-
Χμμ.. κακο αυτο.. εχει ομως κ κατι προγραμματακια για νυχτερινη ληψη, μπορει να προσαρμοζεται το φλας εκει. Θα ξαναδοκιμασω, και παλι ευχαριστω!!!
-
Αν δεν βγαίνει (που δεν πιστεύω), μπορείς πάντα να το καλύπτεις με μαύριο χαρτόνι ή ταινία.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Απο Χρυσή Ευκαιρία:....................
Ρε Θανο η δικια μου η C5050 θα πιανει κανενα 500αρι ε?? Αν ειναι να οικονομησουμε κ κατι
On topic τωρα:
Προσπαθωντας να μαθω λιγο να κλικαρω πηρα τη μηχανη, τα εβαλα ολα στο auto και βγηκα στον αρχαιολογικο χωρο το βραδυ της πανσεληνου να βγαλω καμια ρομαντικη φωτο
Εβλεπα ομως κατι εξτρα κυκλακια που στο τοπιο δεν υπηρχαν
Uploaded with ImageShack.us
Μηπως ξερετε τι ειναι αυτα κ πως μπορουν να εξαλειφθουν???
Κατι ακομα: μηπως ξερετε πως μπορω να ακυρωνω το φλας??? εψαξα ολο το μενου, δεν τα καταφερα
Ευχαριστω πολυ!!!
To ένα κουμπί είναι η έκθεση και το άλλο το φλας!
-
μπορεί να είμαι canonάκιας αλλά μου αρέσει πολύ ο ήχος του κλικ των nikon
εκεί που η δικιά μου κάνει γκλουπ μια νίκον κάνει τσκλικ! -
Βαλε το ringtone
-
είναι μηχανικός ήχος Βασίλη, δεν αλλάζει ούτε με firmware
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είναι μηχανικός ήχος Βασίλη, δεν αλλάζει ούτε με firmwareNαι βρε συ το ξερω,χουμορ κανω.Δεν εχω ακουσει τον ηχο της κανον αλλα της νικον μου δεν μπορω να πω αν ειναι κατι το ιδιαιτερο .
-
έχεις slr ?
-
έχεις slr ?nikon d60
Toν ηχο πρεπει να τον συγκρινω για να καταλαβω διαφορά. -
δεν έχω ακούσει d60 αλλά χθες στο saturn σκότωνα την ώρα μου χαζεύοντας τις nikon και κλίκαρα σε d3000 και d300s και d5000 νομίζω και άκουγα το κλικ
ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγή εξοπλισμού?
-
δεν έχω ακούσει d60 αλλά χθες στο saturn σκότωνα την ώρα μου χαζεύοντας τις nikon και κλίκαρα σε d3000 και d300s και d5000 νομίζω και άκουγα το κλικενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγή εξοπλισμού?
Δεν την παλευεις με την καμμια όμως.
-
Για online, βασική επεξεργασία και πειραματισμό με απλό τρόπο, 'παίζει' το photoshop.com. Μια 'καλή' λύση για όσους θέλουν να παίξουν με τις φωτογραφίες τους εύκολα και χωρίς να εγκαταστήσουν ειδικό software.
original:
Memories by irene gr, on Flickrb/w από το photoshop.com:
-
Και εγω στο photoshop cs4 που εχω εγκατεστημενο μονο με τις επιλογες που εχει το photoshop.com παιζω...
Πολυ ωραιο fog
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
δεν έχω ακούσει d60 αλλά χθες στο saturn σκότωνα την ώρα μου χαζεύοντας τις nikon και κλίκαρα σε d3000 και d300s και d5000 νομίζω και άκουγα το κλικ
ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγή εξοπλισμού?
Δεν την παλευεις με την καμμια όμως.
το ξέρω
σιγά μην αλλάξω κοτζάμ εξοπλισμό για έναν ήχο, απλώς λέμε καμιά μλκια να περάσει η ώρα
τι έπαθε το dpgr ?
-
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αν δεν βγαίνει (που δεν πιστεύω), μπορείς πάντα να το καλύπτεις με μαύριο χαρτόνι ή ταινία.To ένα κουμπί είναι η έκθεση και το άλλο το φλας!
Σας ευχαριστω βρε παιδια, τελικα το βρηκα τυχαια! Το κουμπι του φλας στο πλαι το ηξερα, αλλα τα βελακια δεν εκαναν τιποτα κι ελεγα τι στο καλο μονο για ενημερωση ειναι??!!!
Αλλα τελικα επρεπε να γυρισω αυτη τη ροδελιτσα κατω απο το on/off
K παλι ευχαριστω!!
-
το ξέρω
σιγά μην αλλάξω κοτζάμ εξοπλισμό για έναν ήχο, απλώς λέμε καμιά μλκια να περάσει η ώρα
[/quote]
Μα γιατι;εγω στη θεση σου δε θα αντεχα πλεον αυτα τα μονοτονα 'γκλουπ' και ευχαριστως θα αλλαζα συστημα (ψυχη θα δωσεις σαματις;Λεφτα θα δωσεις!) για την τερψη των αυτιων μου με αυτα τα μελωδικα 'τσκλικ'
πλακα-πλακα,σε εχω ικανο για ολα εσενα
-
το ξέρω
Μα γιατι;εγω στη θεση σου δε θα αντεχα πλεον αυτα τα μονοτονα 'γκλουπ' και ευχαριστως θα αλλαζα συστημα (ψυχη θα δωσεις σαματις;Λεφτα θα δωσεις!) για την τερψη των αυτιων μου με αυτα τα μελωδικα 'τσκλικ'
πλακα-πλακα,σε εχω ικανο για ολα εσενα [/quote]
-
Είναι επειδή δεν άκουσε το γκλουνγκ από καμιά medium format SLR ακόμα
-
Φωτογραφία. Ασχολείστε;