-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
λοιπόν αν μια αφτερμάρκετ εταιρια βγάλει πίσω καπώ με επανασχεδιασμό του κωματιού των φώτων που είναι σε αυτό και το πουλάει σαν ανταλλακτικό με το κωδικό χρώματος που έχει ο καθένας, θα θησαυρίσειμιλάμε είναι ποοοοοοοολύ δύσκολο να μπορέσεις να σχεδιάσεις κάτι χειρότερο απο το υπάρχον.
είχα κολήσει πίσω απο ένα χθες στη κίνηση και ανακατεύτηκα.Κυκλοφορει ενα λευκο εδω ως ταξι,πιο ασχημο αμαξι απο πισω δεν πρεπει να υπαρχει.
-
-
Με το καλο να το παραλαβετε
-
Να΄σαι καλά Βασίλη
Είμαι περίεργος να δω πώς λειτουργεί το dsg -
άρχισε τις φώτο απο μπροστά γιατί το πίσω παίζει να κάψει κανένα αισθητήρα
με το καλό να το παραλάβετε. θέλουμε φώτο και σχόλια.
-
ok
Θενξ -
αντε καλα χλμ kon5, καλη επιλογη!
-
Ευχαριστώ Μίλτο! Ο πατέρας θα τα κάνει βασικά αλλά που και που θα το στίβουμε και εμείς. Ρε σεις μόλις στρωθεί αν θέλετε θα σας βάλω μέσα να πάμε να το τεστάρουμε ομαδικά
-
Πιάνω πίσω δεξιά!
-
Την ευλογία σας πάτερ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
λοιπόν αν μια αφτερμάρκετ εταιρια βγάλει πίσω καπώ με επανασχεδιασμό του κωματιού των φώτων που είναι σε αυτό και το πουλάει σαν ανταλλακτικό με το κωδικό χρώματος που έχει ο καθένας, θα θησαυρίσει
μιλάμε είναι ποοοοοοοολύ δύσκολο να μπορέσεις να σχεδιάσεις κάτι χειρότερο απο το υπάρχον.
είχα κολήσει πίσω απο ένα χθες στη κίνηση και ανακατεύτηκα.Κυκλοφορει ενα λευκο εδω ως ταξι,πιο ασχημο αμαξι απο πισω δεν πρεπει να υπαρχει.
-
Με το καλο να το παραλαβετε.Εχω το 1.8 elegance εδω και 10 μερες,ειμαι κατενθουσιασμενος με το αυτοκινητο πολυ ανετο τεραστιοι χωροι αριστη ποιοτητα κατασκευης, ειδικα για 5μελη οικογενεια καλυπτει και με το παραπανω τις μεταφορικες τους αναγκες.Το σηστημα ανοιγματος του χωρου αποσκευων ειναι καταπληκτικο το οποιο συμβαλει στη σχεδιαση του πισω μερους και σε αποζημιωνει απολητα για τον αμφιλεγομενο πισω σχεδιασμο.
-
Ο χρήστης GREVENA76FELLI έγραψε:
Με το καλο να το παραλαβετε.Εχω το 1.8 elegance εδω και 10 μερες,ειμαι κατενθουσιασμενος με το αυτοκινητο πολυ ανετο τεραστιοι χωροι αριστη ποιοτητα κατασκευης, ειδικα για 5μελη οικογενεια καλυπτει και με το παραπανω τις μεταφορικες τους αναγκες.Το σηστημα ανοιγματος του χωρου αποσκευων ειναι καταπληκτικο το οποιο συμβαλει στη σχεδιαση του πισω μερους και σε αποζημιωνει απολητα για τον αμφιλεγομενο πισω σχεδιασμο.καλοταξιδο και ατρακαριστο
-
Καλοτάξιδο
-
Ο πισινός του Superb II εμένα μου φαίνεται ότι έχει πολλά κλεμένα στοιχεία από αυτό
ωστόσο θεωρώ το Superb με 1.4 ή 1.8TSI φοβερό bargain για αυτά που προσφέρει. Πιστεύω πως αν ήθελα οικογενειακό μεγάλο αυτό θα έπαιρνα.
Καλοτάξιδο σε όσους παρέλαβαν πρόσφατα ή παραλαμβάνουν συντόμως
-
Όπως είπε και ο Bangle για το διπλό μηχανισμό πορτ-μπαγκάζ της ΒΜW που έβγαλαν πρωτότυπο
'δεν ξέραμε ότι υπήρχε το Megane Classic' με τέτοιο κώλο όταν σχεδιάζαμε το Superb'.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
...
Είδα και γω ένα ταξί εδώ ο συνδυσμός άσπρο μπλε είναι αίσχος, πίσω βέβαια .Χθες με μετέφερε σπίτι μου απο το αεροδρόμιο. Εσωτερικά πάντως είναι ... αχανές. Το πορτμπαγκάζ το ανοίγει μαζί με το τζάμι ο εν λόγω οδηγός... και χωράει πολύ πράγμα μέσα. Εξωτερικά ... λίγο το πίσω ... κάπως ...
Που να το δείτε και σε κίτρινο στην Αθήνα. Το είδα τεράστια μαούνα σε καναρινί!!!
-
το ειδα και εγω εχθες πρεπει να ναι το πρωτο...εσκασε μυτη απο ενα στενο και μια ωρα εκανε να βγει η μουρη!!! πολυ μακρυ!!!
-
ο konV δεν έχει ποστάρει ακόμα...
-
Δεν μπορεί να το παρκάρει πουθενά (βανδαλισμοί Superb II στην Καλαμαριά) και αναγκάζεται να το κινεί συνέχεια, για να μη δίνει στόχο.
Skoda Superb II