕΝ μπορείς να το τοποθετήσεις αργότερα! Απ' ότι θυμάμαι το dsg κοστίζει 2400 ευρώ στο Superb.
Για τα άλλα δεν ξέρω.
Με γειες!
-
Για το ερώτημα 1.
Από περιοδικά που έχω (Φεβρουάριος/Μαρτιος 2009) οι τιμές στο 1,8 ήταν 22.790€ Comfort, 23.990€ Ambition και 25.990€ Elegance.ΥΓ. Σ'αυτές σίγουρα δεν υπάρχουν τέλη, πινακίδες, μεταλ. χρώμα κλπ έξοδα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για το ερώτημα 1.
Από περιοδικά που έχω (Φεβρουάριος/Μαρτιος 2009) οι τιμές στο 1,8 ήταν 22.790€ Comfort, 23.990€ Ambition και 25.990€ Elegance.ΥΓ. Σ'αυτές σίγουρα δεν υπάρχουν τέλη, πινακίδες, μεταλ. χρώμα κλπ έξοδα.
Καλά υποψιάστηκα ότι η τιμή είναι ίδια με πριν. Ίσως 700 ευρώ να είναι η έκπτωση το πολύ, γιατί χωρίς τα έξοδα 23200...κάτι βγαίνει σήμερα.
-
Πάντως πολύς ντόρος έγινε στην αρχή με το superb αλλά τελικά νομίζω ότι εμφανισιακά τουλάχιστον απογοήτευσε τους υπηψήφιους κατόχους του.
Από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα (το πίσω μέρος εννοω..) , αποθάρρυνε πολλούς..
Διότι πέρα από άλογα , πέρα από ροπή , πέρα από 0-100 , πέρα από όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες το αμάξι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ πρέπει να το γουστάρεις εμφανισιακά... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πάντως πολύς ντόρος έγινε στην αρχή με το superb αλλά τελικά νομίζω ότι εμφανισιακά τουλάχιστον απογοήτευσε τους υπηψήφιους κατόχους του.
Από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα (το πίσω μέρος εννοω..) , αποθάρρυνε πολλούς...Mια χαρα τα παει το Superb στις πωλησεις.
Αν δεις κανεις τους πινακες ταξινομησεων, το Superb ειναι πανω απο πολλα 'ομορφοτερα' και 'καταξιωμενα' μοντελα της κατηγοριας του.
Skoda Superb II